Ustav RH
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Ustav RH
http://www.jutarnji.hr/spektakli/domace-zvijezde/foto-velika-guzva-u-cinestaru-svecanu-premijeru-filma-ustav-rh-za-koji-scenarij-potpisuje-ante-tomic-nisu-propustili-seks-prodanovic-turudic.../5089862/
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Re: Ustav RH
mesic,prodanovic,grlic,tomic,glogovac...onda znam kakav je film
2015-09-08
Gledala sam foršpan kad smo bili u kinu. Pa onak sladunjavo i jeftino mi djeluje na prvu.
Guest- Guest
...a kakvi su ansi filmovi u poslejdnje vrijeme nego takvi...bolje da su onda sapunicu na tu temu napravili..em jeftinije prođu elem bi imali gledanost...ono od zadnjih 20 hrvatskih filmova bar ih je 15 na temu o pederima...mrznji...netoleranciji...nekakvom bratstvu i jedinstvuEva wrote:Gledala sam foršpan kad smo bili u kinu. Pa onak sladunjavo i jeftino mi djeluje na prvu.
2015-09-08
.....primjerice sad je in raditi filmove o lokalnim bandama,politicki trileri i slicno....a nasi se dovatili pedera,bratstvo i jedinstvo filmova...cuspajz....mislim moras se cijepiti da ides gledati te fimove
2015-09-08
Pa nađe se ok filmova. Meni je Oprosti za kung fu odličan, npr.vuksadinare wrote:...a kakvi su ansi filmovi u poslejdnje vrijeme nego takvi...bolje da su onda sapunicu na tu temu napravili..em jeftinije prođu elem bi imali gledanost...ono od zadnjih 20 hrvatskih filmova bar ih je 15 na temu o pederima...mrznji...netoleranciji...nekakvom bratstvu i jedinstvuEva wrote:Gledala sam foršpan kad smo bili u kinu. Pa onak sladunjavo i jeftino mi djeluje na prvu.
Guest- Guest
Eva wrote:Gledala sam foršpan kad smo bili u kinu. Pa onak sladunjavo i jeftino mi djeluje na prvu.
Sladunjavo?
Djeluje dramaticno i brutalno
Kao i zivot u rh
vuksadinare wrote:mesic,prodanovic,grlic,tomic,glogovac...onda znam kakav je film
Cudni ljudi u kanadi koji su film nagradili sa 100 000 dolara.
Znas? Stvarno vuce jel tebe pere neki pubertetski inat
Seres non stop po svemu psmetnom i psmetnijem od sebe
...dobro ali taj film ej napravljen prije ddeset petnaest godina..velim posljednjih par godina vecina filmova se svodi na teme o pederima,snubljenju bratstva i jedinstva...i nekakvim ljubicima bog te pitaj...ono politicki i krim trileri kao da ne postoje...kao teme...ili se ne smiju snimati..a o nekakvim ratnim i akcijskim temama da i ne govorim..jedan film mozda u deset godina..Eva wrote:Pa nađe se ok filmova. Meni je Oprosti za kung fu odličan, npr.vuksadinare wrote:...a kakvi su ansi filmovi u poslejdnje vrijeme nego takvi...bolje da su onda sapunicu na tu temu napravili..em jeftinije prođu elem bi imali gledanost...ono od zadnjih 20 hrvatskih filmova bar ih je 15 na temu o pederima...mrznji...netoleranciji...nekakvom bratstvu i jedinstvuEva wrote:Gledala sam foršpan kad smo bili u kinu. Pa onak sladunjavo i jeftino mi djeluje na prvu.
2015-09-08
ma da..sorajaSora wrote:Eva wrote:Gledala sam foršpan kad smo bili u kinu. Pa onak sladunjavo i jeftino mi djeluje na prvu.
Sladunjavo?
Djeluje dramaticno i brutalno
Kao i zivot u rh
2015-09-08
...pa i treba srati..nismo tu da ljubujemo....tu smo da se provociramo...sto je i bit foruma..pa tko jaci taj kvaciSora wrote:vuksadinare wrote:mesic,prodanovic,grlic,tomic,glogovac...onda znam kakav je film
Cudni ljudi u kanadi koji su film nagradili sa 100 000 dolara.
Znas? Stvarno vuce jel tebe pere neki pubertetski inat
Seres non stop po svemu psmetnom i psmetnijem od sebe
2015-09-08
A gle , cemu pises o onome o cemu nemas pojma
Ili jos bolje, cemu uopce pises ?Prije nego ista si napisao vec se zna sto ce biti grintanje, inat i sranje ..protiv slobode i protiv ljevice
Sazrij vec jednom
Ili jos bolje, cemu uopce pises ?Prije nego ista si napisao vec se zna sto ce biti grintanje, inat i sranje ..protiv slobode i protiv ljevice
Sazrij vec jednom
....ljevicom drkam a desnom mlatim...Sora wrote:A gle , cemu pises o onome o cemu nemas pojma
Sazrij vec jednom
2015-09-08
To radis s mozgom istovuksadinare wrote:....ljevicom drkam a desnom mlatim...Sora wrote:A gle , cemu pises o onome o cemu nemas pojma
Sazrij vec jednom
Drkas i mlatis
mozak je mi predodređen za druge stvari....ne forumske...samo privatne..tu sam da budem solo igrac..saveznistava me ne zanimaju...ni s lijeva ni s desna...to mozemo privatSora wrote:To radis s mozgom istovuksadinare wrote:....ljevicom drkam a desnom mlatim...Sora wrote:A gle , cemu pises o onome o cemu nemas pojma
Sazrij vec jednom
Drkas i mlatis
2015-09-08
Gledao sam lika kod Stankovića...toliko jeftine patetike i prenemaganja odavno ne vidjeh...ne moram ni gledati, već vidim da je vrhunski...
darth_vader-
2014-04-17
Još kad vidiš kremu koja se skupila na premijeri...pa gdje su ti ISIL-ovci kad ih najviše trebamo?
darth_vader-
2014-04-17
A obzirom na autore, Srbe i Jugošovene, film će s sigurno pokazati kao još jedan uradak koji blati Hrvatsku. A i Leka Lončar na premijeri ukazuje na smjer.
Regoč-
2015-08-21
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ustavni sud RH krši ustav RH
» Kolinda je prekršila Ustav
» SDA HR, Ustav i Protektorat zvani BiH
» Jeste li pročitali Ustav RH
» BiH: IKAVICU TREBA UNIJETI U USTAV
» Kolinda je prekršila Ustav
» SDA HR, Ustav i Protektorat zvani BiH
» Jeste li pročitali Ustav RH