Sramota Hrvatskoga radija: O srpskoj književnosti 68 emisija godišnje, o hrvatskoj samo 19
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sramota Hrvatskoga radija: O srpskoj književnosti 68 emisija godišnje, o hrvatskoj samo 19
Više sam puta slušao jednu radio dramu,ali ne znam kako se zove,pa ako već toliko slušate 3.program radija,onda morti neko bude znal.
Radnja se događa među austrougarskim vojnicima u 1.svj.ratu Hrvatima i liči mi na krležijanštinu.
A odvija se na nekom vojnom položaju. Na kraju radnje jedan vojnik totalno poludi ,ponavlja iste riječi i odlazi sa položaja u šumu urlajući iste riječi.
Radnja se događa među austrougarskim vojnicima u 1.svj.ratu Hrvatima i liči mi na krležijanštinu.
A odvija se na nekom vojnom položaju. Na kraju radnje jedan vojnik totalno poludi ,ponavlja iste riječi i odlazi sa položaja u šumu urlajući iste riječi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Sramota Hrvatskoga radija: O srpskoj književnosti 68 emisija godišnje, o hrvatskoj samo 19
Radio drame posebno dobre. Žao mi je što ga ne pratim kao nekad, kažem, program je bio vrlo kvalitetan.jastreb wrote:Više sam puta slušao jednu radio dramu,ali ne znam kako se zove,pa ako već toliko slušate 3.program radija,onda morti neko bude znal.
Guest- Guest
Srpski propagadni rat, pod firmom kulture u eter pušćaju srpsko Načrtanje i to na način da submliniranom črilićnim porukama sluđuju hrvatski pukjastreb wrote:Više sam puta slušao jednu radio dramu,ali ne znam kako se zove,pa ako već toliko slušate 3.program radija,onda morti neko bude znal.
Kermit-
2014-04-17
Bitka kod Bistrice Lesne?jastreb wrote:Više sam puta slušao jednu radio dramu,ali ne znam kako se zove,pa ako već toliko slušate 3.program radija,onda morti neko bude znal.
Guest- Guest
maxportal kaže da se većinom radi o srpskim emisijamaStarhemberg wrote:Radio drame posebno dobre. Žao mi je što ga ne pratim kao nekad, kažem, program je bio vrlo kvalitetan.jastreb wrote:Više sam puta slušao jednu radio dramu,ali ne znam kako se zove,pa ako već toliko slušate 3.program radija,onda morti neko bude znal.
Kermit-
2014-04-17
Milojica iz glavice donje
rujan 16, 2016 na 11:17 pm
Cetnik sasa milosevic nije mogao odgovoriti…ostali jugfasisti i cetnici nisu mogli odgovoriti….a zasto bi i odgovarai kada su njih tamo uhljebili njihovi jugofasisticki cetnici sa iblera….jugofasistico cetnicki okot koji se smrtno boji lustracije…
rujan 16, 2016 na 11:17 pm
Cetnik sasa milosevic nije mogao odgovoriti…ostali jugfasisti i cetnici nisu mogli odgovoriti….a zasto bi i odgovarai kada su njih tamo uhljebili njihovi jugofasisticki cetnici sa iblera….jugofasistico cetnicki okot koji se smrtno boji lustracije…
Kermit-
2014-04-17
Marin
rujan 16, 2016 na 9:32 pm
Nižna je deratizacija jugočetnika, jugofila, filokomunista, zaštitnika ubojica nevinih ljudi, sisača proračuna koji rade protiv Hrvatske i Hrvata”
rujan 16, 2016 na 9:32 pm
Nižna je deratizacija jugočetnika, jugofila, filokomunista, zaštitnika ubojica nevinih ljudi, sisača proračuna koji rade protiv Hrvatske i Hrvata”
Kermit-
2014-04-17
Nije. To sam čitao i tu svi pogibaju. U ovoj radio drami nitko nije poginuo. nego je jedasn vojnik na kraju proplupao.Eva wrote:Bitka kod Bistrice Lesne?jastreb wrote:Više sam puta slušao jednu radio dramu,ali ne znam kako se zove,pa ako već toliko slušate 3.program radija,onda morti neko bude znal.
Baš sad googlam. Moglo bi biti "U logoru",a moglo bi biti da uopće nije Krleža.
