Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
Europska unija ne može nastaviti održavati besmislene summite na kojima se ne donose prave odluke, rekao je u subotu talijanski premijer Matteo Renzi, dan nakon sudjelovanja na summitu u Bratislavi.
Europski čelnici, okupljeni u petak u Bratislavi, među kojima su bili njemačka kancelarka Angela Merkel i francuski predsjednik Francois Hollande, pokušali su pokazati jedinstvo i odlučnost nakon britanske odluke o napuštanju bloka.
"Italija čvrsto vjeruje da EU ima budućnost, no moramo početi uistinu raditi, jer nema koristi od već poznatih scenarija", kazao je Renzi za lokalnu televiziju RTV38.
"Bratislava je trebala biti veliki ponovni početak za EU, no umjesto toga je završila jednim razvodnjenim dokumentom. U ožujku 2017. održava se summit u Rimu. Dakle, pred nama je ključnih šest mjeseci da napravimo ozbiljan posao, ali ne možemo nastaviti na isti ovakav način koji ništa ne mijenja", kazao je talijanski lider.
S obzirom na to da je Italija postala glavno odredište migranata koji u Europu stižu Sredozemljem, a talijansko kopno im je najbliže, Renzi je izrazio žaljenje "što je njegova zemlja izvukla kraći kraj". Istaknuo je da EU treba plan za afričke zemlje kako bi ljudi otamo prestali stizati.
Rekao je i da će inzistirati na tome da EU dopusti Rimu odstupanje od proračunskih ciljeva te da investira u obnovu talijanskih škola stradalih u prošlomjesečnom potresu magnitude 6 u središnjem dijelu zemlje u kojemu je smrtno stradalo gotovo 300 stanovnika
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/matteo-renzi-europska-unija-ne-moze-nastaviti-odrzavati-besmislene-summite---450526.html
Gubo lijevicarska ( Matteo Renzi )
Papa je zakon.
SAMO TRPAJ.
Europski čelnici, okupljeni u petak u Bratislavi, među kojima su bili njemačka kancelarka Angela Merkel i francuski predsjednik Francois Hollande, pokušali su pokazati jedinstvo i odlučnost nakon britanske odluke o napuštanju bloka.
"Italija čvrsto vjeruje da EU ima budućnost, no moramo početi uistinu raditi, jer nema koristi od već poznatih scenarija", kazao je Renzi za lokalnu televiziju RTV38.
"Bratislava je trebala biti veliki ponovni početak za EU, no umjesto toga je završila jednim razvodnjenim dokumentom. U ožujku 2017. održava se summit u Rimu. Dakle, pred nama je ključnih šest mjeseci da napravimo ozbiljan posao, ali ne možemo nastaviti na isti ovakav način koji ništa ne mijenja", kazao je talijanski lider.
S obzirom na to da je Italija postala glavno odredište migranata koji u Europu stižu Sredozemljem, a talijansko kopno im je najbliže, Renzi je izrazio žaljenje "što je njegova zemlja izvukla kraći kraj". Istaknuo je da EU treba plan za afričke zemlje kako bi ljudi otamo prestali stizati.
Rekao je i da će inzistirati na tome da EU dopusti Rimu odstupanje od proračunskih ciljeva te da investira u obnovu talijanskih škola stradalih u prošlomjesečnom potresu magnitude 6 u središnjem dijelu zemlje u kojemu je smrtno stradalo gotovo 300 stanovnika
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/matteo-renzi-europska-unija-ne-moze-nastaviti-odrzavati-besmislene-summite---450526.html
Gubo lijevicarska ( Matteo Renzi )
Papa je zakon.
SAMO TRPAJ.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
Paoa, posalji nase biskupe u pizdu materinu
..meni nekako pari da ce prije sam sebe papa poslati u onu stvar...na koncu tko njega vise i slusa...Sora wrote:Paoa, posalji nase biskupe u pizdu materinu
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Ma znam.
Ali moram izlanuti kaj me mu a papa bi mogao rijesiti da hoce
Ali moram izlanuti kaj me mu a papa bi mogao rijesiti da hoce
Papa je zakon. Svi pljuju po njemu a ja kad sam skužio tajni plan katoličke crkve naprosto sam oduševljen.
SAMO TRPAJ.
