Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
E, ta iskra definitivno jesam.tre911 wrote:Ti si moja vukovarka Iskra ako se ne varam, drago mi te vidjeti poslje dugooo vremena :)iskra wrote:Pobrkao si nesto, moj broj ti nikad nisi imao, nismo cak ni komunicirali, mozda je postojala jos neka iskraveber wrote:broj isti?iskra wrote:Da, ta samveber wrote:
ovo slučajnost u nicku, ili si ti ona iskra odavno s net.hr?
Guest- Guest
Re: Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
Budi ćešće sa nama :)iskra wrote:E, ta iskra definitivno jesam.tre911 wrote:Ti si moja vukovarka Iskra ako se ne varam, drago mi te vidjeti poslje dugooo vremena :)iskra wrote:Pobrkao si nesto, moj broj ti nikad nisi imao, nismo cak ni komunicirali, mozda je postojala jos neka iskraveber wrote:broj isti?iskra wrote:
Da, ta sam
Guest- Guest
Radi ...samo njegovo stado nisu ateisti diljem katoličke Evrope i u tome je trik.dawson wrote:NWO Papa. Taj sigurno ne radi za interes svojeg stada u Europi.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Misliš da papa podržava ulazak emigranata u zemlje sa protestantskom većinom?RayMabus wrote:Radi ...samo njegovo stado nisu ateisti diljem katoličke Evrope i u tome je trik.dawson wrote:NWO Papa. Taj sigurno ne radi za interes svojeg stada u Europi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I ateistickom. Ne zaboravi da se od francuske revolucije ta tzv katolička Eropa odrice katolicanstva i Krista.jastreb wrote:Misliš da papa podržava ulazak emigranata u zemlje sa protestantskom većinom?RayMabus wrote:Radi ...samo njegovo stado nisu ateisti diljem katoličke Evrope i u tome je trik.dawson wrote:NWO Papa. Taj sigurno ne radi za interes svojeg stada u Europi.
SAMO TRPAJ.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» PAPINA ŠAMARČINA
» Otvorite granice i pustite migrante
» "Hvala ti Srbijo" i "Otvorite kapiju"
» NOVA LJEVICA: Otvorite sve arhive do 2000-te!!!
» Savska 66: Hitno otvorite granicu i uspostavite vezu sa Srbijom
» Otvorite granice i pustite migrante
» "Hvala ti Srbijo" i "Otvorite kapiju"
» NOVA LJEVICA: Otvorite sve arhive do 2000-te!!!
» Savska 66: Hitno otvorite granicu i uspostavite vezu sa Srbijom
Page 9 of 9