ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sramota Hrvatskoga radija: O srpskoj književnosti 68 emisija godišnje, o hrvatskoj samo 19

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Sramota Hrvatskoga radija: O srpskoj književnosti 68 emisija godišnje, o hrvatskoj samo 19 - Page 5 Empty Re: Sramota Hrvatskoga radija: O srpskoj književnosti 68 emisija godišnje, o hrvatskoj samo 19

Post by jastreb 19/9/2016, 13:32

iskra wrote:
jastreb wrote:
asilovski wrote:
jastreb wrote:
iskra wrote:  
Uh, koliko je onda te isprepletena  turska i srpska knjizevnost.  
Gdje ? Kod kojeg pisca?
Jastrebe šta se dižeš na gasterbajter trolove, pola foruma živi od Vinipiga preko Australije, Danske pa do Švedske a brine ih radio program i srpska književnost dok čekaju Kentaki fraj čiken, potuna nebuloza
Ma,Iskra me malo zavarničila.
Nepobitno je da su hrvatske kulturoloske povijesne veze s drzavama bivse Jugoslavije snazne, isto tako je nepobitno da srbi malo malo prisvoje ponesto hrvatske kulturne bastine, ponekog hrvatskog knjizevnika i tako to... 
Zato jer im ih Hrvati nude na placi.

Eto,mnogi se veliki Hrvati odriču Jergovića,Matvejevića,Tomića,pa čak i Smoje...sami ih proglašavajući srpskim piscima.

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Sramota Hrvatskoga radija: O srpskoj književnosti 68 emisija godišnje, o hrvatskoj samo 19 - Page 5 Empty Re: Sramota Hrvatskoga radija: O srpskoj književnosti 68 emisija godišnje, o hrvatskoj samo 19

Post by L'âme 19/9/2016, 13:39

Eva wrote:
maggie13 wrote:
Eva wrote:
maggie13 wrote:
Eva wrote:
Zato onda hrvatski branitelji govore srpskim jezikom lol!
eto, sad si otkrila razlog flower
I dodatni izvor prihoda jer instrukcije nisu gratis.
Eh,kad bi se naplaćivalo, dobro bih ja od toga živjela..zato sam i odustala od ispravljanja..uglavnom.. geek
Kaj ti Miha ni plaćal u proizvodima?
Kurkuma mu je vrh.. cheers

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 19/9/2016, 13:49

Kak mu ide srpski, ja planiram svoju zimnicu na njegov trošak.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 19/9/2016, 13:50

Eva wrote:Kak mu ide srpski, ja planiram svoju zimnicu na njegov trošak.
Javi mu se..i tjeraj ga što više sluša radio..bit će više zimnice.. jocolor

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Eroo 19/9/2016, 14:10

jastreb wrote:
iskra wrote:
jastreb wrote:
asilovski wrote:
jastreb wrote:
Gdje ? Kod kojeg pisca?
Jastrebe šta se dižeš na gasterbajter trolove, pola foruma živi od Vinipiga preko Australije, Danske pa do Švedske a brine ih radio program i srpska književnost dok čekaju Kentaki fraj čiken, potuna nebuloza
Ma,Iskra me malo zavarničila.
Nepobitno je da su hrvatske kulturoloske povijesne veze s drzavama bivse Jugoslavije snazne, isto tako je nepobitno da srbi malo malo prisvoje ponesto hrvatske kulturne bastine, ponekog hrvatskog knjizevnika i tako to... 
Zato jer im ih Hrvati nude na placi.

Eto,mnogi se veliki Hrvati odriču Jergovića,Matvejevića,Tomića,pa čak i Smoje...sami ih proglašavajući srpskim piscima.

Lako za to, ali zašto i oca vaše pisne riječi Marulića?
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 19/9/2016, 14:10

Ne treba ga zvat, sam bu došel. Sam nek pobere urod prije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by provocator 19/9/2016, 14:14

klerko wrote:to ti je jedna od prednosti života u njemačkoj.... nemoraš slušat hrvacki radijo....
Hasanbegovićevo maslo! O tome sam pisao čin je krenuo sjebavat treći program hrvatskog radija... ali tko se toga danas sjeća.

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics