Plenki otvorio karte i rekao Njemcima:Protjerat ću ekstremizam iz HDZ-a!
Page 8 of 18
Page 8 of 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Re: Plenki otvorio karte i rekao Njemcima:Protjerat ću ekstremizam iz HDZ-a!
MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:kolerik wrote:Nego stvarno dijagram postavio pitanje: sto i da postane ministar kulture? HDZ ce se promijeniti? Plenkovic ce se promijeniti? Hrvatska ce biti drukcija?
Slazem se sa Hasom da je HDZ dugo potcjenjivao kulturu a preferirao sport, ali cistku i oduzimanje sredstava ideoloskim talibanima moze svatko izvesti. Haso je naprosto marginalna figura i za drzavu i vladu i stranku.
A najveci problem smo detektirali. HDZ je onoliko cinican koliko mu to biraci dozvoljavaju. A oni ne da dozvoljavaju, oni i ohrabruju.
stvar je u nečem što se zove "dostojanstvo". Ovo je prodaja vjere za večeru, čin pokoravanja HDZ-a pred "superirornim" europljanima na način prisilne pacifikacije i nametanja "europskih" vrijednosti u stilu "mi vama ćebad i perlice a mi vama ured za indijanska pitanja". Ili ako hoćeš kolonizacija, prisilno pokrštavanje, usporedi s bilo čime u povijesti gdje je "divljacima" nešto nametnuto kao civilizacijski naprednije i superirorno, kako bi se pleme "uklopilo" u nečiji tuđi sustav vrijednosti. to jasno na duge staze vodi u propast, ono od nekad ponosnih ratnika obično ostanu alkosi koji prodaju đinđe turistima.
Znaci Karamarko,Hase i smjer u kojem su vodili zemlju...to je bilo ono...lijepo,samostalnost odlucivanja i te sheme?
to je politika koja je na dugi rok jedina imala smisla, kratkoročno je jasno bolje uzeti perlice i vatrenu vodu
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
dawson wrote:Ahah krenula dekaramarkizacija
I - deHASEzacija.........................ode mali usraša
A šta će sada ovdi dežurne sere koje su svršavale na - hasu -
Plenki im šprica po ćelenkama
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
debotoijusto wrote:kolerik wrote:Nego stvarno dijagram postavio pitanje: sto i da postane ministar kulture? HDZ ce se promijeniti? Plenkovic ce se promijeniti? Hrvatska ce biti drukcija?
Slazem se sa Hasom da je HDZ dugo potcjenjivao kulturu a preferirao sport, ali cistku i oduzimanje sredstava ideoloskim talibanima moze svatko izvesti. Haso je naprosto marginalna figura i za drzavu i vladu i stranku.
A najveci problem smo detektirali. HDZ je onoliko cinican koliko mu to biraci dozvoljavaju. A oni ne da dozvoljavaju, oni i ohrabruju.
ne moze biti ministar kulture...ni ministar bilo cega osim ministarstva 19st. ako se osnuje takvo
Plenki bi ti rekao da o tome odlucuje mandatar :)
Razumijem da te nagazio ili ljude koji su ti dragi, ali ne razumijem zasto, ako si iz kulture, ne doprineses raspravama iz tog diskursa, to nam nasusno fali.
