Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
ma boli me kurac.jastreb wrote:Neki dan je svećenik iz jedne župe u Italiji blagoslovio brak dvije lezbijke.
O tome je naš tisak malo pisao. Ovu vijest našao sam na zadnjoj stranici N.lista.
pripadnik sam kršćanskog okruženja, ali kod nas već generacijama nitko nije vjernik. niti pripadnik crkve.
provlače se još neki germanski običaji.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
a, konana?Starhemberg wrote:Ja nisam Ličanin, ali volim Mitru.jastreb wrote:Koliko sam čitao stari su Ličani bili štovatelji Mitre.
2014-12-30
'Nako.veber wrote:a, konana?Starhemberg wrote:Ja nisam Ličanin, ali volim Mitru.jastreb wrote:Koliko sam čitao stari su Ličani bili štovatelji Mitre.
Guest- Guest
da nije bilo konana u mojoj nježnoj predškolskoj dobi, možda se ne bi nikad zainteresirao za povjest.Starhemberg wrote:'Nako.veber wrote:a, konana?Starhemberg wrote:Ja nisam Ličanin, ali volim Mitru.jastreb wrote:Koliko sam čitao stari su Ličani bili štovatelji Mitre.
ovako mi je otvorio cijeli jedan svijet.
2014-12-30
Meni oni filmovi o Bibliji :) Samo sam tad miješao Egipćane i Rimljane, gamad i jedni i drugi pa mislio da su isti :Dveber wrote:da nije bilo konana u mojoj nježnoj predškolskoj dobi, možda se ne bi nikad zainteresirao za povjest.Starhemberg wrote:'Nako.veber wrote:a, konana?Starhemberg wrote:Ja nisam Ličanin, ali volim Mitru.jastreb wrote:Koliko sam čitao stari su Ličani bili štovatelji Mitre.
ovako mi je otvorio cijeli jedan svijet.
Guest- Guest
ne pljuj mi o rimljanima
2014-12-30
https://www.facebook.com/Republic2Empire/?fref=ts ;)veber wrote:ne pljuj mi o rimljanima
Guest- Guest
jebi se.
uz sve knjige, samo mi još i to treba...
2014-12-30
Čudo od grupe, vrh ilustracije, zanimljive raspraveveber wrote:jebi se.
Guest- Guest
papa pederu
marcellus wrote:papa pederu
Guest- Guest
ovo slučajnost u nicku, ili si ti ona iskra odavno s net.hr?iskra wrote:marcellus wrote:papa pederu
2014-12-30
Starhemberg wrote:Ja nisam Ličanin, ali volim Mitru.jastreb wrote:Koliko sam čitao stari su Ličani bili štovatelji Mitre.
good guy Mitra, doesn't watch you masturbate
Aj ti poslušaj papu pa otvori svoja vrata džihadistima. Ali nemoj kao papa prvo obaviti sigurnosnu provjeru, nego onako, nasliepo.Starhemberg wrote:Regoč wrote:Kreten glupi, strieljati ga kao primjer drugim petokolonašima.
Strogo hijerarhijski organizirana profitabilna organizacija.MaximusDecimusMiridije wrote:Sema je da je ustrojstvo crkve takve da ukoliko si uvjereni sljedbenik iste. Nema tu...antipapa ovo-ono. Crkva kao organizacija nije demokracija. Pa da mozes ono...ovo mi se svidja, ali ovo mi se ne svidja pa to hocu pa to necu. Jok. Nego je od starta ustrojstvo...piramida. Od vrha do dna. Naravno ako cemo istu usporediti s onim sto pise u bibliji. Opcenito onda po tome katolicka crkva ne slijedi u gomili toga nauk svete knjige. Samo onda se opet bibliju vise shvati...pausalno. Kad bi krenuli raspravu na djelove koji su "otpisani" e onda bi tek cirkus nastao. U principu sve pada na jednoj od prvih. Nemaj drugih Bogova uz mene. Zanemari sada novac i otrcane fraze samoga modernog vremena. Udjes u crkvu....a ono kip sveca ovoga ili onoga...crkva svetog ovog ili onog bla bla bla. Dakle citavu se shemu naposlijetku opet rastocilo preko svake mjere usuprot jednom od idejnih pravila iste :)
A po hijerarhijskoj ljestvici se penje nimalo svetim metodama, laktarenjem, podmetanjem, lobiranjem...neću dalje...
