Knin "deložira" parvoslavne pokojnike zbog dugova?
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Knin "deložira" parvoslavne pokojnike zbog dugova?
Mada,samo ti znas sto je odgoj djeteta..nitko drugi niti vidio niti cuo niti svjedocio..Triny wrote:Ajd ne seri mi o odgoju djece.bogomdani wrote:mhhh... Nece ti biti milo sto cu reci,ali krivo odgajas Šći..taj tvoj nacin je kreiranje Princeze koja se treba sto bolje prodati...Triny wrote:
Hmm...meni tako svejedno, samo da mi ćerce ima što manje troškova. U stvari, treba osigurati da ih uopće nema.
TROŠKOVI su neizbjezni,bar u normalnom svijetu,osim ako se prebace na grbu drugoga,a to je ono o cemu pricam,no svatko ima svoje..
Trošak svog pokopa trebao bi svatko podnositi sam.
sto si skrta..pa barem taj posljednji ispracaj nek pokrije drzava,obitelj,tkogod..jebote,nije to neka lova..
Guest- Guest
ja sam se gore zezao iako tema nije za zajebanciju.... mi imamo u Majuru (moja obitelj) 8 uređenih grobnih mjesta, betonirana okrajncana sa nadgrobnim spomen pločama, i tu imamo mjesta za sve naše potrebe za ukopom u narednom razdoblju... sva davanja se uredovno plaćaju neovisno o mom i o statusu mog starog jer nam je kao tradicionalistima bitno da se to groblje održi kroz što dulje vremensko razdoblje.....Triny wrote:Ajd ne seri mi o odgoju djece.bogomdani wrote:mhhh... Nece ti biti milo sto cu reci,ali krivo odgajas Šći..taj tvoj nacin je kreiranje Princeze koja se treba sto bolje prodati...Triny wrote:
Hmm...meni tako svejedno, samo da mi ćerce ima što manje troškova. U stvari, treba osigurati da ih uopće nema.
TROŠKOVI su neizbjezni,bar u normalnom svijetu,osim ako se prebace na grbu drugoga,a to je ono o cemu pricam,no svatko ima svoje..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ja imam miljardu djece .....potencijalno ......eno mi ih u mudima , baš sjedim na njima.bogomdani wrote:Mada,samo ti znas sto je odgoj djeteta..nitko drugi niti vidio niti cuo niti svjedocio..Triny wrote:Ajd ne seri mi o odgoju djece.bogomdani wrote:mhhh... Nece ti biti milo sto cu reci,ali krivo odgajas Šći..taj tvoj nacin je kreiranje Princeze koja se treba sto bolje prodati...Triny wrote:
sto si skrta..pa barem taj posljednji ispracaj nek pokrije drzava,obitelj,tkogod..jebote,nije to neka lova..
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
IZ KNINSKE Gradske uprave odbacili su bilo kakve insinuacije da su ostavljali obavijesti o neplaćanju grobne naknade samo na pravoslavnim, ne i na katoličkim grobovima, izvijestivši da su takve obavijesti na kninskom Gradskom groblju ostavljene na 77 pravoslavnih i 65 katoličkih grobnih mjesta, te na polju na kojem su sahranjeni pokojnici raznih vjera.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/knin-ne-zeli-iz-grobova-izbaciti-samo-mrtve-srbe-ostavili-su-obavijesti-i-na-65-katolickih-grobnica/929493.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/knin-ne-zeli-iz-grobova-izbaciti-samo-mrtve-srbe-ostavili-su-obavijesti-i-na-65-katolickih-grobnica/929493.aspx
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
"na 77 pravoslavnih i 65 katoličkih grobnih mjesta"
To su sve Srbi. Ja vjerujem Jastrebu.
Guest- Guest
Radi se o katoličkim i pravoslavnim grobovima. Ne o pravoslavnim i muslimanskim.kofein wrote:"na 77 pravoslavnih i 65 katoličkih grobnih mjesta"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ista prava za sve Horvate,nebitno bili rimskog,grckog oli turskog zakona...jastreb wrote:http://hr.n1info.com/a159186/Vijesti/Knin-Niz-pravoslavnih-grobova-izlijepljeno-obavijestima-o-oduzimanju-mjesta-zbog-navodnih-dugova.html
max123- Posts : 2853
2015-10-28
jastreb wrote:Radi se o katoličkim i pravoslavnim grobovima. Ne o pravoslavnim i muslimanskim.kofein wrote:"na 77 pravoslavnih i 65 katoličkih grobnih mjesta"
Knin "deložira" pravoslavne pokojnike zbog dugova?
Pa kažem, ja vjerujem tebi. Samo Srbi pate u ovoj tužnoj situaciji.
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Frilensere boli glava zbog dugova od 20.000 €
» Gotovo desetina građana Hrvatske zbog dugova ima blokirane račune
» Zbog dugova se uvodi dodatno zdravstveno osiguranje? Smjernice u izradi, ministarstvo šuti
» PravDA uzvraća udarac: Sud ih istjerao iz kuće zbog dugova bivših vlasnika: ‘Naš hrvatski san je gotov’
» Hrvatskoj prijeti nestašica lijekova zbog dugova bolnica, a Ministarstvo kaže da je to zato jer premalo plaćamo zdravstvo
» Gotovo desetina građana Hrvatske zbog dugova ima blokirane račune
» Zbog dugova se uvodi dodatno zdravstveno osiguranje? Smjernice u izradi, ministarstvo šuti
» PravDA uzvraća udarac: Sud ih istjerao iz kuće zbog dugova bivših vlasnika: ‘Naš hrvatski san je gotov’
» Hrvatskoj prijeti nestašica lijekova zbog dugova bolnica, a Ministarstvo kaže da je to zato jer premalo plaćamo zdravstvo
Page 7 of 7