Čak i ISIL ceni Srbe
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Čak i ISIL ceni Srbe
Dalmatinci u ,,Domovinskom ratu '' ?Ero wrote:
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A ovaj isprid je vaš čovik?Antif_No1 wrote:Dalmatinci u ,,Domovinskom ratu '' ?Ero wrote:
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ajd bogati ,ko to brekavce da ne ceni,oni sebe puno volu....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Raja iz Novog Pazara pobjegla u srednju Bosnu.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Jedna arapska poslovica veli "Ljubi ruku,koju ćeš sutra odsjeći!"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Naravno da ih cijeni, zna na koga se mogu osloniti, 5oo godina suradnje nije malo.Antif_No1 wrote:ISIS i Srbi u istom selu!
Guest- Guest
Ti da se poklopis ušima.Ućeralo je vama vase cvieće do jaja.I danas drvvlje i kamenje radi njihovih koljacina u ww2tre91 wrote:Naravno da ih cijeni, zna na koga se mogu osloniti, 5oo godina suradnje nije malo.Antif_No1 wrote:ISIS i Srbi u istom selu!
Guest- Guest
Bitno da vas srbi nisu sve poklali u srbiji pa im se diviš i cjeniš ih do yaya.bogomdani wrote:Ti da se poklopis ušima.Ućeralo je vama vase cvieće do jaja.I danas drvvlje i kamenje radi njihovih koljacina u ww2tre91 wrote:Naravno da ih cijeni, zna na koga se mogu osloniti, 5oo godina suradnje nije malo.Antif_No1 wrote:ISIS i Srbi u istom selu!
Guest- Guest
A gdje se ja to divim i cijenim do yaya??Da nisi pobrkao ruse i srbe???tre91 wrote:Bitno da vas srbi nisu sve poklali u srbiji pa im se diviš i cjeniš ih do yaya.bogomdani wrote:Ti da se poklopis ušima.Ućeralo je vama vase cvieće do jaja.I danas drvvlje i kamenje radi njihovih koljacina u ww2tre91 wrote:Naravno da ih cijeni, zna na koga se mogu osloniti, 5oo godina suradnje nije malo.Antif_No1 wrote:ISIS i Srbi u istom selu!
Guest- Guest
A ja se ubi diveći se mujama. Jebote svetac kako uvijek upadaš u nevolje da mi je znatibogomdani wrote:A gdje se ja to divim i cijenim do yaya??Da nisi pobrkao ruse i srbe???tre91 wrote:Bitno da vas srbi nisu sve poklali u srbiji pa im se diviš i cjeniš ih do yaya.bogomdani wrote:Ti da se poklopis ušima.Ućeralo je vama vase cvieće do jaja.I danas drvvlje i kamenje radi njihovih koljacina u ww2tre91 wrote:Naravno da ih cijeni, zna na koga se mogu osloniti, 5oo godina suradnje nije malo.Antif_No1 wrote:ISIS i Srbi u istom selu!
Guest- Guest
Ma ne,samo se sladostrasno nasladjujes drugima,a niste ni vi bolje prosli,niti u ww2 niti u DR-u sa moshnjacima..tre91 wrote:A ja se ubi diveći se mujama. Jebote svetac kako uvijek upadaš u nevolje da mi je znatibogomdani wrote:A gdje se ja to divim i cijenim do yaya??Da nisi pobrkao ruse i srbe???tre91 wrote:Bitno da vas srbi nisu sve poklali u srbiji pa im se diviš i cjeniš ih do yaya.bogomdani wrote:Ti da se poklopis ušima.Ućeralo je vama vase cvieće do jaja.I danas drvvlje i kamenje radi njihovih koljacina u ww2tre91 wrote:Naravno da ih cijeni, zna na koga se mogu osloniti, 5oo godina suradnje nije malo.Antif_No1 wrote:ISIS i Srbi u istom selu!
Guest- Guest
Niste vi kod nikoga dobro prošli a ruje koje hvališ su vas potamanili više nego njemci. Najbolje prošli kod Hrvata, tamo nikada nije rješeno židovsko pitanje za razliku od svih ostalih. Doduše i tito vas je rješio dobar dio nakon rata a i slao je oružije da vas rješavaju muje čak i u izraelu a ti mu držiš ljestve. kako rekoh magnet si za skočiti sam sebi u stomak :)bogomdani wrote:Ma ne,samo se sladostrasno nasladjujes drugima,a niste ni vi bolje prosli,niti u ww2 niti u DR-u sa moshnjacima..tre91 wrote:A ja se ubi diveći se mujama. Jebote svetac kako uvijek upadaš u nevolje da mi je znatibogomdani wrote:A gdje se ja to divim i cijenim do yaya??Da nisi pobrkao ruse i srbe???tre91 wrote:Bitno da vas srbi nisu sve poklali u srbiji pa im se diviš i cjeniš ih do yaya.bogomdani wrote:Ti da se poklopis ušima.Ućeralo je vama vase cvieće do jaja.I danas drvvlje i kamenje radi njihovih koljacina u ww2tre91 wrote:Naravno da ih cijeni, zna na koga se mogu osloniti, 5oo godina suradnje nije malo.Antif_No1 wrote:ISIS i Srbi u istom selu!
Guest- Guest
Tree..idi opći sa zenom,opusti se malo od politike,preozbiljno je uzimas srcu...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Američka vojska koja se bori protiv ISIL-a dobila isti amblem kao ... ISIL
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Aco: Za 27 minuta, po ceni od 1.000 dinara, putovaćemo za Novi Sad najlepšim vozovima u Evropi
» Tramp je za Srbe
» Bravo za Srbe
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Aco: Za 27 minuta, po ceni od 1.000 dinara, putovaćemo za Novi Sad najlepšim vozovima u Evropi
» Tramp je za Srbe
» Bravo za Srbe
Page 2 of 2