Kajin ponovo jaše
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kajin ponovo jaše
kic wrote:ima i hrpa bogatih bosanaca,
Statistički bogatih Švicaraca ima ipak više
catabbath- Posts : 12438
2015-08-22
štaš pljačkat uostalom, najbolji su mladi Englezi gosti, dođu za 25€ do ZD, potroše cijelu jednu našu plaću (bar) na piće i drogu, i za dva dana lete natrag-
kakvi stranci.. nikakvih sranja nema od stranaca.. radio sam studentski par sezona u hostelu.. gdje su dolazili britanci i britanskog govorno područje..
ekipa bi non stop bila pijana i zainteresirana za jebačinu, ali koliko god bili pijani, ekipa nikada ništa nije jebeno razbila, niti čašu, a za ukrast nisi se trebao strašiti..
ekipa bi non stop bila pijana i zainteresirana za jebačinu, ali koliko god bili pijani, ekipa nikada ništa nije jebeno razbila, niti čašu, a za ukrast nisi se trebao strašiti..
Guest- Guest
Pa cabrio je postal kad je šajbala nestala. Volvo XC70 je bil u pitanju.marcellus wrote:Eva wrote:Ma bila je parkirana u mraku i fakat ju nisam vidjela. Razvalila sam cijela zadnja vrata. Pogledala sam u retrovizor, te pomislila, uf super, ni otišla šajba. Čim sam to pomislila staklo se sasulo na zdnji sic do zadnjeg komadića. Vani -5 C a ja u cabriu s treninga i mokre kose, zovem mužića da mu kažem novost. On mi poslije pričal je grizao ručnik da ne prasne u smijeh, ralicu nisi vidjela.kic wrote:Eva wrote:Svima se to može dogodit. Ja trijezna sam puknula parkiranu ralicu.
kak ti se može sasut stražnja šajba na kabriu... mislim ja ga imam... kakav je to kabrio?
Guest- Guest
Eva wrote:Pa cabrio je postal kad je šajbala nestala. Volvo XC70 je bil u pitanju.marcellus wrote:Eva wrote:Ma bila je parkirana u mraku i fakat ju nisam vidjela. Razvalila sam cijela zadnja vrata. Pogledala sam u retrovizor, te pomislila, uf super, ni otišla šajba. Čim sam to pomislila staklo se sasulo na zdnji sic do zadnjeg komadića. Vani -5 C a ja u cabriu s treninga i mokre kose, zovem mužića da mu kažem novost. On mi poslije pričal je grizao ručnik da ne prasne u smijeh, ralicu nisi vidjela.kic wrote:Eva wrote:Svima se to može dogodit. Ja trijezna sam puknula parkiranu ralicu.
kak ti se može sasut stražnja šajba na kabriu... mislim ja ga imam... kakav je to kabrio?
ah, volvo, imal sam to triput... prvi, zadnji i nikad više... kvaril se ko da je talijan a dijelovi su koštali ko da je rađen u monacu
Na Zrće dođe 5 k Engleza i napune proračun.kic wrote:štaš pljačkat uostalom, najbolji su mladi Englezi gosti, dođu za 25€ do ZD, potroše cijelu jednu našu plaću (bar) na piće i drogu, i za dva dana lete natrag-
Guest- Guest
u mraku.Eva wrote:Ma bila je parkirana u mraku i fakat ju nisam vidjela. Razvalila sam cijela zadnja vrata. Pogledala sam u retrovizor, te pomislila, uf super, ni otišla šajba. Čim sam to pomislila staklo se sasulo na zdnji sic do zadnjeg komadića. Vani -5 C a ja u cabriu s treninga i mokre kose, zovem mužića da mu kažem novost. On mi poslije pričal je grizao ručnik da ne prasne u smijeh, ralicu nisi vidjela.kic wrote:Eva wrote:Svima se to može dogodit. Ja trijezna sam puknula parkiranu ralicu.
saspeš zadnja vrata.
kuiš?
prvo se upale svjetla.
zatim se vozilo stavi u D ili u Snow, nikako u R, ako ne gledaš iza.
noviji auti imaju i kameru, pa baciš pogled na ekran.
u svakom slučaju, osnovno pravilo je; kada voziš naprijed, gledaš naprijed. kada voziš u rikverc, gledaš iza.
šminka i te spike se ne koriste tijekom vožnje. špigl u sredini služi da vidiš jel netko iza tebe, ne za šminkanje.
2014-12-30
pa najbolji savjet koji sam ja dobio je, prije nego što krećeš s parkiranim autom - prije nego što uđeš u auto malo se razgledaš okolo, kakve su udaljenosti između auta i objekata i auta i drugih auta, ok kad je mrak je malo sjebano, ali ugl ne letiš sjest..
i ja razgledam auto prije polaska.kic wrote:pa najbolji savjet koji sam ja dobio je, prije nego što krećeš s parkiranim autom - prije nego što uđeš u auto malo se razgledaš okolo, kakve su udaljenosti između auta i objekata i auta i drugih auta, ok kad je mrak je malo sjebano, ali ugl ne letiš sjest..
zapišam svaku gumu. neki put i po haubi.
vele da je to repelent protiv mačketina i pasa.
sranje je, kaj sam jednom frendu zapišao sic na motoru....
2014-12-30
bila mačka na sicu. dok sam ja izvukao malokalibarku, ova pobjegla. a malokalibarka nikako da stane, skoro se onesvjestio od pada tlaka...kic wrote:dafuq :^^
2014-12-30
to ti nije realno... nažalost statistički podaci po pitanju opće stope, ali i pojedinih stopa kriminaliteta se friziraju, a u tom prednjače moja PU i karlovačka i bjelovarsko bilogorska... te su najbliže zagrebu pa se polomiše ne bi li se prikazali najboljima i tako odhajali u metropolu... i ovi drugi friziraju ali ni blizu ko obi navedeni.... a i ovo nabrojeno je stara škola koji su doktorirali još onomad na muljanju i pakljanju.... istarska je ok uprava, čak mislim da su oni i ponajbolja uprava u hrvatskoj....marcellus wrote:Broj kaznenih djela na 1000 stanovnika - Istra rekorder kriminala u Hrvatskoj, tražio prometne pa našao ovo...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Eva wrote:Ma bila je parkirana u mraku i fakat ju nisam vidjela. Razvalila sam cijela zadnja vrata. Pogledala sam u retrovizor, te pomislila, uf super, ni otišla šajba. Čim sam to pomislila staklo se sasulo na zdnji sic do zadnjeg komadića. Vani -5 C a ja u cabriu s treninga i mokre kose, zovem mužića da mu kažem novost. On mi poslije pričal je grizao ručnik da ne prasne u smijeh, ralicu nisi vidjela.kic wrote:Eva wrote:Svima se to može dogodit. Ja trijezna sam puknula parkiranu ralicu.
Doduše...parking prazan...jedina smetnja stup rasvjetni...pedeset metara lijevo-desno ničeg osim tog stupa... ušao u auto (jesam li napomenuo novi)...bum...ode kasko...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Tomac ponovo jase
» karolina ponovo jase
» Manolić ponovo jaše
» Don Stojić ponovo jaše (na liniji Sigmunda Freuda) ;P
» ISIL ponovo jaše : novi napad u New Yorku
» karolina ponovo jase
» Manolić ponovo jaše
» Don Stojić ponovo jaše (na liniji Sigmunda Freuda) ;P