Memorandum 2
Page 21 of 33
Page 21 of 33 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 33
Re: Memorandum 2
Dobro,vjerovatno još nisu ugašeni svi velikosrpski apetiti,ali ako uđeš u razgovor sa prosječnim Hrvatom,vidjet ćeš da su Hrvati danas više nabrušeni na muslimane nego na Srbe.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ovo i ja podržavam.tre911 wrote:9. Zaustaviti odvajanje Vojvodine, spriječiti dalju regionalizaciju Srbije i oslabiti djelovanje Islamske zajednice u Sandžaku.
2014-04-22
To što je prosječni hrvat neinformiran i živi u medijskoj blokadi je jedno a memorandum 2 je nešto sasvim drugo. Da je drugačije onda bi ovi davno letjeli sa vlasti ako ništa drugo onda zbog pokušaja velikosrba da po svaku cjenu uvedu ćirilicu u Vu uz pomoć "domaćih" vlasti. Jasno je da je tu ćirilica samo pokriće za puno dublje stvari koje se dešavaju. Vukovar je Hrvatska pobjeda iako smo ga izgubili u ratu. Ćiriilica bi počela okrećati stvar u srpsku pobjedu. Da podsjetim kako je već napisano - ono što smo izgubili u ratu povrattiti ćemo u miru.albatros wrote:Dobro,vjerovatno još nisu ugašeni svi velikosrpski apetiti,ali ako uđeš u razgovor sa prosječnim Hrvatom,vidjet ćeš da su Hrvati danas više nabrušeni na muslimane nego na Srbe.
Guest- Guest
To svako podržava pogotovo u ovakvim okolnostima.albatros wrote:Ovo i ja podržavam.tre911 wrote:9. Zaustaviti odvajanje Vojvodine, spriječiti dalju regionalizaciju Srbije i oslabiti djelovanje Islamske zajednice u Sandžaku.
Guest- Guest
ljubo1212 wrote:je, skoro kao što bi pozdravili tzv krajinu...epikur37 wrote:Dobro, odvajanje Srpske možemo pozdraviti.
ljubo, znači do drine, ma jebo drinu do bajine bašte :D desetak ljeta prođe a ti i dalje jednako naoštren na srbe :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
albatros wrote:Dobro,vjerovatno još nisu ugašeni svi velikosrpski apetiti,ali ako uđeš u razgovor sa prosječnim Hrvatom,vidjet ćeš da su Hrvati danas više nabrušeni na muslimane nego na Srbe.
Hercegbosanci da, čak su u neskrivenom savezu sa Srbima i usklađuju politike. Pripadaju istom taboru. Međutim, pravi Hrvati, ovi koji su iz Hrvatske i dalje su na Srbe jako naoštreni a muslimane vide kao prijatelje.
pogle evo ljubu i trea ;)
2015-08-06
Ljubu baš i ne poznajem,ali mi se čini kao nekakav vatreni HDZ-ovac slavonsko-baranjskog tipa,dok kod Trea ,kao i kod Vučine veliku ulogu igra nostalgija i žal za mladim danima. Oni misle da bi ih novi rat sa Srbima vratio u dane mladostiuisto kao što su najzagriženiji jugonostalgičari stari ljudi koji su u doba Juge jurili žene i imali snage.epikur37 wrote:albatros wrote:Dobro,vjerovatno još nisu ugašeni svi velikosrpski apetiti,ali ako uđeš u razgovor sa prosječnim Hrvatom,vidjet ćeš da su Hrvati danas više nabrušeni na muslimane nego na Srbe.
Hercegbosanci da, čak su u neskrivenom savezu sa Srbima i usklađuju politike. Pripadaju istom taboru. Međutim, pravi Hrvati, ovi koji su iz Hrvatske i dalje su na Srbe jako naoštreni a muslimane vide kao prijatelje.
