Plenki otvorio karte i rekao Njemcima:Protjerat ću ekstremizam iz HDZ-a!
Page 9 of 18
Page 9 of 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Re: Plenki otvorio karte i rekao Njemcima:Protjerat ću ekstremizam iz HDZ-a!
kolerik wrote:Neve wrote:kmeči i Hasanbegović, skupa s pola foruma, što logično znači da je i tu isti problem u pitanju :Djasambrend wrote:Koliko kmeci mislim da si dobro locirala problem...:D
Meni je kmecanja kao forme opcenito dosta. Ovo nije forum o politici, vec mi izgleda kao grupna terapija nakon kulturkampfa, gdje obje strane lizu rane. Jedni su izgubili vlast, a drugi ''dusu''.
Pa dobro...ovo i je za opustanje majkumu. Ono ljudi ovdje pisu u slobodno vrijeme. Znaci da im pruza zadovoljstvo i zabavu. Ne? :)
Guest- Guest
kolerik wrote:
marcelov problem je malo kompliciranije naravi. Sto svaki kolumnist zeli? Biti citan i utjecajan (dakle, opinion maker). Buduci da se za Hrvatsku odluke donose drugdje, opinion makera u Hrvatskoj nema niti ih moze biti, pa je marcel potrosna roba.
Ne laje pas radi sela nego radi sebe.
tu malo griješiš. Ja nemam nikakvog interesa pišati kontra vjetra.
marcellus wrote:Neve wrote:ye, kad je Hasanbegović ministar kulture onda smo ful spašeni, slobodni i na konju.. naši problemi su riješenimarcellus wrote:ne, nije protiv volje jer Hrvat više voli biti kmet nego svoj na svom, i boli ga kurac je li u kolonijalnom odnosu ili slobodan dok god ima za jesti. Zato smo cijelu povijest i bili kurac na biciklu i europski kurdi bez svoje države. I svojeg ja.
osnovni problem države bi bio riješen da imamo sto hasanbegovića na ključnim položajima u državi. Kolonija je kolonija, nema tu sreće.
Yep....NDH jovo na novo.
Guest- Guest
kolerik wrote:Neve wrote:kmeči i Hasanbegović, skupa s pola foruma, što logično znači da je i tu isti problem u pitanju :Djasambrend wrote:Koliko kmeci mislim da si dobro locirala problem...:D
Meni je kmecanja kao forme opcenito dosta. Ovo nije forum o politici, vec mi izgleda kao grupna terapija nakon kulturkampfa, gdje obje strane lizu rane. Jedni su izgubili vlast, a drugi ''dusu''.
malo si preozbiljan :D
Neve wrote:svi osim Karamarka i Haseta, normalnomarcellus wrote:a političari jesu izdajnici, jasno
i pupovca. On isto nikad nije izdao svoje.
mile, hasan, ekipa, cao !
ko to nije ukapirao ??
ko to nije ukapirao ??
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:Neve wrote:ye, kad je Hasanbegović ministar kulture onda smo ful spašeni, slobodni i na konju.. naši problemi su riješenimarcellus wrote:ne, nije protiv volje jer Hrvat više voli biti kmet nego svoj na svom, i boli ga kurac je li u kolonijalnom odnosu ili slobodan dok god ima za jesti. Zato smo cijelu povijest i bili kurac na biciklu i europski kurdi bez svoje države. I svojeg ja.
osnovni problem države bi bio riješen da imamo sto hasanbegovića na ključnim položajima u državi. Kolonija je kolonija, nema tu sreće.
Yep....NDH jovo na novo.
"reductio ad hitlerum" - svatko tko nije uguz i protivi se nametnutnom sustavu vrijednosti je fašist i ustaša.
Neve wrote:kmeči i Hasanbegović, skupa s pola foruma, što logično znači da je i tu isti problem u pitanju :Djasambrend wrote:Koliko kmeci mislim da si dobro locirala problem...:D
Pa osim debota baš i ne vidim nekih uskomesanijih likova... većinom je na tapeti raščlamba vrijednosti za koju se prosječni HDZ-ovac bori rukama i nogama...A nađe se koliko vidim i u oporbi takvih... dobar stari mentalitet Croaticus vulgaris...
darth_vader-
2014-04-17
marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:Neve wrote:ye, kad je Hasanbegović ministar kulture onda smo ful spašeni, slobodni i na konju.. naši problemi su riješenimarcellus wrote:ne, nije protiv volje jer Hrvat više voli biti kmet nego svoj na svom, i boli ga kurac je li u kolonijalnom odnosu ili slobodan dok god ima za jesti. Zato smo cijelu povijest i bili kurac na biciklu i europski kurdi bez svoje države. I svojeg ja.
Yep....NDH jovo na novo.
"reductio ad hitlerum" - svatko tko nije uguz i protivi se nametnutnom sustavu vrijednosti je fašist i ustaša.
