Kvalifikacije za SP 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Kvalifikacije za SP 2018.
42End1899 wrote:koje sramoćenje, ozbiljna reprezentacija bi ispratila ukrajinu i ovo s 5 komada
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
večeras očekujem jedno 20-tak pljuvačkih članaka na indexu
2015-08-19
pazi da ne dobiješ bruh od toliko kmečanjaamper1950 wrote:Naravno, sad će se štovatelji HNS-a i tv servisera baviti alačom, indexom i tko zna čime, ali eto nema nikih problema. Narvno da je sramota, a nek prvo postave pitanje zašto tv serviser uopće ima u kadru jednoj lijevog beka, pa zaigra protiv moćnih estonaca s 3 stopera bez bekova? Nema nikih problema, ide se na škampe i oboritu ribu poslin utakmice...
Guest- Guest
tko je ono sjebao prvi gol, lešković?
2015-08-19
Danas svi igraju nogomet, kako kažu, nije problem izgubiti prijateljsku utakmicu, ali jesu problemi pozivi nekim igračima, problem o kojem neki pričaju cijelo vrijeme i problem što je tv serviser limitiran trener, a još nije neovisan.I to znamo bez današnje utakmice. Danas najveći problem to što je zaigra s 3 stopera bez bekova samo zato jer nema drugog lijevog beka u kadru od Pivarića kojeg je kao išao odmarati.
Guest- Guest
Tko je još vidio u prijateljskoj utakmici isprobavati novi sustav igre. Trebao je protiv Ukrajine ili Islanda.
Last edited by Vincent Vega on 28/3/2017, 20:42; edited 1 time in total (Reason for editing : x)
Guest- Guest
Kakvo kmećanje u obrani tv servisera Eksperiment s tri stopera bez bekova u reprezentaciji kad znaš da ovih igrača takoreći nitko ne igra u takvim sustavima u igre je beskorisno i štetno.
I da,očito sam bio u pravu kod priče oko bodovanja:
Prema najnovijoj ljestvici, u prvih deset čak je pet južnoameričkih reprezentacija, jer su tamo kvalifikacije za SP u punom jeku. Hrvatskoj je pobjeda u prijateljskoj utakmici nad Izraelom donijela 395,01 bod, dok je pobjeda BiH nad Švicarskom vrijedila čak 558,36 bodova.
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/kako-se-formira-fifa-ljestvica-i-zasto-ce-hrvatska-dodatno-pasti---434111.html
I da,očito sam bio u pravu kod priče oko bodovanja:
Kako se formira FIFA ljestvica
Prema najnovijoj ljestvici, u prvih deset čak je pet južnoameričkih reprezentacija, jer su tamo kvalifikacije za SP u punom jeku. Hrvatskoj je pobjeda u prijateljskoj utakmici nad Izraelom donijela 395,01 bod, dok je pobjeda BiH nad Švicarskom vrijedila čak 558,36 bodova.
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/kako-se-formira-fifa-ljestvica-i-zasto-ce-hrvatska-dodatno-pasti---434111.html
Guest- Guest
jalnirajko wrote:bitno je da smo mi pobjedili u petak kad je trebalo. ovaj poraz je čak i dobrodošao da se malo spustimo na zemljuVincent Vega wrote:Mene više brine što je s Pjacom nego ovaj poraz.
I da se vidi da baš i nemamo dvije vrhunske momčadi!
sat2-
2015-09-28
A ovo i nije njegova reprezentacija ...jalnirajko wrote:amper se neće naslađivati. on je uvijek tvrdio da prijateljske tekme nisu mjerilo. bar se to na hajduk odnosilooperw wrote:kakav dan za index onog novinara ampera i ekipu. gotovo 2 godine čekaju ovaj trenutak
sat2-
2015-09-28
A e, prva momčad estonije je puno bolja, vidi se po imenima i klubovima di igrači igraju Na SP nećemo ni prvu ekipu, prvih 11 imati vrhunskusat2 wrote:jalnirajko wrote:bitno je da smo mi pobjedili u petak kad je trebalo. ovaj poraz je čak i dobrodošao da se malo spustimo na zemljuVincent Vega wrote:Mene više brine što je s Pjacom nego ovaj poraz.
