Ustav RH
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ustav RH
Je li po njemu Domanyjeva ulica?Eva wrote:Njen prvi muž je bio Robert Domany.Regoč wrote:Partizani?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ma šalim se. Kakvo službeno putovanje, samo pleasure&fun. Mada sam slike sibirskih sinagogi dala našoj općini na korištenje jer ih nisu imali dosada u kolekciji.Regoč wrote:Čudesni su putovi cionistički.Eva wrote:Pa kod mene je to bila komandirovka, tj. službeni put.Regoč wrote:Sve koje idu na daleke pute. Pa objavljuju slike na forumima, a Mossad samo skida.
Guest- Guest
Da, po njemu i bratu mu Rudolfu.Regoč wrote:Je li po njemu Domanyjeva ulica?Eva wrote:Njen prvi muž je bio Robert Domany.Regoč wrote:Partizani?
Guest- Guest
Ma dobro, većina ionako vjeruje da si zadatak mogla dobiti samo od BIA-e.
Dabome, Vučić me osobno poslal jer sam prava Mata Hari. Išla ugovorit novu turu srpskih jabuka za IrkutskRegoč wrote:Ma dobro, većina ionako vjeruje da si zadatak mogla dobiti samo od BIA-e.
službeno, a neslužbeno oružje se dila.
Guest- Guest
ubila ga braća..Eva wrote:Da, po njemu i bratu mu Rudolfu.Regoč wrote:Je li po njemu Domanyjeva ulica?Eva wrote:Njen prvi muž je bio Robert Domany.Regoč wrote:Partizani?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
A obiteljsko putovanje izvrsna je maska. Još ako si klince uvježbala da počnu ridati u pravom trenutku, di ti je kraj!Eva wrote:Dabome, Vučić me osobno poslal jer sam prava Mata Hari. Išla ugovorit novu turu srpskih jabuka za IrkutskRegoč wrote:Ma dobro, većina ionako vjeruje da si zadatak mogla dobiti samo od BIA-e.
To sam na Zidu plača, pa si otplatimo putovanje s milodarima.Regoč wrote:A obiteljsko putovanje izvrsna je maska. Još ako si klince uvježbala da počnu ridati u pravom trenutku, di ti je kraj!Eva wrote:Dabome, Vučić me osobno poslal jer sam prava Mata Hari. Išla ugovorit novu turu srpskih jabuka za IrkutskRegoč wrote:Ma dobro, većina ionako vjeruje da si zadatak mogla dobiti samo od BIA-e.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
A čuj, nije da se time nisu bavili kojekakvi matani stoljećima unatrag.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ustavni sud RH krši ustav RH
» Kolinda je prekršila Ustav
» SDA HR, Ustav i Protektorat zvani BiH
» Jeste li pročitali Ustav RH
» BiH: IKAVICU TREBA UNIJETI U USTAV
» Kolinda je prekršila Ustav
» SDA HR, Ustav i Protektorat zvani BiH
» Jeste li pročitali Ustav RH
» BiH: IKAVICU TREBA UNIJETI U USTAV
Page 3 of 3