Plenki otvorio karte i rekao Njemcima:Protjerat ću ekstremizam iz HDZ-a!
Page 13 of 18
Page 13 of 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
Re: Plenki otvorio karte i rekao Njemcima:Protjerat ću ekstremizam iz HDZ-a!
marcellus wrote:kolerik wrote:marcellus wrote:a isto tako treba biti žešći kreten za ne vidjeti da bi "turčin" hase u slučaju raspada bih više napravio za hrvate u bih nego cijeli plenkovićev HDZ i Milanovićev SDP skupa s Mostom.
Cudo.
Samo je pitanje koga on sve definira pod ''Hrvate'' u BiH. Valjda i cvijetje.
moš mislit.
A kako drukcije? Sto ti mislis da bi on rekao za sebe da je Bosnjak?
Rekao bi da je Hrvat muslimanske vjere. Kad naletim na Srbina katolicke vjere, mozda i povjerujem u njegovu fantaziju. Ali njegova je fantazija opasna, jer ostatku njegove klecece bratije u BiH je jasno tko su i sto su i sto planiraju napraviti Hrvatima u BiH. A i Srbima, ako je tema.
Guest- Guest
kolerik wrote:epikur37 wrote:tučin pravaš bi u slučaju raspada bih manito išao na rat sa srbima koji hercegbosni uopće ne treba, a cvjećarenje bi značilo samo još dublje zakopavanje hrvata u bošnjačko blato i hegemoniju...
ne može gore
razumijem da marc i pravaška ekipa iz RH ima druge interese i naglaske ali treba reć čisto da ne misle da su ljudi budale
Naravno da treba.
Meni ne smeta da on pise i masta sto god hoce. Ali ako misli da smo svi idioti koji se damo satjerati u tor nacionalizma iz XIX. st. o kojima masta on i krugovi njegovih istomisljenika, onda im treba dovuci zrcalo, pa neka se gledaju. :)
Mislim sve je to legitimno, ide se na podršku istomišljenika i pridobijanje nesigurnih, lijenih i glupih.
Marljivi su ljudi, međutim treba povremeno uskočiti i vrlo jasno reći iz druge perspektive što je.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jastreb wrote:Sjeme sumnje,odnosno razdora je već bačeno među Hrvate BIH.epikur37 wrote:tučin pravaš bi u slučaju raspada bih manito išao na rat sa srbima koji hercegbosni uopće ne treba, a cvjećarenje bi značilo samo još dublje zakopavanje hrvata u bošnjačko blato i hegemoniju...
ne može gore
razumijem da marc i pravaška ekipa iz RH ima druge interese i naglaske ali treba reć čisto da ne misle da su ljudi budale
Sad,hoće li ono dostići neke veće razmjere,ja ne znam,ali po onome što čitam jedinstvo Hrvata u BIH(koje sada neki nazivaju jednoumljem) je poljuljano.
Jastrebe, molim te suzdrži se :)
2015-08-06
A dobro, jastreb upada padobranski, ja pristojno ignoriram :)
Guest- Guest
Jastreb sudi po eri i tebi:)epikur37 wrote:jastreb wrote:Sjeme sumnje,odnosno razdora je već bačeno među Hrvate BIH.epikur37 wrote:tučin pravaš bi u slučaju raspada bih manito išao na rat sa srbima koji hercegbosni uopće ne treba, a cvjećarenje bi značilo samo još dublje zakopavanje hrvata u bošnjačko blato i hegemoniju...
ne može gore
Sad,hoće li ono dostići neke veće razmjere,ja ne znam,ali po onome što čitam jedinstvo Hrvata u BIH(koje sada neki nazivaju jednoumljem) je poljuljano.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Jastreb sudi po eri i tebi:)epikur37 wrote:jastreb wrote:Sjeme sumnje,odnosno razdora je već bačeno među Hrvate BIH.epikur37 wrote:tučin pravaš bi u slučaju raspada bih manito išao na rat sa srbima koji hercegbosni uopće ne treba, a cvjećarenje bi značilo samo još dublje zakopavanje hrvata u bošnjačko blato i hegemoniju...
ne može gore
Pa komentar ti je na mjestu. Doduše ero zatvara svoj ciklus i čovjek se vraća na početne postavke a koje su takve kakve jesu.
2015-08-06
Naravno da je na mjestu.epikur37 wrote:dijagram wrote:Jastreb sudi po eri i tebi:)epikur37 wrote:jastreb wrote:Sjeme sumnje,odnosno razdora je već bačeno među Hrvate BIH.epikur37 wrote:tučin pravaš bi u slučaju raspada bih manito išao na rat sa srbima koji hercegbosni uopće ne treba, a cvjećarenje bi značilo samo još dublje zakopavanje hrvata u bošnjačko blato i hegemoniju...
ne može gore
Pa komentar ti je na mjestu. Doduše ero zatvara svoj ciklus i čovjek se vraća na početne postavke a koje su takve kakve jesu.