I da se vidi da baš i nemamo dvije vrhunske momčadi!
Guest- Guest
jalnirajko wrote:42End1899 wrote:koje sramoćenje, ozbiljna reprezentacija bi ispratila ukrajinu i ovo s 5 komada
sitting_bull-
2015-09-28
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
"Najteže je ovo što se dogodilo Pjaci, to nam je najveći poraz i teško nam je. Nažalost, ovi današnji uvjeti, odnosno teren, nisu za profesionalne igrače", rekao je Perišić nakon poraza, pa dodao:
"Teren je bio užasan, makar to nije isprika za ovakav poraz. Mi smo imali svoje prilike, nismo ih iskoristili, a jako motivirani Estonci iskoristili su svoje".
"Ovo na čemu smo mi danas igrali i u kakvim smo uvjetima igrali stvarno nije za profesionalnog igrača. Nema smisla igrati ovakve utakmice. Ovom prilikom bi poručio i gospodinu Šukeru da bira bolje protivnike i bolje uvjete za igru jer ovako možemo samo izgubiti nekoga. Teren je bio užasan, kriminalan".
"Teren je bio užasan, makar to nije isprika za ovakav poraz. Mi smo imali svoje prilike, nismo ih iskoristili, a jako motivirani Estonci iskoristili su svoje".
"Ovo na čemu smo mi danas igrali i u kakvim smo uvjetima igrali stvarno nije za profesionalnog igrača. Nema smisla igrati ovakve utakmice. Ovom prilikom bi poručio i gospodinu Šukeru da bira bolje protivnike i bolje uvjete za igru jer ovako možemo samo izgubiti nekoga. Teren je bio užasan, kriminalan".
Guest- Guest
Financijsko izvješće HNS-a Obratite pažnju na 3 stavke "Naknade za ostale osobe izvan radnog odnosa", "Usluge promidžbe i informiranja" i "Ostali nespomenuti rashodi" te povečanje istih rashoda u odnosu na godine prije plodne 2016
Nema nikih problema za profesora i njegovu družinu, a kamen temeljac za kamp i dalje stoji (postavija ga još pokojni predsjednik Marković u par navrata) a Davor Brend Šuker obečao još tamo 2010-e:
Od 8:56 "Otići ćemo u Fifu i Uefu i uzeti sve potrebne i napravit ćemo kamp u sljedeće 4 godine". Više od 45 miljuna kuna u 2016 za naknade osobama izvan radnog odnosa, promidžbu i informiranje,te ostale nespomenute rashode (sam bog zna koje). Nema nikih problema!
Guest- Guest
budu trenirali u hajdukovom kampu
Last edited by jalnirajko on 28/3/2017, 23:39; edited 1 time in total
2015-08-19
koliko naknada je otišlo samo u džep lopova modrića
End- Posts : 21177
2015-08-25
ak je platio porez na naknade onda ok. poreze treba plaćati kaj neEnd1899 wrote:koliko naknada je otišlo samo u džep lopova modrića
2015-08-19
Vrime je da Uskok malo pročešlja HNS, jer spomenute cifre su stvarno prevelike, pa da vide na što to gospoda iz HNS-a troše takve miljune i zbog čega su spomenute rashodi toliko povečali u odnosu na godinu prije (ne vjerujem da su baš igrači dobili toliko premija, a i ako jesu da vidimo koliko ta silna ljubav košta ). Premda je vjerovatno iluzorno očekivati da HNS posjeti USKOK kad ih ne posječuje ni sportska inspekcija!End1899 wrote:koliko naknada je otišlo samo u džep lopova modrića
Guest- Guest
trebalo bi vratiti nekadašnji SDK, on je stvarno znao pročešljati
2015-08-19
Nema nikih problema, može nas mamićevac vratiti i u 40-e, samo mu recite
Guest- Guest
a e, al hajduk nije osnovan 1911 ili samo kad tebi paše
2015-08-19