Memorandum 2
Page 19 of 33
Page 19 of 33 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 33
Re: Memorandum 2
Pa sad. Ja se nikad nisam bunim protiv Severine, Pišekice i ostalih.ljubo1212 wrote:e, sad bi ti tjerao đubre u zagreb, a kad mi vama pošaljemo đubre za beograd onda cvilite....
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kapicic - otelovljenje crvenog antihristovog terora... Nepatvoreno zlo.
Poznati crnogorski general Jovo Kapičić i šef Udbe, koji je kao zamjenik ministra unutrašnjih poslova Jugoslavije obavljao zapovjedne dužnosti vezane za Goli otok... meni ovo dovoljno da vidim o kome se radi...
Guest- Guest
Čim nije afirmativan za grosse serbie....odmah vaki-naki, loš....avajStanojko wrote:Kapicic - otelovljenje crvenog antihristovog terora... Nepatvoreno zlo.
Guest- Guest
Baš.kofein wrote:Čim nije afirmativan za grosse serbie....odmah vaki-naki, loš....avajStanojko wrote:Kapicic - otelovljenje crvenog antihristovog terora... Nepatvoreno zlo.
Pogledaj njegov intervju prije smrti.
Hrvatskiji od ne znam kojeg hrvatskog klerikalca.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...paa, gornji intervju sa jubita sam i pogledao. Ono što nije dobro velikosrbima, vrlo je dobro za ostatak živućeg svijeta (parafraziram Asilu)albatros wrote:Baš.kofein wrote:Čim nije afirmativan za grosse serbie....odmah vaki-naki, loš....avajStanojko wrote:Kapicic - otelovljenje crvenog antihristovog terora... Nepatvoreno zlo.
Guest- Guest
Veći ustaša od ustaša.albatros wrote:Baš.kofein wrote:Čim nije afirmativan za grosse serbie....odmah vaki-naki, loš....avajStanojko wrote:Kapicic - otelovljenje crvenog antihristovog terora... Nepatvoreno zlo.
2014-04-19
Čim je upravnik komunističkog kazamata u kojem su mučili i ubijali ljude zbog drugačijeg mišljenja. Jebo vas Broz i partija cela, da vas jebo.kofein wrote:Čim nije afirmativan za grosse serbie....odmah vaki-naki, loš....avajStanojko wrote:Kapicic - otelovljenje crvenog antihristovog terora... Nepatvoreno zlo.
2014-04-19
dzango wrote:Čim je upravnik komunističkog kazamata u kojem su mučili i ubijali ljude zbog drugačijeg mišljenja. Jebo vas Broz i partija cela, da vas jebo.kofein wrote:Čim nije afirmativan za grosse serbie....odmah vaki-naki, loš....avajStanojko wrote:Kapicic - otelovljenje crvenog antihristovog terora... Nepatvoreno zlo.
Tony Soprano-
2015-08-15
A zašto ne od 2,50 kada priča ono što ja cijelo vrijeme pišem i govorim da je SPC kriminalna organizacija i da su sve strukture u srbiji okrenute prema velikosrpskom cilju? Zašto preskočiti ono što je napisao o Tadiću da je on samo nasljednik onoga što je milošević pokušao u ratu a on nastavlja u miru a da ne pričamo o tome što rade današnji radikali u srbiji koji su na svim pozicijama?Zašto preskakati ono što priča za SANU što si ti konstantno osporavao?albatros wrote:
Bravo,Jovo Kapičiću. Poslušati od 03:20 do 03:50.
Last edited by tre911 on 29/8/2015, 10:02; edited 1 time in total (Reason for editing : 5)
Guest- Guest
Pa SPC i jeste kriminalna velikosrpska organizacija i leglo zla iz kojega izlaze mnoga zla i to ne samo prema Hrvatima nego i prema Muslimanima, Crnogorcima i Makedoncima. Nisu oni tu da šire veru nego srpstvo i naravno da pametni ljudi ne žele imati posla sa tim kriminalcima u vrhu SPCe( tu ne mislim na obične male ljude pravoslavce nego na vrh SPCa) . A o četnicima da i ne govorimo. Jedina razlika između četnika i SPCa je u tome što su četnjaci iskreniji i gluplji od ljudi u SPCu koji su pametniji i lukaviji i koji sakrivaju ono što u tišini rade.albatros wrote:Dobro,ajmo malo logike...dzango wrote:Misliš da bi ovo đubre dočekalo jutro kod Njegoša? Posle svih zala koje je počinilo i posle pljuvanja svoje vere i nacije. Prošao bio gore nego svakla poturica, što u suštini i jeste. Nesoj i zlo, bio i ostao.
