Memorandum 2
Page 18 of 33
Page 18 of 33 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 25 ... 33
Re: Memorandum 2
Mene najviše nervira što u samom sebi osjećem da još ima malo Srbina.
Kaka da ga ubijem?
A da Hrvat ostane živ i zdrav.
Kaka da ga ubijem?
crvenkasti- Posts : 29733
2014-04-17
Čekaj da umre sam...crvenkasti wrote:Mene najviše nervira što u samom sebi osjećem da još ima malo Srbina.
Kaka da ga ubijem?
Statistički hrvati žive 1 god. duže od srba...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Toliko me nervira da mi dolazi ideja da se ubijem kompletno, dakle i Hrvata, samo da nih se njega riješio.
Znam da je to glupo, ali tako se osjećam.
Znam da je to glupo, ali tako se osjećam.
crvenkasti-
2014-04-17
je, sigurno je tu onih 68 djece koje su srbi potamanili u Vukovarualbatros wrote:Kakva provokacija???tre91 wrote:NOVA PROVOKACIJA IZ SRBIJE ILI VUKOVARA: 'Vukovarska djeca su tamo gdje je Zvezda' (VIDEO) | Dnevno.hr
Baš sam pogledao video.
Imaš Bijeljinska djeca,Gradiška,Fočanska,Trebinjska(BIH)....Kumanovska(Makedonija)Budvanska,Pljevaljska,Nikšićka(C.Gora)
Dnevno se kao i obično bavi bedastoćama.
A ti u svemu vidiš provokacije.
Guest- Guest
Kako rekoh već ranije, sjeme posijano počinje davati rezultate a indukcija velikosrpske politike se širi htjeli mi to priznati ili ne i dobijamo rezultate sa obje strane te iste politike a to je tek početak. Kako bude rasle tenzije iz beograda tako će se otpor sve veći javljati na drugoj strani, u to se može svako kladiti jer je zicer( na žalost)
Vesele ustaše divljale po Vukovaru
Vesele ustaše divljale po Vukovaru
Guest- Guest
Fala Bogu pa ovog đubreta više nema. Stalno sam ga viđao dok je bio živ. Kažu i komšije da je neviđeno đubre.albatros wrote:
Bravo,Jovo Kapičiću. Poslušati od 03:20 do 03:50.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Bio je karakter. Kažu da je jednom nasred Terazija kišobranom izmlatio Arkana koji se povukao podvijena repa.
No,ono za Crnu Goru je živa istina. nemanjići su tu katoličku zemlju pretvorili u pravoslavnu.
No,ono za Crnu Goru je živa istina. nemanjići su tu katoličku zemlju pretvorili u pravoslavnu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mogao je da udari Arkana jedino ako je ovaj imao obzira prema starijoj osobi. I ako jesu to im je plus a ne minus a matoroj drtini ako je do ljubljenja Papinih skuta, trebao je da se nosi u Rim ili Zagreb, poput ostailh crnogorskih ustaša Drljevića, Štedimlije i Brkovića, a ne da sedi u Beogradu i sere.
Drljević i Štedimlija bili su izdajnici,ali reći to za takve cronogorske velikane poput Jova Kapičića, Tempa ,Milovana Đilasa,ili pak Vlada Dapčevića...dzango wrote:Mogao je da udari Arkana jedino ako je ovaj imao obzira prema starijoj osobi. I ako jesu to im je plus a ne minus a matoroj drtini ako je do ljubljenja Papinih skuta, trebao je da se nosi u Rim ili Zagreb, poput ostailh crnogorskih ustaša Drljevića, Štedimlije i Brkovića, a ne da sedi u Beogradu i sere.
Kad smo kod Vlada Dapčevića,on mi je jednako drag iako se 1948. opredjelio za Staljina.
Inače kudikamo veće su veličine i obrazi i kudikamo je veće njihovo djelo i njihova miso,onijeh Crnogoraca koji se drže svoga,a ne se prodaju pod srpstvo i Srbiju.