SAMO TRPAJ.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
.....ali izjaviti daj pustite migrante onda nece biti terorizma..spada ipak u bullshit...no ima jos jedn astvar..papa franjo ih zove u europu a nikako da se sjeti da kaze neka ih i drugi kontinenti prime poglavito juzna amerika..to jos nisam cuo
2015-09-08
..ja sam shvatio ejdnu cinjenicu da je ovaj papa vrlo lukav...politicki tu mislim naosob..RayMabus wrote:Papa je zakon. Svi pljuju po njemu a ja kad sam skužio tajni plan katoličke crkve naprosto sam oduševljen.
SAMO TRPAJ.
2015-09-08
NWO Papa. Taj sigurno ne radi za interes svojeg stada u Europi.
..pa mislim da se dosta i o tome radi..on ej zajahao na val juznoamerickog antieuropskog raspolozenja.....i zato je stvorio jaku europsku oporbu unutar vatikana..tu mislim na katolicko svecenstvo u europi..uosatlom kad pogledas zbir njegovih putovanja svega 10% otpada na posjet europskim drzavama..a gotovo 50% je posjeta latinskoj americidawson wrote:NWO Papa. Taj sigurno ne radi za interes svojeg stada u Europi.
2015-09-08
iskra wrote:Pobrkao si nesto, moj broj ti nikad nisi imao, nismo cak ni komunicirali, mozda je postojala jos neka iskraveber wrote:broj isti?iskra wrote:Da, ta samveber wrote:ovo slučajnost u nicku, ili si ti ona iskra odavno s net.hr?iskra wrote:
Papo, otvori vatikanske dveri! Pokaži svojim primjerom.
otvor vrata europo malena
umoran sam idem sa terena
umoran sam idem sa terena
ja I sore cemo ic na radne akcije pravit dzamije
ona u dimijama a ja go do pasa pa se pogledamo
jebo I titu I hodzu I partiju koji ce to elktricitet bitprckov wrote:ja I sore cemo ic na radne akcije pravit dzamije
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Samo vas spojimo na mrežu pa ugasimo Krško.
Ti si moja vukovarka Iskra ako se ne varam, drago mi te vidjeti poslje dugooo vremena :)iskra wrote:Pobrkao si nesto, moj broj ti nikad nisi imao, nismo cak ni komunicirali, mozda je postojala jos neka iskraveber wrote:broj isti?iskra wrote:Da, ta samveber wrote:ovo slučajnost u nicku, ili si ti ona iskra odavno s net.hr?iskra wrote:
Guest- Guest
Regoč wrote:Samo vas spojimo na mrežu pa ugasimo Krško.
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
marcellus wrote:katolici vjeruju u isusov nauk, ne u pape Bogiaglia ili kako se već zoveStarhemberg wrote:U pakao ćeš, loš si katolik, svetogrdiš.Regoč wrote:Ajd Papa, odjebi!
*Borgiaglia
Starhemberg wrote:Katolicima je papa vrhovni vjerski autoritet i njegova riječ ima dogmatsku vrijednost. Nije se to valjda promijenilo od nedavno?marcellus wrote:katolici vjeruju u isusov nauk, ne u pape Bogiaglia ili kako se već zoveStarhemberg wrote:U pakao ćeš, loš si katolik, svetogrdiš.Regoč wrote:Ajd Papa, odjebi!
Zapravo nije nikad baš ni bilo tako, papina je zadnja samo u teološkim raspravama kad se kardinali ne mogu dogovoriti oko nečeg, smatra se ispravnim papino tumačenje.
I onda se neki čude da je kršćanstvo a pogotovo katoličko off u Europi.
E, ta iskra definitivno jesam.tre911 wrote:Ti si moja vukovarka Iskra ako se ne varam, drago mi te vidjeti poslje dugooo vremena :)iskra wrote:Pobrkao si nesto, moj broj ti nikad nisi imao, nismo cak ni komunicirali, mozda je postojala jos neka iskraveber wrote:broj isti?iskra wrote:Da, ta samveber wrote:
ovo slučajnost u nicku, ili si ti ona iskra odavno s net.hr?
Guest- Guest
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» PAPINA ŠAMARČINA
» Otvorite granice i pustite migrante
» "Hvala ti Srbijo" i "Otvorite kapiju"
» NOVA LJEVICA: Otvorite sve arhive do 2000-te!!!
» Savska 66: Hitno otvorite granicu i uspostavite vezu sa Srbijom
» Otvorite granice i pustite migrante
» "Hvala ti Srbijo" i "Otvorite kapiju"
» NOVA LJEVICA: Otvorite sve arhive do 2000-te!!!
» Savska 66: Hitno otvorite granicu i uspostavite vezu sa Srbijom
Page 8 of 9