Plenki otvorio karte i rekao Njemcima:Protjerat ću ekstremizam iz HDZ-a!
Page 4 of 18
Page 4 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Re: Plenki otvorio karte i rekao Njemcima:Protjerat ću ekstremizam iz HDZ-a!
vuksadinare wrote:Zasto plenki kad je toliko 'moralan' prije izbora nije otvoreno rekao hasi,esih,culej,kovacu ne racunam na vas..nit na izborima nit u stranci....glasnovic ga je odmah prokuzio kad ga je stavio nisko na listi za dijasporu..i rekao mu zbogom briselcicu
previše pitaš...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
vuksadinare wrote:Zasto plenki kad je toliko 'moralan' prije izbora nije otvoreno rekao hasi,esih,culej,kovacu ne racunam na vas..nit na izborima nit u stranci....glasnovic ga je odmah prokuzio kad ga je stavio nisko na listi za dijasporu..i rekao mu zbogom briselcicu
Kakvo pitanje, zato jer su mu donijeli glasove.
Ja ne mogu vjerovati da ste svi toliko naivni. Dobro da niste vidjeli Sanadera, jos bi ponesto i razumio, ovako...Kao djeca u selu ste, kad im dodje madzionicar jedanputa godisnje, ode, roditelji im objasne sve trikove, ovaj se vrati i izvodi stare trikove, a vi pljescete sa rucicama.
Guest- Guest
kolerik wrote:
Kako veli kic, ima ih koji lazu da su suverenisti, a zapravo su papcine i oni koji te ne lazu i lijepo vele da su papcine.
Zapravo, ostaje da nam se desi da dodje jedan, izjavi da je fin i papcina u startu narod nagrne i glasa za njega, a on dodje na vlast i pocne voditi suverenisticku politiku.
Guest- Guest
Ovo je dobro.. razjebat će Plenković HDZ
Guest- Guest
Kod nas nema suverenisticke politike.kolerik wrote:kolerik wrote:
Kako veli kic, ima ih koji lazu da su suverenisti, a zapravo su papcine i oni koji te ne lazu i lijepo vele da su papcine.
Zapravo, ostaje da nam se desi da dodje jedan, izjavi da je fin i papcina u startu narod nagrne i glasa za njega, a on dodje na vlast i pocne voditi suverenisticku politiku.
Isti tren proglasit ce je ustaskom.
Zato je do danas nismo ni imali niti cemo imati.
dijagram-
2015-08-09
dva brata wrote:Ovo je dobro.. razjebat će Plenković HDZ
ma neće, HDZ je nakupina šljama i glasali bi i za druga Tita da im se obećaju sinekure i rekli bi da su svi koji ih ne podržavaju izdajice, srbi i komunisti
Pitanje je tko? Petokolonaši i bg bulumenta? E...tome se mora doskočiti.dijagram wrote:Kod nas nema suverenisticke politike.kolerik wrote:kolerik wrote:
Isti tren proglasit ce je ustaskom.
Zato je do danas nismo ni imali niti cemo imati.
Ono s izbornim listama je bio pravi korak u tom smjeru.
Zašto Hasu staviti na prvo mjesto ako znaš da će proći i na dvadesetom?
Prošao bi Glasnović, bez obzira koji na listi bio.
Za dva/tri dana će se o Plenkiju moći reći nešto više, danas je još prerano.
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
kolerik wrote:vuksadinare wrote:Zasto plenki kad je toliko 'moralan' prije izbora nije otvoreno rekao hasi,esih,culej,kovacu ne racunam na vas..nit na izborima nit u stranci....glasnovic ga je odmah prokuzio kad ga je stavio nisko na listi za dijasporu..i rekao mu zbogom briselcicu
Kakvo pitanje, zato jer su mu donijeli glasove.
Ja ne mogu vjerovati da ste svi toliko naivni. Dobro da niste vidjeli Sanadera, jos bi ponesto i razumio, ovako...Kao djeca u selu ste, kad im dodje madzionicar jedanputa godisnje, ode, roditelji im objasne sve trikove, ovaj se vrati i izvodi stare trikove, a vi pljescete sa rucicama.
ko mi, nemoj mene, nisam ja glasao za HDZ...
upravo zato jer sam pretpostavio ovakav razvoj ako slučajno dođu na vlast.
