Sramota Hrvatskoga radija: O srpskoj književnosti 68 emisija godišnje, o hrvatskoj samo 19
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sramota Hrvatskoga radija: O srpskoj književnosti 68 emisija godišnje, o hrvatskoj samo 19
Zato jer im ih Hrvati nude na placi.iskra wrote:Nepobitno je da su hrvatske kulturoloske povijesne veze s drzavama bivse Jugoslavije snazne, isto tako je nepobitno da srbi malo malo prisvoje ponesto hrvatske kulturne bastine, ponekog hrvatskog knjizevnika i tako to...jastreb wrote:Ma,Iskra me malo zavarničila.asilovski wrote:Jastrebe šta se dižeš na gasterbajter trolove, pola foruma živi od Vinipiga preko Australije, Danske pa do Švedske a brine ih radio program i srpska književnost dok čekaju Kentaki fraj čiken, potuna nebulozajastreb wrote:Gdje ? Kod kojeg pisca?iskra wrote:
Uh, koliko je onda te isprepletena turska i srpska knjizevnost.
Eto,mnogi se veliki Hrvati odriču Jergovića,Matvejevića,Tomića,pa čak i Smoje...sami ih proglašavajući srpskim piscima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Sramota Hrvatskoga radija: O srpskoj književnosti 68 emisija godišnje, o hrvatskoj samo 19
Kurkuma mu je vrh..Eva wrote:Kaj ti Miha ni plaćal u proizvodima?maggie13 wrote:Eh,kad bi se naplaćivalo, dobro bih ja od toga živjela..zato sam i odustala od ispravljanja..uglavnom..Eva wrote:I dodatni izvor prihoda jer instrukcije nisu gratis.maggie13 wrote:eto, sad si otkrila razlogEva wrote:
Zato onda hrvatski branitelji govore srpskim jezikom
2014-04-12
Kak mu ide srpski, ja planiram svoju zimnicu na njegov trošak.
Guest- Guest
Javi mu se..i tjeraj ga što više sluša radio..bit će više zimnice..Eva wrote:Kak mu ide srpski, ja planiram svoju zimnicu na njegov trošak.
2014-04-12
jastreb wrote:Zato jer im ih Hrvati nude na placi.iskra wrote:Nepobitno je da su hrvatske kulturoloske povijesne veze s drzavama bivse Jugoslavije snazne, isto tako je nepobitno da srbi malo malo prisvoje ponesto hrvatske kulturne bastine, ponekog hrvatskog knjizevnika i tako to...jastreb wrote:Ma,Iskra me malo zavarničila.asilovski wrote:Jastrebe šta se dižeš na gasterbajter trolove, pola foruma živi od Vinipiga preko Australije, Danske pa do Švedske a brine ih radio program i srpska književnost dok čekaju Kentaki fraj čiken, potuna nebulozajastreb wrote:
Gdje ? Kod kojeg pisca?
Eto,mnogi se veliki Hrvati odriču Jergovića,Matvejevića,Tomića,pa čak i Smoje...sami ih proglašavajući srpskim piscima.
Lako za to, ali zašto i oca vaše pisne riječi Marulića?
Eroo- Posts : 79076
2016-07-22
Ne treba ga zvat, sam bu došel. Sam nek pobere urod prije.
Guest- Guest
Hasanbegovićevo maslo! O tome sam pisao čin je krenuo sjebavat treći program hrvatskog radija... ali tko se toga danas sjeća.klerko wrote:to ti je jedna od prednosti života u njemačkoj.... nemoraš slušat hrvacki radijo....
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Danska ograničila broj kozojeba na samo petsto godišnje
» SOA objavila godišnje izvješće: Evo kakva je sigurnosna situacija u Hrvatskoj
» GROMOVI:''Kakva sramota!Na obljetnicu im dosao samo Milanovic'
» Češki ministar se zabrinuo:Česi oprez desetak nas godišnje gine u Hrvatskoj
» SVE IZGORELO, OSTALI SAMO ZIDOVI Veliki požar u srpskoj crkvi u Njujorku
» SOA objavila godišnje izvješće: Evo kakva je sigurnosna situacija u Hrvatskoj
» GROMOVI:''Kakva sramota!Na obljetnicu im dosao samo Milanovic'
» Češki ministar se zabrinuo:Česi oprez desetak nas godišnje gine u Hrvatskoj
» SVE IZGORELO, OSTALI SAMO ZIDOVI Veliki požar u srpskoj crkvi u Njujorku
Page 5 of 5