Memorandum 2
Page 31 of 33
Page 31 of 33 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33
Re: Memorandum 2
Pa je jebiga, niko nikogqa ne prisiljava da nešto čita ili prati. Barem na ovom forumu ima opcija da se može prestati pratiti tema koja ti se ne sviđa.epikur37 wrote:tre911 wrote:Živcira ga ne znam iz kojeg razloga, ne otvaram teme sa svakom zvizdarijom koje srbi naprave nego je ovo zbirna tema sa vjestima iz tog područja pa je tupavo da traži ključ za ovo dok on otvara teme koji je predsjednički kandidat u americi što pojeo za ručak i to je kao bitno. mene teme koje ne zanimaju ne pišem na njima i zdravo, jednostavno ih preskačem a tako držim i da se svi trebaju ponašati. Nekome je nešto bitno, drugome nešto drugo itd.vuksadinare wrote:Pa tema su u negativi srbi...dirnuo si srbina dirnuo si rusa....hrvata mos i upucat ali sad srbina ne smijes ni krivo pogledattre911 wrote:Što ti smeta? Jebote otvaraš gomilu gluposti o svemu i svačemu ali ovo ti smeta?? koji ti je kurac jebote???asilovski wrote:hahaha ključaj ovo đubre od teme ili ga transportirajte u pdf na rub znanosti
Pošteno, tema ok, prema svačijem interesu.
Guest- Guest
tre911 wrote:Pa je jebiga, niko nikogqa ne prisiljava da nešto čita ili prati. Barem na ovom forumu ima opcija da se može prestati pratiti tema koja ti se ne sviđa.epikur37 wrote:tre911 wrote:Živcira ga ne znam iz kojeg razloga, ne otvaram teme sa svakom zvizdarijom koje srbi naprave nego je ovo zbirna tema sa vjestima iz tog područja pa je tupavo da traži ključ za ovo dok on otvara teme koji je predsjednički kandidat u americi što pojeo za ručak i to je kao bitno. mene teme koje ne zanimaju ne pišem na njima i zdravo, jednostavno ih preskačem a tako držim i da se svi trebaju ponašati. Nekome je nešto bitno, drugome nešto drugo itd.vuksadinare wrote:Pa tema su u negativi srbi...dirnuo si srbina dirnuo si rusa....hrvata mos i upucat ali sad srbina ne smijes ni krivo pogledattre911 wrote:Što ti smeta? Jebote otvaraš gomilu gluposti o svemu i svačemu ali ovo ti smeta?? koji ti je kurac jebote???asilovski wrote:hahaha ključaj ovo đubre od teme ili ga transportirajte u pdf na rub znanosti
Pošteno, tema ok, prema svačijem interesu.
Slažem se. Mislim ne dijelim interes oko ove teme ali ni ti ne uskačeš na teme od tuđeg interesa.
sve 5.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Vidio bih tebe da si glup kao ja. Još bi gori bio.
crvenkasti-
2014-04-17
Ljudi misle da se ja to pravim nešto, a uopće nije, naprotiv.
To ona moja žena, ona je takva.
I cijela njezina familija.
To ona moja žena, ona je takva.
I cijela njezina familija.
crvenkasti-
2014-04-17
Tebi besmislica pojedinačno no cijelokupna tema daje sasvim drugačiju sliku ali jebote ti voliš stati više puta na iste grablje pa ti smeta upozoravanje na to. Ako ti se ne sviđa tema nemoj je pratiti i gotovo kao što ja ne pratim masu drugih tema od big brothera pa do sevke. Puca mi kiki za timasilovski wrote:gluposti, potpune besmislice i psihopatološka usmjerenost prema Srbima u rang selo gori baba se češlja, usput dosadno Memorandum II pa jebote Bogtre911 wrote:Što ti smeta? Jebote otvaraš gomilu gluposti o svemu i svačemu ali ovo ti smeta?? koji ti je kurac jebote???asilovski wrote:hahaha ključaj ovo đubre od teme ili ga transportirajte u pdf na rub znanosti
Guest- Guest
Ma stoji ali kako ne vidite da ova nazovi država i društvo koga nema propada iznutra, da Evropa propada kao civilizacijska cjelina, a da Srbi ne mogu pokrpati Gazelu u Beogradu a ne ratovati temeljem Memoranduma III to nema smisla to su papazjanije i idiotarije, to je opsjednusost i potpuno ne sagledavanje trenutka
Kermit-
2014-04-17
tre911 wrote:Tebi besmislica pojedinačno no cijelokupna tema daje sasvim drugačiju sliku ali jebote ti voliš stati više puta na iste grablje pa ti smeta upozoravanje na to. Ako ti se ne sviđa tema nemoj je pratiti i gotovo kao što ja ne pratim masu drugih tema od big brothera pa do sevke. Puca mi kiki za timasilovski wrote:gluposti, potpune besmislice i psihopatološka usmjerenost prema Srbima u rang selo gori baba se češlja, usput dosadno Memorandum II pa jebote Bogtre911 wrote:Što ti smeta? Jebote otvaraš gomilu gluposti o svemu i svačemu ali ovo ti smeta?? koji ti je kurac jebote???asilovski wrote:hahaha ključaj ovo đubre od teme ili ga transportirajte u pdf na rub znanosti
Znaš ono, kad su dva auta preblizu na parkiralištu, a ono, prljava obadva. I sad:
Ti hoćeš proći između njih.