Po tebi bi onda i sam Tesla bio izdajica srpstva zato što je svim srcem podržavao partizane,a ne četnjake,ili izdajica vjere zato što ni 2% nije fermao SPC???
Guest- Guest
Eto zašto ja govorim da su komunisti i ustaše dva naličja jedne iste medalje.tre911 wrote:A zašto ne od 2,50 kada priča ono što ja cijelo vrijeme pišem i govorim da je SPC kriminalna organizacija i da su sve strukture u srbiji okrenute prema velikosrpskom cilju? Zašto preskočiti ono što je napisao o Tadiću da je on samo nasljednik onoga što je milošević pokušao u ratu a on nastavlja u miru a da ne pričamo o tome što rade današnji radikali u srbiji koji su na svim pozicijama?Zašto preskakati ono što priča za SANU što si ti konstantno osporavao?albatros wrote:
2014-04-19
da nije bilo velikosrpske politike vrlo vjerojatno bi šugoslavija opstala u nekom obliku do mirnog razlaza. No zanimljivije mi je to da je ta ista politika osakatila srbiju za kosovo, srce srbije, je to kompenzirano sa četnitetom u BiH ali u takvom obliku da je nemoguće da se spoji sa srbijom sve ovo što je zapadno od brčkog a i vjerujem da veliki igrači to nikada neće dozvoliti a i do rata bi došlo to je zicer. E sad što je napravila srbima sa 1200 godina robije plus nekoliko doživotnih kazni, zatim pogledaj u filmovima kako se na njih gleda, gotovo uvijek kao na teroriste a tu su si reputaciju omogućili vezanjem UN vojnika, srebrenicom, vukovarom, .......zatim sankcije i bombardiranje srbije i rokanje NATO bombi po srbiji i beogradu, po mostovima, rafinerijama, tvornicama.....da su pametni u srbiji odavno bi odjebali takvu velikosrpsku politiku koja im je nanjela toliko nesreće i zla.kofein wrote:
...paa, gornji intervju sa jubita sam i pogledao. Ono što nije dobro velikosrbima, vrlo je dobro za ostatak živućeg svijeta (parafraziram Asilu)
Guest- Guest
To mi govorimo za četnike i komuniste. Nisu ustaše prešle u partizane nego četnici i nastavili klati po RH i BiH pod zvjezdom petokrakom a ne pod kokardom kao do tada.dzango wrote:Eto zašto ja govorim da su komunisti i ustaše dva naličja jedne iste medalje.tre911 wrote:A zašto ne od 2,50 kada priča ono što ja cijelo vrijeme pišem i govorim da je SPC kriminalna organizacija i da su sve strukture u srbiji okrenute prema velikosrpskom cilju? Zašto preskočiti ono što je napisao o Tadiću da je on samo nasljednik onoga što je milošević pokušao u ratu a on nastavlja u miru a da ne pričamo o tome što rade današnji radikali u srbiji koji su na svim pozicijama?Zašto preskakati ono što priča za SANU što si ti konstantno osporavao?albatros wrote:
Guest- Guest
Ustaše su komunistički saveznici još pre rata. Nisu ni mogli da pređu na njihovu stranu kad su se borili sa Nemcima i bili najverniji pas. Ne ide jebiga.tre911 wrote:To mi govorimo za četnike i komuniste. Nisu ustaše prešle u partizane nego četnici i nastavili klati po RH i BiH pod zvjezdom petokrakom a ne pod kokardom kao do tada.dzango wrote:Eto zašto ja govorim da su komunisti i ustaše dva naličja jedne iste medalje.tre911 wrote:A zašto ne od 2,50 kada priča ono što ja cijelo vrijeme pišem i govorim da je SPC kriminalna organizacija i da su sve strukture u srbiji okrenute prema velikosrpskom cilju? Zašto preskočiti ono što je napisao o Tadiću da je on samo nasljednik onoga što je milošević pokušao u ratu a on nastavlja u miru a da ne pričamo o tome što rade današnji radikali u srbiji koji su na svim pozicijama?Zašto preskakati ono što priča za SANU što si ti konstantno osporavao?albatros wrote:
2014-04-19
