Kvalifikacije za SP 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Kvalifikacije za SP 2018.
‘Rakitić mi je strašno dodao. Baš jest. A meni je sjela’
ako trebaš gol zovi raketu i kaleta
End- Posts : 21177
2015-08-25
Istina. I razbili bi ih s 5 komada da je "naš najbolji napadač" zabio još ona 2 zicera koja je imao i da je naše "užasno" lijevo krilo, koje to već godinu dana igra nezamijenjivo u Juventusu, umjesto stative pogodilo mrežu i da je najsporiji svjetski igrač sa 5 metara udaljenosti pogodio gol umjesto 5 metara preko gola. Taman bi to bilo 5 komada.pa nama su mandžo i broza krila, za plakat, užas živi ne znam tko se može ložit jučer na tu pobjedu umjesto da smo ih razbili s 5 komada, a ne taj jedan na silu opet na individualnu klasu najboljega napadača, a da je tu bio mandžo niti ne bi dobili.
Zeko-
2015-08-26
Imamo opjevani problem sa lijevim bekom, guzvu u kronicno prekapacitiranom veznom redu i dva napadaca od kojih je jedan u formi, ali valja pogoditi koji.
Po meni, vrijeme je na povratak na 3-5-2, formacija danas nije presudna nego ritam, a ovako bi prodisali. Ta formacija puno vise odgovara ovim igracima.
I sa sinocnje tekme bi izdvojio Jedvaja i Mitrovica, dobre reakcije. Jedna od Modricevih najboljih partija, Brozovic lucidan, Vida pouzdan.
Mandzukic i Kalinic se ispromasivali, Rakitic ocajan, Badelj nevidljiv.
Subasic je imao par odlicnih obrana, ali ona polagana vracanja lopte golmanu, na koja on ide maltene driblati napadaca...koza mi se jezi.
Po meni, vrijeme je na povratak na 3-5-2, formacija danas nije presudna nego ritam, a ovako bi prodisali. Ta formacija puno vise odgovara ovim igracima.
I sa sinocnje tekme bi izdvojio Jedvaja i Mitrovica, dobre reakcije. Jedna od Modricevih najboljih partija, Brozovic lucidan, Vida pouzdan.
Mandzukic i Kalinic se ispromasivali, Rakitic ocajan, Badelj nevidljiv.
Subasic je imao par odlicnih obrana, ali ona polagana vracanja lopte golmanu, na koja on ide maltene driblati napadaca...koza mi se jezi.
Guest- Guest
bafalo wrote:mandža unosi energiju i grize ali po ofenzivnim sposobnostima i doprinosu kramarić više donosi. s obzirom kolika nam je rupa na lijevom beku ja sam nešto razmišljao da tamo stavimo mandžu sa svojom trkom i zalaganjem evo stavim pare da će defenzivno odigrat bolje nego itko drugi a kao bek ide i naprijed gdje može napravit nešto. manža bi mogao bit naš valencia samo na lijevoj stranijasambrend wrote:Mandžo odličan, steta za stativu...Nije tipičan centarfor, nije nikad ni bio, ali stvara pomutnju joj stop i jako pomaže obrani...Ne vidim razloga da ne igraju sva trojica... Perišić je ionako krilo koje se povremeno kao šilo zabada u napad s lijeve strane, a Mandžukić je iskoristiv polivalentno svakako...S time da je prva špica Kalinić, nema razgovora o tome uopće...
Guest- Guest
Dobro je Čačić postavio igru, svi su pametni sad , a bez pokrića. Znao je da su oni najopasniji po bokovima gdje su im najjači igrači Konopljanka i Jarmolenko i to je dobro poduplao s Brozom i Mandžom. I ja bi radije gledao Pjacu, ali jebi ga. U vezi smo ih pojeli s maestralnim Lukom i odličnim Badeljem. Zato ne vidim o čemu drobite ko klaunovi. Dobro je bilo.
