Kvalifikacije za SP 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Kvalifikacije za SP 2018.
nowitzki wrote:E moj bracalaBraća wrote:Grčka ispada svejedno, kao najgori drugi gluperdo...
Btw. Slovaci ispadaju kao najgori drugi
Izvini kurvicki, ljtb...
Guest- Guest
Kako je Dalic nasamarao ovom izjavom, svaka cast, kakav gospodin
nowitzki-
2014-04-27
Cestitke mandzukicu modricu i momcima na izborenom playoffu za svjetsko prvenstvo u rusiji 2018 godine
Guest- Guest
http://sport.hrt.hr/409370/dalic-veliki-pritisak-ali-sreca-prati-hrabre
Najbolja izjava nekog trenera u povjesti
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:http://sport.hrt.hr/409370/dalic-veliki-pritisak-ali-sreca-prati-hrabre
gospodin
konkretni odgovori u stilu pepa guardiole, kraj mu malo šteka, ali naučit će
End- Posts : 21177
2015-08-25
I neopisivo mi je drago kaj je decko iz njemackog sela zabio dva gola samo iz razloga da usuti ono kopile koje jebsebi umislilo da je vazan cimbenik na skupstinama dinama. Jel vidis ovo jeli mater ti sprcin cigane jedan
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Je, začepija mu je ono šporku gubicu. Vidiš, nekim reprezentacijama udarni igrači dolaze iz puno slabijih klubova nego taj dečko iz tog "njemačkog sela", a igraju bolje i organiziranije nego hrvatska nogometna reprezentacija, pogotovo pod tv serviserom.Desert_fox wrote:I neopisivo mi je drago kaj je decko iz njemackog sela zabio dva gola samo iz razloga da usuti ono kopile koje jebsebi umislilo da je vazan cimbenik na skupstinama dinama. Jel vidis ovo jeli mater ti sprcin cigane jedan
Ovaj Dalić možda i nije vrhunski trener, izbornik, sigurno nije najbolje riješenje, ali je u 90 minuta napravija korisniji stvari nego tv serviser cili svoj mandat. Prvo je iz prve postave maknuo onog koji je zaluta u kadar reprezentacije (Pivarić) a onda je u sred utakmice zaminija mista Kramariću i Mandžukiću (ključan potez pobijede). Zanimljivo da je Mandžukića stavija na istu onu poziciju za koju sam ja pričao da bi ga stavija protiv Finske (a Santinija u napad). I pticama na grani je jasno da s Mandžukićem u napadu ne funkcionira dobro, da nismo efikasni i to je vidljivo duže vremena gotovo svima samo ne tv serviseru. Dečku iz "njemačkog sela" je manje od pola sata bilo dovoljno da riješi Ukrajinu u gostima, premda ni on sam često ne igra tu poziciju, a očito je tu puno bolji od Mandžukića koji već dugo, dugo igra krilnu poziciju u klubu.
Valjda je sad i tupku Dumberu (ili ipak ne?) jasno da je uloga izbornika itekako bitna!
Guest- Guest
sad kad brazilci namerno izgube da čamrgentina izgubi šansu za SP...
Guest- Guest
nebitno jer argentina sve drži u svojim rukama i s pobjedom je sigurno na SP jer peru i kolumbija igraju međusobno...Braća wrote:sad kad brazilci namerno izgube da čamrgentina izgubi šansu za SP...
vracala čestitke na plasmanu u rusiju...
a mi ćemo u baraž,dajte nam liverpool jer ako budu igrali kao jučer u 2.p nema straha...
samo neka prate kapetana i najboljega hrvatskoga igrača svih vremena,njegovu borbenost i genijalnost,o bože dragi kakva igračina,maestro,profesor ove igre
a mi ćemo u baraž,dajte nam liverpool jer ako budu igrali kao jučer u 2.p nema straha...
samo neka prate kapetana i najboljega hrvatskoga igrača svih vremena,njegovu borbenost i genijalnost,o bože dragi kakva igračina,maestro,profesor ove igre
muckodjubre wrote:vracala čestitke na plasmanu u rusiju...
Hvala, ipak je ovo bila najlakša grupa do sada. Ali sa koncepcijom muslinove igre i kadrovskim rešenjima, crlo brzo ćemo da se vratimo...
Guest- Guest
srbija ima vrlo slab koeficijent negdje sam pročitao da su jedina europska zemlja u zadnjoj jakosnoj skupini sa vrlo malim šansama da dohvate treću tako da neće bit lake skupine ali nije bitno kad nemaš kontinuitet sudjelovanja kao mi glavno se kvalificirat pa šta bude a i pomaže za iduće kvale
rajko u kuhinji viče žena gol gol trči rajko sav sretan kad ono krama zabio i suza krene ali gleda dalje zna se da je drugi najvažniji kad ono opet krama šamar i na drugi obrazBraća wrote:tu je rajko najviše na aparatima...