Guest- Guest
maggie13 wrote:on zna najbolje..bit ce da mu nisu odobrena neka bespovratna sredstva, kako je navikao, pa sad sipa zuc..tststs @_@red wolf wrote:Ne slažem se s tobom, ali nije da tvrdim da ti nisi u pravu...Nek' vrijeme prođe.debotoijusto wrote:red wolf wrote:Ne bih se složio s tobom. Ako si promatrao što se događa u izbornom stožeru HDZ-a, ne bih rekao da je on to što ti tvrdiš da je.debotoijusto wrote:
igra hasan neku bosansku igru po hodnicima a igra i plenky igru , to nisu iste igre
mislim da je hasan ipak pizda i pritaji se kao sto vec radio dok ga karamarko nije izvadio za unutarnje potrebe
dakle prihvati odluku svoje partije na neko nebitno mjesto za koje moze reci sam sebi da je bitno
promatrao sam kako se ponasao od preuzimanja ministarstva
pizda stari moj , od negiranja svog prvotnog ponasanja do posipanja pepelom a imao svu desnu potporu
jos malo labudjeg pjeva pa nazad na uhljebnicko mjesto instituta
Koliko kmeci mislim da si dobro locirala problem...:D
darth_vader-
2014-04-17
marcellus wrote:
stvar je u nečem što se zove "dostojanstvo". Ovo je prodaja vjere za večeru, čin pokoravanja HDZ-a pred "superirornim" europljanima na način prisilne pacifikacije i nametanja "europskih" vrijednosti u stilu "mi vama ćebad i perlice a mi vama ured za indijanska pitanja". Ili ako hoćeš kolonizacija, prisilno pokrštavanje, usporedi s bilo čime u povijesti gdje je "divljacima" nešto nametnuto kao civilizacijski naprednije i superirorno, kako bi se pleme "uklopilo" u nečiji tuđi sustav vrijednosti. to jasno na duge staze vodi u propast, ono od nekad ponosnih ratnika obično ostanu alkosi koji prodaju đinđe turistima.
Ne slazem se.
Nije ovo 18. st. pa da elite vode nekakvu visoku izdajnicku politiku, a narod bleji po stepama.
Malocas si napisao da se slazes sa mnom, a ja sam detektirao da je problem u elektoratu. Nije sada da ti opet nastupis na TV pored rodje, pa cuju tvoju besjedu, da se svaki Rvat bijesno, sa stisnutom sakom, digne sa kauca i zakune se u borbu i vjecnu osvetu dusmanima. :)
Nisu politicari izdajnici, nego je narod bijedan i degeneriran i lisen osjecaja za samoodrzanje (karakteristicno za cijelu zapadnu civilizaciju).
(Cini mi se) Matos je napisao da su Hrvati (cini mi se) narod kontrarevolucionara.
A ako mi se krivo cini, i dalje mislim da izreka stoji, makar i ja (prisilno) preuzeo autorstvo.
Dakle, nitko nam nije protiv nase volje nametnuo Plenkovica niti je to u njegovom karakteru. Nikakvi Beogradi, Buzini ni Bruxellesi. Gurali nam ga jesu, ali izabrali smo ga mi. I naravno da jesmo.
Guest- Guest
kolerik wrote:marcellus wrote:
Ne slazem se.
Nije ovo 18. st. pa da elite vode nekakvu visoku izdajnicku politiku, a narod bleji po stepama.
Malocas si napisao da se slazes sa mnom, a ja sam detektirao da je problem u elektoratu. Nije sada da ti opet nastupis na TV pored rodje, pa cuju tvoju besjedu, da se svaki Rvat bijesno, sa stisnutom sakom, digne sa kauca i zakune se u borbu i vjecnu osvetu dusmanima. :)
Nisu politicari izdajnici, nego je narod bijedan i degeneriran i lisen osjecaja za samoodrzanje (karakteristicno za cijelu zapadnu civilizaciju).
(Cini mi se) Matos je napisao da su Hrvati (cini mi se) narod kontrarevolucionara.
A ako mi se krivo cini, i dalje mislim da izreka stoji, makar i ja (prisilno) preuzeo autorstvo.
Dakle, nitko nam nije protiv nase volje nametnuo Plenkovica niti je to u njegovom karakteru. Nikakvi Beogradi, Buzini ni Bruxellesi. Gurali nam ga jesu, ali izabrali smo ga mi. I naravno da jesmo.
ne, nije protiv volje jer Hrvat više voli biti kmet nego svoj na svom, i boli ga kurac je li u kolonijalnom odnosu ili slobodan dok god ima za jesti. Zato smo cijelu povijest i bili kurac na biciklu i europski kurdi bez svoje države. I svojeg ja.
dugoročno, jasno, kolonizirani narodi moraju nestati.
a političari jesu izdajnici, jasno
a političari jesu izdajnici, jasno
Proučit ću. Mislim da je to pisao Marks.kolerik wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ima tu vise problema, izdvojiti cu dvojicu, ali ima ih jos.
debotoijusto je ljut jer je, izgleda, za vrijeme lijevoliberalne vlade, uspio unovciti svoj (para?)politicki angazman, i to je Haso precvikao, bilo kvalitetno ne bilo.
marcelov problem je malo kompliciranije naravi. Sto svaki kolumnist zeli? Biti citan i utjecajan (dakle, opinion maker). Buduci da se za Hrvatsku odluke donose drugdje, opinion makera u Hrvatskoj nema niti ih moze biti, pa je marcel potrosna roba.