2014-04-22
Zato onda hrvatski branitelji govore srpskim jezikomasilovski wrote:maxportal kaže da se većinom radi o srpskim emisijamaStarhemberg wrote:Radio drame posebno dobre. Žao mi je što ga ne pratim kao nekad, kažem, program je bio vrlo kvalitetan.jastreb wrote:Više sam puta slušao jednu radio dramu,ali ne znam kako se zove,pa ako već toliko slušate 3.program radija,onda morti neko bude znal.
Guest- Guest
asilovski wrote:maxportal kaže da se većinom radi o srpskim emisijama
ti si zaboravio hrvatski citati? jebo te maxportal u supak:
NA jučerašnjem Programskom vijeću HRT-a posebno je zanimljivo bilo izvješće v.d. ravnateljice Trećeg programa Hrvatskog radija Nevenke Dujmović. Iznijela je dio dosadašnje programske sheme te je nabrojila većinu emisija koje su se do prije dva mjeseca emitirale na HRT radiju.
Najbolji komentar:
FRANO
rujan 18, 2016 na 3:01 pm
NARODE HRVATSKI,TELALI DINARSKA LJEPOTICA ,SA GORE JADIKE ,DUJMOVIĆ NEVENKA!!
PROBUDITE SE KATOLIČKI HRVATI ,ONI STEPINČEVSKI SLJEDBENICI,KOJI STE NOSIOCI AMANETA SVOJIH PREDAKA,DINARSKIH HAJDUKA ,JOŠ IZ GORE JADIKE, A POSEBNO IZ VREMENA STEPINČEVSKE BOŽJE DRŽAVE ,KADA SU SE VAŠI PRECI ,ALTAJSKO-MONGOLSKA HORDA RATNIKA ,POKRŠTENIH KATOLIKA ,BALIJA , ZAKLELI NA APSOLUTNU VJERNOST I SLUŽBU KATOLIČKO-FEUDALNO-KASTINSKOJ CRKVI DA ĆE UVJEK BDITI NAD ČISTOĆOM BOŽJE DRŽAVE BEZ OBZIRA NA VELIČINU ŽRTVE ILI ŽRTAVA, PA VI NJIHOVI POTOMCI I VJERNI SLJEDBENICI KASTINKOG KRŠĆANSTVA I STEPINČEVSKOG HOLOKAUSTSKOG AMANETA ČISTE BOŽJE DRŽAVE ,PROBUDITE SE IZ SNA KOJI VAS JE OBHRVAO O ZGRTANJU RATNIH BENEFITA PA ZABORAVILI NA SVE ZAKLETVE I MNOGE ŽRTVE IZ CRNE RUPE U KOJU SU VAŠE PRETKE POBACALI ,ONI KOMUNISTIČKI ATEISTI I DIKTATORI, KOJE STE VI, OPET ,POD PATRONATOM SVETE MATERE CRKVE I ZAPADNE SVETE ALIJANSE, DEVEDESETIH GODINA, PORAZILI I USPOSTAVILI,ODNOSNO ,REINKARNIRALI NOVU STEPIČEVSKU DRŽAVU KOJU STE POMNO I DETALJNO ČISTILI OD SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH, SPRAČAJUĆI IH U LOGORE IDENTIČNE ONIMA IZ VREMENA VAŠIH PREDAKA IZ II SVJETSKLOG RATA , A MNOGE STE POSLALI U CRNU RUPU.MAŠALA ! I KADA SMO MISLILI DA SMO SVOJI NA SVOME OPET SE POJAVILA, IZ NIČEGA, NOVA KLICA TE KOMUN ISTIČKE POŠASTI, ALI SADA NE SA PUŠKAMA KAO 1941 GODINE. SADA NA MODERNIJI NAČIN,VRBOVANJEM SLABE KATOLIČKE DUŠE , DUŠE SPREMNE NA KORUPCIJU ,PA SE TAKO NAŠ STEPINČEVSKI ,HRVATSKI ,RADIO PRETVORIO U GLAS SRBADIJE IZ KOJEG SVAKOG DANA ODJEKUJU GLASI SPIKERA ,KAO TELALSKE PORUKE ,ČITAJU SE ESEJI O SPRSKOJ KNJIŽEVNOSTI ,SVE U SUPERLATIVIMA,A O DINARSKOJ EPICI ,O JUNAČKIM PODVIZIMA IZ GORE JADIKE ,PA DO FRANCETIĆEVIH I BOBANOVIH PODVIGA KOJI SU OBILJEŽENI ŠURMANCIMA ,ŠARANOVOM JAMOM ,JASENOCEM I MNOGIM DRUGIM ČISTILIŠTIMA ,ZA TU PROKLETU SRBADIJU, NI RIJEČI.
