'' ŽESTOKI NAPADI IZ SLOVENIJE 'Milanović je poput Tita rekao da ne priznaje sud, Hrvatsku ne smijemo pustiti u Schengen!' ''
Page 1 of 1
'' ŽESTOKI NAPADI IZ SLOVENIJE 'Milanović je poput Tita rekao da ne priznaje sud, Hrvatsku ne smijemo pustiti u Schengen!' ''
http://www.jutarnji.hr/zadnji-slovenski-adut-u-rukavu--dok-ne-pristanete--necete-uci-u-sengen-/1390694/
Guest- Guest
Re: '' ŽESTOKI NAPADI IZ SLOVENIJE 'Milanović je poput Tita rekao da ne priznaje sud, Hrvatsku ne smijemo pustiti u Schengen!' ''
hehehe..ovi Zlovenci su kukavne ucjenjivacke pichqe-par Excelance
Guest- Guest
Re: '' ŽESTOKI NAPADI IZ SLOVENIJE 'Milanović je poput Tita rekao da ne priznaje sud, Hrvatsku ne smijemo pustiti u Schengen!' ''
bogomdani wrote:hehehe..ovi Zlovenci su kukavne ucjenjivacke pichqe-par Excelance
Sad kažu da smo balkanci, a samo da maknu fokus sa činjenice što se sve događalo pred tim arbitražnim sudom...E neće ići. Ako sam nekad bio siguran da je dobro da je sada Milanović predsjednik hrvatske vlade, onda je to baš sada.
Guest- Guest
Ma to su sada igre zapljuckivanja i ucijena..Zadovoljan sam sto je SOJA napravila vrhunski posel nadzora,slovenskih korumpiranih politicara..psimmtr ebo..red wolf wrote:bogomdani wrote:hehehe..ovi Zlovenci su kukavne ucjenjivacke pichqe-par Excelance
Sad kažu da smo balkanci, a samo da maknu fokus sa činjenice što se sve događalo pred tim arbitražnim sudom...E neće ići. Ako sam nekad bio siguran da je dobro da je sada Milanović predsjednik hrvatske vlade, onda je to baš sada.
Guest- Guest
Necemo u shengen svakako. Hebe me se za šengen.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
to opet svakako ne odlucuju Zlovenci..ionako bi ih sada potrpao islamistickim izbjeglicama i pokazao ima bar 10 prijelaza u Sloveniju gdje mogu uci..
Guest- Guest
Hrvatska i onako nema para da smjesti sve te imigrante o svom trošku tako dace ovi masovno jurišat priko granica stavili ovi granicu tamo ili ne.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Hrvatska, nakon dugo vremena, ponovno ima državnika. Državnik povezuje na prvi pogled nepovezivo. Državnik donosi teške odluke. I stoji iza njih. Da, Hrvatska ima opet državnika.
Guest- Guest
Rekao sam jednom na onom propalom forumu, Hrvatska nije spremna za političara tipa Milanovića...Netipičan...Ali, dobro je da ga sad imamo...
Guest- Guest
moraćemo nešto dati slovencima..politika eu ...nema tvrdoglavosti..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
v_vlado wrote:moraćemo nešto dati slovencima..politika eu ...nema tvrdoglavosti..
Nećemo ne...
Guest- Guest
a to nije politika,u politici moraš dati da bi nešto dobio,nema pravde i poštenja...odlučuju drugi na duge staze...
2015-07-28
v_vlado wrote:a to nije politika,u politici moraš dati da bi nešto dobio,nema pravde i poštenja...odlučuju drugi na duge staze...
Ne državnik......
Guest- Guest
jel grk državnik....između naroda i eu balansira ...popušta eu i laže grcima...
2015-07-28
v_vlado wrote:jel grk državnik....između naroda i eu balansira ...popušta eu i laže grcima...
Nije...Da je ostao pri svom, da, bio bi državnik.
Guest- Guest
povijest poznaje državnike a danas korporacije i profit kroje stanje država...
2015-07-28
Gledaj to ovako, pobijedila je određena koncepcija i više ne možeš ništa učiniti.v_vlado wrote:povijest poznaje državnike a danas korporacije i profit kroje stanje država...
Guest- Guest
Similar topics
» Žestoki napadi na ISIL u Mosulu
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» Kako je Zoran Milanović rekao povijesno "NE" Baracku Obami
» Zrinko Tutic:'Ne bih rekao ili tako nazivao da je uspjeh Prijovicke fenomen. Ona je poput svoje svekrve Lepe Brene projekt pa i dijelom politicki.'
» Hrvatska u uefinoj Ligi nacija u prvoj ligi sa velikanima poput Njemačke,Italije,Engleske,Šapnjolske a Srbija u trečoj ligi u društvu Albanije,Crne Gore,Slovenije
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» Kako je Zoran Milanović rekao povijesno "NE" Baracku Obami
» Zrinko Tutic:'Ne bih rekao ili tako nazivao da je uspjeh Prijovicke fenomen. Ona je poput svoje svekrve Lepe Brene projekt pa i dijelom politicki.'
» Hrvatska u uefinoj Ligi nacija u prvoj ligi sa velikanima poput Njemačke,Italije,Engleske,Šapnjolske a Srbija u trečoj ligi u društvu Albanije,Crne Gore,Slovenije
Page 1 of 1