Memorandum 2
Page 13 of 33
Page 13 of 33 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33
Re: Memorandum 2
Nakon protjerivanja 2/3 stanovništva, pljačke, zastrašivanja i ubijanja? Ma hajde.epikur37 wrote:Princip samoodređenja molim lijepo. Ako srbi žele da se odvoje to ima da se poštuje. A ako su vama muslimani, zajednica s njima i Bosna tolko dragi i neophodni a onda vi ostanite i uživajte u federaciji s njima. Još će vam tu i tamo doći netko iz Hrvatske, potapšat po ramenu i reći da ste pravi Hrvati i da uvijek hrvatskoj čuvate leđa :D
Guest- Guest
U krivo vrijeme na krivom mjestu....kolateralna žrtva...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
tre91 wrote:Nakon protjerivanja 2/3 stanovništva, pljačke, zastrašivanja i ubijanja? Ma hajde.epikur37 wrote:Princip samoodređenja molim lijepo. Ako srbi žele da se odvoje to ima da se poštuje. A ako su vama muslimani, zajednica s njima i Bosna tolko dragi i neophodni a onda vi ostanite i uživajte u federaciji s njima. Još će vam tu i tamo doći netko iz Hrvatske, potapšat po ramenu i reći da ste pravi Hrvati i da uvijek hrvatskoj čuvate leđa :D
Etnička slika je svugdje promijenjena, pogledaj Hrvatsku, srednju Bosnu. Ja prihvatam realno stanje i podržavam da se BiH prema njemu i razdruži. To je jedino mirno rješenje, podjela. Kao i yuga.
A ti podržavaš rat i nekakvo osvajanje Srpske.
U glavnom ja sam za podjelu Bih prema realnom stanju, to je jamac mira.
Politika koja zagovara očuvanje Bih je u stavri jedina bolesna, bezobrazna i glupa. I negira realnost u njenoj osnovi.
A te paranoje oko Srba i njihove oko Hrvata me ne zanimaju. Nađite si neku livadu i svakog vikenda se mlatite ako vam je gušt i ako vas toliko pere.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mislim koja vam je fora, na silu držati Srbe u BiH i onu šaku Hrvata koju ste već izdali?
A i slijepac vidi da je to neodrživa zemlja.
Znači igrate na već izgubljenu kartu :D
Umjesto što ste se nadali i išli i idete na rušenje Srpske vi ste trebali čuvati i jačati HercegBosnu.
Ali ne, preče je bilo gledati kako sjebati Srbe i Srpsku pa makar morali za to razjebati Hrvate u BiH njih ste lako otpisali za rad opsesije Srbima.
Kao i svaka glupa politika i ta se vraća u glavu. Svoje ste sjebali a Srbe niste povukli za njima, sad plačite :D
Umjesto što ste se nadali i išli i idete na rušenje Srpske vi ste trebali čuvati i jačati HercegBosnu.
Ali ne, preče je bilo gledati kako sjebati Srbe i Srpsku pa makar morali za to razjebati Hrvate u BiH njih ste lako otpisali za rad opsesije Srbima.
Kao i svaka glupa politika i ta se vraća u glavu. Svoje ste sjebali a Srbe niste povukli za njima, sad plačite :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Etnička slika se promjenila isključivo i zahvaljujući srpskoj politici a ti si taj koji bi to sve legalizirao a to je opet sjeme budućih ratova budi siguran. Kako se nije sve rasčistilo u ww2 pa se to prolongiralo na ratove devedesetih tako bi i otimačina i pljačka legalizirana kroz priznavanje genocidne šumske i njenog priključenja srbiji bio isto zalog novih ratova ne samo zbog navedenih razloga nego zato što će to dovesti i u pitanje opstojnost RH upravo zbog velikosrpske politike i nekažnjavanja zločina na kojima su izgradili četnitet. Ako su mogli nekažnjenio proći prošli put zar misliš da neće opet pokušati u nekim drugim okolnostima? Pa pogledaj im izjave u srbiji i odmakni se od simpatija prema četnitetu pa ćeš moći realnije sagledati cjelokupnu sliku.epikur37 wrote:tre91 wrote:Nakon protjerivanja 2/3 stanovništva, pljačke, zastrašivanja i ubijanja? Ma hajde.epikur37 wrote:Princip samoodređenja molim lijepo. Ako srbi žele da se odvoje to ima da se poštuje. A ako su vama muslimani, zajednica s njima i Bosna tolko dragi i neophodni a onda vi ostanite i uživajte u federaciji s njima. Još će vam tu i tamo doći netko iz Hrvatske, potapšat po ramenu i reći da ste pravi Hrvati i da uvijek hrvatskoj čuvate leđa :D
Etnička slika je svugdje promijenjena, pogledaj Hrvatsku, srednju Bosnu. Ja prihvatam realno stanje i podržavam da se BiH prema njemu i razdruži. To je jedino mirno rješenje, podjela. Kao i yuga.