2014-04-22
Koji bre obraz, sunce ti jebem? Ovo je moralna nakaza koja je upravljala logorom gde su ubijali i mučili ljude i on se time ponosio i negirao isto. Jebao ga i Broz i komunistička partija. Ista su to govna kao i ustaše. Koja njihova misija i delo kad su izdali i Njegoša i svoju crkvu i prodali se belosvetskim protuvama sa idiotskim utpističkim idejama? Nnema to ni ideju ni misao. Samo moralno posrnuće, ništavilo i očaj. Milova klika.albatros wrote:Drljević i Štedimlija bili su izdajnici,ali reći to za takve cronogorske velikane poput Jova Kapičića, Tempa ,Milovana Đilasa,ili pak Vlada Dapčevića...dzango wrote:Mogao je da udari Arkana jedino ako je ovaj imao obzira prema starijoj osobi. I ako jesu to im je plus a ne minus a matoroj drtini ako je do ljubljenja Papinih skuta, trebao je da se nosi u Rim ili Zagreb, poput ostailh crnogorskih ustaša Drljevića, Štedimlije i Brkovića, a ne da sedi u Beogradu i sere.
Kad smo kod Vlada Dapčevića,on mi je jednako drag iako se 1948. opredjelio za Staljina.
Inače kudikamo veće su veličine i obrazi i kudikamo je veće njihovo djelo i njihova miso,onijeh Crnogoraca koji se drže svoga,a ne se prodaju pod srpstvo i Srbiju.
2014-04-19
Ne. Ne. Nijesu crnogorski komunisti izdali Njegoša. Njegoša su izdali četnici,koji su se na njega najviše pozivali. Da je njegoš bio živ za vrijeme 20.st. iz rata bi izašao kao general i narodni heroj.dzango wrote:Koji bre obraz, sunce ti jebem? Ovo je moralna nakaza koja je upravljala logorom gde su ubijali i mučili ljude i on se time ponosio i negirao isto. Jebao ga i Broz i komunistička partija. Ista su to govna kao i ustaše. Koja njihova misija i delo kad su izdali i Njegoša i svoju crkvu i prodali se belosvetskim protuvama sa idiotskim utpističkim idejama? Nnema to ni ideju ni misao. Samo moralno posrnuće, ništavilo i očaj. Milova klika.
2014-04-22
Ne bi Njegoš sa ovim đubretom ni za sto seo a kamoli nešto drugo. On je znao i koja je njegova crkva i koji je njegov narod. Nije bio licemer kao Kapičić i ekipa.albatros wrote:Ne. Ne. Nijesu crnogorski komunisti izdali Njegoša. Njegoša su izdali četnici,koji su se na njega najviše pozivali. Da je njegoš bio živ za vrijeme 20.st. iz rata bi izašao kao general i narodni heroj.dzango wrote:Koji bre obraz, sunce ti jebem? Ovo je moralna nakaza koja je upravljala logorom gde su ubijali i mučili ljude i on se time ponosio i negirao isto. Jebao ga i Broz i komunistička partija. Ista su to govna kao i ustaše. Koja njihova misija i delo kad su izdali i Njegoša i svoju crkvu i prodali se belosvetskim protuvama sa idiotskim utpističkim idejama? Nnema to ni ideju ni misao. Samo moralno posrnuće, ništavilo i očaj. Milova klika.
2014-04-19
albatros wrote:
Bravo,Jovo Kapičiću. Poslušati od 03:20 do 03:50.
Zakon deda
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Pa kako možeš biti takva neznalica,Bože vi sačuvaj??? Pa upravo su velikosrbi Karađorđevići prognali crnogorskog kralja Nikolu Petrovića-Njegoša sa Cetinja i iz Crne Gore!!!dzango wrote:Ne bi Njegoš sa ovim đubretom ni za sto seo a kamoli nešto drugo. On je znao i koja je njegova crkva i koji je njegov narod. Nije bio licemer kao Kapičić i ekipa.albatros wrote:Ne. Ne. Nijesu crnogorski komunisti izdali Njegoša. Njegoša su izdali četnici,koji su se na njega najviše pozivali. Da je njegoš bio živ za vrijeme 20.st. iz rata bi izašao kao general i narodni heroj.dzango wrote:Koji bre obraz, sunce ti jebem? Ovo je moralna nakaza koja je upravljala logorom gde su ubijali i mučili ljude i on se time ponosio i negirao isto. Jebao ga i Broz i komunistička partija. Ista su to govna kao i ustaše. Koja njihova misija i delo kad su izdali i Njegoša i svoju crkvu i prodali se belosvetskim protuvama sa idiotskim utpističkim idejama? Nnema to ni ideju ni misao. Samo moralno posrnuće, ništavilo i očaj. Milova klika.