Trinity-
2014-04-17
That' the point.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja mislim....doduse striktno osobno. Da je jako pogresno vezati samoga sebe uz crkvu ono trough trough. Mislik okej, to mozda i je odmak od tradicionalnoga. Ali ono....smjer crkve kao takve u politickim pitanjima ovisi iskljucivo o misljenju ili hiru pojedinca na celu same crkve. Tu dolazi ono sto sam rekao...ako netko se smatra clanom katolicke crkve. Onda u principu nemas sta razmisljati i zamisljati :) ima da slijedis gazdu na celu piramide....jer po defaultu ispada da je isti nadahnut da vodi tu crkvu. I nema sad tu nekakvih rupa u zakonu,instant rjesenja.....meni Benedikt drazi blabla. Zna se tko je vodja, ako jesi clan crkve jelte.
Trinity-
2014-04-17
Bravo,slazem se sa papom
2014-04-14
Triny wrote:Strogo hijerarhijski organizirana profitabilna organizacija.MaximusDecimusMiridije wrote:Sema je da je ustrojstvo crkve takve da ukoliko si uvjereni sljedbenik iste. Nema tu...antipapa ovo-ono. Crkva kao organizacija nije demokracija. Pa da mozes ono...ovo mi se svidja, ali ovo mi se ne svidja pa to hocu pa to necu. Jok. Nego je od starta ustrojstvo...piramida. Od vrha do dna. Naravno ako cemo istu usporediti s onim sto pise u bibliji. Opcenito onda po tome katolicka crkva ne slijedi u gomili toga nauk svete knjige. Samo onda se opet bibliju vise shvati...pausalno. Kad bi krenuli raspravu na djelove koji su "otpisani" e onda bi tek cirkus nastao. U principu sve pada na jednoj od prvih. Nemaj drugih Bogova uz mene. Zanemari sada novac i otrcane fraze samoga modernog vremena. Udjes u crkvu....a ono kip sveca ovoga ili onoga...crkva svetog ovog ili onog bla bla bla. Dakle citavu se shemu naposlijetku opet rastocilo preko svake mjere usuprot jednom od idejnih pravila iste :)
A po hijerarhijskoj ljestvici se penje nimalo svetim metodama, laktarenjem, podmetanjem, lobiranjem...neću dalje...
u stvari je Katolicka Crkva najveci dobrotvor na svijetu bez premca, preko 90% prihoda poklone..
izvor?kic wrote:Triny wrote:Strogo hijerarhijski organizirana profitabilna organizacija.MaximusDecimusMiridije wrote:Sema je da je ustrojstvo crkve takve da ukoliko si uvjereni sljedbenik iste. Nema tu...antipapa ovo-ono. Crkva kao organizacija nije demokracija. Pa da mozes ono...ovo mi se svidja, ali ovo mi se ne svidja pa to hocu pa to necu. Jok. Nego je od starta ustrojstvo...piramida. Od vrha do dna. Naravno ako cemo istu usporediti s onim sto pise u bibliji. Opcenito onda po tome katolicka crkva ne slijedi u gomili toga nauk svete knjige. Samo onda se opet bibliju vise shvati...pausalno. Kad bi krenuli raspravu na djelove koji su "otpisani" e onda bi tek cirkus nastao. U principu sve pada na jednoj od prvih. Nemaj drugih Bogova uz mene. Zanemari sada novac i otrcane fraze samoga modernog vremena. Udjes u crkvu....a ono kip sveca ovoga ili onoga...crkva svetog ovog ili onog bla bla bla. Dakle citavu se shemu naposlijetku opet rastocilo preko svake mjere usuprot jednom od idejnih pravila iste :)
u stvari je Katolicka Crkva najveci dobrotvor na svijetu bez premca, preko 90% prihoda poklone..