FRANO
rujan 18, 2016 na 3:01 pm
NARODE HRVATSKI,TELALI DINARSKA LJEPOTICA ,SA GORE JADIKE ,DUJMOVIĆ NEVENKA!!
PROBUDITE SE KATOLIČKI HRVATI ,ONI STEPINČEVSKI SLJEDBENICI,KOJI STE NOSIOCI AMANETA SVOJIH PREDAKA,DINARSKIH HAJDUKA ,JOŠ IZ GORE JADIKE, A POSEBNO IZ VREMENA STEPINČEVSKE BOŽJE DRŽAVE ,KADA SU SE VAŠI PRECI ,ALTAJSKO-MONGOLSKA HORDA RATNIKA ,POKRŠTENIH KATOLIKA ,BALIJA , ZAKLELI NA APSOLUTNU VJERNOST I SLUŽBU KATOLIČKO-FEUDALNO-KASTINSKOJ CRKVI DA ĆE UVJEK BDITI NAD ČISTOĆOM BOŽJE DRŽAVE BEZ OBZIRA NA VELIČINU ŽRTVE ILI ŽRTAVA, PA VI NJIHOVI POTOMCI I VJERNI SLJEDBENICI KASTINKOG KRŠĆANSTVA I STEPINČEVSKOG HOLOKAUSTSKOG AMANETA ČISTE BOŽJE DRŽAVE ,PROBUDITE SE IZ SNA KOJI VAS JE OBHRVAO O ZGRTANJU RATNIH BENEFITA PA ZABORAVILI NA SVE ZAKLETVE I MNOGE ŽRTVE IZ CRNE RUPE U KOJU SU VAŠE PRETKE POBACALI ,ONI KOMUNISTIČKI ATEISTI I DIKTATORI, KOJE STE VI, OPET ,POD PATRONATOM SVETE MATERE CRKVE I ZAPADNE SVETE ALIJANSE, DEVEDESETIH GODINA, PORAZILI I USPOSTAVILI,ODNOSNO ,REINKARNIRALI NOVU STEPIČEVSKU DRŽAVU KOJU STE POMNO I DETALJNO ČISTILI OD SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH, SPRAČAJUĆI IH U LOGORE IDENTIČNE ONIMA IZ VREMENA VAŠIH PREDAKA IZ II SVJETSKLOG RATA , A MNOGE STE POSLALI U CRNU RUPU.MAŠALA ! I KADA SMO MISLILI DA SMO SVOJI NA SVOME OPET SE POJAVILA, IZ NIČEGA, NOVA KLICA TE KOMUN ISTIČKE POŠASTI, ALI SADA NE SA PUŠKAMA KAO 1941 GODINE. SADA NA MODERNIJI NAČIN,VRBOVANJEM SLABE KATOLIČKE DUŠE , DUŠE SPREMNE NA KORUPCIJU ,PA SE TAKO NAŠ STEPINČEVSKI ,HRVATSKI ,RADIO PRETVORIO U GLAS SRBADIJE IZ KOJEG SVAKOG DANA ODJEKUJU GLASI SPIKERA ,KAO TELALSKE PORUKE ,ČITAJU SE ESEJI O SPRSKOJ KNJIŽEVNOSTI ,SVE U SUPERLATIVIMA,A O DINARSKOJ EPICI ,O JUNAČKIM PODVIZIMA IZ GORE JADIKE ,PA DO FRANCETIĆEVIH I BOBANOVIH PODVIGA KOJI SU OBILJEŽENI ŠURMANCIMA ,ŠARANOVOM JAMOM ,JASENOCEM I MNOGIM DRUGIM ČISTILIŠTIMA ,ZA TU PROKLETU SRBADIJU, NI RIJEČI.
