Vučić ‘posrbio’ Vojvodinu
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vučić ‘posrbio’ Vojvodinu
lobo1 wrote:od kada ? poslije 1945 oni poubijani u Jasenovcu, ebote sramoto ljudska .pizzon wrote:pa da, tamo gde su srbi 70%
i to u proseku.
novi sad, 80% i t.d.
bolje da pitamo ustase
nema nista, cao, kraj !
Laut Adam Riese (Njemački matematiker) nemoguće da vas poslije rata toliko ima u BiH,u užoj Hrvatskoj, i u Vojvodini , osim ako ste ŠTAKORI!.
ja nisam Bog da znam sta je moguce a sta nemoguce,
o tome ne odlucujem.
dodji da nas popises, da proveris !
slusaj,
ja sam 5% chetnik u odnosu na tvoje 100%
ustaske sramote.
yebati, ustasa naso da kenja o proterovanju i sl.
Guest- Guest
pa da dobro kaze evo npr Rusi su protjerali svabe ispred Staljingrada i izvrsili etnicko ciscenje tih povjesno Njemackih prostora i sad su to aneksirali i proglasiji za neku Rusku federaciju,tako slicno i u vojvodini
2014-04-14
Ja sam za srpsku a ne multikulti Vojvodinu.
Treba konačno otvorit oči i objasnit Hrvatima i Mađarima da je to Srbija a ne tamo nekakva Vojvodina.
Vučić otvorio novi front.
Treba konačno otvorit oči i objasnit Hrvatima i Mađarima da je to Srbija a ne tamo nekakva Vojvodina.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
iz ovog jastreba samo sto ne iskoci krajiska krvkic wrote:popis iz 1690?
vuksadinare- Posts : 100321
2015-09-08
RayMabus wrote:Ja sam za srpsku a ne multikulti Vojvodinu.
kako to mislis, )
ko da se buni,:))
ti, vi, ko )
Guest- Guest
Pizzon mene boli kuraz. Hrvati su tamo i onako manjina od par posto. Ono imate nam vratit one enklavice s onu stranu Dunava i Šarengradsku Adu al to nije razlog za izbijanje rata tj dogovrit cemo nešto na kraju opet i sve ok tj to cete vi vratit al će biti demilitizirano il tako nešto i nema problema.
Imat cete problem s Mađarima kojih ima 250 tisuca i to gore na sjeveru su koncentrirani a nabili ste im ovu četnicku zastavu kao njihovu.
Vučić je Hrvatskoj napravio medvjeđu uslugu jer sad ako ikad Srbija uđe u rat na Mađare možemo 100% računat.
Imat cete problem s Mađarima kojih ima 250 tisuca i to gore na sjeveru su koncentrirani a nabili ste im ovu četnicku zastavu kao njihovu.
Vučić je Hrvatskoj napravio medvjeđu uslugu jer sad ako ikad Srbija uđe u rat na Mađare možemo 100% računat.
2014-04-11
nemao mi sta da vracamoRayMabus wrote:Pizzon mene boli kuraz. Hrvati su tamo i onako manjina od par posto. Ono imate nam vratit one enklavice s onu stranu Dunava i Šarengradsku Adu al to nije razlog za izbijanje rata tj dogovrit cemo nešto na kraju opet i sve ok tj to cete vi vratit al će biti demilitizirano il tako nešto i nema problema.
dunav je granica
i kad nemate nista nemoj da kukate
nad necim sto izmisljate
Guest- Guest
Pizzon jest ti svijestan da si Mađarima nabio četničku zastavu kao njihovu ?
2014-04-11
ne vidim da u madjarskoj ima srpskih simbola
u simbolima madjarske
u simbolima madjarske
Guest- Guest
Dobro al jesi li svijestan da si grb Vojvodine koji je neutralan i prikazuje Srijem , Banta i Bačku zamjenio četničkom zastavom ?pizzon wrote:ne vidim da u madjarskoj ima srpskih simbola
u simbolima madjarske
Jel kužiš šta ste napravili ?
Ne ocito.
2014-04-11
RayMabus wrote:Dobro al jesi li sijestan da si grb Vojvodine koji je neutralan i prikazuje Srijem , Bnata i Bačku zamjenio četničkom zastavom ?pizzon wrote:ne vidim da u madjarskoj ima srpskih simbola
u simbolima madjarske
Jel kužiš šta ste napravili ?
Ne ocito.
sta je nutralno,
kako moze da bude neutralno
sta je u hrvatskoj neutralno
sta je u madjarskoj neutralno
Guest- Guest
Dobro ne žesti se. Hrvatska je ovdje i onako sekundarna. Bitni su Mađari.
Sad čete imat otpor gore.
Sad čete imat otpor gore.
2014-04-11
nostradamus nije prorekao nikakve probleme sa madjarima,samo sa talijanima,govorio je u jednom od svojih stihova "gorjet ce ligurske drage"
2014-04-14
U biti je al to je kasnije na vremenskoj stazi. Vec sam ti jednom vadio te tekstove tako da ne smaraj. Al eto izgleda sami ste počeli. Sad ste a da vas nitko nije povlacio za jezik i nicim isprovocirani Mađarima na sjeveru Vojvodine nametnili četničku zastavu i grb kao njihov. FIno. Krasno. Bravo pametni.Winter is coming wrote:nostradamus nije prorekao nikakve probleme sa madjarima,
2014-04-11
kakve to ima veze sa konjskim trkama?
2014-04-14
vojvodinu su naselili "jasenovacki srbi".prije toga ih tamo nije bilo ni 10%..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
NIkakve a i ponovit ču : Hr je ovdje sekundarda dok je primarni odnos sa Mađarima i Mađarskom al ono hebe me se njihov problem a ne moj.Winter is coming wrote:kakve to ima veze sa konjskim trkama?
2014-04-11
a jastreb po x-ti put pokazuje da je dete srpskog oficira..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
pa dobro sta se onda toliko seksualno uzbudjujesRayMabus wrote:NIkakve a i ponovit ču : Hr je ovdje sekundarda dok je primarni odnos sa Mađarima i Mađarskom al ono hebe me se njihov problem a ne moj.Winter is coming wrote:kakve to ima veze sa konjskim trkama?
2014-04-14
Pa zato šta ste nam upravo napravili medvjeđu uslugu i dođe li do rata na srijemskom frontu tj direktnog sukoba Hr i Srbije sad na Mađare možemo 100% računat.Winter is coming wrote:pa dobro sta se onda toliko seksualno uzbudjujesRayMabus wrote:NIkakve a i ponovit ču : Hr je ovdje sekundarda dok je primarni odnos sa Mađarima i Mađarskom al ono hebe me se njihov problem a ne moj.Winter is coming wrote:kakve to ima veze sa konjskim trkama?
Hvala.
2014-04-11
eto vidis da je sve u redu
2014-04-14
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Mađari dolaze po Vojvodinu
» PAJTIĆEVI OTCEPILI VOJVODINU:Hoće u EU bez Srbije!
» Canak bi neovisnu Vojvodinu ali i unitarnu i gradZansku BiH
» Vojvodinu vodi vojvoda, šešeljevac Igor Mirović
» Mađari dolaze po Vojvodinu
» PAJTIĆEVI OTCEPILI VOJVODINU:Hoće u EU bez Srbije!
» Canak bi neovisnu Vojvodinu ali i unitarnu i gradZansku BiH
» Vojvodinu vodi vojvoda, šešeljevac Igor Mirović
Page 2 of 4