Kvalifikacije za SP 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Kvalifikacije za SP 2018.
Pa to je ta njegova maloumnost da spominje igrače kao dobre ili loše ovisno o situaciji kako treba nekoga demantirati. Do prije par mjeseci svi ovi su, po njemu, došli do reprezentacije po Mamićevoj direktivi, a sad su bolji od Srne, R. Kovača, Šimunića .....
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
A mogli su to i ovako riješiti:Zeko wrote:Na špek fileke ili grah s kobasicom ih je trebao odvesti.sat2 wrote:Sramota ... umjesto da je goste odveo na čevape ili burek .... ccc!!!amper1950 wrote:Jednog dana možda budemo imali ozbiljnog i neovisnog izbornika, samo se bojim da tada nećemo imati ovakvu skupinu igrača.
No jebeš sve to, bitno je da ima za poisti i popiti (osim za okrenuti lovu kad su neki igrači u pitanju), oćemo li napraviti nešto veliko ko jebe.
Ima se, može se: Na račun HNS-a se jede riba prve klase i škampi de lux
http://dalmatinskiportal.hr/sport/ima-se--moze-se--na-racun-hns-a-se-jede-riba-prve-klase-i-skampi-de-lux/19984
Pivajjjjj...
http://www.index.hr/sport/clanak/hajduk-se-sudi-s-pevecom-bivsi-predsjednik-kluba-se-ne-sjeca-duga-od-17-tisuca-kuna/932572.aspx
.... klub s Poljuda priznaje da je u kolovozu 2009. godine, kada su “bili“ gostovali u Koprivnici, ostao dužan 17.506 kuna za smještaj, hranu i piće svojih prvotimaca i stručnog stožera u hotelu Picok u Đurđevcu, koji je bio u vlasništvu poznatog trgovačkog lanca.
sat2-
2015-09-28
Zašto, pored svih, izdvajaš igrače koji tebi pašu?sat2 wrote:Sada su Badelj, Brozović, Kovačić, Vrsaljko, Jedvaj, Pjaca, Rog klase koje bi trebale uz doborg izbornika biti Svjetski prvaci!
Pročitaj moj post gdje sam se osvrnija na usporedbu igrača vremena dok je Bilić bija izbornik i sad , ovaj put probaj s razumjevanjem!
Guest- Guest
Za razliku od tebe Bolek, on i čita sa razumijevanjem. Kod tebe šteka i to jebeno šteka, zabrinjavajuće čak.
Zeko-
2015-08-26
Gdje su ovi sada Badelj, Brozović, Kovačić, Vrsaljko, Jedvaj, Pjaca, Rog bez obzira kada su zvani ...amper1950 wrote:Nisu, ne svi.sat2 wrote:Zar nisu Badelj, Brozović, Kovačić, Vrsaljko, Jedvaj, Pjaca, Rog ... pozivani u reprezentaciju po Mamićevoj direktivi samo da bi se prodali ..., a na račun Caktaša, Maloče, Jozinovića, Tomasova, Sharbinia ...?
Bitan je period kad je netko pozivan. Primjerice Pjaca je zaslužio poziv dok je bio u Dinamu, zbog kontinuirano dobrih, odličnih igara, a Rog nije. Ni tad, ni još sad bez obzira na talent koji ima.
A gdje su Caktaš, Maloča, Jozinović, Tomasov, Sharbini?
Ili su neki ipak zvani zbog kvalitete?
Ili bi u reprezentaciju trebali biti pozvani samo oni, koji se jednu dvije sezone dokažu vani ... ne prije 24. g.!
sat2-
2015-09-28
I za Dumbera, ipak je previše biti toliko glup pa raditi ovakve usporedbe i davati neke ocjene igračima u usporedbi tko je koliko bolji (btw. ni Ukrajina nije ista, ako ćemo već tako zar ne ) pa na kraju namjestiti da to dođe tu negdje (ne znam kako je uspio doći do ovog 0.75 prema 0,25, kako nije stavio primjerice 0,8 prema 0,2 )
Pa koliko ti znači danas imati jednog Modrića i Rakitića, danas i zadnje dvije godine u odnosu na vrijeme dok je Bilić bio izbornik? Oni su danas puno bolji, iskusniji igrači s puno velikih utakmica u nogama, protiv velikih momčadi i jakih igrača. Da je dumber ikad igrao nogomet, znao bi koja je to razlika i o čemu ja pričam, a nebi to ocjenjivao 0,75 prema 0,25 jer nogomet nisu te brojke niti njegove ocjene i procjene. Vezni red je srce momčadi, danas Čačić ima dvi klase kakve Bilić nije ima, iako se radi i ostim igračima oni nisu bili ovakva kvaliteta kao danas. I kažem, unatoč tome tko zna bili do prekosutra pobjedili tu Ukrajinu da nije genijalnosti jednog Kalinića...
