ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Knin "deložira" parvoslavne pokojnike zbog dugova?

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

Knin "deložira" parvoslavne pokojnike zbog dugova? - Page 7 Empty Re: Knin "deložira" parvoslavne pokojnike zbog dugova?

Post by Guest 11/1/2016, 21:56

Triny wrote:
bogomdani wrote:
Triny wrote:
Hmm...meni tako svejedno, samo da mi ćerce ima što manje troškova. U stvari, treba osigurati da ih uopće nema.
mhhh... Suspect Nece ti biti milo sto cu reci,ali krivo odgajas Šći..taj tvoj nacin je kreiranje Princeze koja se treba sto bolje prodati...
TROŠKOVI su neizbjezni,bar u normalnom svijetu,osim ako se prebace na grbu drugoga,a to je ono o cemu pricam,no svatko ima svoje.. :clown
Ajd ne seri mi o odgoju djece.
Trošak svog pokopa trebao bi svatko podnositi sam.
Mada,samo ti znas sto je odgoj djeteta..nitko drugi niti vidio niti cuo niti svjedocio..
sto si skrta..pa barem taj posljednji ispracaj nek pokrije drzava,obitelj,tkogod..jebote,nije to neka lova..

Guest
Guest

Back to top Go down

Knin "deložira" parvoslavne pokojnike zbog dugova? - Page 7 Empty Re: Knin "deložira" parvoslavne pokojnike zbog dugova?

Post by michaellcmacha 11/1/2016, 22:43

Triny wrote:
bogomdani wrote:
Triny wrote:
Hmm...meni tako svejedno, samo da mi ćerce ima što manje troškova. U stvari, treba osigurati da ih uopće nema.
mhhh... Suspect Nece ti biti milo sto cu reci,ali krivo odgajas Šći..taj tvoj nacin je kreiranje Princeze koja se treba sto bolje prodati...
TROŠKOVI su neizbjezni,bar u normalnom svijetu,osim ako se prebace na grbu drugoga,a to je ono o cemu pricam,no svatko ima svoje.. :clown
ja sam se gore zezao iako tema nije za zajebanciju.... mi imamo u Majuru (moja obitelj) 8 uređenih grobnih mjesta, betonirana okrajncana sa nadgrobnim spomen pločama, i tu imamo mjesta za sve naše potrebe za ukopom u narednom razdoblju... sva davanja se uredovno plaćaju neovisno o mom i o statusu mog starog jer nam je kao tradicionalistima bitno da se to groblje održi kroz što dulje vremensko razdoblje.....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/1/2016, 22:55

bogomdani wrote:
Triny wrote:
bogomdani wrote:
Triny wrote:
Mada,samo ti znas sto je odgoj djeteta..nitko drugi niti vidio niti cuo niti svjedocio..
sto si skrta..pa barem taj posljednji ispracaj nek pokrije drzava,obitelj,tkogod..jebote,nije to neka lova..
Ja imam miljardu djece .....potencijalno ......eno mi ih u mudima , baš sjedim na njima.

:^0 lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/2/2016, 14:37

IZ KNINSKE Gradske uprave odbacili su bilo kakve insinuacije da su ostavljali obavijesti o neplaćanju grobne naknade samo na pravoslavnim, ne i na katoličkim grobovima, izvijestivši da su takve obavijesti na kninskom Gradskom groblju ostavljene na 77 pravoslavnih i 65 katoličkih grobnih mjesta, te na polju na kojem su sahranjeni pokojnici raznih vjera.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/knin-ne-zeli-iz-grobova-izbaciti-samo-mrtve-srbe-ostavili-su-obavijesti-i-na-65-katolickih-grobnica/929493.aspx
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/2/2016, 15:29

"na 77 pravoslavnih i 65 katoličkih grobnih mjesta"

To su sve Srbi.  Ja vjerujem Jastrebu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 11/2/2016, 15:45

kofein wrote:"na 77 pravoslavnih i 65 katoličkih grobnih mjesta"

Radi se o katoličkim i pravoslavnim grobovima. Ne o pravoslavnim i muslimanskim.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by max123 11/2/2016, 17:15

jastreb wrote:http://hr.n1info.com/a159186/Vijesti/Knin-Niz-pravoslavnih-grobova-izlijepljeno-obavijestima-o-oduzimanju-mjesta-zbog-navodnih-dugova.html
ista prava za sve Horvate,nebitno bili rimskog,grckog oli turskog zakona...
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by Guest 11/2/2016, 20:38

jastreb wrote:
kofein wrote:"na 77 pravoslavnih i 65 katoličkih grobnih mjesta"

Radi se o katoličkim i pravoslavnim grobovima. Ne o pravoslavnim i muslimanskim.

Knin "deložira" pravoslavne pokojnike zbog dugova?

Pa kažem, ja vjerujem tebi.  Samo Srbi pate u ovoj tužnoj situaciji.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Back to top

- Similar topics