Pridodaj jos abraahama, prcka, zvonu iz ularica(nema ga ovdje) i sve je jasno
svi protiv svih
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Naravno da je na mjestu.epikur37 wrote:dijagram wrote:Jastreb sudi po eri i tebi:)epikur37 wrote:jastreb wrote:
Sjeme sumnje,odnosno razdora je već bačeno među Hrvate BIH.
svi protiv svih
pa nije baš tako :)
Svi smo za treći, to je sigurno, doduše ero nema pravo glasa jer smo ga umirovili, no kao emeritus može reći svoje mišljenje :)
2015-08-06
Ima toga kol'ko oš, ali nema obrnuto. Osim Crvenkasti, naravno.kolerik wrote:marcellus wrote:kolerik wrote:marcellus wrote:a isto tako treba biti žešći kreten za ne vidjeti da bi "turčin" hase u slučaju raspada bih više napravio za hrvate u bih nego cijeli plenkovićev HDZ i Milanovićev SDP skupa s Mostom.
Cudo.
Samo je pitanje koga on sve definira pod ''Hrvate'' u BiH. Valjda i cvijetje.
moš mislit.
A kako drukcije? Sto ti mislis da bi on rekao za sebe da je Bosnjak?
Rekao bi da je Hrvat muslimanske vjere. Kad naletim na Srbina katolicke vjere, mozda i povjerujem u njegovu fantaziju. Ali njegova je fantazija opasna, jer ostatku njegove klecece bratije u BiH je jasno tko su i sto su i sto planiraju napraviti Hrvatima u BiH. A i Srbima, ako je tema.
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
ke abraham iz beha......?
ne mogu vjerovat, tako se odnarodio
2015-08-06
nije klinac, slozite se oko ovog haseepikur37 wrote:dijagram wrote:Naravno da je na mjestu.epikur37 wrote:dijagram wrote:Jastreb sudi po eri i tebi:)epikur37 wrote:
svi protiv svih
pa nije baš tako :)
Svi smo za treći, to je sigurno, doduše ero nema pravo glasa jer smo ga umirovili, no kao emeritus može reći svoje mišljenje :)
nema sanse
preglupo
no i sama RH je jos gora
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:
Naravno da je na mjestu.
svi protiv svih
Ne bih rekao, dijagnoza o ugrozenosti Hrvata u BiH je zajednicka. Prijedlozi za terapiju i promisljanja variraju, sto, sa obzirom na sustavnu narav problema, faktor drugih u i izvan BiH i nije cudno.
Dogadjaji ce ionako izdiktirati, kanalizirati jasno rjesenje, ali to ionako nije ovdje tema.
Guest- Guest
pa sad,mozda i ne, al mislim da rece jestepikur37 wrote:ke abraham iz beha......?
dijagram-
2015-08-09
Eroo wrote:
Ima toga kol'ko oš, ali nema obrnuto. Osim Crvenkasti, naravno.
Zapravo da, ima pomaka, osniva se Hrvatska pravoslavna crkva. E to je crkva koja ima potencijal prerasti ukupnu Katolicku crkvu.
Kajgod, etnicke i vjerske linije su poklopljene, vise-manje. Ostali su zlonamjerni ili temeljito zbunjeni. Bit cu fin prema Hasi, pa cu reci da je ovo drugo.
Guest- Guest
Dosadan si. Pomiri se s tim da je Herceg Bosna propali projekt, najviše zbog takvih kao ti. Prosto ko pasulj - otišli ste. Sto možes sa 12, 13% stanovnistva , ništa, jebat se. Dobro da ste jos uvijek suveren narod a ne manjina. A i ostati ćete to najvjerojatnije, zahvaljući Hrvatskoj. Ako ne ostanete i budete poligon za nove sukobe opet ce Hrvatska poslati vojsku da skine oznake na granici i puca. Tako da začepi vise!epikur37 wrote:hasanče je po pitanju BiH bio više nego jasan......rekao je Tuđman je rušio džamije po BiH Pavelić ih je gradio.
sapienti sat
pravaštvo je najgora opcija za hrvate u bih....
Ti ces naravno biti u Zadru i srat.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:Neve wrote:
ye, kad je Hasanbegović ministar kulture onda smo ful spašeni, slobodni i na konju.. naši problemi su riješeni
osnovni problem države bi bio riješen da imamo sto hasanbegovića na ključnim položajima u državi. Kolonija je kolonija, nema tu sreće.
Yep....NDH jovo na novo.
bilo bi nam super da toliko zabrazdite
Ti bi svrsio u vise navrata u svakome slucaju :) tvoje osobno zadovoljstvo i sreca u zivotu u potpunosti ovise od toga tko vam nesto kao zemlji lijepo kaze i od toga sto Hrvati rade. Nema nista drugo. Puko si ko kokica :)
ne znam, zasto, i na osnovu cega imas takav utisak,
ja, licno, dobro i osobno ) 70% upisa ne pisem iskreno.