Kermit-
2014-04-17
eto, sad si otkrila razlogEva wrote:Zato onda hrvatski branitelji govore srpskim jezikomasilovski wrote:maxportal kaže da se većinom radi o srpskim emisijamaStarhemberg wrote:Radio drame posebno dobre. Žao mi je što ga ne pratim kao nekad, kažem, program je bio vrlo kvalitetan.jastreb wrote:Više sam puta slušao jednu radio dramu,ali ne znam kako se zove,pa ako već toliko slušate 3.program radija,onda morti neko bude znal.
2014-04-12
Nje znaju.jastreb wrote:Nije. To sam čitao i tu svi pogibaju. U ovoj radio drami nitko nije poginuo. nego je jedasn vojnik na kraju proplupao.Eva wrote:Bitka kod Bistrice Lesne?jastreb wrote:Više sam puta slušao jednu radio dramu,ali ne znam kako se zove,pa ako već toliko slušate 3.program radija,onda morti neko bude znal.
Baš sad googlam. Moglo bi biti "U logoru",a moglo bi biti da uopće nije Krleža.
Guest- Guest
Raspored emitiranja -19.09.2016.
Noćni program
Jutarnji program
Prijepodnevni program
Poslijepodnevni program
Večernji program
Noćni program
Guest- Guest
I dodatni izvor prihoda jer instrukcije nisu gratis.maggie13 wrote:eto, sad si otkrila razlogEva wrote:Zato onda hrvatski branitelji govore srpskim jezikomasilovski wrote:maxportal kaže da se većinom radi o srpskim emisijamaStarhemberg wrote:Radio drame posebno dobre. Žao mi je što ga ne pratim kao nekad, kažem, program je bio vrlo kvalitetan.jastreb wrote:Više sam puta slušao jednu radio dramu,ali ne znam kako se zove,pa ako već toliko slušate 3.program radija,onda morti neko bude znal.
Guest- Guest
"Emisije Pojmovnik postjugoslavenske književnosti i Lica okolice bave se primarno srpskom i ostalom regionalnom književnošću kroz 68 emisija godišnje"kic wrote:asilovski wrote:maxportal kaže da se većinom radi o srpskim emisijama
ti si zaboravio hrvatski citati? jebo te maxportal u supak:
NA jučerašnjem Programskom vijeću HRT-a posebno je zanimljivo bilo izvješće v.d. ravnateljice Trećeg programa Hrvatskog radija Nevenke Dujmović. Iznijela je dio dosadašnje programske sheme te je nabrojila većinu emisija koje su se do prije dva mjeseca emitirale na HRT radiju.
U njima su slovenski, makedonski, bosanski i srpski književnici, a ne srspki kako kaže ova v.d. ili naslov da se radi o isključivo srspkim književnicima, čak što više niti pola nisu srbi, ali no...
Kermit-
2014-04-17
Eh,kad bi se naplaćivalo, dobro bih ja od toga živjela..zato sam i odustala od ispravljanja..uglavnom..Eva wrote:I dodatni izvor prihoda jer instrukcije nisu gratis.maggie13 wrote:eto, sad si otkrila razlogEva wrote:Zato onda hrvatski branitelji govore srpskim jezikomasilovski wrote:maxportal kaže da se većinom radi o srpskim emisijamaStarhemberg wrote:
Radio drame posebno dobre. Žao mi je što ga ne pratim kao nekad, kažem, program je bio vrlo kvalitetan.
2014-04-12
jebo im majku srpsku, čak i u tablicu stavljaju svoju čirlicuStarhemberg wrote:Raspored emitiranja -19.09.2016.