A što da ti napišem kada ignoriraš povijesne činjenice i vjeruješ velikosrpsim pričama i tim širiteljima ljubavi četnicima.dzango wrote:Ustaše su komunistički saveznici još pre rata. Nisu ni mogli da pređu na njihovu stranu kad su se borili sa Nemcima i bili najverniji pas. Ne ide jebiga.tre911 wrote:To mi govorimo za četnike i komuniste. Nisu ustaše prešle u partizane nego četnici i nastavili klati po RH i BiH pod zvjezdom petokrakom a ne pod kokardom kao do tada.dzango wrote:Eto zašto ja govorim da su komunisti i ustaše dva naličja jedne iste medalje.tre911 wrote:A zašto ne od 2,50 kada priča ono što ja cijelo vrijeme pišem i govorim da je SPC kriminalna organizacija i da su sve strukture u srbiji okrenute prema velikosrpskom cilju? Zašto preskočiti ono što je napisao o Tadiću da je on samo nasljednik onoga što je milošević pokušao u ratu a on nastavlja u miru a da ne pričamo o tome što rade današnji radikali u srbiji koji su na svim pozicijama?Zašto preskakati ono što priča za SANU što si ti konstantno osporavao?albatros wrote:
Guest- Guest
Jebali te i Kapičić i Broz i ostala crvena bagra. Dosta mi je komunističke istorije i vašeg bratstva i jedinstva. Vidi se iz ovog klipa ko nam je vodio i uterivao to bratstvo i jedinstvo. Moralne nakaze, ustaško komunističkih pogleda na svet.tre911 wrote:A što da ti napišem kada ignoriraš povijesne činjenice i vjeruješ velikosrpsim pričama i tim širiteljima ljubavi četnicima.dzango wrote:Ustaše su komunistički saveznici još pre rata. Nisu ni mogli da pređu na njihovu stranu kad su se borili sa Nemcima i bili najverniji pas. Ne ide jebiga.tre911 wrote:To mi govorimo za četnike i komuniste. Nisu ustaše prešle u partizane nego četnici i nastavili klati po RH i BiH pod zvjezdom petokrakom a ne pod kokardom kao do tada.dzango wrote:Eto zašto ja govorim da su komunisti i ustaše dva naličja jedne iste medalje.tre911 wrote:A zašto ne od 2,50 kada priča ono što ja cijelo vrijeme pišem i govorim da je SPC kriminalna organizacija i da su sve strukture u srbiji okrenute prema velikosrpskom cilju? Zašto preskočiti ono što je napisao o Tadiću da je on samo nasljednik onoga što je milošević pokušao u ratu a on nastavlja u miru a da ne pričamo o tome što rade današnji radikali u srbiji koji su na svim pozicijama?Zašto preskakati ono što priča za SANU što si ti konstantno osporavao?albatros wrote:
2014-04-19
Pa i meni se ne sviđa sve što je govorio niti sam branio moralni integritet druga jove no ono što zaista vama smeta je da je iznio masu činjenica o velikosrpskoj politici i sprezi političara, akademika i SPCa, zatim silovanju crnogoraca i svih okolo vas.. Toliko zla vam je donjela velikosrpska politika da to nije humano prema vama samima a izgleda da ste mazohisti kad ste to sve priglili i nastavljate po utabanim stazama laži, prijevara, obmana, pokvarenosti, iskrivljavanja,invertiranja događaja....dzango wrote:Jebali te i Kapičić i Broz i ostala crvena bagra. Dosta mi je komunističke istorije i vašeg bratstva i jedinstva. Vidi se iz ovog klipa ko nam je vodio i uterivao to bratstvo i jedinstvo. Moralne nakaze, ustaško komunističkih pogleda na svet.tre911 wrote:A što da ti napišem kada ignoriraš povijesne činjenice i vjeruješ velikosrpsim pričama i tim širiteljima ljubavi četnicima.dzango wrote:Ustaše su komunistički saveznici još pre rata. Nisu ni mogli da pređu na njihovu stranu kad su se borili sa Nemcima i bili najverniji pas. Ne ide jebiga.tre911 wrote:To mi govorimo za četnike i komuniste. Nisu ustaše prešle u partizane nego četnici i nastavili klati po RH i BiH pod zvjezdom petokrakom a ne pod kokardom kao do tada.dzango wrote:Eto zašto ja govorim da su komunisti i ustaše dva naličja jedne iste medalje.tre911 wrote:A zašto ne od 2,50 kada priča ono što ja cijelo vrijeme pišem i govorim da je SPC kriminalna organizacija i da su sve strukture u srbiji okrenute prema velikosrpskom cilju? Zašto preskočiti ono što je napisao o Tadiću da je on samo nasljednik onoga što je milošević pokušao u ratu a on nastavlja u miru a da ne pričamo o tome što rade današnji radikali u srbiji koji su na svim pozicijama?Zašto preskakati ono što priča za SANU što si ti konstantno osporavao?albatros wrote:
Guest- Guest