Guest- Guest
Selma, važno je da kolabira politika koja je iznijela propast HB, posve dovoljna satisfakcija pa i da ništa od hrvatskog ne ostane u BiH.
Jasno tebi je prioritet udba, srbi, ozna, kos i slične pravaške glupade :)
Jasno tebi je prioritet udba, srbi, ozna, kos i slične pravaške glupade :)
2015-08-06
Jebiga, marcelu spomenes kako su Tomek i njegova zena prali pare za nekakvu kurvu ruskih tajkuna, on nesto procijedi o drugu Titi i utekne u nepoznatom smjeru... :)
Sutra iznova.
Sutra iznova.
Guest- Guest
kolerik wrote:Jebiga, marcelu spomenes kako su Tomek i njegova zena prali pare za nekakvu kurvu ruskih tajkuna, on nesto procijedi o drugu Titi i utekne u nepoznatom smjeru... :)
Sutra iznova.
Karamarko je pridobio srca nadobudne pravaške struje operetnim uhićenjem Boljkovca (nakon čega je jel uslijedilo brzo puštanje)...tada se dogodio klik...i od tada se tu navukla cijela kompozicija oko lustracije, četnika pupovca, jugoslavije, udbe i tako....pa Vaso koji je sad u detantu i Hasanče da sve podcrta.
Da budem jasan, ta pravaška opcija je posve legitimna, ono što ja ne mogu podržati i odšutiti je da se pokušaju nametnutu kao politika i vodstvo u HDZ-u. Jer je HDZ široka pučka stranka kojoj takve politike ne smiju biti matica.
Računaju ako su prvaške stranke u kurcu ajde da zaposjednemo HDZ koji ima cijelu infrastrukturu...ali prc.
2015-08-06
epikur37 wrote:kolerik wrote:Jebiga, marcelu spomenes kako su Tomek i njegova zena prali pare za nekakvu kurvu ruskih tajkuna, on nesto procijedi o drugu Titi i utekne u nepoznatom smjeru... :)
Sutra iznova.
Karamarko je pridobio srca nadobudne pravaške struje operetnim uhićenjem Boljkovca (nakon čega je jel uslijedilo brzo puštanje)...tada se dogodio klik...i od tada se tu navukla cijela kompozicija oko lustracije, četnika pupovca, jugoslavije, udbe i tako....pa Vaso koji je sad u detantu i Hasanče da sve podcrta.
Da budem jasan, ta pravaška opcija je posve legitimna, ono što ja ne mogu podržati i odšutiti je da se pokušaju nametnutu kao politika i vodstvo u HDZ-u. Jer je HDZ široka pučka stranka kojoj takve politike ne smiju biti matica.
Računaju ako su prvaške stranke u kurcu ajde da zaposjednemo HDZ koji ima cijelu infrastrukturu...ali prc.
Apsolutno, zato sad u javnom prostoru i na forumu ima ispada da zbilja razmisljam da bi za neke trebalo zvati egzorciste.
HDZ je naprosto prevelik za pravasku opciju, pa ga ona ne moze ni voditi. Tlanje o ''neprijateljskom preuzimanju'' na duge staze ne pale, rijec je o braku iz interesa, oni su dali HDZ-u legitimaciju nakon korupcijskih skandala, nakon sto su im izvadili par njihovih, brzinski su ih evakuirali.
Ono, HDZ ne treba davati kradju u outsourcing pravasima, lopova ima svojih dovoljno, fala lepo :)
Guest- Guest
uglavnom evo me HDZ-ovci na fejsu zasuli time kako je karamarko ruski izdajnik i kako je američka okupacija prava stvar, jer su nam oni jedini prijatelji i saveznici... tjah...
Similar topics
» Tuga i jad hrvatske desnice - Hasanbegović napokon otvorio karte
» Kohorst otvorio karte:'Kupite li F-16,njihovom nabavom ulazite u klub i reginoalno partnerstvo sa Slovačkom'
» Karte na pregled: Mladi Plenki je kontrolirao tko ulazi u vlak
» Plenki otvorio dušu u Strasbourgu
» Je li ovom porukom Plenki rekao da ga vise boli kur*c sve i da ima preca posla u Briselu
» Kohorst otvorio karte:'Kupite li F-16,njihovom nabavom ulazite u klub i reginoalno partnerstvo sa Slovačkom'
» Karte na pregled: Mladi Plenki je kontrolirao tko ulazi u vlak
» Plenki otvorio dušu u Strasbourgu
» Je li ovom porukom Plenki rekao da ga vise boli kur*c sve i da ima preca posla u Briselu
Page 13 of 18