Što nije to ustvrdio prvo doma...
red wolf-
2016-02-10
Na zalost plenki se ponio onako kako su mnogi komentatori i kolumnisti naslucivali ali potajno se nadali da nije bas toliko poslusnik...pojest ce ga bujanec izbaci li esih,hasu,culeja,kovaca...pojest ko nikog doslovce
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Na zalost plenki se ponio onako kako su mnogi komentatori i kolumnisti naslucivali ali potajno se nadali da nije bas toliko poslusnik...pojest ce ga bujanec izbaci li esih,hasu,culeja,kovaca...pojest ko nikog doslovce
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Bilo bi zanimljivo koliko bi HDZ dobio glasova na izborima da je ovako govorio u predizborno vrijeme, u smislu novog HDZ-a....
red wolf-
2016-02-10
vuksadinare wrote:Na zalost plenki se ponio onako kako su mnogi komentatori i kolumnisti naslucivali ali potajno se nadali da nije bas toliko poslusnik..
ja se tome nisam nadao, meni je bilo jasno da je on premijer na daljinski... a da sam naslućivao znaš i sam.
marcellus wrote:upravo zato jer sam pretpostavio ovakav razvoj ako slučajno dođu na vlast.
Ja tebe uopce ne krivim kao pasivnog gledatelja. Ja te krivim kao aktivnog participanta, koji ne razumije utjecaj napisanog ili izgovorenog, a uziva u paznji.
I sad se cudis, psujes birace kao kmetove, cudis se strankama kao nakupinama sljama i oportunista i tako dalje.
Ti kao da svako jutro ispadas iz picke glavom naprvo na beton. I onda provedes dan u neugodnim iznenadjenjima.
Guest- Guest
red wolf wrote:Bilo bi zanimljivo koliko bi HDZ dobio glasova na izborima da je ovako govorio u predizborno vrijeme, u smislu novog HDZ-a....
Vidis, zanimljivo pitanje.
Oni misle da bi dobili manje. Ja mislim da bi dobili vise. Hrvati prizeljkuju umjerenu, stabilnu i sigurnu vlast koja proslost ostavlja u proslosti i koja ih ne uznemirava odvise. Za to su bili na ovim izborima ne spremni ne glasati za svoju omiljenu opciju, nego cak glasati za suparnicku opciju.
Dosta se prica kako je Hasanbegovic dobio skoro pa 12.000 preferencijalnih glasova. Da, ali Plenkovic je dobio 33.000 preferencijalnih glasova.
Pljuc, rodjeni da vuku plug i placaju dace.
Guest- Guest
kolerik wrote:red wolf wrote:Bilo bi zanimljivo koliko bi HDZ dobio glasova na izborima da je ovako govorio u predizborno vrijeme, u smislu novog HDZ-a....
Vidis, zanimljivo pitanje.
Oni misle da bi dobili manje. Ja mislim da bi dobili vise. Hrvati prizeljkuju umjerenu, stabilnu i sigurnu vlast koja proslost ostavlja u proslosti i koja ih ne uznemirava odvise. Za to su bili na ovim izborima ne spremni ne glasati za svoju omiljenu opciju, nego cak glasati za suparnicku opciju.
Dosta se prica kako je Hasanbegovic dobio skoro pa 12.000 preferencijalnih glasova. Da, ali Plenkovic je dobio 33.000 preferencijalnih glasova.
Pljuc, rodjeni da vuku plug i placaju dace.
ne znaš ti kako se glasa u HDZ.. to je kao glasovanje za velikog vođu.. kada se pojvi veliki vođa onda mu se liže šupak , glasa se za njega, slika se da se glasovalo za njega, bez obzira što ga u real lifu možda želiš sve najgore..
a onda ako vođa posrne, onda mu se zabija nož u leđa(jadronković prvi ubode osvojio 800 glasova, dakle obitelj i uhljebi koje je zaposlio), a onda ostali svi ga gaze i svi se kunu da su od početka znali kakav je..