2014-04-22
albatros wrote:Ljubu baš i ne poznajem,ali mi se čini kao nekakav vatreni HDZ-ovac slavonsko-baranjskog tipa,dok kod Trea ,kao i kod Vučine veliku ulogu igra nostalgija i žal za mladim danima. Oni misle da bi ih novi rat sa Srbima vratio u dane mladostiuisto kao što su najzagriženiji jugonostalgičari stari ljudi koji su u doba Juge jurili žene i imali snage.epikur37 wrote:albatros wrote:Dobro,vjerovatno još nisu ugašeni svi velikosrpski apetiti,ali ako uđeš u razgovor sa prosječnim Hrvatom,vidjet ćeš da su Hrvati danas više nabrušeni na muslimane nego na Srbe.
Prilično oštroumna procjena.
2015-08-06
Inače u mom kraju primijećujem da su se muslimani nekako povukli.
Ne izlaze više kao nekad i ne idu u društvo.
Inače su to dobri ljudi,ali mi se nekako čini da ih je sramota onoga što ID čini.
naročito nakon otmice i ubojstva T.Salopeka.
Ne izlaze više kao nekad i ne idu u društvo.
Inače su to dobri ljudi,ali mi se nekako čini da ih je sramota onoga što ID čini.
naročito nakon otmice i ubojstva T.Salopeka.
2014-04-22
nisam naoštren na nikoga, samo ne treba biti naivan i prihvatiti hajku na muslimane sada, kao isil prijetnja, hrvatima su "bošnjaci" stalna prijetnja u beha, al ništa manje su to i srbi...
danas nitko normalan ne diže ni obrvu a kamoli verbalnu graju na muslimane u rh, tako da ove patke koje jastreb pušta spadaju u pinokievsku priču s nethaera
epikur je i inače sitna duša, ali ok, odvajanje srpske iz beha nam ništa ne bi donijelo, naprotiv...a hrvatsku do drine mogu zagovarati oni hrvati koji su iz bosne pobjegli u hrvatski, pa sad nek netko drugi juriša na drinu
inače, glede srba, dobro rečeno:
„Previše je nesreće Srbija donijela mome narodu, previše uništenja i smrti“, rekao je tada Ivo Malec na Vjesnikovo pitanje o budućnosti hrvatsko-srpskih odnosa. „Žao mi je što ih moram tretirati kao što su Francuzi tretirali Nijemce 1945. godine… Za mene su mostovi srušeni, ostavljam drugoj ili trećoj generaciji da ih obnavlja Ja ih neću uspostavljati, nemam apsolutno nikakva interesa ni želje da ih obnavljam… Ja ne gajim nikakvo neprijateljstvo, ali moj ponos i, iznad svega, princip opstanka moga naroda toliko su pogođeni da ja ne mogu zaboraviti“.
danas nitko normalan ne diže ni obrvu a kamoli verbalnu graju na muslimane u rh, tako da ove patke koje jastreb pušta spadaju u pinokievsku priču s nethaera
epikur je i inače sitna duša, ali ok, odvajanje srpske iz beha nam ništa ne bi donijelo, naprotiv...a hrvatsku do drine mogu zagovarati oni hrvati koji su iz bosne pobjegli u hrvatski, pa sad nek netko drugi juriša na drinu
„Previše je nesreće Srbija donijela mome narodu, previše uništenja i smrti“, rekao je tada Ivo Malec na Vjesnikovo pitanje o budućnosti hrvatsko-srpskih odnosa. „Žao mi je što ih moram tretirati kao što su Francuzi tretirali Nijemce 1945. godine… Za mene su mostovi srušeni, ostavljam drugoj ili trećoj generaciji da ih obnavlja Ja ih neću uspostavljati, nemam apsolutno nikakva interesa ni želje da ih obnavljam… Ja ne gajim nikakvo neprijateljstvo, ali moj ponos i, iznad svega, princip opstanka moga naroda toliko su pogođeni da ja ne mogu zaboraviti“.
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
ljubo1212 wrote:nisam naoštren na nikoga, samo ne treba biti naivan i prihvatiti hajku na muslimane sada, kao isil prijetnja, hrvatima su "bošnjaci" stalna prijetnja u beha, al ništa manje su to i srbi...
Pošteno, stvar je osobne procjene, iskustva i gledanja.
