ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Memorandum 2

Page 30 of 33 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33  Next

Go down

Memorandum 2 - Page 30 Empty Re: Memorandum 2

Post by epikur37 10/10/2015, 11:09

dzango wrote:
epikur37 wrote:
Ero wrote:Imam osjećaj da se nešto veliko sprema na potezu od Turske do Berlina. 
Kao prvo ide "stabilizacija" Balkana... :clown

neš ti osovine, njemačka je kurac na biciklu a turska svako malo detonira

[size=31]U središtu Ankare odjeknule dvije eksplozije, najmanje 20 mrtvih[/size]
http://www.vecernji.hr/svijet/u-sredistu-ankare-odjeknule-dvije-eksplozije-ima-poginulih-1029792

Nema rješena za europu bez rusije :)
Vaistinu. I za Balkan takođe.

Za Balkan posebno, Ameri su tu napravili toliko problema da će trebat dobro zasukat rukave.

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by dzango 10/10/2015, 11:10

epikur37 wrote:
dzango wrote:
epikur37 wrote:
Ero wrote:Imam osjećaj da se nešto veliko sprema na potezu od Turske do Berlina. 
Kao prvo ide "stabilizacija" Balkana... :clown

neš ti osovine, njemačka je kurac na biciklu a turska svako malo detonira

[size=31]U središtu Ankare odjeknule dvije eksplozije, najmanje 20 mrtvih[/size]
http://www.vecernji.hr/svijet/u-sredistu-ankare-odjeknule-dvije-eksplozije-ima-poginulih-1029792

Nema rješena za europu bez rusije :)
Vaistinu. I za Balkan takođe.

Za Balkan posebno, Ameri su tu napravili toliko problema da će trebat dobro zasukat rukave.
Eno ISIL  u Bosni, Kosovu i Albaniji.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 12/10/2015, 17:37

što ono reče vučko, pola familije mu pobile ustaše :DD no jasna je njegova agenda držanja ljudi u stalnoj napetosti i prizivanje ustaških demona na svakom koraku.

RAZOTKRIVEN VUČIĆEV MIT: 'Ustaše nisu ubile baš nikoga iz njegove obitelji!' | Dnevno.hr
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/10/2015, 22:30

Pačetin.  Seli se Ustašo.  Memorandum ne umire  :)

Memorandum 2 - Page 30 V4orys
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/10/2015, 23:44

kofein wrote:Pačetin.  Seli se Ustašo.  Memorandum ne umire  :)

Memorandum 2 - Page 30 V4orys
hebiga bila im zastava visoko a oni nisu ponjeli lojtre pa su se morali zadovoljiti umjetničkim performansom-sprej i švrakopis!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/10/2015, 00:38

Evo malo da dignem temu  iako ovo postoji kao zasebna tema no zbirno pripada ovoj tematici

Zagreb da obešteti žrtve NDH | Republika Srpska | Novosti.rs
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/12/2015, 16:04

MITROPOLIT MIHAILO: 'Ja sam glavni neprijatelj SPC i krećem se uz pratnju... Oni su oholi, nasilni i militantni'
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2015, 17:28

SRBI OPET 'UDARAJU' PO DUBROVNIKU: 'Tamo nas 'pohrvaćuju' i zatiru sve srpsko!'
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2015, 17:40

Koliko znam beograd nije hrvatska, apatin, subotica id pa hrvati nisu zadovoljni statusom hrvata.da li je to hr. memoramdum
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2015, 17:44

pizzon wrote:Koliko znam beograd nije hrvatska, apatin, subotica id pa hrvati nisu zadovoljni statusom hrvata.da li je to hr. memoramdum
A da ti nešto i pročitaš i pokušaš razumjeti umjesto da šamaraš a?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 14/12/2015, 17:56

hahaha ključaj ovo đubre od teme ili ga transportirajte u pdf na rub znanosti
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/12/2015, 17:57

Badava ti epikur poso...nece ovi iz spc- a ekumenu s katolicima da ga jebes...nece sa nekim drugim pravoslavnim crkvama koje nisu srpske a kamo da ce s katolickom crkvom u hrvata...nece jer smo mi ionako za njih svi srbi pa i ti epikure
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/12/2015, 17:58

asilovski wrote:hahaha ključaj ovo đubre od teme ili ga transportirajte u pdf na rub znanosti
Nema potrebe moze i cavao na ovu temu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2015, 17:59

asilovski wrote:hahaha ključaj ovo đubre od teme ili ga transportirajte u pdf na rub znanosti
Što ti smeta? Jebote otvaraš gomilu gluposti o svemu i svačemu ali ovo ti smeta?? koji ti je kurac jebote???
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/12/2015, 18:01

tre911 wrote:
Što ti smeta? Jebote otvaraš gomilu gluposti o svemu i svačemu ali ovo ti smeta?? koji ti je kurac jebote???
Pa tema su u negativi srbi...dirnuo si srbina dirnuo si rusa....hrvata mos i upucat ali sad srbina ne smijes ni krivo pogledat
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2015, 18:08

vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
Pa tema su u negativi srbi...dirnuo si srbina dirnuo si rusa....hrvata mos i upucat ali sad srbina ne smijes ni krivo pogledat
Živcira ga  ne znam iz kojeg razloga, ne otvaram teme sa svakom zvizdarijom koje srbi naprave nego je ovo zbirna tema sa vjestima iz tog područja pa je tupavo da traži ključ za ovo dok on otvara teme koji je predsjednički kandidat u americi što pojeo za ručak i to je kao bitno. mene  teme koje ne zanimaju ne pišem na njima i zdravo, jednostavno ih preskačem a tako držim i da se svi trebaju ponašati. Nekome je nešto bitno, drugome nešto drugo itd.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 14/12/2015, 18:09

tre911 wrote:
vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
Živcira ga  ne znam iz kojeg razloga, ne otvaram teme sa svakom zvizdarijom koje srbi naprave nego je ovo zbirna tema sa vjestima iz tog područja pa je tupavo da traži ključ za ovo dok on otvara teme koji je predsjednički kandidat u americi što pojeo za ručak i to je kao bitno. mene  teme koje ne zanimaju ne pišem na njima i zdravo, jednostavno ih preskačem a tako držim i da se svi trebaju ponašati. Nekome je nešto bitno, drugome nešto drugo itd.

Pošteno, tema ok, prema svačijem interesu.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Kermit 14/12/2015, 18:09

tre911 wrote:
gluposti, potpune besmislice i psihopatološka usmjerenost prema Srbima u rang selo gori baba se češlja, usput dosadno Memorandum II pa jebote Bog
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by crvenkasti 14/12/2015, 18:10

Trenutno se osjećam kao dve budale.

Recimo tre, i još jedna.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 14/12/2015, 18:10

vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
hahahah javio se prečanin
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 14/12/2015, 18:11

epikur37 wrote:
tre911 wrote:
vuksadinare wrote:
tre911 wrote:

Pošteno, tema ok, prema svačijem interesu.
Pa je jebiga, niko nikogqa ne prisiljava da nešto čita ili prati. Barem na ovom forumu ima opcija da se može prestati pratiti tema koja ti se ne sviđa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 30 of 33 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33  Next

Back to top

- Similar topics