Memorandum 2
Page 8 of 33
Page 8 of 33 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 33
Re: Memorandum 2
aben wrote:a šta si mislija, kralju, da možeš nekog novoga ispilati s tin pizdarijama?crvenkasti wrote:Jao, pa to si ti --------Yoda.
Koja sam ja budala. Aj bok.
graf, ekonomija, jednadžbe press
Guest- Guest
a koja mi je melodija?red wolf wrote:To je tvoj ritam...Samo čvrsto.aben wrote:kralju, vidin ritam, al ne znan melodiju, razumiš
2014-04-16
doktoru ga pokaži, nek ga bar neko vidired wolf wrote:Bioli me ona stvar...Samo čvrsto Yoda...aben wrote:a koja mi je melodija?
2014-04-16
Ima ona koja ga vidi i samo je njen...No, pusti to, drži se ritma, hop hop hop, samo čvrsto...Kad već nisi '' splićo ''...aben wrote:doktoru ga pokaži, nek ga bar neko vidired wolf wrote:Bioli me ona stvar...Samo čvrsto Yoda...aben wrote:a koja mi je melodija?
Guest- Guest
učitelju, malo si tajnovit, jesan li splićo ili nisan?
moran znati da ti se mogu rugati kako ne znaš ako pogrišiš.
2014-04-16
Pa negirao si da si '' splićo '' kad sam ti rekao da si Yoda...Onda priznaješ da si Yoda...To znači i da si '' splićo ''...aben wrote:učitelju, malo si tajnovit, jesan li splićo ili nisan?
Guest- Guest
čekaj, učitelju, opet si stavia splićo u navodnike..
reci mi jesan li nihi ili nisan?
2014-04-16
Meni nije bitno Yoda...Tog si se ti uhvatio...Meni nebitno...aben wrote:čekaj, učitelju, opet si stavia splićo u navodnike..
Guest- Guest
ok, kralju :)
2014-04-16
Još jedan partijaner ovdje...rigbi wrote:Balkan* stvara previse povijesti
*Jugoistok :)
Guest- Guest
Evo stigao nam i ljubitelj četniteta iz kojega su protjerani svi Hrvati. Ajde neka te, valja nam imati i takvih na forumu :)epikur37 wrote:Znači srbi ponovo kreću, psihoza raste...idemo do Drine, jedino tako će se smiriti, prokletnici, jednom zauvjek treba staviti točku na i :D
Guest- Guest
Srpsko pitanje je riješio Milošević svojom politikom utemeljenom na etničko čišćenje i ubijanje što više civila poput muške djece i silovanje žena, a koju su na terenu proveli njegovi sljedbenici...crvenkasti wrote:aben wrote:pa dobro, jel ti sanader djeluje ka ustaša? zar ustaše ne bi tribali jesti srbe?crvenkasti wrote:aben wrote:pa di su ti hdzovci ustaše, sine?
Zar to nije isto?
Tuđman i HDZ su riješili srpsko pitanje u Hrvatskoj bolje i efikasnije nego ustaše. Hadezeovci su masteri u odnosu na ustaše.
Sad to tebi teško priznati jugoviću...razumijem.
2014-04-13
aben wrote:ti memorandumi su mogli nešto postići u predinternetsko vrieme, sa 12 posto koncentrirane srbadije. danas in je to samo sidro, dead weight.
mislin da hrvatska tajna služba treba raspirivati taj mit među srbljem, ne iz neke realne koristi jer takve nema, nego čisto možda radi našeg ega, ono, mi na terminatoru genesis a oni još na dvici :)
albatros wrote:Memorandum 2, Načertanije 3,Nož 5 i Deobe 7.
Moje je mišljenje da ne Srbi već mračni dio hrvatske politike sprema nekakav novi mit.
Eno,ustrčkali se sve u 16 i biskupi i Pečarići,i Razumi,i Šimunići i Thompsoni i Glogoški.
Nešto se kuha.
Je, lumen do lumena. Jel' ste se dogovorili vas dvojica ili to onako iz slučajnosti ?
Vaše razumijevanje vanjske politike je zapanjujuće. Pored vas nije čudno što smo se našli u vrlo nepovoljnom položaju početkom devedesetih. Kaže se da se učimo dok smo živi, čini mi se da većina ljudi ne pamti ništa.
2014-04-13
Avatar wrote:Srpsko pitanje je riješio Milošević svojom politikom utemeljenom na etničko čišćenje i ubijanje što više civila poput muške djece i silovanje žena, a koju su na terenu proveli njegovi sljedbenici...
Ako je Milošević za sve zaslužan, zašto onda mi toliko slavimo?
crvenkasti-
2014-04-17
Vi plačete mi slavimo.crvenkasti wrote:Avatar wrote:Srpsko pitanje je riješio Milošević svojom politikom utemeljenom na etničko čišćenje i ubijanje što više civila poput muške djece i silovanje žena, a koju su na terenu proveli njegovi sljedbenici...
Ako je Milošević za sve zaslužan, zašto onda mi toliko slavimo?
Guest- Guest
I šta radit u pemziji nego bauljat o srbima???....jadna ova zemlja
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Jadna je ova zemlja time što je imala toliki broj Srba...v_vlado wrote:I šta radit u pemziji nego bauljat o srbima???....jadna ova zemlja
Ti si naivan ili čak bedak, oprosti ali to je istina.
2014-04-13
ti lopino ima da ćutiš i da se pokriješ ušima. Nego mnogo se ritaš i propinješ kada se srbi spomenu a? Boli te porjeklo jeldav_vlado wrote:I šta radit u pemziji nego bauljat o srbima???....jadna ova zemlja
Guest- Guest
Page 8 of 33 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 33
Similar topics
» Memorandum 2
» Memorandum III je stigao!!!
» Letica i srpski memorandum VII
» JE LI MEMORANDUM "BOING" BOŠNJAČKO NAČERTANIJE
» Slovensko Načertanije,Slovenci svi i svuda,Memorandum III
» Memorandum III je stigao!!!
» Letica i srpski memorandum VII
» JE LI MEMORANDUM "BOING" BOŠNJAČKO NAČERTANIJE
» Slovensko Načertanije,Slovenci svi i svuda,Memorandum III