Naravno da se slažeš sa Kapičićem (za mene on nije nikakav drug a još manje Jova). Isti se istom raduje. To je taj način razmišljanja i filozofija. Lepo sam sve objanio još u prvom postu.tre911 wrote:Pa i meni se ne sviđa sve što je govorio niti sam branio moralni integritet druga jove no ono što zaista vama smeta je da je iznio masu činjenica o velikosrpskoj politici i sprezi političara, akademika i SPCa, zatim silovanju crnogoraca i svih okolo vas.. Toliko zla vam je donjela velikosrpska politika da to nije humano prema vama samima a izgleda da ste mazohisti kad ste to sve priglili i nastavljate po utabanim stazama laži, prijevara, obmana, pokvarenosti, iskrivljavanja,invertiranja događaja....dzango wrote:Jebali te i Kapičić i Broz i ostala crvena bagra. Dosta mi je komunističke istorije i vašeg bratstva i jedinstva. Vidi se iz ovog klipa ko nam je vodio i uterivao to bratstvo i jedinstvo. Moralne nakaze, ustaško komunističkih pogleda na svet.tre911 wrote:A što da ti napišem kada ignoriraš povijesne činjenice i vjeruješ velikosrpsim pričama i tim širiteljima ljubavi četnicima.dzango wrote:Ustaše su komunistički saveznici još pre rata. Nisu ni mogli da pređu na njihovu stranu kad su se borili sa Nemcima i bili najverniji pas. Ne ide jebiga.tre911 wrote:To mi govorimo za četnike i komuniste. Nisu ustaše prešle u partizane nego četnici i nastavili klati po RH i BiH pod zvjezdom petokrakom a ne pod kokardom kao do tada.dzango wrote:Eto zašto ja govorim da su komunisti i ustaše dva naličja jedne iste medalje.tre911 wrote:A zašto ne od 2,50 kada priča ono što ja cijelo vrijeme pišem i govorim da je SPC kriminalna organizacija i da su sve strukture u srbiji okrenute prema velikosrpskom cilju? Zašto preskočiti ono što je napisao o Tadiću da je on samo nasljednik onoga što je milošević pokušao u ratu a on nastavlja u miru a da ne pričamo o tome što rade današnji radikali u srbiji koji su na svim pozicijama?Zašto preskakati ono što priča za SANU što si ti konstantno osporavao?albatros wrote:
2014-04-19
........Što to Pupovac i SANU prodaju 'tupavim Hrvatima' i svjetskim politikama? | Dnevno.hr
Memoranduma II – saniranje štete nanesene velikosrpskom projektu
Pisao sam u više navrata o tom memorandumu, kako vidim pročitala ga je hrvatska i novinarska i akademska elita, ali većina uglavnom o tome šuti, dok narod nema apsolutno nikakve svijesti o opasnom tangu koji se po odrednicama tog novog memoranduma pleše u Hrvatskoj, a ritam mu diktira dio hrvatske politike i diplomacije te udruge poput Documente koje kao da nisu ništa drugo nego ekspoziture KOS-a, čiju mrežu Srbija po Drugom memorandumu daje na raspolaganje ponajprije Republici Srpskoj, ali i Srbima u Hrvatskoj i na Kosovu. Podsjetit ću, jer je to očito potrebno: Drugi memorandum SANU-a u svom sadržaju nimalo ne odstupa od već poznatih velikosrpskih programa (Načertanije, Srbi svi i svuda, Homogena Srbija…) samo je moderniziran za svoje vrijeme. Ponajviše je usmjeren na saniranje štete što ga je velikosrpskom projektu i ugledu Srbije nanijela neuspješna agresija na Hrvatsku i BiH, neuspješno dekonstituiranje Kosova. Za izvršenje ovog memoranduma naglašena je misija Srpske pravoslavne crkve, glavnog nositelja velikosrpske propagande.
Guest- Guest
Dvije su izjave dobar opis glavnog motiva stvaranja Drugog memoranduma. Prva je ona koju je rekao otac srbijanske politike druge polovine 20. st. Dobrica Ćosić je 2012. izjavio za beogradski tisak “da su Srbi u 20. st. izgubili četiri rata (Slovenija, Hrvatska, BiH i Kosovo), ali da u 21. st. trebaju gledati kako se u miru dobivaju izgubljeni ratovi”.
Guest- Guest
Page 19 of 33 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 33
Similar topics
» Memorandum 2
» Memorandum III je stigao!!!
» Letica i srpski memorandum VII
» JE LI MEMORANDUM "BOING" BOŠNJAČKO NAČERTANIJE
» Slovensko Načertanije,Slovenci svi i svuda,Memorandum III
» Memorandum III je stigao!!!
» Letica i srpski memorandum VII
» JE LI MEMORANDUM "BOING" BOŠNJAČKO NAČERTANIJE
» Slovensko Načertanije,Slovenci svi i svuda,Memorandum III