I da ga jebeš ne moš proći, a da ih dobro ne očešeš.
A on, bijela jakna, ženi se sviđala baš bijela, i imaš bijelu.
I onda se, naravno, sva zamaže.
I sad, jesam tu ja kriv??
crvenkasti-
2014-04-17
Ne...to se zove tako da vise ne vjerujemo srbima ni loliko je crno ispod nokta....s njima uvijek ne na hladno nego na led puhatiasilovski wrote:Ma stoji ali kako ne vidite da ova nazovi država i društvo koga nema propada iznutra, da Evropa propada kao civilizacijska cjelina, a da Srbi ne mogu pokrpati Gazelu u Beogradu a ne ratovati temeljem Memoranduma III to nema smisla to su papazjanije i idiotarije, to je opsjednusost i potpuno ne sagledavanje trenutka
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
asilovski wrote:Ma stoji ali kako ne vidite da ova nazovi država i društvo koga nema propada iznutra, da Evropa propada kao civilizacijska cjelina, a da Srbi ne mogu pokrpati Gazelu u Beogradu a ne ratovati temeljem Memoranduma III to nema smisla to su papazjanije i idiotarije, to je opsjednusost i potpuno ne sagledavanje trenutka
Goni ih kurac, to je bilo prije, pokrpali i napravili još čist nova dva, na Adi i prema Borči.
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:
Ne...to se zove tako da vise ne vjerujemo srbima ni loliko je crno ispod nokta....s njima uvijek ne na hladno nego na led puhati
Jel i tvoj otac četnik kao i moj?
Mrzim ga.
Na njega sam glup.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa ja ne kažem da evropa ne propada, dapače i po tom pitanju se slažemo kako si mogao primjetiti no ne želim zanemariti zvizdarije koje se događaju iako izgledaju manji problem u odnosu na ono što se događa na globalnom planu. Nije to opsjednutost nego mjere opreza za lovce u mutnom, nema opuštanja dokle god se oni bave sa nama a kako vidiš bave se jebiga.asilovski wrote:Ma stoji ali kako ne vidite da ova nazovi država i društvo koga nema propada iznutra, da Evropa propada kao civilizacijska cjelina, a da Srbi ne mogu pokrpati Gazelu u Beogradu a ne ratovati temeljem Memoranduma III to nema smisla to su papazjanije i idiotarije, to je opsjednusost i potpuno ne sagledavanje trenutka
Guest- Guest
tre911 wrote:Pa ja ne kažem da evropa ne propada, dapače i po tom pitanju se slažemo kako si mogao primjetiti no ne želim zanemariti zvizdarije koje se događaju iako izgledaju manji problem u odnosu na ono što se događa na globalnom planu. Nije to opsjednutost nego mjere opreza za lovce u mutnom, nema opuštanja dokle god se oni bave sa nama a kako vidiš bave se jebiga.asilovski wrote:Ma stoji ali kako ne vidite da ova nazovi država i društvo koga nema propada iznutra, da Evropa propada kao civilizacijska cjelina, a da Srbi ne mogu pokrpati Gazelu u Beogradu a ne ratovati temeljem Memoranduma III to nema smisla to su papazjanije i idiotarije, to je opsjednusost i potpuno ne sagledavanje trenutka
Kad sve ode u kurac, ja bih volio da Srbi propadnu prije od nas, bar 2 mjeseca. Ono, da nema Srbije...
crvenkasti-
2014-04-17
tre911 wrote:Film će biti ponuđen za emitiranje Radioteleviziji Srbije, a Đurić očekuje da će ga Radiotelevizija Republike Srpske prikazati u siječnju.