Aha, jel' to onaj izbornik koji je dobio taj posao isključivo iz razloga kaj je Zoranu Mamiću naštimao posao u Emiratima ? E moji glupani, glupi. Nego, reci ti meni kol'ko je golova Santini zabio jučer ? On bi igrao jedino i isključivo u tvom sastavu, jer vidiš da ga ni ovaj izbornik ne jebe pola posto. A dečko iz njemačkog sela zabio 2 gola. A teško mu bilo u pičku materinu, za prvi ga je maestro Luka pogodio u glavu, a za drugi Rakitić u nogu. Samo je još trebalo da to ne zabije, onda bi se stvarno mogao ostaviti nogometa.isključivi krivac wrote:Je, začepija mu je ono šporku gubicu. Vidiš, nekim reprezentacijama udarni igrači dolaze iz puno slabijih klubova nego taj dečko iz tog "njemačkog sela", a igraju bolje i organiziranije nego hrvatska nogometna reprezentacija, pogotovo pod tv serviserom.Desert_fox wrote:I neopisivo mi je drago kaj je decko iz njemackog sela zabio dva gola samo iz razloga da usuti ono kopile koje jebsebi umislilo da je vazan cimbenik na skupstinama dinama. Jel vidis ovo jeli mater ti sprcin cigane jedan
Ovaj Dalić možda i nije vrhunski trener, izbornik, sigurno nije najbolje riješenje, ali je u 90 minuta napravija korisniji stvari nego tv serviser cili svoj mandat. Prvo je iz prve postave maknuo onog koji je zaluta u kadar reprezentacije (Pivarić) a onda je u sred utakmice zaminija mista Kramariću i Mandžukiću (ključan potez pobijede). Zanimljivo da je Mandžukića stavija na istu onu poziciju za koju sam ja pričao da bi ga stavija protiv Finske (a Santinija u napad). I pticama na grani je jasno da s Mandžukićem u napadu ne funkcionira dobro, da nismo efikasni i to je vidljivo duže vremena gotovo svima samo ne tv serviseru. Dečku iz "njemačkog sela" je manje od pola sata bilo dovoljno da riješi Ukrajinu u gostima, premda ni on sam često ne igra tu poziciju, a očito je tu puno bolji od Mandžukića koji već dugo, dugo igra krilnu poziciju u klubu.
Valjda je sad i tupku Dumberu (ili ipak ne?) jasno da je uloga izbornika itekako bitna!
PS. Jesi vidio kako koljeno hvata "vruće krumpire" ? Jebote, umalo si je sam zabio gol, jebena je ta lopta kad je okrugla a još i skakuće.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Aha, jel' to onaj izbornik koji je dobio taj posao isključivo iz razloga kaj je Zoranu Mamiću naštimao posao u Emiratima ? E moji glupani, glupi. Nego, reci ti meni kol'ko je golova Santini zabio jučer ? On bi igrao jedino i isključivo u tvom sastavu, jer vidiš da ga ni ovaj izbornik ne jebe pola posto. A dečko iz njemačkog sela zabio 2 gola. A teško mu bilo u pičku materinu, za prvi ga je maestro Luka pogodio u glavu, a za drugi Rakitić u nogu. Samo je još trebalo da to ne zabije, onda bi se stvarno mogao ostaviti nogometa.isključivi krivac wrote:Je, začepija mu je ono šporku gubicu. Vidiš, nekim reprezentacijama udarni igrači dolaze iz puno slabijih klubova nego taj dečko iz tog "njemačkog sela", a igraju bolje i organiziranije nego hrvatska nogometna reprezentacija, pogotovo pod tv serviserom.Desert_fox wrote:I neopisivo mi je drago kaj je decko iz njemackog sela zabio dva gola samo iz razloga da usuti ono kopile koje jebsebi umislilo da je vazan cimbenik na skupstinama dinama. Jel vidis ovo jeli mater ti sprcin cigane jedan
PS. Jesi vidio kako koljeno hvata "vruće krumpire" ? Jebote, umalo si je sam zabio gol, jebena je ta lopta kad je okrugla a još i skakuće.
Kad je tako lako zabijati golove kad maestralni luka samo napadača pogodi u glavu, ili rakitić u nogu kaj se mandžukić kao napadač nije nazabija golova zadnjih 2 godine, pogotovo u velikim i važnim utakmicama?!?
Subašić jučer čiste mriže, pomogao je i Dalić kad je maknuo največu rupu
Kaj si se uspjenio Dumberu, kažem da je Dalić daleko od izbornika kvalitete kakvoj nama treba, ali opet je svemirski brod za tv servisera. Ostaje činjenica da je čovjek imao plan B (za razliku od tv servisera koji je sam rekao da ga nema i to pokazivao) i taktičkim odlukama pogodio i pobijedio. Tek toliko da tebi glupanderu glupom pokaže kako je izbornik itetako bitan i da nije nevažno tko je on
Guest- Guest
bafalo wrote:srbija ima vrlo slab koeficijent negdje sam pročitao da su jedina europska zemlja u zadnjoj jakosnoj skupini sa vrlo malim šansama da dohvate treću tako da neće bit lake skupine ali nije bitno kad nemaš kontinuitet sudjelovanja kao mi glavno se kvalificirat pa šta bude a i pomaže za iduće kvale
tako je bilo i 2006, kada je tadasnja SCG u bila smestena u posebni sesir...
Guest- Guest
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije - Euro 2016