Pa koliko ti znači danas imati jednog Modrića i Rakitića, danas i zadnje dvije godine u odnosu na vrijeme dok je Bilić bio izbornik? Oni su danas puno bolji, iskusniji igrači s puno velikih utakmica u nogama, protiv velikih momčadi i jakih igrača. Da je dumber ikad igrao nogomet, znao bi koja je to razlika i o čemu ja pričam, a nebi to ocjenjivao 0,75 prema 0,25 jer nogomet nisu te brojke niti njegove ocjene i procjene. Vezni red je srce momčadi, danas Čačić ima dvi klase kakve Bilić nije ima, iako se radi i ostim igračima oni nisu bili ovakva kvaliteta kao danas. I kažem, unatoč tome tko zna bili do prekosutra pobjedili tu Ukrajinu da nije genijalnosti jednog Kalinića...
Guest- Guest
Kaliniću svaka čast, ali ni njemu lopta nije pala s neba!amper1950 wrote:I za Dumbera, ipak je previše biti toliko glup pa raditi ovakve usporedbe i davati neke ocjene igračima u usporedbi tko je koliko bolji (btw. ni Ukrajina nije ista, ako ćemo već tako zar ne ) pa na kraju namjestiti da to dođe tu negdje (ne znam kako je uspio doći do ovog 0.75 prema 0,25, kako nije stavio primjerice 0,8 prema 0,2 )
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Gdje su ovi sada Badelj, Brozović, Kovačić, Vrsaljko, Jedvaj, Pjaca, Rog bez obzira kada su zvani ...amper1950 wrote:Nisu, ne svi.sat2 wrote:Zar nisu Badelj, Brozović, Kovačić, Vrsaljko, Jedvaj, Pjaca, Rog ... pozivani u reprezentaciju po Mamićevoj direktivi samo da bi se prodali ..., a na račun Caktaša, Maloče, Jozinovića, Tomasova, Sharbinia ...?
Bitan je period kad je netko pozivan. Primjerice Pjaca je zaslužio poziv dok je bio u Dinamu, zbog kontinuirano dobrih, odličnih igara, a Rog nije. Ni tad, ni još sad bez obzira na talent koji ima.
A gdje su Caktaš, Maloča, Jozinović, Tomasov, Sharbini?
Ili su neki ipak zvani zbog kvalitete?
Ili bi u reprezentaciju trebali biti pozvani samo oni, koji se jednu dvije sezone dokažu vani ... ne prije 24. g.!
Pogubio si se profesore. Uopće ne čitaš što ti ja pišem, ljepo ti napišem da je Pjaca zaslužio poziv dok je još bio u Dinamu i navedem razlog, a ti meni odgovaraš na taj post i postavljaš pitanje:"Ili bi u reprezentaciju trebali biti pozvani samo oni, koji se jednu dvije sezone dokažu vani"?
Dao sam ti odgovor. A ovo tvoje spominjanje Maloče, Jozinovića, Tomasova (btw. vatru sam riga zbog toga što je uopće igra u Hajduku) je zbog čega, tko spominje te igrače?!? Jeli ih ja spominjem? Kakva svrha što ih spominješ? Spominješ tu razinu i kvalitetu igrača, a ja njih ne vidim u reprezentaciji, dok s druge strane vidim njihov rang Pivarića, pozive i davanje priliku njihovom rangu Antoliću!?!
Guest- Guest
Nije, ali nije ima ni stvorenu priliku iz neke akcije da mu ostaje samo pogoditi, već je ipak gol njegova genijalnost i to što već 2-3 godine zabija iz svakakvih pozicija i onakve golove koji nisu obični.sat2 wrote:Kaliniću svaka čast, ali ni njemu lopta nije pala s neba!amper1950 wrote:I za Dumbera, ipak je previše biti toliko glup pa raditi ovakve usporedbe i davati neke ocjene igračima u usporedbi tko je koliko bolji (btw. ni Ukrajina nije ista, ako ćemo već tako zar ne ) pa na kraju namjestiti da to dođe tu negdje (ne znam kako je uspio doći do ovog 0.75 prema 0,25, kako nije stavio primjerice 0,8 prema 0,2 )
A kad smo već kod Kalinića, vidiš on prije 5 godine nije zaslužija biti prvi napadač, nije ni prije 4 godine, nego zadnje 2 (to sigurno). Ovo ti spominjem u kontekstu poziva nekih igrača kad spominješ Roga jer on ne zaslužuje poziv još uvjek, sutra možda hoće, a ipak je pozivan svo ovo vrijeme. Dok s druge strane Pašalić ga zaslužuje i zaslužija ga je svojim igrama u jakim ligama, dok sam za Pjacu reka da je zaslužija poziv još dok je u Dinamu bija zbog kontinuirano dobrih igara, pa jedno vrijeme je takoreći sam nosio Dinamo i bio je podatak koliko je bodova i pobjeda donio!
