ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Memorandum 2

Page 12 of 33 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33  Next

Go down

Memorandum 2 - Page 12 Empty Re: Memorandum 2

Post by jastreb 9/8/2015, 12:50

Isto je i sa proslavom Dana ustanka u ličkom gradiću Srbu.

Niti će ekipa koja je slavila ustanak,poći u Lapac i paliti hrvatske kuće,a niti će oni u crnim košuljama Srbe odvoditi u noć.

No,povratnici iz Sirije i Iraka...Možemo li to reći i za njih?

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 9/8/2015, 13:18

albatros wrote:Isto je i sa proslavom Dana ustanka u ličkom gradiću Srbu.

Niti će ekipa koja je slavila ustanak,poći u Lapac i paliti hrvatske kuće,a niti će oni u crnim košuljama Srbe odvoditi u noć.

No,povratnici iz Sirije i Iraka...Možemo li to reći i za njih?
Koji hebeni folklor čovječe??Jel tebi ovo folklor da pišaju i seru po tebi četnici u sred RH?  Vulin na komemoraciji: Alojzije Stepinac bio je ustaški vikar! HDZ: Sramotna izjava - Večernji.hr
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/8/2015, 13:19

Hrvati ogorčeni dernekom u Borovu selu: 'Prije 20 godina izvršili su masakr, danas pjevaju četničke pjesme' | Dnevno.hr
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/8/2015, 13:21

Portal Oko - (VIDEO) Borovo selo: Badnjak 2014 – nepregledna kolona, srpske zastave, turbo folk, četničke provokacije...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 9/8/2015, 13:26

tre91 wrote:Portal Oko - (VIDEO) Borovo selo: Badnjak 2014 – nepregledna kolona, srpske zastave, turbo folk, četničke provokacije...
Ma daj molim te! lol!

Pa drugo vozilo u koloni...Sa njega se viju hrvatska i srpska zastava.

Dakle ništa što bi nagovještavalo nekakvo krvoproliće i sl.

:vader
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 9/8/2015, 14:38

albatros wrote:
tre91 wrote:Portal Oko - (VIDEO) Borovo selo: Badnjak 2014 – nepregledna kolona, srpske zastave, turbo folk, četničke provokacije...
Ma daj molim te! lol!

Pa drugo vozilo u koloni...Sa njega se viju hrvatska i srpska zastava.

Dakle ništa što bi nagovještavalo nekakvo krvoproliće i sl.

:vader
Je, poslje im služi za potpalu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by v_vlado 9/8/2015, 20:52

i jope se širi bratstvo i jedinstvo......kad nas napadnu ovi iz isila radikali,branićemo se skupa...zapamtite to....
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by epikur37 9/8/2015, 22:10

Riplex wrote:
tre91 wrote:
epikur37 wrote:kad će već jednom hrvatska zastava u banja Luci :D
Kad je ti postaviš tamo, ono čekaju te raširenih ruku i sa isprikom da si prošli put samo slučajno morao bježati zbog njih ali da si ovaj put garantirano stoproncentno siguran da se to neće ponovno dogoditi.

Hahaha direkt
U šta? :D

U Banja Luci treba biti samo jedna zastava, to je ona srpska. A kolega tre valjda zna da mene nitko nije protjerao nit sam bježao.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Riplex 9/8/2015, 22:13

epikur37 wrote:
Riplex wrote:
tre91 wrote:
Kad je ti postaviš tamo, ono čekaju te raširenih ruku i sa isprikom da si prošli put samo slučajno morao bježati zbog njih ali da si ovaj put garantirano stoproncentno siguran da se to neće ponovno dogoditi.

Hahaha direkt

U Banja Luci treba biti samo jedna zastava, to je ona srpska. A kolega tre valjda zna da mene nitko nije protjerao nit sam bježao.

Volio bi ti i da je u Kninu. Samo te jebalo što ima ljudi sa srcem

2015-07-27

Back to top Go down

Post by epikur37 9/8/2015, 22:22

Riplex wrote:
epikur37 wrote:
Riplex wrote:
tre91 wrote:

Hahaha direkt

Naravno da ne bih, doduše ti si budala pa je razgovor izlišan. Dok vas muslimani taru i gubite i zadnje geopolitičko uporište ti kidišeš na Srbe samo kakao bi se pokazao i da te priznaju kao pravog Hrvata.

