Le Pen: Francuska više nije u rukama Francuza
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Le Pen: Francuska više nije u rukama Francuza
Vođa francuske desničarske partije Nacionalni front Marin Le Pen rekla je danas na prvom predizbornom skupu pred predsedničke izbore naredne godine da "Francuska nije na prodaju", te da će ako bude izabrana braniti nacionalni suverenitet zemlje.
Govoreći o sebi kao "kandidatu naroda", Lepenova je rekla da "Francuska više nije u rukama Francuza".
- Ovi izbori 2017. godine predstavljaće težak izbor između Francuske sa jedne strane – suvereniteta, njenog identiteta, vrednosti i prosperiteta, i sa druge strane zemlje koju više ne prepoznajemo, koja će nam uskoro postati strana - rekla je ona.
Okupljeni su zvižducima dočekali pominjanje "naredbi Parizu koje dolaze iz Berlina, Brisela i Vašingtona", a Lepenova je pohvalila britanske glasače koji su u junu izglasali napuštanje EU, dodajući da jedva čeka da i Francuska to uradi.
Najveći deo govora Lepenova je posvetila kritici migracija i "političko-verskih navika koje dolaze iz inostranstva", iako nije direktno pomenula islam.
http://www.blic.rs/vesti/svet/le-pen-francuska-vise-nije-u-rukama-francuza/l1vjx4p
Govoreći o sebi kao "kandidatu naroda", Lepenova je rekla da "Francuska više nije u rukama Francuza".
- Ovi izbori 2017. godine predstavljaće težak izbor između Francuske sa jedne strane – suvereniteta, njenog identiteta, vrednosti i prosperiteta, i sa druge strane zemlje koju više ne prepoznajemo, koja će nam uskoro postati strana - rekla je ona.
Okupljeni su zvižducima dočekali pominjanje "naredbi Parizu koje dolaze iz Berlina, Brisela i Vašingtona", a Lepenova je pohvalila britanske glasače koji su u junu izglasali napuštanje EU, dodajući da jedva čeka da i Francuska to uradi.
Najveći deo govora Lepenova je posvetila kritici migracija i "političko-verskih navika koje dolaze iz inostranstva", iako nije direktno pomenula islam.
http://www.blic.rs/vesti/svet/le-pen-francuska-vise-nije-u-rukama-francuza/l1vjx4p
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Le Pen: Francuska više nije u rukama Francuza
Pa što,ko ih jebe sami su si navukli crnčuge i arape u državu.
danni1-
2014-04-16
Ako je sudit po ovim rezultatima u Njemačkoj NF ce samo razbit desnicu u Francuskoj s time da ova umjerena desnica ne želi koalirat sa ekstremenom i onda bi mogli lijevicari sastavit vladu.
Stranka Angele Merkel doživjela poraz u Berlinu
Stranka Angele Merkel doživjela poraz u Berlinu
2014-04-11
super, bolje da ljevica sastavi vladu nego da Sarkozy dobije
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
je u rukama Francuza, samo što se dio Francuza priklonio ovim multi-kulti struji, i onda ne moš dobit nikako..
Točno. Umjerenoj evropskoj desnici koja se u suštini želi ulizati lijevom birackom tijelu treba biti poruceno upravo ono šta im je danas poruceno u Berlinu a to je : gospodo vi ili cete biti čista desnica bez koaliranja sa lijevim idejama ili nikad necete osvojit vlast.epikur37 wrote:super, bolje da ljevica sastavi vladu nego da Sarkozy dobije
2014-04-11
Regoč-
2015-08-21
Kao i Njemačka.Regoč wrote:Francuska je pod okupacijom!
Svi oni robuju SAD-u.
Danas čitam u N.listu kako će se ići za time da se EU oslobodi američkog zagrljaja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Regoč-
2015-08-21
europa se polako budi, opet ce nacionalizam dovesti red ali nakon anarhije
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
...hm....ocito joj ne smeta samo islam vec i nametanje svih drugih vjerskih obiljezja..dakle radi se o nacionalistkinji ateistici...jebe se njoj i za krscanstvo..zena ocito vidi veliku francusku...sto sam ja nedavno pisao...da desnici u europi nije samo prioritet islam koji je trenutno mozda problem ali istovremeno i pokrice za raznorazne aspiracije ili obnove nekakvih velikonacionalnih projekata
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Pa neka su... kako su sijali sada žanju.Regoč wrote:Francuska je pod okupacijom!
Točno.vuksadinare wrote:...hm....ocito joj ne smeta samo islam vec i nametanje svih drugih vjerskih obiljezja..dakle radi se o nacionalistkinji ateistici...jebe se njoj i za krscanstvo..zena ocito vidi veliku francusku...sto sam ja nedavno pisao..
