šok soba
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: šok soba
Oglasio se Vatikan: Čestitamo Trumpu, ali moliti ćemo za njegovo prosvjetljenje
http://www.vecernji.hr/svijet/oglasio-se-vatikan-cestitamo-trumpu-ali-moliti-cemo-za-njegovo-prosvjetljenje-1127215
Newager se sam pribija na križ od muke .....brokava ( čavli ) mu donesite.
http://www.vecernji.hr/svijet/oglasio-se-vatikan-cestitamo-trumpu-ali-moliti-cemo-za-njegovo-prosvjetljenje-1127215
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
http://www.vecernji.hr/svijet/pogledajte-kako-su-karikaturisti-reagirali-na-pobjedu-donalda-trumpa-1127226
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
ahaha mogao bi trump kod njega na razgovor i da mu francek usput opere noge...RayMabus wrote:Oglasio se Vatikan: Čestitamo Trumpu, ali moliti ćemo za njegovo prosvjetljenje
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
hahahahahhaRayMabus wrote:
http://www.vecernji.hr/svijet/pogledajte-kako-su-karikaturisti-reagirali-na-pobjedu-donalda-trumpa-1127226
meni će najlipše biti gledati suze S.J:W(social justice warrirosa, USA antifašista) haha.
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:..Rezultati izbora u SAD nisu u skladu sa onim što bi želela većina građana Nemačke, međutim neophodno ih je poštovati, izjavio je ministar inostranih poslova Nemačke Frank Valter Štajnmajer.
Koja drskost i bezobrazluk, majko moja... stvarno za biti političar moraš biti beskarakterni kurvin sin...
darth_vader-
2014-04-16
Poanta jeste da vecina,gotovi svi svabe i nisu svjesni toga sto zele...i ono sto zele doma,vlast im reze vise od 90%
Guest- Guest
Pa sad, mizogonija, manje više ali rasizam,šovinizam i različiti stavovi su svakako dobre stvari i treba ih osloboditi i promovirati.mutava baštarda wrote:"U ovoj kampanji su mnogi zlodusi pušteni iz boce", kazala je Pusić, navodeći da je pitanje mogu li se oni ugurati natrag u bocu - kampanja je "oslobodila" rasizam, mizoginiju, šovinizam i različite stavove, koji su "dobili pravo građanstva".
"U toj vrsti kampanje, činjenica da je Clinton žena doprinijela je njenom porazu. Pokazalo se da Amerika nije spremna za ženu predsjednicu", kazala je Pusić.
danni1-
2014-04-16
pa kad bi bilo po vecini i volji gradjana Njemacke Markelica bi otisla odavnomutava baštarda wrote:..Rezultati izbora u SAD nisu u skladu sa onim što bi želela većina građana Nemačke, međutim neophodno ih je poštovati, izjavio je ministar inostranih poslova Nemačke Frank Valter Štajnmajer.
2014-04-14
mutava baštarda wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/puhovski-prije-ljeta-predvidio-brexit-i-trumpa-hoce-li-se-ostvariti-i-njegovo-zadnje-prorocanstvo/930919.aspx
, osobitno je interesantno kako je Puhovski za Index pred ljeto prognozirao da će na međunarodnoj pozornici uslijediti tri velika događaja. Nakon Brexita te današnje pobjede Donalda Trumpa, pokazalo se da je Puhovski u dvije od tri prognoze bio u pravu.
Treće predviđanje - pobjeda Le Pen u Francuskoj
Naime, Puhovski je za Index pred ljeto, prije referenduma o Brexitu, predvidio kako će se Britanci izjasniti za izlazak iz Europske unije, na vjerojatnost Trumpove pobjede te na pobjedu stranke Nacionalna fronta, pod vodstvom Marine Le Pen, u Francuskoj.
"Tri loše stvari bi se mogle dogoditi u međunarodnoj politici - Brexit, pobjeda Donalda Trumpa na američkim predsjedničkim izborima te pobjeda Marine Le Pen u Francuskoj.
Puhovski preš'o igricu...ćaća geopolitike
2014-04-14
Ja više ništa ne kužim. Te su Srbi za Trumpa jer ne vole Clintona i muslimane, te su Hrvati (bujanec, glasnović), te se neki zgražaju.
A koliko se moglo vidjeti tokom njegove kampanje da njega apsolutno boli kurac za balkan i za cijelu situaciju ovdje.
A koliko se moglo vidjeti tokom njegove kampanje da njega apsolutno boli kurac za balkan i za cijelu situaciju ovdje.
Guest- Guest
majmune killary ne vole ljude ni majmune nije bitno,da pojednostavim stvar
2014-04-14
Ljudi se uglavnom zgražaju na pobjedu Trumpa u mojoj okolini.Winter is coming wrote:majmune killary ne vole ljude ni majmune nije bitno,da pojednostavim stvar
Ja sam mislio da je to zato jer mrze Srbe pošto je ovo Hrvatska, a Clinton je bombardirala Srbiju i za dobre je odnose s Albancima, pa sam mislio da su ljudi zato za Hillary, ali izgleda da ili ja krivo razmišljam ili su ljudi u drugom filmu ili se prave.
A sad ovo što Glasnović i Bujanec podržavaju Trumpa me još više zbunilo. Znači Srbi i hrvatski nacionalisti su za Trumpa.
Pa tko je onda bio za Hillary?
Guest- Guest
pusti ljude ti si ipak majmun
2014-04-14
Winter is coming wrote:pusti ljude ti si ipak majmun
Istina, ali moraš imat nekakav stav, a ja sam totalno izgubljen sada. Zbunjuju me ljudi.
Guest- Guest
pusti ljude budi majmun
2014-04-14
Eva wrote:Pa kaj NATO nema na lageru još koju?vuksadinare wrote:pa realno govori pusicka...dosta im je crnje jos da zena dodje
Osim ove nase ?
To je NATO KVALITETA .
i jos iskace iz pastete svaki dan.
mutava baštarda wrote:„Američki narod je izabrao Donalda Trampa. Ja mu čestitam, budući da je to normalno u odnosima dveju demokratskih zemalja. Međutim, moram jasno da kažem da ovi izbori otvaraju novo poglavlje neizvesnosti“,
fransoa oland
A di ti je link ?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Paddockova soba - ubio se i pao pod mitraljez
» Otvorena prva hrvatska soba za razbijanje
» Soba s pogledom na rušenje Trump Plaza Hotela
» Ovo je Putinova 'ratna soba': 'Čudovišni' mozak ruske sile
» Otvorena prva hrvatska soba za razbijanje
» Soba s pogledom na rušenje Trump Plaza Hotela