Plenki otvorio karte i rekao Njemcima:Protjerat ću ekstremizam iz HDZ-a!
Page 16 of 18
Page 16 of 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Re: Plenki otvorio karte i rekao Njemcima:Protjerat ću ekstremizam iz HDZ-a!
Razvukli ste temu u nedogled...Bit je da ovo nije spominjao kad se kandidirao ( jedini kandidat ) za predsjednika HDZ-a, nije ti spominjao u predizborno vrijeme, nego tek sada, ali van naše zemlje...
Last edited by red wolf on 19/9/2016, 22:11; edited 2 times in total
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
vuksadinare wrote:dobro ti je rekla..odi srat u bh-a a ne odavde...tek sam jedno shvatio..ti si teska supcina...zalosno je to rec ali istinito....toliko si frustriran hrvatskom...da joj zelis samo lose...a tu zivis..mene bi bila sramota tu zivjeti i tako razmisljati negativno o kuci u kojoj zivis...tu si gost nisi domacin ma koliko hrvat bio ili se predstavljao a domacin ako ces postivati kucu u kojoj zivis i u kojoj radis..epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Ma jebala te vise Herceg Bosna. Vrati se tamo pa ju pravi.epikur37 wrote:Selma, važno je da kolabira politika koja je iznijela propast HB, posve dovoljna satisfakcija pa i da ništa od hrvatskog ne ostane u BiH.
Jasno tebi je prioritet udba, srbi, ozna, kos i slične pravaške glupade :)
Selma referendum ide, kmeči kolko oš ili idi presijecat koridor zajedno s Mesićem:)
eto sad čim nisi za Hasanbegovića odmah lakat....i koljeno.
Izbori su bili, rezultate imamo i sad mirno živimo ovih 4 godine nove vlade.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ovo sto sam napisao o epikuru vazi i za jastreba.....odi i ti vise u bosnu ako ti je ovdje dojadilo..pa senluci da bog da se udavio od senlucenja
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Majko mila... Ništa se više ne čudim.
vuksadinare wrote:Ovo sto sam napisao o epikuru vazi i za jastreba.....odi i ti vise u bosnu ako ti je ovdje dojadilo..pa senluci da bog da se udavio od senlucenja
Ići ćemo ja i jastreb zajedno na cugu al ćemo se vratiti a tebe nećemo povesti kad budemo išli, ti idi sa ženom :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A ti si Vučemilo,totalno isfrustriran vremenom u kojem živiš.vuksadinare wrote:
dobro ti je rekla..odi srat u bh-a a ne odavde...tek sam jedno shvatio..ti si teska supcina...zalosno je to rec ali istinito....toliko si frustriran hrvatskom...da joj zelis samo lose...a tu zivis..mene bi bila sramota tu zivjeti i tako razmisljati negativno o kuci u kojoj zivis...tu si gost nisi domacin ma koliko hrvat bio ili se predstavljao a domacin ako ces postivati kucu u kojoj zivis i u kojoj radis..
Ti si još uvijek strogo uokviren u vremenima od osnivanja navijačkih skupina (kraj 80-tih) pa do 1995-te.
To doba (od 1986-1995) za tebe je sva povijest. 1995.za tebe povijest završava i počinje neko nestvarno,imaginarno doba.
Osjećaš se kao čovjek kojeg su 1995.oteli vanzemaljci i postavili u nekakvu bezvremensku i besprostornu dimenziju i zadnje čega se sjećaš je demobilizacija.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Izbaciti ćete iz HDZ-a @Ero, hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaaEroo wrote:Majko mila... Ništa se više ne čudim.
red wolf-
2016-02-10
ja sam uvijek za promjene..:-)Leviathan2 wrote:aha , mic po mic doci ce anarhija, tek onda ce ljudi u hr znati sto znaci vlastiti izbormaggie13 wrote:meni ovo odgovara..;-)Leviathan2 wrote:dakle, hdz i sdp i pol foruma na aparatima, :D
2014-04-12
red wolf wrote:Izbaciti ćete iz HDZ-a @Ero, hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaaEroo wrote:Majko mila... Ništa se više ne čudim.