Guest- Guest
Da, sramota što su ljudi iz Hajduka toliko trošili novca na račun klub za žderaćinu i piće, uz velike plače koje imaju. Sramota što na kraju nisu platili, taj dug je danas rješen!sat2 wrote:A mogli su to i ovako riješiti:Zeko wrote:Na špek fileke ili grah s kobasicom ih je trebao odvesti.sat2 wrote:Sramota ... umjesto da je goste odveo na čevape ili burek .... ccc!!!amper1950 wrote:Jednog dana možda budemo imali ozbiljnog i neovisnog izbornika, samo se bojim da tada nećemo imati ovakvu skupinu igrača.
No jebeš sve to, bitno je da ima za poisti i popiti (osim za okrenuti lovu kad su neki igrači u pitanju), oćemo li napraviti nešto veliko ko jebe.
http://dalmatinskiportal.hr/sport/ima-se--moze-se--na-racun-hns-a-se-jede-riba-prve-klase-i-skampi-de-lux/19984
Pivajjjjj...
http://www.index.hr/sport/clanak/hajduk-se-sudi-s-pevecom-bivsi-predsjednik-kluba-se-ne-sjeca-duga-od-17-tisuca-kuna/932572.aspx
.... klub s Poljuda priznaje da je u kolovozu 2009. godine, kada su “bili“ gostovali u Koprivnici, ostao dužan 17.506 kuna za smještaj, hranu i piće svojih prvotimaca i stručnog stožera u hotelu Picok u Đurđevcu, koji je bio u vlasništvu poznatog trgovačkog lanca.
Još nešto?
Guest- Guest
pusti amperove priče.sat2 wrote:Sada su Badelj, Brozović, Kovačić, Vrsaljko, Jedvaj, Pjaca, Rog klase koje bi trebale uz doborg izbornika biti Svjetski prvaci!
idiot sad pumpa kvalitet igrača kako bi kad se desi slabija igra i lošiji rezultat mogao pljuvati po čačiću kao s kakvim sve igračima raspolaže, a rezultata nema.
uostalom, na europskom prvenstvu bi repka i protiv Portugala došla barem do raspucavanja penala da ekstremno glupi i indolentni tovar strinić nije driblao i izgubio loptu kad je cijela ekipa stiskala portugalce pa je portugalska kontra išla na skroz nepostavljenu obranu.
poslije su tovarski novinari i gnojili kako je sve to čačićeva greška jer kao nije uveo pjacu na vrijeme.
ne može jedan pjaca spasiti što jedan strinić može zajebati...
e, a taj i takav strinić je kao klasa.
pri tome zaboravlja kako to striniću nije prvi takav glup potez, jer je pod štimcem kontra Belgije potpuno nelogično i bez trunka inteligentnog razmišljanja jednu čistu loptu umjesto prema aut liniji izbacio glavom na 16 metara odakle ju je belgijanac zakucao u mrežu.
i onda još taj indolentni idiot izjavi u novinama kako se ne osjeća odgovornim jer je takvih grešaka u nogometu uvijek bilo i biti će. kad je tako, neka onda takve greške radi negdje drugdje, a ne u repki...
sitting_bull-
2015-09-28
dobri su tovari.amper1950 wrote:Da, sramota što su ljudi iz Hajduka toliko trošili novca na račun klub za žderaćinu i piće, uz velike plače koje imaju. Sramota što na kraju nisu platili, taj dug je danas rješen!sat2 wrote:A mogli su to i ovako riješiti:Zeko wrote:Na špek fileke ili grah s kobasicom ih je trebao odvesti.sat2 wrote:Sramota ... umjesto da je goste odveo na čevape ili burek .... ccc!!!amper1950 wrote:Jednog dana možda budemo imali ozbiljnog i neovisnog izbornika, samo se bojim da tada nećemo imati ovakvu skupinu igrača.
Pivajjjjj...