A HTV?
crvenkasti-
2014-04-17
Isti film samo pod drugim naslovom: ‘Raj Nezavisne Države Hrvatske’crvenkasti wrote:tre911 wrote:Film će biti ponuđen za emitiranje Radioteleviziji Srbije, a Đurić očekuje da će ga Radiotelevizija Republike Srpske prikazati u siječnju.
A HTV?
Nema tu dva mjeseca. Ni mjesec.crvenkasti wrote:tre911 wrote:Pa ja ne kažem da evropa ne propada, dapače i po tom pitanju se slažemo kako si mogao primjetiti no ne želim zanemariti zvizdarije koje se događaju iako izgledaju manji problem u odnosu na ono što se događa na globalnom planu. Nije to opsjednutost nego mjere opreza za lovce u mutnom, nema opuštanja dokle god se oni bave sa nama a kako vidiš bave se jebiga.asilovski wrote:Ma stoji ali kako ne vidite da ova nazovi država i društvo koga nema propada iznutra, da Evropa propada kao civilizacijska cjelina, a da Srbi ne mogu pokrpati Gazelu u Beogradu a ne ratovati temeljem Memoranduma III to nema smisla to su papazjanije i idiotarije, to je opsjednusost i potpuno ne sagledavanje trenutka
Kad sve ode u kurac, ja bih volio da Srbi propadnu prije od nas, bar 2 mjeseca. Ono, da nema Srbije...
Mi bi propali odmah drugi,ili čak isti dan.
Isto kao što je Kikaš umro dan iza nakon Škije iz Zagvozda.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:crvenkasti wrote:tre911 wrote:Pa ja ne kažem da evropa ne propada, dapače i po tom pitanju se slažemo kako si mogao primjetiti no ne želim zanemariti zvizdarije koje se događaju iako izgledaju manji problem u odnosu na ono što se događa na globalnom planu. Nije to opsjednutost nego mjere opreza za lovce u mutnom, nema opuštanja dokle god se oni bave sa nama a kako vidiš bave se jebiga.asilovski wrote:Ma stoji ali kako ne vidite da ova nazovi država i društvo koga nema propada iznutra, da Evropa propada kao civilizacijska cjelina, a da Srbi ne mogu pokrpati Gazelu u Beogradu a ne ratovati temeljem Memoranduma III to nema smisla to su papazjanije i idiotarije, to je opsjednusost i potpuno ne sagledavanje trenutka
Nema tu dva mjeseca. Ni mjesec.
Ali to bi bio mjesec kad nema Srbije. Da se konačno malo naspavamo.
crvenkasti-
2014-04-17
Nestankom Srbije i mi bismo izgubili svrhu postojanja.crvenkasti wrote:jastreb wrote:crvenkasti wrote:tre911 wrote:Pa ja ne kažem da evropa ne propada, dapače i po tom pitanju se slažemo kako si mogao primjetiti no ne želim zanemariti zvizdarije koje se događaju iako izgledaju manji problem u odnosu na ono što se događa na globalnom planu. Nije to opsjednutost nego mjere opreza za lovce u mutnom, nema opuštanja dokle god se oni bave sa nama a kako vidiš bave se jebiga.asilovski wrote:Ma stoji ali kako ne vidite da ova nazovi država i društvo koga nema propada iznutra, da Evropa propada kao civilizacijska cjelina, a da Srbi ne mogu pokrpati Gazelu u Beogradu a ne ratovati temeljem Memoranduma III to nema smisla to su papazjanije i idiotarije, to je opsjednusost i potpuno ne sagledavanje trenutka
Ali to bi bio mjesec kad nema Srbije. Da se konačno malo naspavamo.
Sa kim bi se nadmetali,uspoređivali?
2014-04-22
Netočno, umro je mjesecima posljejastreb wrote:
Guest- Guest
A dobro,onda bi tako i mi.tre911 wrote:Netočno, umro je mjesecima posljejastreb wrote:
2014-04-22
Page 31 of 33 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33
Similar topics
» Memorandum 2
» Memorandum III je stigao!!!
» Letica i srpski memorandum VII
» JE LI MEMORANDUM "BOING" BOŠNJAČKO NAČERTANIJE
» Slovensko Načertanije,Slovenci svi i svuda,Memorandum III
» Memorandum III je stigao!!!
» Letica i srpski memorandum VII
» JE LI MEMORANDUM "BOING" BOŠNJAČKO NAČERTANIJE