Kermit-
2014-04-17
https://rationalcatholicism.com/2014/07/21/dispelling-the-myth-of-greed-in-the-holy-catholic-church-the-inherent-good-of-catholic-basilicas/asilovski wrote:izvor?kic wrote:u stvari je Katolicka Crkva najveci dobrotvor na svijetu bez premca, preko 90% prihoda poklone..Triny wrote:Strogo hijerarhijski organizirana profitabilna organizacija.MaximusDecimusMiridije wrote:Sema je da je ustrojstvo crkve takve da ukoliko si uvjereni sljedbenik iste. Nema tu...antipapa ovo-ono. Crkva kao organizacija nije demokracija. Pa da mozes ono...ovo mi se svidja, ali ovo mi se ne svidja pa to hocu pa to necu. Jok. Nego je od starta ustrojstvo...piramida. Od vrha do dna. Naravno ako cemo istu usporediti s onim sto pise u bibliji. Opcenito onda po tome katolicka crkva ne slijedi u gomili toga nauk svete knjige. Samo onda se opet bibliju vise shvati...pausalno. Kad bi krenuli raspravu na djelove koji su "otpisani" e onda bi tek cirkus nastao. U principu sve pada na jednoj od prvih. Nemaj drugih Bogova uz mene. Zanemari sada novac i otrcane fraze samoga modernog vremena. Udjes u crkvu....a ono kip sveca ovoga ili onoga...crkva svetog ovog ili onog bla bla bla. Dakle citavu se shemu naposlijetku opet rastocilo preko svake mjere usuprot jednom od idejnih pravila iste :)
Kod nas su brojke obrnutekic wrote:https://rationalcatholicism.com/2014/07/21/dispelling-the-myth-of-greed-in-the-holy-catholic-church-the-inherent-good-of-catholic-basilicas/asilovski wrote:izvor?kic wrote:u stvari je Katolicka Crkva najveci dobrotvor na svijetu bez premca, preko 90% prihoda poklone..Triny wrote:Strogo hijerarhijski organizirana profitabilna organizacija.MaximusDecimusMiridije wrote:Sema je da je ustrojstvo crkve takve da ukoliko si uvjereni sljedbenik iste. Nema tu...antipapa ovo-ono. Crkva kao organizacija nije demokracija. Pa da mozes ono...ovo mi se svidja, ali ovo mi se ne svidja pa to hocu pa to necu. Jok. Nego je od starta ustrojstvo...piramida. Od vrha do dna. Naravno ako cemo istu usporediti s onim sto pise u bibliji. Opcenito onda po tome katolicka crkva ne slijedi u gomili toga nauk svete knjige. Samo onda se opet bibliju vise shvati...pausalno. Kad bi krenuli raspravu na djelove koji su "otpisani" e onda bi tek cirkus nastao. U principu sve pada na jednoj od prvih. Nemaj drugih Bogova uz mene. Zanemari sada novac i otrcane fraze samoga modernog vremena. Udjes u crkvu....a ono kip sveca ovoga ili onoga...crkva svetog ovog ili onog bla bla bla. Dakle citavu se shemu naposlijetku opet rastocilo preko svake mjere usuprot jednom od idejnih pravila iste :)
Kermit-
2014-04-17
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» PAPINA ŠAMARČINA
» Otvorite granice i pustite migrante
» "Hvala ti Srbijo" i "Otvorite kapiju"
» NOVA LJEVICA: Otvorite sve arhive do 2000-te!!!
» Savska 66: Hitno otvorite granicu i uspostavite vezu sa Srbijom
» Otvorite granice i pustite migrante
» "Hvala ti Srbijo" i "Otvorite kapiju"
» NOVA LJEVICA: Otvorite sve arhive do 2000-te!!!
» Savska 66: Hitno otvorite granicu i uspostavite vezu sa Srbijom
Page 5 of 9