A ti podržavaš rat i nekakvo osvajanje Srpske.
U glavnom ja sam za podjelu Bih prema realnom stanju, to je jamac mira.
Politika koja zagovara očuvanje Bih je u stavri jedina bolesna, bezobrazna i glupa. I negira realnost u njenoj osnovi.
A te paranoje oko Srba i njihove oko Hrvata me ne zanimaju. Nađite si neku livadu i svakog vikenda se mlatite ako vam je gušt i ako vas toliko pere.
Guest- Guest
Nisu problem srbi već velikosrpska politika. Da se ona izbaci iz BiH drugačija bi bila situacija budi siguran. U ovakvim okolnostima srbi ne mogu odnjeti pola BiH u srbiju budi siguran da će u tom slučaju doći do rata. Istočno od brčkog je realno da se priklone matici no zapadno od brčkog ta država ne može opstati u ovakvim granicama presječena na dva dijela. čak i da imaju taj uski koridor prema BL ta zapadna tvorevina bi morala odumrjeti zbog slabog krvotoka čak i da ne ubacujemo RH u jednađžbu.epikur37 wrote:Mislim koja vam je fora, na silu držati Srbe u BiH i onu šaku Hrvata koju ste već izdali?
Guest- Guest
albatros wrote:Memorandum 2, Načertanije 3,Nož 5 i Deobe 7.
Moje je mišljenje da ne Srbi već mračni dio hrvatske politike sprema nekakav novi mit.
Eno,ustrčkali se sve u 16 i biskupi i Pečarići,i Razumi,i Šimunići i Thompsoni i Glogoški.
Nešto se kuha.
nema veze koja tica da si, pomaka u tebe nema, niti treba očekivati....
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Od tebe se može samo očekivati bezobrazluk.ljubo1212 wrote:albatros wrote:Memorandum 2, Načertanije 3,Nož 5 i Deobe 7.
Moje je mišljenje da ne Srbi već mračni dio hrvatske politike sprema nekakav novi mit.
Eno,ustrčkali se sve u 16 i biskupi i Pečarići,i Razumi,i Šimunići i Thompsoni i Glogoški.
Nešto se kuha.
nema veze koja tica da si, pomaka u tebe nema, niti treba očekivati....
Tvrditi da u mojim upisima nema pomaka može samo totalni zlonamjernik ili slijepac.
Pa,upravo sam ja ukazao na opasnosti koje nam prijete od islamističkog balkanskog feniksa,koji se iz pepela digao i svojim ogromnim krvavim kljunom i šiljastim koštanim krilima prijeti svim našim narodima.
Dočim se vi politički slijepci i kratkovidnici još uvijek bavite nepostojećim neprijateljima poput nekakvih jugoslavena, četnika, Pupovaca,ili srbljanskih ustanika.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ti si jednostavno kreten, kad uopće pomisliš da hrvati ili dio politike sprema mitove,
inače bi mogao proći kao zajebant s ovim o feniksu, krvavom kljunu i našim narodima, zajeb je što se ne zajebavaš,
qed
inače bi mogao proći kao zajebant s ovim o feniksu, krvavom kljunu i našim narodima, zajeb je što se ne zajebavaš,
qed
2015-08-02
A zar kao zajebant ne bi mogao proći i ti koji smrtno ozbiljan hrvatskoj javnosti predstavljaš opasne hrvatske neprijatelje poput Josipovića,Severine,ili pak pjevačke grupe Jandrino jato???ljubo1212 wrote:ti si jednostavno kreten, kad uopće pomisliš da hrvati ili dio politike sprema mitove,
qed
2014-04-22
zadnji upis je ponovni dokaz da većeg lažljivca od tebe vip nikad imao nije
2015-08-02
tre91 wrote:Vidiš to mi je zanimljivo, ti koji živiš u BiH kao i drugi Hrvati ne odriču se svojih korijena niti se prodaju za išta dočim su mnogi koji su napustili BiH upravo suprotnog razmišljanja. Evo ja nedavno bio u Širokom u svatovima i svi dišu ko jedan u pogledu hrvatstva i teritorija i nijedan nije rekao da je herceg bosanac kao što to epi stalno inputira. Potpuno mi je nerazumljiva ta politika da neko zaboravlja svoje krvnike koji su bili prije ovih današnjih davitelja i prikloniš im se za kikiriki :(Riplex wrote:epikur37 wrote:Naravno da ne bih, doduše ti si budala pa je razgovor izlišan. Dok vas muslimani taru i gubite i zadnje geopolitičko uporište ti kidišeš na Srbe samo kakao bi se pokazao i da te priznaju kao pravog Hrvata.Riplex wrote:epikur37 wrote:U šta? :DRiplex wrote:tre91 wrote:Kad je ti postaviš tamo, ono čekaju te raširenih ruku i sa isprikom da si prošli put samo slučajno morao bježati zbog njih ali da si ovaj put garantirano stoproncentno siguran da se to neće ponovno dogoditi.epikur37 wrote:kad će već jednom hrvatska zastava u banja Luci :D
Hahaha direkt
U Banja Luci treba biti samo jedna zastava, to je ona srpska. A kolega tre valjda zna da mene nitko nije protjerao nit sam bježao.