kak veli ezek, dolazi promjena, istina polako al bolje ikad nego nikadmaggie13 wrote:ja sam uvijek za promjene..:-)Leviathan2 wrote:aha , mic po mic doci ce anarhija, tek onda ce ljudi u hr znati sto znaci vlastiti izbormaggie13 wrote:meni ovo odgovara..;-)Leviathan2 wrote:dakle, hdz i sdp i pol foruma na aparatima, :D
Koliko su 'bistri' epi i jastrrb da oni misle da ce veliki rat ili ratovi u europi bit sa muslimanima...ne gospodo ratovat ce europljani n-ti put izmedju sebe..previse je tu egoizma i pohlepe...muslimani mogu bacat bombice...i ubijat..ali rata s njima nece biti u europi bar konvencionalnog...
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
tocno tako..nismo svi slijepi sljedbenici B-)Leviathan2 wrote:kak veli ezek, dolazi promjena, istina polako al bolje ikad nego nikadmaggie13 wrote:ja sam uvijek za promjene..:-)Leviathan2 wrote:aha , mic po mic doci ce anarhija, tek onda ce ljudi u hr znati sto znaci vlastiti izbormaggie13 wrote:meni ovo odgovara..;-)Leviathan2 wrote:dakle, hdz i sdp i pol foruma na aparatima, :D
2014-04-12
Auuuu, promašio si zaista...vuksadinare wrote:Koliko su 'bistri' epi i jastrrb da oni misle da ce veliki rat ili ratovi u europi bit sa muslimanima...ne gospodo ratovat ce europljani n-ti put izmedju sebe..previse je tu egoizma i pohlepe...muslimani mogu bacat bombice...i ubijat..ali rata s njima nece biti u europi bar konvencionalnog...
red wolf-
2016-02-10
bit ce izmedju ostalog i sa muslimanimavuksadinare wrote:Koliko su 'bistri' epi i jastrrb da oni misle da ce veliki rat ili ratovi u europi bit sa muslimanima...ne gospodo ratovat ce europljani n-ti put izmedju sebe..previse je tu egoizma i pohlepe...muslimani mogu bacat bombice...i ubijat..ali rata s njima nece biti u europi bar konvencionalnog...
jebga, lakse je biti sljedbenik, zakon stada ili copora, za predvodnikom i ne misli, onda se kuka kak su lose prosli, al i dalje ne vide da grijese jedino u tomu sto slijede drugemaggie13 wrote:tocno tako..nismo svi slijepi sljedbenici B-)Leviathan2 wrote:kak veli ezek, dolazi promjena, istina polako al bolje ikad nego nikadmaggie13 wrote:ja sam uvijek za promjene..:-)Leviathan2 wrote:aha , mic po mic doci ce anarhija, tek onda ce ljudi u hr znati sto znaci vlastiti izbormaggie13 wrote:
meni ovo odgovara..;-)
tesko je realizirat sposobnost razmisljanja drugacijeg od nametnutog.Leviathan2 wrote:jebga, lakse je biti sljedbenik, zakon stada ili copora, za predvodnikom i ne misli, onda se kuka kak su lose prosli, al i dalje ne vide da grijese jedino u tomu sto slijede drugemaggie13 wrote:tocno tako..nismo svi slijepi sljedbenici B-)Leviathan2 wrote:kak veli ezek, dolazi promjena, istina polako al bolje ikad nego nikadmaggie13 wrote:ja sam uvijek za promjene..:-)Leviathan2 wrote:
aha , mic po mic doci ce anarhija, tek onda ce ljudi u hr znati sto znaci vlastiti izbor
2014-04-12
Pa i nije baš teško...maggie13 wrote:tesko je realizirat sposobnost razmisljanja drugacijeg od nametnutog.Leviathan2 wrote:jebga, lakse je biti sljedbenik, zakon stada ili copora, za predvodnikom i ne misli, onda se kuka kak su lose prosli, al i dalje ne vide da grijese jedino u tomu sto slijede drugemaggie13 wrote:tocno tako..nismo svi slijepi sljedbenici B-)Leviathan2 wrote:kak veli ezek, dolazi promjena, istina polako al bolje ikad nego nikadmaggie13 wrote:
ja sam uvijek za promjene..:-)
red wolf-
2016-02-10
znam, susrecem se s tim skoro svakodnevno, vjere obicaji politika okolina skola mediji, iam osjecaj da se ljudi sve vise pretvaraju u debile, iako oni koji progledaju krenu velikim koracima u oslobadjanje od togamaggie13 wrote:tesko je realizirat sposobnost razmisljanja drugacijeg od nametnutog.Leviathan2 wrote:jebga, lakse je biti sljedbenik, zakon stada ili copora, za predvodnikom i ne misli, onda se kuka kak su lose prosli, al i dalje ne vide da grijese jedino u tomu sto slijede drugemaggie13 wrote:tocno tako..nismo svi slijepi sljedbenici B-)Leviathan2 wrote:kak veli ezek, dolazi promjena, istina polako al bolje ikad nego nikadmaggie13 wrote:
ja sam uvijek za promjene..:-)
ezek, tesko je jako, dzaba netko gleda ako ne vidi nista, hrpa ljudi koje poznam imaju ogroman unutarnji strah da imalo skrenu od onog sto im je receno kako treba bitired wolf wrote:Pa i nije baš teško...maggie13 wrote:tesko je realizirat sposobnost razmisljanja drugacijeg od nametnutog.Leviathan2 wrote:jebga, lakse je biti sljedbenik, zakon stada ili copora, za predvodnikom i ne misli, onda se kuka kak su lose prosli, al i dalje ne vide da grijese jedino u tomu sto slijede drugemaggie13 wrote:tocno tako..nismo svi slijepi sljedbenici B-)Leviathan2 wrote:
kak veli ezek, dolazi promjena, istina polako al bolje ikad nego nikad
Naravno, strah ih je...Leviathan2 wrote:zaezek, tesko je jako, dzaba netko gleda ako ne vidi nista, hrpa ljudi koje poznam imaju ogroman unutarnji strah da imalo skrenu od onog sto im je receno kako treba bitired wolf wrote:Pa i nije baš teško...maggie13 wrote:tesko je realizirat sposobnost razmisljanja drugacijeg od nametnutog.Leviathan2 wrote:jebga, lakse je biti sljedbenik, zakon stada ili copora, za predvodnikom i ne misli, onda se kuka kak su lose prosli, al i dalje ne vide da grijese jedino u tomu sto slijede drugemaggie13 wrote:
tocno tako..nismo svi slijepi sljedbenici B-)
Last edited by red wolf on 19/9/2016, 22:39; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
jako je tesko premostiti okvire naucenih obrazaca i scenarija.red wolf wrote:Pa i nije baš teško...maggie13 wrote:tesko je realizirat sposobnost razmisljanja drugacijeg od nametnutog.Leviathan2 wrote:jebga, lakse je biti sljedbenik, zakon stada ili copora, za predvodnikom i ne misli, onda se kuka kak su lose prosli, al i dalje ne vide da grijese jedino u tomu sto slijede drugemaggie13 wrote:tocno tako..nismo svi slijepi sljedbenici B-)Leviathan2 wrote:
kak veli ezek, dolazi promjena, istina polako al bolje ikad nego nikad
2014-04-12
Page 16 of 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Similar topics
» Tuga i jad hrvatske desnice - Hasanbegović napokon otvorio karte
» Kohorst otvorio karte:'Kupite li F-16,njihovom nabavom ulazite u klub i reginoalno partnerstvo sa Slovačkom'
» Karte na pregled: Mladi Plenki je kontrolirao tko ulazi u vlak
» Plenki otvorio dušu u Strasbourgu
» Je li ovom porukom Plenki rekao da ga vise boli kur*c sve i da ima preca posla u Briselu
» Kohorst otvorio karte:'Kupite li F-16,njihovom nabavom ulazite u klub i reginoalno partnerstvo sa Slovačkom'
» Karte na pregled: Mladi Plenki je kontrolirao tko ulazi u vlak
» Plenki otvorio dušu u Strasbourgu
» Je li ovom porukom Plenki rekao da ga vise boli kur*c sve i da ima preca posla u Briselu
Page 16 of 18