Ne laje pas radi sela nego radi sebe.
Taj dio razumijem, infatilnu, histericnu i plitku reakciju ne razumijem. Problem nije u izdaji ''suverenistickog'' Karamarka u onoj odurnoj zgradurini na Trgu zrtava fasizma, problem je Marcel u ljudima oko tebe, po ulicama, u kaficima.
Ti ljudi ne zele da Hrvatska stoji sama i vodi politiku sama. Ne zele drustvene potrese. I ne zele opinion-makere u zemlji. I mos ga jebat, i da ne postoji HDZ, Plenkovic & comp, bio bi netko drugi.
debotoijusto je ljut jer je, izgleda, za vrijeme lijevoliberalne vlade, uspio unovciti svoj (para?)politicki angazman, i to je Haso precvikao, bilo kvalitetno ne bilo.
marcelov problem je malo kompliciranije naravi. Sto svaki kolumnist zeli? Biti citan i utjecajan (dakle, opinion maker). Buduci da se za Hrvatsku odluke donose drugdje, opinion makera u Hrvatskoj nema niti ih moze biti, pa je marcel potrosna roba.
Taj dio razumijem, infatilnu, histericnu i plitku reakciju ne razumijem. Problem nije u izdaji ''suverenistickog'' Karamarka u onoj odurnoj zgradurini na Trgu zrtava fasizma, problem je Marcel u ljudima oko tebe, po ulicama, u kaficima.
Ti ljudi ne zele da Hrvatska stoji sama i vodi politiku sama. Ne zele drustvene potrese. I ne zele opinion-makere u zemlji. I mos ga jebat, i da ne postoji HDZ, Plenkovic & comp, bio bi netko drugi.
Guest- Guest
kmeči i Hasanbegović, skupa s pola foruma, što logično znači da je i tu isti problem u pitanju :Djasambrend wrote:Koliko kmeci mislim da si dobro locirala problem...:D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ups.... a još ujutro si imal drugu pricu...vuksadinare wrote:Tebi bi marc sad dobro doslo da napises u kolumni jednu zestoku,zestoku kritiku o plenkiju pa kud puklo da puklo jer ocito ce izbacit hasu i ekipu iz hdza...po ovom intetvjuu to je ocito jer svabama se ne laze
ok. ja neću likovati.
Guest- Guest
ye, kad je Hasanbegović ministar kulture onda smo ful spašeni, slobodni i na konju.. naši problemi su riješenimarcellus wrote:ne, nije protiv volje jer Hrvat više voli biti kmet nego svoj na svom, i boli ga kurac je li u kolonijalnom odnosu ili slobodan dok god ima za jesti. Zato smo cijelu povijest i bili kurac na biciklu i europski kurdi bez svoje države. I svojeg ja.
2014-04-12
svi osim Karamarka i Haseta, normalnomarcellus wrote:a političari jesu izdajnici, jasno
2014-04-12
marcellus wrote:kolerik wrote:marcellus wrote:
Ne slazem se.
ne, nije protiv volje jer Hrvat više voli biti kmet nego svoj na svom, i boli ga kurac je li u kolonijalnom odnosu ili slobodan dok god ima za jesti. Zato smo cijelu povijest i bili kurac na biciklu i europski kurdi bez svoje države. I svojeg ja.
I dobro, i sto si se sad upeo da ocuvas Hasu? Haso kao ministar bi Hrvatima ugradio kraljeznicu i ponistio stoljeca hibernacije i podloznistva?
Malo ti previse ocekujes od Hase, politicara, naroda i drzave.
Opcenito malo ti previse ocekujes.