Misliš li da bi veliki Vladika Rade Tomov sa pristalicama Karađorđevića razgovarao drugačije no preko nišana i mušice???
2014-04-22
Misliš da bi ovo đubre dočekalo jutro kod Njegoša? Posle svih zala koje je počinilo i posle pljuvanja svoje vere i nacije. Prošao bio gore nego svakla poturica, što u suštini i jeste. Nesoj i zlo, bio i ostao.albatros wrote:Pa kako možeš biti takva neznalica,Bože vi sačuvaj??? Pa upravo su velikosrbi Karađorđevići prognali crnogorskog kralja Nikolu Petrovića-Njegoša sa Cetinja i iz Crne Gore!!!dzango wrote:Ne bi Njegoš sa ovim đubretom ni za sto seo a kamoli nešto drugo. On je znao i koja je njegova crkva i koji je njegov narod. Nije bio licemer kao Kapičić i ekipa.albatros wrote:Ne. Ne. Nijesu crnogorski komunisti izdali Njegoša. Njegoša su izdali četnici,koji su se na njega najviše pozivali. Da je njegoš bio živ za vrijeme 20.st. iz rata bi izašao kao general i narodni heroj.dzango wrote:Koji bre obraz, sunce ti jebem? Ovo je moralna nakaza koja je upravljala logorom gde su ubijali i mučili ljude i on se time ponosio i negirao isto. Jebao ga i Broz i komunistička partija. Ista su to govna kao i ustaše. Koja njihova misija i delo kad su izdali i Njegoša i svoju crkvu i prodali se belosvetskim protuvama sa idiotskim utpističkim idejama? Nnema to ni ideju ni misao. Samo moralno posrnuće, ništavilo i očaj. Milova klika.
Misliš li da bi veliki Vladika Rade Tomov sa pristalicama Karađorđevića razgovarao drugačije no preko nišana i mušice???
2014-04-19
Dobro,ajmo malo logike...dzango wrote:Misliš da bi ovo đubre dočekalo jutro kod Njegoša? Posle svih zala koje je počinilo i posle pljuvanja svoje vere i nacije. Prošao bio gore nego svakla poturica, što u suštini i jeste. Nesoj i zlo, bio i ostao.
Po tebi bi onda i sam Tesla bio izdajica srpstva zato što je svim srcem podržavao partizane,a ne četnjake,ili izdajica vjere zato što ni 2% nije fermao SPC???
2014-04-22
Ma jebali te partizani. Ja pričam o ovom đubretu Kapičiću koji je do poslednjeg dana negirao žrtve na Golom otoku. Uz to je negirao i svoju crkvi i svoju naciju a sedeo u Beogradu. Teraj se u Zagreb đubre pokvareno, pa tamo jedi govna i palamudi, da te ne gledam.albatros wrote:Dobro,ajmo malo logike...dzango wrote:Misliš da bi ovo đubre dočekalo jutro kod Njegoša? Posle svih zala koje je počinilo i posle pljuvanja svoje vere i nacije. Prošao bio gore nego svakla poturica, što u suštini i jeste. Nesoj i zlo, bio i ostao.
Po tebi bi onda i sam Tesla bio izdajica srpstva zato što je svim srcem podržavao partizane,a ne četnjake,ili izdajica vjere zato što ni 2% nije fermao SPC???
2014-04-19
e, sad bi ti tjerao đubre u zagreb, a kad mi vama pošaljemo đubre za beograd onda cvilite....
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Pa sad. Ja se nikad nisam bunim protiv Severine, Pišekice i ostalih.ljubo1212 wrote:e, sad bi ti tjerao đubre u zagreb, a kad mi vama pošaljemo đubre za beograd onda cvilite....
2014-04-19
Page 18 of 33 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 25 ... 33
Similar topics
» Memorandum 2
» Memorandum III je stigao!!!
» Letica i srpski memorandum VII
» JE LI MEMORANDUM "BOING" BOŠNJAČKO NAČERTANIJE
» Slovensko Načertanije,Slovenci svi i svuda,Memorandum III
» Memorandum III je stigao!!!
» Letica i srpski memorandum VII
» JE LI MEMORANDUM "BOING" BOŠNJAČKO NAČERTANIJE