tako je to , jer iman hrpu frendova HDZovaca.. ovaj jedna curka.. prvo na fejs stavljala slike Ive Sanadera, pa onda je snimilo gdje piva "jacco jacoo".. pa naravno brže bolje se slikat sa kamarakom i kolindom, a sada hvali Plenkovića
to je HDZ.. i Karamarko je isto tako osvaja koliko preferencijalnih glasova? iden provjerit
Last edited by dva brata on 19/9/2016, 17:48; edited 1 time in total
Guest- Guest
Među kandidatima Domoljubne koalicije najviše preferencijalnih glasova dobio je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko (36,92 posto), odnosno 42.925 glasova
evo ti, Karamarko dobio 10 000 više glasova od Plenkovića, a gdje se sada , pola godine nakon izbora? nigdje
ista sudbina čeka i Plenkovića, ili će napraviti brutalnu čistku, ili će HDZovci očistit njega
evo ti, Karamarko dobio 10 000 više glasova od Plenkovića, a gdje se sada , pola godine nakon izbora? nigdje
ista sudbina čeka i Plenkovića, ili će napraviti brutalnu čistku, ili će HDZovci očistit njega
Guest- Guest
A što ste se svi ulovili HDZ-a?
Ako smatrate da ta stranka nije dovoljno desna glasajte za Pomake.
Uostalom svi vodeći hrvatski desničari su pozivali da se ne glasa za HDZ,već za Pomak i Glasnovića.
Dio dijaspore glasao je za Glasnovića,a ostali HDZ i HDZ. Tako će biti i na idućim izborima.
Ako smatrate da ta stranka nije dovoljno desna glasajte za Pomake.
Uostalom svi vodeći hrvatski desničari su pozivali da se ne glasa za HDZ,već za Pomak i Glasnovića.
Dio dijaspore glasao je za Glasnovića,a ostali HDZ i HDZ. Tako će biti i na idućim izborima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
više vridi tih Hasini 12 000 , to su iskreni glasovi, nego Karamarkovih 43 000 , ili Plenkinih 33 000 - to su glasovi, za uvuć se u šupak velikom vođi da bi ti ovaj eventualno dao mrvice kolača što ostane sa stola..
i oni izbori kada Karamarko dobije 100 000 glasova solo, i Plenki 95 000, i to mi govori frend HDZovac, da njima jednostavno dođe nareda da moraju izać i glasovati za velikog vođu, ako žele i očekuju da im u budućnost HDZ sredi posao itd..
to ne znači da njima taj vođa odgovara..
i oni izbori kada Karamarko dobije 100 000 glasova solo, i Plenki 95 000, i to mi govori frend HDZovac, da njima jednostavno dođe nareda da moraju izać i glasovati za velikog vođu, ako žele i očekuju da im u budućnost HDZ sredi posao itd..
to ne znači da njima taj vođa odgovara..
Guest- Guest
dva brata wrote:Među kandidatima Domoljubne koalicije najviše preferencijalnih glasova dobio je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko (36,92 posto), odnosno 42.925 glasova
Plenković ima čvrst mandat, izbornu pobjedu te pozitivne gospodarske trendove. Politički je centar i diplomatski dopadljiv. Ima šanse da duže vrijeme stoluje u HDZ-u.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 4 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Similar topics
» Tuga i jad hrvatske desnice - Hasanbegović napokon otvorio karte
» Kohorst otvorio karte:'Kupite li F-16,njihovom nabavom ulazite u klub i reginoalno partnerstvo sa Slovačkom'
» Karte na pregled: Mladi Plenki je kontrolirao tko ulazi u vlak
» Plenki otvorio dušu u Strasbourgu
» Je li ovom porukom Plenki rekao da ga vise boli kur*c sve i da ima preca posla u Briselu
» Kohorst otvorio karte:'Kupite li F-16,njihovom nabavom ulazite u klub i reginoalno partnerstvo sa Slovačkom'
» Karte na pregled: Mladi Plenki je kontrolirao tko ulazi u vlak
» Plenki otvorio dušu u Strasbourgu
» Je li ovom porukom Plenki rekao da ga vise boli kur*c sve i da ima preca posla u Briselu
Page 4 of 18