Cuj...nisam ih ja gonio da se predstavljaju kao fašisti i ustaše :)
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:Neve wrote:ye, kad je Hasanbegović ministar kulture onda smo ful spašeni, slobodni i na konju.. naši problemi su riješenimarcellus wrote:ne, nije protiv volje jer Hrvat više voli biti kmet nego svoj na svom, i boli ga kurac je li u kolonijalnom odnosu ili slobodan dok god ima za jesti. Zato smo cijelu povijest i bili kurac na biciklu i europski kurdi bez svoje države. I svojeg ja.
Yep....NDH jovo na novo.
bilo bi nam super da toliko zabrazdite
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:Neve wrote:
ye, kad je Hasanbegović ministar kulture onda smo ful spašeni, slobodni i na konju.. naši problemi su riješeni
Yep....NDH jovo na novo.
Cuj...nisam ih ja gonio da se predstavljaju kao fašisti i ustaše :)
je, karamarko je fašist i ustaša jer je rekao da je pozivanje na antifašizam zapravo revizija povijesti ispod žita
i hase je ustaša jer se s 18 godina slikao s ružnom kapom i rekao da je floskula da je antifašizam u ustavu (pa su mediji prenijeli da je rekao da je antifašizam floskula, iako ni potonje nije pogrešno)
https://en.wikipedia.org/wiki/Reductio_ad_Hitlerum
Meni se od hr desnice najviše sviđa JOBBIK.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Reductio ad Hitlerum, also argumentum ad Hitlerum (Latin for "reduction to Hitler", where Hitlerum serves as the accusative case of Adolf Hitler's surname in Latin) is a term coined by German-American philosopher Leo Strauss in 1951.[1][2] According to Strauss, the Reductio ad Hitlerum is a humorous observation where someone compares an opponent's views with those that would be held by Hitler or the Nazi Party.
According to Strauss, Reductio ad Hitlerum is a form of ad hominem, ad misericordiam, or a fallacy of irrelevance. The suggested rationale is one of guilt by association. The term is coined in an analogy with "reductio ad absurdum".
Reductio ad Hitlerum is sometimes called "playing the Nazi card". According to its critics and proponents, it is a tactic often used to derail arguments, because such comparisons tend to distract and anger the opponent, as Hitler and Nazism have been condemned in the modern world.[3]
Reductio ad Hitlerum is a form of association fallacy.[3][4] The argument is that a policy leads to – or is the same as – one advocated or implemented by Adolf Hitler or the Third Reich and so "proves" that the original policy is undesirable.
Another instance of reductio ad Hitlerum is asking a question of the form "You know who else...?" with the deliberate intent of impugning a certain idea or action by implying Hitler held that idea or performed such action.[5]
An invocation of Hitler or Nazism is not a Reductio ad Hitlerum when it illuminates the argument instead of causing distraction from it.[6]
According to Strauss, Reductio ad Hitlerum is a form of ad hominem, ad misericordiam, or a fallacy of irrelevance. The suggested rationale is one of guilt by association. The term is coined in an analogy with "reductio ad absurdum".
Reductio ad Hitlerum is sometimes called "playing the Nazi card". According to its critics and proponents, it is a tactic often used to derail arguments, because such comparisons tend to distract and anger the opponent, as Hitler and Nazism have been condemned in the modern world.[3]
Reductio ad Hitlerum is a form of association fallacy.[3][4] The argument is that a policy leads to – or is the same as – one advocated or implemented by Adolf Hitler or the Third Reich and so "proves" that the original policy is undesirable.
Another instance of reductio ad Hitlerum is asking a question of the form "You know who else...?" with the deliberate intent of impugning a certain idea or action by implying Hitler held that idea or performed such action.[5]
An invocation of Hitler or Nazism is not a Reductio ad Hitlerum when it illuminates the argument instead of causing distraction from it.[6]
plenki mi zvuči ko pokemon..
plenkichu!
plenkichu!
pizzon wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:Neve wrote:ye, kad je Hasanbegović ministar kulture onda smo ful spašeni, slobodni i na konju.. naši problemi su riješenimarcellus wrote:ne, nije protiv volje jer Hrvat više voli biti kmet nego svoj na svom, i boli ga kurac je li u kolonijalnom odnosu ili slobodan dok god ima za jesti. Zato smo cijelu povijest i bili kurac na biciklu i europski kurdi bez svoje države. I svojeg ja.
Yep....NDH jovo na novo.
bilo bi nam super da toliko zabrazdite
Ti bi svrsio u vise navrata u svakome slucaju :) tvoje osobno zadovoljstvo i sreca u zivotu u potpunosti ovise od toga tko vam nesto kao zemlji lijepo kaze i od toga sto Hrvati rade. Nema nista drugo. Puko si ko kokica :)
Guest- Guest
Dobro, ima ih koji kmece cak i za bravaromjasambrend wrote:Neve wrote:kmeči i Hasanbegović, skupa s pola foruma, što logično znači da je i tu isti problem u pitanju :Djasambrend wrote:Koliko kmeci mislim da si dobro locirala problem...:D
Pa osim debota baš i ne vidim nekih uskomesanijih likova... većinom je na tapeti raščlamba vrijednosti za koju se prosječni HDZ-ovac bori rukama i nogama...A nađe se koliko vidim i u oporbi takvih... dobar stari mentalitet Croaticus vulgaris...