Ja sam na prvo za samoodređenje u BiH i njenu podjelu a najjači adut za taj scenarij su Srbi, zato ih u BiH podržavam. I mislim da su muslimani veći problem nego Srbi, hercegBosni a i cijeloj Europi izuzev hrvatske , jel ;)
2015-08-06
ljubo wrote:epikur je i inače sitna duša
Nda, da si napisao 5 % postova u podršku HercegBosni koliko si vremena potrošio lobirajući za Kosovo, razumio bih te ali ovako il si šiptar il izgubljeni pravaš.ljubo wrote:ok, odvajanje srpske iz beha nam ništa ne bi donijelo
Možda tebi, tebi svakako ne.ljubo wrote:
, naprotiv...a hrvatsku do drine mogu zagovarati oni hrvati koji su iz bosne pobjegli u hrvatski, pa sad nek netko drugi juriša na drinu
Pa ima takvih budala, posebice iz hercegovine.
2015-08-06
Pa i ne baš.epikur37 wrote:Pa ima takvih budala, posebice iz hercegovine.
Tu su najglasniji mladi intelektualčići iz Zagreba.
Neki dan sam s jednim pričao. On ne samo da kompletnu BIH smatra hrvatskom i da se još drži teorije o muslimanima kao najčišćem dijelu hrvatstva,nego on čak i Slovence smatra Hrvatima.
Razvio je i čitavu teoriju o pravoslavnim Hrvatima,a granice njegove Hrvatske su od Trsta,preko Štajerske,,i onda današnja RH,BIH,veliki dio Vojvodine,Sandžak,Boka,Mačva ,pa sve do Novog Beograda.
On se nada da će doživjeti oživotvorenje takve Hrvatske.
2014-04-22
Međutim takve teorije obično izazivaju podsmijeh. kao ione o Srbiji do Karlovca i Križevaca.
2014-04-22
jastrebe, to mora bit neki intelektualac tvog kalibra,
i ne znam gdje su ti glasni po zagrebu, baš me zanima...
inače, tvoj diler je heben igrač, tako da se grčićev mora poklopiti po ušima
i ne znam gdje su ti glasni po zagrebu, baš me zanima...
inače, tvoj diler je heben igrač, tako da se grčićev mora poklopiti po ušima
2015-08-02
albatros wrote:Međutim takve teorije obično izazivaju podsmijeh. kao ione o Srbiji do Karlovca i Križevaca.
Naravno, hrvatsko-srpski folklor....
2015-08-06
epikur37 wrote:ljubo wrote:epikur je i inače sitna duša
Nda, da si napisao 5 % postova u podršku HercegBosni koliko si vremena potrošio lobirajući za Kosovo, razumio bih te ali ovako il si šiptar il izgubljeni pravaš.ljubo wrote:ok, odvajanje srpske iz beha nam ništa ne bi donijelo
Možda tebi, tebi svakako ne.ljubo wrote:
, naprotiv...a hrvatsku do drine mogu zagovarati oni hrvati koji su iz bosne pobjegli u hrvatski, pa sad nek netko drugi juriša na drinu
Pa ima takvih budala, posebice iz hercegovine.
ne sjećam se da sam lobirao za kosovo, samo sam ponavljao da je njegova neovisnost neminovnost
neminovnost je i uređivanje herceg bosne u slučaju raspada ovakve beha, ali onda se treba ozbiljno kusurati oko bosanske posavine, inače je tvoje sitnozubo podržavanje odvajanje srpske još jedan čavlić u lijes hrvatima beha, ali baš te briga, ti si ionako pobjegao, u slučaju nove potrebe il pred srbima il pred muslimanima, samo bi izbjegao još malo zapadnije...