A, što se može.  Hrvattski poraz u BiH je jasan a to je i neka poetska pravda. Tu zemlju trebaju podijeliti Srbi i Bošnjaci vi ste svoje već davno izdali, prodali i gotovo je ;)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 11/8/2015, 13:57

PRAVOSLAVNI POP O SALOPEKU: 'Kolji zengu, voda vri' | Dnevno.hr
Pravi božji čoek
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/8/2015, 14:00

epikur37 wrote:
Riplex wrote:
tre91 wrote:

Hahaha direkt

Jok kao ni onih 200 tisuća Hrvata iz četniteta koji su svi dragovoljno otišli a crkve porušili do temelja samo da srbima ne prkose.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by v_vlado 11/8/2015, 14:08

Kad je umro tito,reko jedan prorok,pobiće se banda i zamrzit ali kad budu napadnuti od treće strane opet će se skupa brsnit....sudbina...
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by Riplex 11/8/2015, 14:08

epikur37 wrote:
Riplex wrote:
epikur37 wrote:
Riplex wrote:
tre91 wrote:

Hahaha direkt

Naravno da ne bih, doduše ti si budala pa je razgovor izlišan. Dok vas muslimani taru i gubite i zadnje geopolitičko uporište ti kidišeš na Srbe samo kakao bi se pokazao i da te priznaju kao pravog Hrvata.

A, što se može.  Hrvattski poraz u BiH je jasan a to je i neka poetska pravda. Tu zemlju trebaju podijeliti Srbi i Bošnjaci vi ste svoje već davno izdali, prodali i gotovo je ;)

Ti si popušio, mi Hrvati se ne predajemo niti damo našu zemlju. Ovde će opet bit sranja, a tada prvo odjebat takve kao što si ti.
Ma u smrdskoj je Hrvatima odlično, tolke sriće nema nigdi. Muslimana je malo da bi Hrvatima pravili problem, dok srba i srpskih lizača guzica kao ti previše.

2015-07-27

Back to top Go down

Post by Riplex 11/8/2015, 14:10

tre91 wrote:
epikur37 wrote:
Riplex wrote:
tre91 wrote:

Hahaha direkt

Jok kao ni onih 200 tisuća Hrvata iz četniteta koji su svi dragovoljno otišli a crkve porušili do temelja samo da srbima ne prkose.

Sigurno ti se priviđa, evo epi ti se kune s 3 prsta.

2015-07-27

Back to top Go down

Post by Guest 11/8/2015, 14:25

Riplex wrote:
tre91 wrote:
epikur37 wrote:
Riplex wrote:
tre91 wrote:

Hahaha direkt

Sigurno ti se priviđa, evo epi ti se kune s 3 prsta.
Epi toliko mrzi muje da je otrčao u zagrljaj drugom zlostavljaču koji će ga kao zaštiti od prvog. Teška naiva i totalno nepriznavanje povijesti i povijesnih iskustava sa srpskom politikom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/8/2015, 14:30

Riplex wrote:
epikur37 wrote:
Riplex wrote:
epikur37 wrote:
Riplex wrote:
tre91 wrote:

Hahaha direkt

Ti si popušio, mi Hrvati se ne predajemo niti damo našu zemlju. Ovde će opet bit sranja, a tada prvo odjebat takve kao što si ti.
Ma u smrdskoj je Hrvatima odlično, tolke sriće nema nigdi. Muslimana je malo da bi Hrvatima pravili problem, dok srba i srpskih lizača guzica kao ti previše.
Vidiš to mi je zanimljivo, ti koji živiš u BiH kao i drugi Hrvati ne odriču se svojih korijena niti se prodaju za išta dočim su mnogi koji su napustili BiH upravo suprotnog razmišljanja. Evo ja nedavno bio u Širokom u svatovima i svi dišu ko jedan u pogledu hrvatstva i teritorija i nijedan nije rekao da je herceg bosanac kao što to epi stalno inputira. Potpuno mi je nerazumljiva ta politika da neko zaboravlja svoje krvnike koji su bili prije ovih današnjih davitelja i prikloniš im se za kikiriki :(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 11/8/2015, 14:39

Ajme ove dvojice :) Ma nisu ni Srbi najveći problem neg su to Rusi :D

Tre bacaš trice bezveze, mene stvarno nitko nije protjerao nit Srbi nit Muslimani, niti mrzim i jedne i druge. 