Nevjerojatna ekipa
dijagram-
2015-08-09
RayMabus wrote:Meni se od hr desnice najviše sviđa JOBBIK.
Jes ti su naši :)
Guest- Guest
''ako Plenkovic ne postavi Hasu za ministra, HDZ ce na slijedecim izborima osvojit 25 glasova...''
''zemlju ce nam voditi americka kurva i briselski potrcko...''
''biraci bi glasali za adezej i da iskopaju Bakarica i da stave da ga vodi...''
''Milanovic jest objavio Registar branielja, stavio u pola noci cirilicne ploce u Vukovar, poslao je specijalce na branitelje i policiju na Vukovarce, ubilo Darka Pajicica, rekao da je rat za sirotinju, da sator smrdi, da je Hrvatska slucajna drzava, ratovao je protiv HNS-a svastikom na Poljudu, spasavao je Srbiju probojem nasipa kod Gunje, a 48 sati prije ulaska u EU je mijenjao zakon kako ne bi izrucio nalogodavce i organizatore drzavnog smaknuca hrvatskih emigranata, ali imao je dedu ustasu, rekao je da je Srbija muha i saka jada, a da su Vucic i Nikolic arlaukali oko Zagreba (zato je on zbrisao, Zoki ne voli buku) i sve to prigodno prije izbora, pa mi je Zoki sad super i drzavnik...''
Ojebemtezivote.
''zemlju ce nam voditi americka kurva i briselski potrcko...''
''biraci bi glasali za adezej i da iskopaju Bakarica i da stave da ga vodi...''
''Milanovic jest objavio Registar branielja, stavio u pola noci cirilicne ploce u Vukovar, poslao je specijalce na branitelje i policiju na Vukovarce, ubilo Darka Pajicica, rekao da je rat za sirotinju, da sator smrdi, da je Hrvatska slucajna drzava, ratovao je protiv HNS-a svastikom na Poljudu, spasavao je Srbiju probojem nasipa kod Gunje, a 48 sati prije ulaska u EU je mijenjao zakon kako ne bi izrucio nalogodavce i organizatore drzavnog smaknuca hrvatskih emigranata, ali imao je dedu ustasu, rekao je da je Srbija muha i saka jada, a da su Vucic i Nikolic arlaukali oko Zagreba (zato je on zbrisao, Zoki ne voli buku) i sve to prigodno prije izbora, pa mi je Zoki sad super i drzavnik...''
Ojebemtezivote.
Guest- Guest
jasambrend wrote:Neve wrote:kmeči i Hasanbegović, skupa s pola foruma, što logično znači da je i tu isti problem u pitanju :Djasambrend wrote:Koliko kmeci mislim da si dobro locirala problem...:D
ispravak netocnog navoda , nisam "uskomesan" vec gustan
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
osnovni problem je u tome što sad nije baš pametno vrijeme za neko demonstriranje suverenosti, osim u pitanju izbjeglica kojima se nipošto ne smijemo natrpatimarcellus wrote:osnovni problem države bi bio riješen da imamo sto hasanbegovića na ključnim položajima u državi. Kolonija je kolonija, nema tu sreće.
s obzirom na jako loše odnose između USA i RUS, mislim da nam sada najmanje treba zamišljena uspravnica, tj. izigravanje 'antemurale americanitatis' na kojem će se sukobljavati i lomiti interesi većih i velikih sila
neva- Posts : 4367
2014-04-12
marcellus wrote:kolerik wrote:
marcelov problem je malo kompliciranije naravi. Sto svaki kolumnist zeli? Biti citan i utjecajan (dakle, opinion maker). Buduci da se za Hrvatsku odluke donose drugdje, opinion makera u Hrvatskoj nema niti ih moze biti, pa je marcel potrosna roba.
Ne laje pas radi sela nego radi sebe.
tu malo griješiš. Ja nemam nikakvog interesa pišati kontra vjetra.
Imas ako te u tom smjeru vjetra nema nigdje, da zapuse drugi, bilo bi drukcije. ;)
Nemoj mene zajebavat marcel nisam ti ja prosjecni konzument onih tvojih instant proizvoda.
Guest- Guest
Page 9 of 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Similar topics
» Tuga i jad hrvatske desnice - Hasanbegović napokon otvorio karte
» Kohorst otvorio karte:'Kupite li F-16,njihovom nabavom ulazite u klub i reginoalno partnerstvo sa Slovačkom'
» Karte na pregled: Mladi Plenki je kontrolirao tko ulazi u vlak
» Plenki otvorio dušu u Strasbourgu
» Je li ovom porukom Plenki rekao da ga vise boli kur*c sve i da ima preca posla u Briselu
» Kohorst otvorio karte:'Kupite li F-16,njihovom nabavom ulazite u klub i reginoalno partnerstvo sa Slovačkom'
» Karte na pregled: Mladi Plenki je kontrolirao tko ulazi u vlak
» Plenki otvorio dušu u Strasbourgu
» Je li ovom porukom Plenki rekao da ga vise boli kur*c sve i da ima preca posla u Briselu
Page 9 of 18