Noćni programJutarnji program
[th]00:00[/th][th]Euroclassic notturno - Euroclassic notturno[/th] Prijepodnevni program
[th]06:00[/th][th]Šest minuta poezije u šest - Šest minuta poezije u šest[/th] [th]06:06[/th][th]Svitanje na Trećem[/th] [th]07:00[/th][th]Najava programa[/th] [th]07:05[/th][th]Jutarnji koncert - Jutarnji koncert[/th] [th]08:45[/th][th]Theatralia - emisija o kazalištu[/th] [th]09:30[/th][th]Radio roman - Luka Bekavac: DRENJE[/th] [th]09:55[/th][th]Najava programa[/th] Poslijepodnevni program
[th]10:00[/th][th]Hrvatski glazbeni abecedarij - Hrvatski glazbeni abecedarij[/th] [th]10:30[/th][th]Razgovor s povodom - Razgovor s povodom[/th] [th]11:00[/th][th]Tražili ste, poslušajte[/th] Večernji program
[th]13:00[/th][th]Znanstveni koncentrat - Znanstveni koncentrat[/th] [th]13:30[/th][th]Arpeggio[/th] [th]14:00[/th][th]Francuski val[/th] [th]15:00[/th][th]Okrugli stol ponedjeljkom - Okrugli stol ponedjeljkom[/th] [th]16:00[/th][th]Najava programa[/th] [th]16:03[/th][th]Eppur si muove - Eppur si muove[/th] [th]16:35[/th][th]Život glazbe - Život glazbe[/th]
[th]18:00[/th][th]Radio igra - Hrvoje Hribar: MAGLA[/th] [th]19:00[/th][th]Tradicijska glazba - Tradicijska glazba[/th] [th]20:00[/th][th]Europeum - Euroradio - Europeum - Euroradio[/th] [th]22:00[/th][th]Najava programa[/th] [th]22:03[/th][th]Antologija pripovijetke - Antologija pripovijetke[/th] [th]22:30[/th][th]Služavka gospodarica - Služavka gospodarica[/th] [th]23:00[/th][th]Kozmopolis - književnost u kontekstu[/th] [th]23:30[/th][th]Americana[/th]
Kermit-
2014-04-17
Nepobitno je da su hrvatske kulturoloske povijesne veze s drzavama bivse Jugoslavije snazne, isto tako je nepobitno da srbi malo malo prisvoje ponesto hrvatske kulturne bastine, ponekog hrvatskog knjizevnika i tako to...jastreb wrote:Ma,Iskra me malo zavarničila.asilovski wrote:Jastrebe šta se dižeš na gasterbajter trolove, pola foruma živi od Vinipiga preko Australije, Danske pa do Švedske a brine ih radio program i srpska književnost dok čekaju Kentaki fraj čiken, potuna nebulozajastreb wrote:Gdje ? Kod kojeg pisca?iskra wrote:
Uh, koliko je onda te isprepletena turska i srpska knjizevnost.
Guest- Guest
Kaj ti Miha ni plaćal u proizvodima?maggie13 wrote:Eh,kad bi se naplaćivalo, dobro bih ja od toga živjela..zato sam i odustala od ispravljanja..uglavnom..Eva wrote:I dodatni izvor prihoda jer instrukcije nisu gratis.maggie13 wrote:eto, sad si otkrila razlogEva wrote:Zato onda hrvatski branitelji govore srpskim jezikomasilovski wrote:
maxportal kaže da se većinom radi o srpskim emisijama
Guest- Guest
Zato jer im ih Hrvati nude na placi.iskra wrote:Nepobitno je da su hrvatske kulturoloske povijesne veze s drzavama bivse Jugoslavije snazne, isto tako je nepobitno da srbi malo malo prisvoje ponesto hrvatske kulturne bastine, ponekog hrvatskog knjizevnika i tako to...jastreb wrote:Ma,Iskra me malo zavarničila.asilovski wrote:Jastrebe šta se dižeš na gasterbajter trolove, pola foruma živi od Vinipiga preko Australije, Danske pa do Švedske a brine ih radio program i srpska književnost dok čekaju Kentaki fraj čiken, potuna nebulozajastreb wrote:Gdje ? Kod kojeg pisca?iskra wrote:
Uh, koliko je onda te isprepletena turska i srpska knjizevnost.
Eto,mnogi se veliki Hrvati odriču Jergovića,Matvejevića,Tomića,pa čak i Smoje...sami ih proglašavajući srpskim piscima.
2014-04-22
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Danska ograničila broj kozojeba na samo petsto godišnje
» SOA objavila godišnje izvješće: Evo kakva je sigurnosna situacija u Hrvatskoj
» GROMOVI:''Kakva sramota!Na obljetnicu im dosao samo Milanovic'
» Češki ministar se zabrinuo:Česi oprez desetak nas godišnje gine u Hrvatskoj
» SVE IZGORELO, OSTALI SAMO ZIDOVI Veliki požar u srpskoj crkvi u Njujorku
» SOA objavila godišnje izvješće: Evo kakva je sigurnosna situacija u Hrvatskoj
» GROMOVI:''Kakva sramota!Na obljetnicu im dosao samo Milanovic'
» Češki ministar se zabrinuo:Česi oprez desetak nas godišnje gine u Hrvatskoj