Preselio sam se iza 2000-te i ostavio državni posao dobro plaćen. Jednostavno sam želio živjeti na moru i to je to.

Doduše muslimane smatram većim problemom za HercegBosance i za Europu. Tu se sa mnom slaže cijela europska desnica, jasno izuzev autistične hrvatske desnice.

Ali i muslimanima želim da dobiju svoju nacionalnu državu kao što i srbima želim da se priključe srbiji. Navijam za to :)

U glavnom kada je u pitanju BiH ja podržavam podjelu te zemlje a i Srbe jer imaju kapacitet i najlakše će dovesti do toga.

Hrvati više nisu faktor a kad pogledaš riplexa i pravaše i slične i bolje da nisu ;)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 11/8/2015, 14:46

Princip samoodređenja molim lijepo. Ako srbi žele da se odvoje to ima da se poštuje. A ako su vama muslimani, zajednica s njima i Bosna tolko dragi i neophodni a onda vi ostanite i uživajte u federaciji s njima. Još će vam tu i tamo doći netko iz Hrvatske, potapšat po ramenu i reći da ste pravi Hrvati i da uvijek hrvatskoj čuvate leđa :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 11/8/2015, 14:49

epikur37 wrote:Ajme ove dvojice :) Ma nisu ni Srbi najveći problem neg su to Rusi :D

Tre bacaš trice bezveze, mene stvarno nitko nije protjerao nit Srbi nit Muslimani, niti mrzim i jedne i druge. 

Preselio sam se iza 2000-te i ostavio državni posao dobro plaćen. Jednostavno sam želio živjeti na moru i to je to.

Doduše muslimane smatram većim problemom za HercegBosance i za Europu. Tu se sa mnom slaže cijela europska desnica, jasno izuzev autistične hrvatske desnice.

Ali i muslimanima želim da dobiju svoju nacionalnu državu kao što i srbima želim da se priključe srbiji. Navijam za to :)

U glavnom kada je u pitanju BiH ja podržavam podjelu te zemlje a i Srbe jer imaju kapacitet i najlakše će dovesti do toga.

Hrvati više nisu faktor a kad pogledaš riplexa i pravaše i slične i bolje da nisu ;)
Ti podržavaš buduće ratove i to je to. Da je drugačije nastojao bi eliminirati velikosrpske ciljeve i ne dozvoliti im da šire svoj utjecaj preko BiH koji direktno ugrožavaju RH i njenu opstojnost. Ako malo geostrateški pogledaš zabijanje velikosrpskog klina u trbuh RH znači smrt RH i cijelog naroda jer matica umire upravo zbog velikosrpske politike koja ne jenjava samo mjenja doktrinu i način ostvarivanja ciljeva. A pšto se tiče toga da nisi protjeran, vjerujem ti no to reci onim Hrvatima iz četniteta, njih 200k i pričaj im kako oni nisu prijetnja i kako navijaš da se legalizira pljačka, palež, silovanja, ubijanja, protjerivanja plus stvaranje velike srbije, vjerujem da će biti oduševljeni takvim tvojim činom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/8/2015, 14:51

epikur37 wrote:Princip samoodređenja molim lijepo. Ako srbi žele da se odvoje to ima da se poštuje. A ako su vama muslimani, zajednica s njima i Bosna tolko dragi i neophodni a onda vi ostanite i uživajte u federaciji s njima. Još će vam tu i tamo doći netko iz Hrvatske, potapšat po ramenu i reći da ste pravi Hrvati i da uvijek hrvatskoj čuvate leđa :D
Nakon protjerivanja 2/3 stanovništva, pljačke, zastrašivanja i ubijanja? Ma hajde.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 33 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33  Next

Back to top

- Similar topics