Memorandum 2
Page 5 of 33
Page 5 of 33 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33
Re: Memorandum 2
Pa ja nisam išao toliko daleko jer sam smatrao da nije potrebno...tre91 wrote:Pa Hrvati su uskakali za srbe od kneza Zaharija kojemu je guzicu spasio kralj Tomislav zarativši sa bugarima i pobjedivši ih, zatim na kosovu polju gdje zajedno izginišmo 1389 no već 1396 srbi nam zabijaju nož u leđa u bici kod nikopolja da ne idemo dalje u kroz povijest.red wolf wrote:Uostalom, kad će Srbi prihvatiti činjenicu da su upravo Hrvati prvi skočili u obranu Srba u Hrvatskoj u Drugom svjetskom ratu? Bez Hrvata ne bi bilo NOB-a. Uostalom, Hrvat je vodio NOB.
Guest- Guest
Kažu da je cinik razočarani romantičar.
Možda sam ja jako romantičan i užasno razočaran.
crvenkasti-
2014-04-17
Zaboravio si vidjeti patnje onih drugih...Nemoj samo vidjeti patnje svog naroda...crvenkasti wrote:Kažu da je cinik razočarani romantičar.
Guest- Guest
Ne. Ti si Srbin. I budi ponosan na to.crvenkasti wrote:Pa ja sam Hrvat, glupane.
Guest- Guest
:)red wolf wrote:Ne. Ti si Srbin. I budi ponosan na to.crvenkasti wrote:Pa ja sam Hrvat, glupane.
ne rugaj mu se, jebate
2014-04-16
red wolf wrote:Ne. Ti si Srbin. I budi ponosan na to.crvenkasti wrote:Pa ja sam Hrvat, glupane.
Ništa nisi razumio.
Nekad sam se sramio što sam glup i što sam Srbin.
A sad sam ponosan jer sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Ali, to neće promijeniti činjenicu da si Srbin...Ono što ti ja želim reći je sljedeće, ponosi se time...Bori se za to, ali vrednuj žrtvu onih koje je tvoj narod zgazio...crvenkasti wrote:red wolf wrote:Ne. Ti si Srbin. I budi ponosan na to.crvenkasti wrote:Pa ja sam Hrvat, glupane.
Ništa nisi razumio.
Nekad sam se sramio što sam glup i što sam Srbin.
A sad sam ponosan jer sam Hrvat.
Guest- Guest
Možda će onda moja djeca biti Hrvati... ili njihova djeca... Ili njihova... ili njihova.
Važno je prenositi na buduće naraštaje da nismo Srbi.
crvenkasti-
2014-04-17
Znači srbi ponovo kreću, psihoza raste...idemo do Drine, jedino tako će se smiriti, prokletnici, jednom zauvjek treba staviti točku na i :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Neće. Bit će ono što jesu. Srbi. I bit će pritom slobodni. Imat će onu slobodu koju nisi imao ti jer ti je vrijeme oduzelo tu slobodu...Pa si se pretvorio u ovo što jesi...Nemoj više...Idi dalje, živi...crvenkasti wrote:Možda će onda moja djeca biti Hrvati... ili njihova djeca... Ili njihova... ili njihova.
Guest- Guest
Pretvorio sam se u Hrvata. Da, osjećam se zbunjeno i čudno. I koliko god vičem da sam Hrvat, nikad mi nije dosta. Uvijek hoću još. Još. Kao droga je, jebote.
Možda moja djeca neće imati tu idiotsku potrebu. A možda i hoće.
crvenkasti-
2014-04-17
ovisi jel ti žena srbkinja. ako je naša, vjerojatno će te samo gledati ka čudaka.
2014-04-16
Budi ono što jesi - Srbin. Shvaćam tvoj cinizam. Ali, budi realan. Prije Oluje dogodio se zločin potiv mojeg naroda. Ali, nekako mi se čini da je to zaboravljeno. Ali, neće biti, dok smo mi Hrvati živi.crvenkasti wrote:Pretvorio sam se u Hrvata. Da, osjećam se zbunjeno i čudno. I koliko god vičem da sam Hrvat, nikad mi nije dosta. Uvijek hoću još. Još. Kao droga je, jebote.
Guest- Guest
aben wrote:ovisi jel ti žena srbkinja. ako je naša, vjerojatno će te samo gledati ka čudaka.
Ponajviše zbog nje sam i postao Hrvat.
Ustvari zbog punca. Sad sam koliko-toliko prihvatljiv.
crvenkasti-
2014-04-17
Dosta sprdanja...Ti vjeruješ da imaš pokriće...Ali ga zapravo nemaš...To ti ne dopušta svaki onaj muškarac, žena, starac, starica, djete koje je moralo napustiti svoj dom nakon što su tvoji došli na područja koja su okupirali...crvenkasti wrote:aben wrote:ovisi jel ti žena srbkinja. ako je naša, vjerojatno će te samo gledati ka čudaka.
Guest- Guest
onda nemaš beda za dicu.crvenkasti wrote:aben wrote:ovisi jel ti žena srbkinja. ako je naša, vjerojatno će te samo gledati ka čudaka.
nego, kako smo te izgenocidisali? ne razumin odakle ti tolko gorčine, žena ti je živa, dica zdrava (šta više nije bilo lavova?), uporan si ka hordak
2014-04-16
red wolf wrote:Budi ono što jesi - Srbin. Shvaćam tvoj cinizam. Ali, budi realan. Prije Oluje dogodio se zločin potiv mojeg naroda. Ali, nekako mi se čini da je to zaboravljeno. Ali, neće biti, dok smo mi Hrvati živi.crvenkasti wrote:Pretvorio sam se u Hrvata. Da, osjećam se zbunjeno i čudno. I koliko god vičem da sam Hrvat, nikad mi nije dosta. Uvijek hoću još. Još. Kao droga je, jebote.
Znam, ono u Pakračkoj poljani, jel to misliš? Ili ono, Glavaš, selotejp, kiselina?
crvenkasti-
2014-04-17
Ne budi isključiv...Ali, gle, ja ću osuditi te zločine...Hoćeš li ti osuditi zločin na Ovčari?...Škabrnji?crvenkasti wrote:
Znam, ono u Pakračkoj poljani, jel to misliš? Ili ono, Glavaš, selotejp, kiselina?
Guest- Guest
aben wrote:onda nemaš beda za dicu.crvenkasti wrote:aben wrote:ovisi jel ti žena srbkinja. ako je naša, vjerojatno će te samo gledati ka čudaka.
nego, kako smo te izgenocidisali? ne razumin odakle ti tolko gorčine, žena ti je živa, dica zdrava (šta više nije bilo lavova?), uporan si ka hordak
Ne znam ni ja. Valjda mi nije dosta to što sam samo Hrvat.
Možda da budem ustaša? Možda bih našao mir.
crvenkasti-
2014-04-17
red wolf wrote:Ne budi isključiv...Ali, gle, ja ću osuditi te zločine...Hoćeš li ti osuditi zločin na Ovčari?...Škabrnji?crvenkasti wrote:
Rekao si da je najvažnije koji je bio prije..?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 5 of 33 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33
Similar topics
» Memorandum 2
» Memorandum III je stigao!!!
» Letica i srpski memorandum VII
» JE LI MEMORANDUM "BOING" BOŠNJAČKO NAČERTANIJE
» Slovensko Načertanije,Slovenci svi i svuda,Memorandum III
» Memorandum III je stigao!!!
» Letica i srpski memorandum VII
» JE LI MEMORANDUM "BOING" BOŠNJAČKO NAČERTANIJE