ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Go down

Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'  - Page 9 Empty Re: Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'

Post by Guest 9/19/2016, 12:31

tre911 wrote:
iskra wrote:
veber wrote:
iskra wrote:
veber wrote:
ovo slučajnost u nicku, ili si ti ona iskra odavno s net.hr?
Da, ta sam
broj isti?
Pobrkao si nesto, moj broj ti nikad nisi imao, nismo cak ni komunicirali, mozda je postojala jos neka iskra
Ti si moja vukovarka Iskra ako se ne varam, drago mi te vidjeti poslje dugooo vremena :) :cro
E, ta iskra definitivno jesam.  :D

Guest
Guest

Back to top Go down

Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'  - Page 9 Empty Re: Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'

Post by Guest 9/19/2016, 12:34

iskra wrote:
tre911 wrote:
iskra wrote:
veber wrote:
iskra wrote:
Da, ta sam
broj isti?
Pobrkao si nesto, moj broj ti nikad nisi imao, nismo cak ni komunicirali, mozda je postojala jos neka iskra
Ti si moja vukovarka Iskra ako se ne varam, drago mi te vidjeti poslje dugooo vremena :) :cro
E, ta iskra definitivno jesam.  :D
Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'  - Page 9 4xvim2p Budi ćešće sa nama :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/19/2016, 12:39

dawson wrote:NWO Papa. Taj sigurno ne radi za interes svojeg stada u Europi.
Radi ...samo njegovo stado nisu ateisti diljem katoličke Evrope i u tome je trik.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb 9/19/2016, 13:00

RayMabus wrote:
Radi ...samo njegovo stado nisu ateisti diljem katoličke Evrope i u tome je trik.
Misliš da papa podržava ulazak emigranata u zemlje sa protestantskom većinom?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/19/2016, 13:05

jastreb wrote:
RayMabus wrote:
Misliš da papa podržava ulazak emigranata u zemlje sa protestantskom većinom?
I ateistickom. Ne zaboravi da se od francuske revolucije ta tzv katolička Eropa odrice katolicanstva i Krista.

SAMO TRPAJ.

Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'  - Page 9 Kingdom-of-heaven-crusaders%20%5B1600x1200%5D
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Back to top

- Similar topics