Guest- Guest
Neve wrote:ye, kad je Hasanbegović ministar kulture onda smo ful spašeni, slobodni i na konju.. naši problemi su riješenimarcellus wrote:ne, nije protiv volje jer Hrvat više voli biti kmet nego svoj na svom, i boli ga kurac je li u kolonijalnom odnosu ili slobodan dok god ima za jesti. Zato smo cijelu povijest i bili kurac na biciklu i europski kurdi bez svoje države. I svojeg ja.
osnovni problem države bi bio riješen da imamo sto hasanbegovića na ključnim položajima u državi. Kolonija je kolonija, nema tu sreće.
kolerik wrote:Ima tu vise problema, izdvojiti cu dvojicu, ali ima ih jos.
Još žlica Vegete, al to je to otprilike...
darth_vader-
2014-04-17
Neve wrote:kmeči i Hasanbegović, skupa s pola foruma, što logično znači da je i tu isti problem u pitanju :Djasambrend wrote:Koliko kmeci mislim da si dobro locirala problem...:D
Meni je kmecanja kao forme opcenito dosta. Ovo nije forum o politici, vec mi izgleda kao grupna terapija nakon kulturkampfa, gdje obje strane lizu rane. Jedni su izgubili vlast, a drugi ''dusu''.
Guest- Guest
kolerik wrote:Haso kao ministar bi Hrvatima ugradio kraljeznicu i ponistio stoljeca hibernacije i podloznistva?
put od tisuću milja počinje prvim korakom.... doduše ovo bi bio drugi, prvi korak je napravio tuđman pa smo onda napravili dva koraka natrag pod račanom i sanaderom...
marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:kolerik wrote:Nego stvarno dijagram postavio pitanje: sto i da postane ministar kulture? HDZ ce se promijeniti? Plenkovic ce se promijeniti? Hrvatska ce biti drukcija?
Znaci Karamarko,Hase i smjer u kojem su vodili zemlju...to je bilo ono...lijepo,samostalnost odlucivanja i te sheme?
to je politika koja je na dugi rok jedina imala smisla, kratkoročno je jasno bolje uzeti perlice i vatrenu vodu
To koja politika ima smisla na dugi rok je obicno vezano uz privatne zelje pojedinaca. I razlikuje se poprilicno od osobe do osobe.
Guest- Guest
Ne vidim koji ce nama kurz ta ekstremna desnica kad se ista ne bavi pitanjem zaustavljanja imigracije i wehabizmom nego samo Srbima , Srbima , Srbima i Srbima.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
kolerik wrote:Neve wrote:kmeči i Hasanbegović, skupa s pola foruma, što logično znači da je i tu isti problem u pitanju :Djasambrend wrote:Koliko kmeci mislim da si dobro locirala problem...:D
Meni je kmecanja kao forme opcenito dosta. Ovo nije forum o politici, vec mi izgleda kao grupna terapija nakon kulturkampfa, gdje obje strane lizu rane. Jedni su izgubili vlast, a drugi ''dusu''.
Pa dobro...ovo i je za opustanje majkumu. Ono ljudi ovdje pisu u slobodno vrijeme. Znaci da im pruza zadovoljstvo i zabavu. Ne? :)
Guest- Guest
Page 8 of 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Similar topics
» Tuga i jad hrvatske desnice - Hasanbegović napokon otvorio karte
» Kohorst otvorio karte:'Kupite li F-16,njihovom nabavom ulazite u klub i reginoalno partnerstvo sa Slovačkom'
» Karte na pregled: Mladi Plenki je kontrolirao tko ulazi u vlak
» Plenki otvorio dušu u Strasbourgu
» Je li ovom porukom Plenki rekao da ga vise boli kur*c sve i da ima preca posla u Briselu
» Kohorst otvorio karte:'Kupite li F-16,njihovom nabavom ulazite u klub i reginoalno partnerstvo sa Slovačkom'
» Karte na pregled: Mladi Plenki je kontrolirao tko ulazi u vlak
» Plenki otvorio dušu u Strasbourgu
» Je li ovom porukom Plenki rekao da ga vise boli kur*c sve i da ima preca posla u Briselu
Page 8 of 18