Memorandum 2
Page 9 of 33
Page 9 of 33 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 33
Re: Memorandum 2
ti lopino ima da ćutiš i da se pokriješ ušima. Nego mnogo se ritaš i propinješ kada se srbi spomenu a? Boli te porjeklo jeldav_vlado wrote:I šta radit u pemziji nego bauljat o srbima???....jadna ova zemlja
Guest- Guest
A šta se buniš,ti si svoju zaradio...tebi nevažno...nisi ti kriv što ti je dali a ti samo moraš biti veliki hrvat i pljuvat po srbima,i ostaloj bagri..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Srbo mutavi ne pljujem ja po srbima nego po tebi i po tebi sličnim majmunima i naravno po srpskoj politici i politici SPCa a tebi ako se ne sviđa marš odavde ako hoćeš i u mp3v_vlado wrote:A šta se buniš,ti si svoju zaradio...tebi nevažno...nisi ti kriv što ti je dali a ti samo moraš biti veliki hrvat i pljuvat po srbima,i ostaloj bagri..
Guest- Guest
tre,volim te ovako ludog....uljepšaš mi dan,vid pun sam neke energije a ono vani 35,usput ostani đubre do kraja.
2015-07-28
Je..u vas je pamet poput uspješne kosovske bitke, iluzija.v_vlado wrote:Mržnja jača od pameti...
2014-04-13
Ja vidim tebe jedinog ovdje koji gnoji...v_vlado wrote:tre,volim te ovako ludog....uljepšaš mi dan,vid pun sam neke energije a ono vani 35,usput ostani đubre do kraja.
2014-04-13
Zato ti i visiš srbo ovdje, čisto iz ljubavi prema Hrvatima. Ajde odjebi budaletino ili se drži teme ako imaš išta pametno za reći u što sumnjam.v_vlado wrote:Mržnja jača od pameti...
Guest- Guest
To je vlado traktorist, uspomene mu se bude naročito ovih dana kada se počne pričati o Oluji.Avatar wrote:Ja vidim tebe jedinog ovdje koji gnoji...v_vlado wrote:tre,volim te ovako ludog....uljepšaš mi dan,vid pun sam neke energije a ono vani 35,usput ostani đubre do kraja.
Guest- Guest
Malo se zanio,što ono bijaše tema usput pamet u hrvata se mjeri koju stranku birali,lošu ili lošiju...
2015-07-28
U svakom slučaju to nije tvoja briga, imaš ti svoju četničku ekipu na čelu srbije pa o njima beri brigu.v_vlado wrote:Malo se zanio,što ono bijaše tema usput pamet u hrvata se mjeri koju stranku birali,lošu ili lošiju...
Guest- Guest
A ti si mjerodavan mjerit koliko je tko hrvat???jel ćeš vadit krv?
2015-07-28
Tema je o memorandumu 2, poslije Načertanija i Memoranduma 1 zbog kojih su napadnuti i ubijeni Hrvati i silovane žene.v_vlado wrote:Malo se zanio,što ono bijaše tema usput pamet u hrvata se mjeri koju stranku birali,lošu ili lošiju...
Imaš nešto za reć' u vezi teme osim da se ne plašimo Srba i da ih moramo smatrati prijateljima bez obzira što isti dan danas ne priznaju agresiju na Hrvatsku ni etničko čiščenje?
Usput, podsjeti me, koliko ono glasova na izborima u Srbiji dobije srpska radikalna stranka ?
2014-04-13
A dokle ćemo se mi bavit srbima i njihovim memorandumima,ajmo živjet i uživat u moru,zraku a ne stalno gledat preko drine ....
2015-07-28
Kaskve ti veze imaš sa tim? Ti se brini o četničkoj bandi u srbiji a nas ostavi da brinemo svoju brigu.v_vlado wrote:A ti si mjerodavan mjerit koliko je tko hrvat???jel ćeš vadit krv?
Guest- Guest
Dok se memorandum i slična srpska sranja dotiču nas, i ne gledamo mi preko drine nego vi velikosrbi i ostali bolesnici koji to podržavaju.v_vlado wrote:A dokle ćemo se mi bavit srbima i njihovim memorandumima,ajmo živjet i uživat u moru,zraku a ne stalno gledat preko drine ....
Guest- Guest
A ko to mi,a svaki mjesec pemzijica ti dobra bez obzira tko uplatio??
2015-07-28
Srbo o čemu ti, što ti je to pemzijica a? Prfomašio si forum. Ajde marš na krajinaforce ili neko slično govno pa budi među svojima i dobro se osjećaj lopino.v_vlado wrote:A ko to mi,a svaki mjesec pemzijica ti dobra bez obzira tko uplatio??
Guest- Guest
A sad radiš i red na forumu,imaš šator i tamo radi red a pemzijica je ono što ti imaš a ja neću doživjet nikad.....aupičkumaterinu....
2015-07-28
Neda vučić a? nisi zaslužio, valjda misli da ne sereš dovoljno po forumima.v_vlado wrote:A sad radiš i red na forumu,imaš šator i tamo radi red a pemzijica je ono što ti imaš a ja neću doživjet nikad.....aupičkumaterinu....
Guest- Guest
Vučić i srbi je tebi priskrbili ja svoju i tvoju moram zaradit,ali bolje da si ti u mirovini nego ja .....osjećao bi se beskorisno,ti svoju zaradio ratnim putem,pa valjda to znaš???
2015-07-28
Page 9 of 33 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 33
Similar topics
» Memorandum 2
» Memorandum III je stigao!!!
» Letica i srpski memorandum VII
» JE LI MEMORANDUM "BOING" BOŠNJAČKO NAČERTANIJE
» Slovensko Načertanije,Slovenci svi i svuda,Memorandum III
» Memorandum III je stigao!!!
» Letica i srpski memorandum VII
» JE LI MEMORANDUM "BOING" BOŠNJAČKO NAČERTANIJE