2015-08-02
:) al ponestaje prostora, opkoljavaju ga vec u italiji,vrancuskoj,nemciji...valjat ce se na koncu boriti nema druge.ljubo1212 wrote:ali baš te briga, ti si ionako pobjegao, u slučaju nove potrebe il pred srbima il pred muslimanima, samo bi izbjegao još malo zapadnije...
dijagram-
2015-08-09
Ljubo,rata sa Srbima više neće biti. Hrvatska je danas fakat,ona je činjenica i svaki će ti srbijanski,šumadijski, mačvanski ili banatski seljak uz čokanjac rakije reći da je Knin u Hrvatskoj i da je Lika u Hrvatskoj.ljubo1212 wrote:ne sjećam se da sam lobirao za kosovo, samo sam ponavljao da je njegova neovisnost neminovnost
neminovnost je i uređivanje herceg bosne u slučaju raspada ovakve beha, ali onda se treba ozbiljno kusurati oko bosanske posavine, inače je tvoje sitnozubo podržavanje odvajanje srpske još jedan čavlić u lijes hrvatima beha, ali baš te briga, ti si ionako pobjegao, u slučaju nove potrebe il pred srbima il pred muslimanima, samo bi izbjegao zapadnije...
Masa Srba se vratila u Hrvatsku i imaš masu mladih Srba u našoj policiji i vojsci.
Ono što je prije 20-tak godina bilo nezamislivo,danas je reala.
Ostalo je nešto folklora,dizanja 3 prsta,srbovanja o Petrovom Danu,opijanja po proštenjima i slavama i navijanja za Zvezdu.
Reći danas da si četnik ili ustaša stvar je folklora.
2014-04-22
Tipični primjer današnjeg četništva je Bora Čorba.
On je dobio čak i zvanje vojvode,ali Boru nećeš vidjeti kako sa puškomitraljezom i redenicima ulazi u fazlagića kulu i ondje čini pokolj,isto kao što deklariranog ustašu Thompsona nećeš vidjeti kako muči Srbe u nekom logoru.
On je dobio čak i zvanje vojvode,ali Boru nećeš vidjeti kako sa puškomitraljezom i redenicima ulazi u fazlagića kulu i ondje čini pokolj,isto kao što deklariranog ustašu Thompsona nećeš vidjeti kako muči Srbe u nekom logoru.
2014-04-22
jebe mi se za srbe, ni ne mislim da će biti rata još neko vrijeme,albatros wrote:Ljubo,rata sa Srbima više neće biti. Hrvatska je danas fakat,ona je činjenica i svaki će ti srbijanski,šumadijski, mačvanski ili banatski seljak uz čokanjac rakije reći da je Knin u Hrvatskoj i da je Lika u Hrvatskoj.ljubo1212 wrote:ne sjećam se da sam lobirao za kosovo, samo sam ponavljao da je njegova neovisnost neminovnost
neminovnost je i uređivanje herceg bosne u slučaju raspada ovakve beha, ali onda se treba ozbiljno kusurati oko bosanske posavine, inače je tvoje sitnozubo podržavanje odvajanje srpske još jedan čavlić u lijes hrvatima beha, ali baš te briga, ti si ionako pobjegao, u slučaju nove potrebe il pred srbima il pred muslimanima, samo bi izbjegao zapadnije...
Masa Srba se vratila u Hrvatsku i imaš masu mladih Srba u našoj policiji i vojsci.
Ono što je prije 20-tak godina bilo nezamislivo,danas je reala.
Ostalo je nešto folklora,dizanja 3 prsta,srbovanja o Petrovom Danu,opijanja po proštenjima i slavama i navijanja za Zvezdu.
Reći danas da si četnik ili ustaša stvar je folklora.
zašto i kako izmišljaš što seljaci misle o kninu i lici ne znam, ali ovo o masi srba, de bogati mijenjaj dilera, al da jednako misle ovi koji su se vratili, kao što su nam planirali 91, misle...samo moraju čkomiti
2015-08-02
Page 21 of 33 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 33
Similar topics
» Memorandum 2
» Memorandum III je stigao!!!
» Letica i srpski memorandum VII
» JE LI MEMORANDUM "BOING" BOŠNJAČKO NAČERTANIJE
» Slovensko Načertanije,Slovenci svi i svuda,Memorandum III
» Memorandum III je stigao!!!
» Letica i srpski memorandum VII
» JE LI MEMORANDUM "BOING" BOŠNJAČKO NAČERTANIJE