Kvalifikacije za SP 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Kvalifikacije za SP 2018.
Mandžukić na Praznimiru nije zabija gol 4000 dana...operw wrote:s kalinićem u napadu do 2900g nećemo zabit gol
Najbolje da meni daju devetku...
Raketa samo nek mi doda i moze počet slavit...
:D
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Nisu bili igrači krivi kad je Cico trenirao Dinamo, nego isključivi krivac baš Cico Kranjčar Na stranu što je uveo klub u LP!Braća wrote:eto, sta sam rekao-igraci su krivi...
Guest- Guest
End wrote:nakon svega šta su priuštili i pokrali lovren i modrić nije čudno da je momčad u raspalom stanju, a zatonska lopina kaže da nema naboja među igračima to je zadnja kap, a navijačku podršku su izgubili odavno i još bi novi stadion nek ga napravi parama koje je pokrao lopov
messi ne moze sam, zato modric mora sve sam...
interesantna je i tvoja logika...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ovo je sveto pismo...End wrote:nakon svega šta su priuštili i pokrali lovren i modrić nije čudno da je momčad u raspalom stanju, a zatonska lopina kaže da nema naboja među igračima to je zadnja kap, a navijačku podršku su izgubili odavno i još bi novi stadion nek ga napravi parama koje je pokrao lopov
<3
da, a messi ipak ne moze sve sam-iako ima di cmariu, dybalu, aguera i kompaniju.
dok je modric prevara, iako igra sa panjevima poput kalinica, mandzukica i kompanije...
Guest- Guest
Vrbanović nakon debakla : "Odigrali smo odlično, trebali ste vidjeti Turke kako su bili zahvalni jer nisu primili gol"
Svaki komentar je suvišan...
Guest- Guest
Bracala, vuc bilo kakvu paralelu izmedju Modrica i Messija moze samo teza gluperda...
Jel se to opet kandidiras za titulu?
Ove sezone je prepusti Zvekanu Zekanu...
Guest- Guest
Nemre tebe nitko nadmašit'. Ni slučajno.
Zeko-
2015-08-26
fridrih_niche wrote:Bracala, vuc bilo kakvu paralelu izmedju Modrica i Messija moze samo teza gluperda...
U tome je poenta-za messija imate razumevanja, za modrića ne...
Guest- Guest
U kojem smislu misliš kad kazes da "nemam razumijevanje za Modrica"?
;)
;)
Guest- Guest
Faustino Asprilla (former Colombia international): "With Argentina, Messi plays with donkeys." [espn]
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:[size=40]Faustino Asprilla (former Colombia international): "With Argentina, Messi plays with donkeys." [espn][/size]
[size=40]
[/size]
Kaže našmrkani lik kojemu je domet bio rušenje croatie zg
A pored icardia,di marie,mascherana, pastorea,dybale,higuaina jedini tovar je faustinjo
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
“Ne smijemo biti nojevi i gurati glavu u pijesak. Nisu sređene stvari u hrvatskom nogometu. Zbog toga se ovo događa, iz toga proizlazi baš sve. To je, po meni, istina. Kompletno ozračje je loše, to je bit problema. Ne možeš u lošem ozračju pobjeđivati, imati rezultate. Za sve to netko je krivac. Netko je krivac što reprezentativci svjedoče na sudu prije utakmica reprezentacije. Pa ne sudi se nikome zato što je sve bilo dobro, što je sve u redu. Pa ne može se više samo pričati i raspravljati u rukavicama, ukupna atmosfera nije dobra. Duže vremena nije dobra. Onda se to mora reflektirati”, istaknuo je Prosinečki.
drugim riječima da lovren i zatonska prevara nisu igrali momci bi pojeli turke bez kruha i soli
drugim riječima da lovren i zatonska prevara nisu igrali momci bi pojeli turke bez kruha i soli
End- Posts : 21177
2015-08-25
napravio ga partizan na trenera-luzera dok je bio u cergi ciganskoj...
Guest- Guest
Ako si to zaključio iz Robijeve izjave onda si stvarno GKK. Prosinečki je inače sve dobro rekao, svaka mu je na mjestu. Luka je bio najbolji na terenu, Lovren bez greške.End wrote:“Ne smijemo biti nojevi i gurati glavu u pijesak. Nisu sređene stvari u hrvatskom nogometu. Zbog toga se ovo događa, iz toga proizlazi baš sve. To je, po meni, istina. Kompletno ozračje je loše, to je bit problema. Ne možeš u lošem ozračju pobjeđivati, imati rezultate. Za sve to netko je krivac. Netko je krivac što reprezentativci svjedoče na sudu prije utakmica reprezentacije. Pa ne sudi se nikome zato što je sve bilo dobro, što je sve u redu. Pa ne može se više samo pričati i raspravljati u rukavicama, ukupna atmosfera nije dobra. Duže vremena nije dobra. Onda se to mora reflektirati”, istaknuo je Prosinečki.
Guest- Guest
Luka i Lovren su smeća šugava i kriminalci koji bi za pranje love tribali završit u zatvoru...
Sramotno je da im se gleda kroz prste i da ih jos uvik ljudi idoliziraju...
Sve najgore im zelin...
;)
Sve najgore im zelin...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Luka i Lovren su smeća šugava i kriminalci koji bi za pranje love tribali završit u zatvoru...
Sve najgore im zelin...
;)
Kako je to Luka oprao novac, ajde mi objasni? Podigao je novce sa svog računa i to je uredno evidentirano i prijavljeno uredu za SPN. Kao i priljev na račun. Novce se prali Mamići, to jest pokušali. Luku mogu jedino eventualno teretiti za ometanje istrage ako se tako pokaže.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Luka i Lovren su smeća šugava i kriminalci koji bi za pranje love tribali završit u zatvoru...
Sve najgore im zelin...
;)
a messiju?
Guest- Guest
Zar se Messiju gledalo kroz prste?Braća wrote:fridrih_niche wrote:Luka i Lovren su smeća šugava i kriminalci koji bi za pranje love tribali završit u zatvoru...
Sve najgore im zelin...
;)
a messiju?
Osuđujen je i platija je svoju kaznu...
Nek tako bude i sa malim govnom...
Bar za davanje lažnog iskaza...
;)
Guest- Guest
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za OI