Guest- Guest
AmenVincent Vega wrote:Dobro je Čačić postavio igru, svi su pametni sad , a bez pokrića. Znao je da su oni najopasniji po bokovima gdje su im najjači igrači Konopljanka i Jarmolenko i to je dobro poduplao s Brozom i Mandžom. I ja bi radije gledao Pjacu, ali jebi ga. U vezi smo ih pojeli s maestralnim Lukom i odličnim Badeljem. Zato ne vidim o čemu drobite ko klaunovi. Dobro je bilo.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Nema se tu sta dodat...amper1950 wrote:Vidim TV seviser (nakon što je dao odmor nekim igračima)nije pozvao nijednog igrača kojima je dao pretpoziv, nego pozvao Čorića
Jadna i usrana marioneta...
Sve najgore želim toj usranoj marioneti...
;)
Guest- Guest
End1899 wrote:raketa i kale riješili utakmicu šta se i priliči dvojici najboljih igrača naše reprezentacije
Guest- Guest
kaže jeličić pivarić kad je faza obrane a josip kad je faza napada.
2015-08-19
pivke je dokazao da je ipak naš najbolji bek u moru loših lijevih bekova. strinić je loš i nazad i naprijed, pivke je bar naprijed dobar
2015-08-19
http://www.index.hr/sport/clanak/potresne-snimke-s-dijalize-klasnic-se-bori-s-teskom-bolescu/959131.aspx
za ivana
za ivana
2015-08-19
Glavno da se drobi i citira, koliko go glupo bilo.fridrih_niche wrote:End1899 wrote:raketa i kale riješili utakmicu šta se i priliči dvojici najboljih igrača naše reprezentacije
Guest- Guest
A lopta je došla s neba ...End1899 wrote:‘Rakitić mi je strašno dodao. Baš jest. A meni je sjela’
sat2-
2015-09-28
Vincent Vega wrote:Dobro je Čačić postavio igru, svi su pametni sad , a bez pokrića. Znao je da su oni najopasniji po bokovima gdje su im najjači igrači Konopljanka i Jarmolenko i to je dobro poduplao s Brozom i Mandžom. I ja bi radije gledao Pjacu, ali jebi ga. U vezi smo ih pojeli s maestralnim Lukom i odličnim Badeljem. Zato ne vidim o čemu drobite ko klaunovi. Dobro je bilo.
Ma svi su go kurac, a mi imamo sve same svjetske zvijezde, ali eto nemamo izbornika ...
sat2-
2015-09-28
Glavno da većina eskivira strašan gol Kale i drobi pizdarije o Pivaricu...Vincent Vega wrote:Glavno da se drobi i citira, koliko go glupo bilo.fridrih_niche wrote:End1899 wrote:raketa i kale riješili utakmicu šta se i priliči dvojici najboljih igrača naše reprezentacije
I kako niko ne spominje poziv malom deristu, a zaobilaženje onih sa pretpozivom...
;)
Guest- Guest
za Ivana!jalnirajko wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/potresne-snimke-s-dijalize-klasnic-se-bori-s-teskom-bolescu/959131.aspx
za ivana
Guest- Guest
KBKfridrih_niche wrote:Glavno da većina eskivira strašan gol Kale i drobi pizdarije o Pivaricu...Vincent Vega wrote:Glavno da se drobi i citira, koliko go glupo bilo.fridrih_niche wrote:End1899 wrote:raketa i kale riješili utakmicu šta se i priliči dvojici najboljih igrača naše reprezentacije
I kako niko ne spominje poziv malom deristu, a zaobilaženje onih sa pretpozivom...
;)
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/reprezentacija/gost-komentator-goran-sablic-analizira-u-nasim-redovima-nije-bilo-slabog-igraca-modric-je-bio-prevaga-strasan-posao-mandzukica-i-brozovica/5814799/
Guest- Guest
Ali nekima je bitnija slučajna peta Rakitića koju je pokušao 6-7 puta uglavnom neuspješno od oduzete lopte i pasa Modrića koju je Kale velemajstorski iskoristio.
Guest- Guest
Upravo tako...Vincent Vega wrote:KBKfridrih_niche wrote:Glavno da većina eskivira strašan gol Kale i drobi pizdarije o Pivaricu...Vincent Vega wrote:Glavno da se drobi i citira, koliko go glupo bilo.fridrih_niche wrote:End1899 wrote:raketa i kale riješili utakmicu šta se i priliči dvojici najboljih igrača naše reprezentacije
;)
Koga boli kurac sta vi drobite...
;)
Guest- Guest
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za OI