Volio bi ti i da je u Kninu. Samo te jebalo što ima ljudi sa srcem
A, što se može. Hrvattski poraz u BiH je jasan a to je i neka poetska pravda. Tu zemlju trebaju podijeliti Srbi i Bošnjaci vi ste svoje već davno izdali, prodali i gotovo je ;)
Ti si popušio, mi Hrvati se ne predajemo niti damo našu zemlju. Ovde će opet bit sranja, a tada prvo odjebat takve kao što si ti.
Ma u smrdskoj je Hrvatima odlično, tolke sriće nema nigdi. Muslimana je malo da bi Hrvatima pravili problem, dok srba i srpskih lizača guzica kao ti previše.
Ma kakvi hercegbosanci, epijevi proljevi.
Samo mu vidi spiku, srbi imaju pravo na BiH, a Hrvati tribaju odjebat. O čemu s njim? Ionako ako nisi na njegovoj liniji, glup si i ustaša koji želi izbijati na Drinu.
NOVA VANDALSKA PROVOKACIJA: U Vinkovcima zapaljena hrvatska zastava! (VIDEO) | Dnevno.hr
Guest- Guest
Po zakonu...nać počinitelje....ili postavit šator u Vinkovcima pa nek paze,dat im plinskih boca,vremena imaju...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
nije to vandalska provokacija... to je opravdani izraz zabrinutosti narastujućim ustaštvom i sve glasnijom i otvorenijom mržnjom spram nacionalne manjine koja je nemjerljivo zadužila hrvatsku...tre91 wrote:NOVA VANDALSKA PROVOKACIJA: U Vinkovcima zapaljena hrvatska zastava! (VIDEO) | Dnevno.hr
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
fino, još stavite balvane, pa ćete opravdano završiti na novoj traktorijadi
2015-08-02
Je, svaki dan mlatimo srbe i privodimo ih na ispitivanja ko gestapo. De majketi reci kada se zadnji incident dogodio u VK između hrvata i srba i ko ga je izazvao. Ako ne znaš pitaj vinkovačkog popa Azapa i njegove sinove. A onda pokušaj pronaći incident unatrag do samog rata. Mlogo ste bre ugroženi u mp3.michaellcmacha wrote:nije to vandalska provokacija... to je opravdani izraz zabrinutosti narastujućim ustaštvom i sve glasnijom i otvorenijom mržnjom spram nacionalne manjine koja je nemjerljivo zadužila hrvatsku...tre91 wrote:NOVA VANDALSKA PROVOKACIJA: U Vinkovcima zapaljena hrvatska zastava! (VIDEO) | Dnevno.hr
Guest- Guest
Kler srpski,ali isto tako i dobar dio hrvatskog spada u najreakcionarnije dijelove srpskog i hrvatskog naroda.
Tako da sve ovo od srpskih popova nimalo ne čudi.
No iste stvari vidimo i kod reakcionarnih hrvatskih svećenika,koji drže mise za Pavelića i Francetića,koji negiraju ustaške zločine,koji teške zlikovce iz 2.svj.rata proglašavaju mučenicima za vjeru i tsl.
No iste stvari vidimo i kod reakcionarnih hrvatskih svećenika,koji drže mise za Pavelića i Francetića,koji negiraju ustaške zločine,koji teške zlikovce iz 2.svj.rata proglašavaju mučenicima za vjeru i tsl.
2014-04-22
Glupost, nije hrvatsko svećenstvo na liniji otimačine ničijeg teritorija dočim je SPC na liniji Virovitica-Karlovac-Karlobag. Ne govore hrvatski svećenici kolji srbina nego srpski popovi govore kolji zengu, voda vri. Ne nose hrvatski svećenici garonje niti ikakvo oružje dočim takvih slika na srpskoj strani kolko voliš.albatros wrote:Kler srpski,ali isto tako i dobar dio hrvatskog spada u najreakcionarnije dijelove srpskog i hrvatskog naroda.
Guest- Guest
Page 13 of 33 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33
Similar topics
» Memorandum 2
» Memorandum III je stigao!!!
» Letica i srpski memorandum VII
» JE LI MEMORANDUM "BOING" BOŠNJAČKO NAČERTANIJE
» Slovensko Načertanije,Slovenci svi i svuda,Memorandum III
» Memorandum III je stigao!!!
» Letica i srpski memorandum VII
» JE LI MEMORANDUM "BOING" BOŠNJAČKO NAČERTANIJE
» Slovensko Načertanije,Slovenci svi i svuda,Memorandum III