2014-04-11
..i zato pisem nece europa ratovat sa muslimanima ratovat ce zbog naraslih velikodrzavnih apetita unutar same europe...ne bi bilo prvi put....bude tu svegaRayMabus wrote:Točno.vuksadinare wrote:...hm....ocito joj ne smeta samo islam vec i nametanje svih drugih vjerskih obiljezja..dakle radi se o nacionalistkinji ateistici...jebe se njoj i za krscanstvo..zena ocito vidi veliku francusku...sto sam ja nedavno pisao..
2015-09-08
Pa velika Fancuska i jest zaslužna za to što danas na svom teritoriju imaju 6 milijuna muslimana. Ona vidi moj kurac. Jel znaš koliko još prekooceanskih departmana (čitaj kolonija) ima Francuska? Znaš moj curac.vuksadinare wrote:...hm....ocito joj ne smeta samo islam vec i nametanje svih drugih vjerskih obiljezja..dakle radi se o nacionalistkinji ateistici...jebe se njoj i za krscanstvo..zena ocito vidi veliku francusku...sto sam ja nedavno pisao...da desnici u europi nije samo prioritet islam koji je trenutno mozda problem ali istovremeno i pokrice za raznorazne aspiracije ili obnove nekakvih velikonacionalnih projekata
100provocator wrote:Pa velika Fancuska i jest zaslužna za to što danas na svom teritoriju imaju 6 milijuna muslimana. Ona vidi moj kurac. Jel znaš koliko još prekooceanskih departmana (čitaj kolonija) ima Francuska? Znaš moj curac.vuksadinare wrote:...hm....ocito joj ne smeta samo islam vec i nametanje svih drugih vjerskih obiljezja..dakle radi se o nacionalistkinji ateistici...jebe se njoj i za krscanstvo..zena ocito vidi veliku francusku...sto sam ja nedavno pisao...da desnici u europi nije samo prioritet islam koji je trenutno mozda problem ali istovremeno i pokrice za raznorazne aspiracije ili obnove nekakvih velikonacionalnih projekata
2015-09-08
Le Penn pociva na ideji Degolizma ....to je nešto ko da se HSP sa svojim stranackim programom bori protiv islama i toga a u svom programu ima savez muslimana i Hrvata.....dakle kontradikcija.
O De Golu i Euroarabiji smo već pisali na onom starom forumu pa tko nije upratio ewo :
O De Golu i Euroarabiji smo već pisali na onom starom forumu pa tko nije upratio ewo :
Where does this mess come from? Who is responsible for all of this? Who created this insanity that is now our Muslim problems, our biggest threat to our future and existence, the cause of vicious crimes, import of medieval standards, economic strains and decline, the mess that Europe is in today?omni:Pa gdje nadje Arape? I cigani su 10 klasa iznad tog sljama.longisland:
Euroarabija je iskljucivo De Golova ideja. To je ideja koju provodi Pariz.
The whole problem originates from Europe’s Arab headquarters: France.
http://themuslimissue.wordpress.com/2012/10/03/french-ex-president-charles-de-gaulle-is-the-founding-father-of-eurabia/French president Charles de Gaulle is the scumbag responsible for today’s Muslim problems.
2014-04-11
Aha... malo si guglao...vuksadinare wrote:
100
E pa sad neka kusaju ono što su zakuhali.
Da se svi današnji departmani isprazne ne bi napunili jedan francuski grad srednje veličine. A ovi koji su bili nekada departmani, oni su se oslobodili kolonijalne vlasti i dočekali slobodu pa su otišli u Francusku.provocator wrote:Pa velika Fancuska i jest zaslužna za to što danas na svom teritoriju imaju 6 milijuna muslimana. Ona vidi moj kurac. Jel znaš koliko još prekooceanskih departmana (čitaj kolonija) ima Francuska? Znaš moj curac.vuksadinare wrote:...hm....ocito joj ne smeta samo islam vec i nametanje svih drugih vjerskih obiljezja..dakle radi se o nacionalistkinji ateistici...jebe se njoj i za krscanstvo..zena ocito vidi veliku francusku...sto sam ja nedavno pisao...da desnici u europi nije samo prioritet islam koji je trenutno mozda problem ali istovremeno i pokrice za raznorazne aspiracije ili obnove nekakvih velikonacionalnih projekata
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
nisam..volim zemljopisprovocator wrote:Aha... malo si guglao...vuksadinare wrote:
100
E pa sad neka kusaju ono što su zakuhali.
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Karamarkova sudbina u rukama Mosta: Sve više onih koji će glasati za opoziv, a podržava ga tek jedan
» SAD nije više u UNESCO
» DW : BIH više nije u recesiji, sad je u depresiji
» navikli smo se , ovo vise nije vijest
» Sad više nikome nije smiješno
» SAD nije više u UNESCO
» DW : BIH više nije u recesiji, sad je u depresiji
» navikli smo se , ovo vise nije vijest
» Sad više nikome nije smiješno
Page 1 of 2