Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
Vidi ti čifuta sebičnoga!
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
Pa u drugom ili trećem postu u temi ja sam o tome pisao.frakcija wrote:više nacional socijalistička..ostali su mogli primit pomazanje jedino ako pokažu otvorenu podređenost židovima:deda ilerminatus wrote:komunistička ideologija je proizašla iz kršćanstva, iz kršćanske filozofije, sve te njihove ideje i metode već pišu u Bibliji
Mt 15,21-28
21Isus zatim ode odande i povuče se u krajeve tirske i sidonske. 22I gle: žena neka, Kanaanka iz onih krajeva, iziđe vičući: "Smiluj mi se, Gospodine, Sine Davidov! Kći mi je teško opsjednuta!" 23Ali on joj ne uzvrati ni riječi. Pristupe mu na to učenici te ga moljahu: "Udovolji joj jer viče za nama." 24On odgovori: "Poslan sam samo k izgubljenim ovcama doma Izraelova." 25Ali ona priđe, pokloni mu se ničice i kaže: "Gospodine, pomozi mi!" 26On odgovori: "Ne priliči uzeti kruh djeci i baciti ga psićima." 27A ona će: "Da, Gospodine! Ali psići jedu od mrvica što padaju sa stola njihovih gospodara!" 28Tada joj Isus reče: "O ženo! Velika je vjera tvoja! Neka ti bude kako želiš." I ozdravi joj kći toga časa.
također iz navedenog se vidi da su resursi milosrđa ograničeni.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a i vidimo primjer školski kako učitelj uči od učenika.Regoč wrote:Vidi ti čifuta sebičnoga!
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
bravo ja davno otvorila kvotanje pa odgledala peti element..meni svaki put tekle suze kad i mili jovović..to ono ko što je i zijevanje prijelazno..prihvaćanje kršćanstva je prvenstveno prihvaćanje podređenosti židovima..izabrani narod ga nije dužan prihvatiti..ostali smo u službi izabranog naroda..sve teče po planujastreb wrote:Pa u drugom ili trećem postu u temi ja sam o tome pisao.frakcija wrote:više nacional socijalistička..ostali su mogli primit pomazanje jedino ako pokažu otvorenu podređenost židovima:deda ilerminatus wrote:komunistička ideologija je proizašla iz kršćanstva, iz kršćanske filozofije, sve te njihove ideje i metode već pišu u Bibliji
Mt 15,21-28
21Isus zatim ode odande i povuče se u krajeve tirske i sidonske. 22I gle: žena neka, Kanaanka iz onih krajeva, iziđe vičući: "Smiluj mi se, Gospodine, Sine Davidov! Kći mi je teško opsjednuta!" 23Ali on joj ne uzvrati ni riječi. Pristupe mu na to učenici te ga moljahu: "Udovolji joj jer viče za nama." 24On odgovori: "Poslan sam samo k izgubljenim ovcama doma Izraelova." 25Ali ona priđe, pokloni mu se ničice i kaže: "Gospodine, pomozi mi!" 26On odgovori: "Ne priliči uzeti kruh djeci i baciti ga psićima." 27A ona će: "Da, Gospodine! Ali psići jedu od mrvica što padaju sa stola njihovih gospodara!" 28Tada joj Isus reče: "O ženo! Velika je vjera tvoja! Neka ti bude kako želiš." I ozdravi joj kći toga časa.
također iz navedenog se vidi da su resursi milosrđa ograničeni.
2016-03-09
:)Regoč wrote:Kajo, ja mislio da ti u crkvu ne ideš otkad si se učlanila u Babe.
Pa skrivam to od baba. To ja potajno. Ko komunisti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Mudra si ti.
Vidis zajeba ti. Ja bio uvjeren da ce kandidat iz Juzne Amerike biti onako....hard-core krscanstvo. Stari Zavjet...sumpor,suze,krv u potocima....kad ono...
Guest- Guest
starozavjetna etika povlaštenima, novozavjetna potčinjenima. i mir na zemlji ljudima dobre volje koji znaju gdje im je mjesto.
2016-03-09
Samo potoci krvi mogu Europu ponovno učiniti jakom.
Regoč wrote:Samo potoci krvi mogu Europu ponovno učiniti jakom.
dijagram-
2015-08-09
Regoč wrote:Samo potoci krvi mogu Europu ponovno učiniti jakom.
Lijepo, sretno s time.
Guest- Guest
Da,samo što će to biti potoci kršćanske krvi.Regoč wrote:Samo potoci krvi mogu Europu ponovno učiniti jakom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a po kršćanskom vjerovanju središte moći u posljednjim vremenima se seli u novi jeruzalemjastreb wrote:Da,samo što će to biti potoci kršćanske krvi.Regoč wrote:Samo potoci krvi mogu Europu ponovno učiniti jakom.
2016-03-09
Jebi ga, tko ima volju za moći, ostvarit će ju na štetu onoga tko okreće drugi obraz.
Ko CEO Soroševog NGO-a, inače ljudi zaboravljaju kako je ovaj prevarant sa svojim jezuitima smjenio papau Benedikta i preoteo Svetu stolicu to prvo je bilo jasno, ovo kasnije samo nastavak...MaximusDecimusMiridije wrote:Vidis zajeba ti. Ja bio uvjeren da ce kandidat iz Juzne Amerike biti onako....hard-core krscanstvo. Stari Zavjet...sumpor,suze,krv u potocima....kad ono...
Kermit-
2014-04-17
svabo je bio zakon
dijagram-
2015-08-09
Franju u deveti krug!
Papu, da ne bude zabune!
Dobro on je Papa to ga ne cini strucnjakom za sigurnost i prevenciju od teroristickih napada.
Ja se za Papu molim, dobar sam katolik, sreca pa su dvojica, mogu birati za koga cu.
Ja se za Papu molim, dobar sam katolik, sreca pa su dvojica, mogu birati za koga cu.
Guest- Guest
ima vic kad se pogađao kao mladi esesovac sa arhanđelom da ne odstrijeli wojtylu, ako bude slijedeći papa.dijagram wrote:svabo je bio zakon
2016-03-09
oh, ne zaboravljamo asila, bez brige. :)asilovski wrote:Ko CEO Soroševog NGO-a, inače ljudi zaboravljaju kako je ovaj prevarant sa svojim jezuitima smjenio papau Benedikta i preoteo Svetu stolicu to prvo je bilo jasno, ovo kasnije samo nastavak...MaximusDecimusMiridije wrote:Vidis zajeba ti. Ja bio uvjeren da ce kandidat iz Juzne Amerike biti onako....hard-core krscanstvo. Stari Zavjet...sumpor,suze,krv u potocima....kad ono...
Guest- Guest
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» PAPINA ŠAMARČINA
» Otvorite granice i pustite migrante
» "Hvala ti Srbijo" i "Otvorite kapiju"
» NOVA LJEVICA: Otvorite sve arhive do 2000-te!!!
» Savska 66: Hitno otvorite granicu i uspostavite vezu sa Srbijom
» Otvorite granice i pustite migrante
» "Hvala ti Srbijo" i "Otvorite kapiju"
» NOVA LJEVICA: Otvorite sve arhive do 2000-te!!!
» Savska 66: Hitno otvorite granicu i uspostavite vezu sa Srbijom
Page 2 of 9