Još nešto?
funkcioniraju po principu koji je imra agotić opisao kod pregovora s pobunjenim srbima: lako se s njima dogovoriti kad ih pritisneš i imaš upereno dovoljno oružja u njih.
prevedeno: podravski fiškal je tovarima objasnio koliko će ih koštati ako ne plate dug u ponuđenom vremenu...
sitting_bull-
2015-09-28
Kad bi ti ja sad rekao da stvarno nisam ništa namjestio, ti bi se svejedno lovio za svoju blesavu glavurdu. Kaj mi znači 0,75 - 0,25 ? Pa to i može samo takav glupan poput tebe pitati. Ovako ćemo : 0,75/0,25 = 3, dakle, to bi značilo da su danas Modrić i Rakitić puno bolji igrači nego što su bili u Bilićevo vrijeme, ali nisu pak toliko bolji da bi moja procjena bila 1-0, prvenstveno radi toga što se radi o istim igračima koji su i 2009. godine predstavljali neki kurac u europskom nogometu, a to je otprilike potpuno isto što si i ti u nastavku svog posta natrabunjao, želeći demantirati mene, a napisao si u konačnici isto kaj i ja. Kaj se Kalinića tiče, moja procjena je Kalinić-Petrić 1-0, dakle opet ponavljaš isto kaj i ja. I zato te pitam još jedanput : Koji dio moje procjene ti nije jasan ?amper1950 wrote:pa na kraju namjestiti da to dođe tu negdje (ne znam kako je uspio doći do ovog 0.75 prema 0,25, kako nije stavio primjerice 0,8 prema 0,25
Zeko-
2015-08-26
Zašto nebi bilo 0,76 prema 0,24amper1950 wrote:I za Dumbera, ipak je previše biti toliko glup pa raditi ovakve usporedbe i davati neke ocjene igračima u usporedbi tko je koliko bolji (btw. ni Ukrajina nije ista, ako ćemo već tako zar ne ) pa na kraju namjestiti da to dođe tu negdje (ne znam kako je uspio doći do ovog 0.75 prema 0,25, kako nije stavio primjerice 0,8 prema 0,2 )
Pa koliko ti znači danas imati jednog Modrića i Rakitića, danas i zadnje dvije godine u odnosu na vrijeme dok je Bilić bio izbornik? Oni su danas puno bolji, iskusniji igrači s puno velikih utakmica u nogama, protiv velikih momčadi i jakih igrača.Da je dumber ikad igrao nogomet, znao bi koja je to razlika i o čemu ja pričam, a nebi to ocjenjivao 0,75 prema 0,25 jer nogomet nisu te brojke niti njegove ocjene i procjene.
Vezni red je srce momčadi, danas Čačić ima dvi klase kakve Bilić nije ima, iako se radi i ostim igračima oni nisu bili ovakva kvaliteta kao danas. I kažem, unatoč tome tko zna bili do prekosutra pobjedili tu Ukrajinu da nije genijalnosti jednog Kalinića...
Guest- Guest
Čekamo još da nam Dumber uz pomoć Dumbera sad ocjeni i ukrajince iz doba Bilića i ove sad. Očekujemo da se namjesti kako su oni "bilićevi" bili slabiji, kak nebi bili tak mi seventifajv and tventifaj
Guest- Guest
grbavi hobit 4 utakmice suspenzije. za razliku od bagre iz primere i uefe, ovi indijanci imaju barem malo integriteta.
Guest- Guest
kakve 2 golčine ronalda izvan šesnaest bomba lijevom i slobodnjak iz pm. dodaj još kalinićevu majstoriju iz okreta i imaš top 3
još da ga baniraju sa svjetskog i možda nešto osvojeBeli wrote:grbavi hobit 4 utakmice suspenzije. za razliku od bagre iz primere i uefe, ovi indijanci imaju barem malo integriteta.
bafalo wrote:još da ga baniraju sa svjetskog i možda nešto osvojeBeli wrote:grbavi hobit 4 utakmice suspenzije. za razliku od bagre iz primere i uefe, ovi indijanci imaju barem malo integriteta.
tesko da ce i na prvenstvo, da se zavrsi sa tom prevarom i pricom da je najveci svih vremena...
Guest- Guest
pa kopile malo sisato, to će upravo biti još jedan u nizu od milijun dokaza da je najveći..kako si samo glup šipčeBeli wrote:bafalo wrote:još da ga baniraju sa svjetskog i možda nešto osvojeBeli wrote:grbavi hobit 4 utakmice suspenzije. za razliku od bagre iz primere i uefe, ovi indijanci imaju barem malo integriteta.
tesko da ce i na prvenstvo, da se zavrsi sa tom prevarom i pricom da je najveci svih vremena...
End- Posts : 21177
2015-08-25
naravno, pique i messi sa po 4 utakmice, a ramos za isto i gore 0 bodova i još kazne sevillu najvećom kaznom u povijesti primere, pepe 0 bodova, pederko 0 bodova... ovrebo namjestio
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP