Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
Kod nas su brojke obrnutekic wrote:https://rationalcatholicism.com/2014/07/21/dispelling-the-myth-of-greed-in-the-holy-catholic-church-the-inherent-good-of-catholic-basilicas/asilovski wrote:izvor?kic wrote:u stvari je Katolicka Crkva najveci dobrotvor na svijetu bez premca, preko 90% prihoda poklone..Triny wrote:Strogo hijerarhijski organizirana profitabilna organizacija.MaximusDecimusMiridije wrote:Sema je da je ustrojstvo crkve takve da ukoliko si uvjereni sljedbenik iste. Nema tu...antipapa ovo-ono. Crkva kao organizacija nije demokracija. Pa da mozes ono...ovo mi se svidja, ali ovo mi se ne svidja pa to hocu pa to necu. Jok. Nego je od starta ustrojstvo...piramida. Od vrha do dna. Naravno ako cemo istu usporediti s onim sto pise u bibliji. Opcenito onda po tome katolicka crkva ne slijedi u gomili toga nauk svete knjige. Samo onda se opet bibliju vise shvati...pausalno. Kad bi krenuli raspravu na djelove koji su "otpisani" e onda bi tek cirkus nastao. U principu sve pada na jednoj od prvih. Nemaj drugih Bogova uz mene. Zanemari sada novac i otrcane fraze samoga modernog vremena. Udjes u crkvu....a ono kip sveca ovoga ili onoga...crkva svetog ovog ili onog bla bla bla. Dakle citavu se shemu naposlijetku opet rastocilo preko svake mjere usuprot jednom od idejnih pravila iste :)
A po hijerarhijskoj ljestvici se penje nimalo svetim metodama, laktarenjem, podmetanjem, lobiranjem...neću dalje...
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Re: Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
Ja ne. Koliko je taj pobio nevinih goveda.Starhemberg wrote:Ja nisam Ličanin, ali volim Mitru.jastreb wrote:Koliko sam čitao stari su Ličani bili štovatelji Mitre.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kod nas je za vrijeme rata najvise hrane dijelila crkva a merhamet je dijelio po fildzan ulja, doslovno. Mnogi muslimani I srbi su primali od karitasa
Kod nas su se lokalni merhametlije preko noći obogatili.prckov wrote:kod nas je za vrijeme rata najvise hrane dijelila crkva a merhamet je dijelio po fildzan ulja, doslovno. Mnogi muslimani I srbi su primali od karitasa
2014-04-22
Što znači da i onih 10% što im ostane nije malo.kic wrote:Triny wrote:Strogo hijerarhijski organizirana profitabilna organizacija.MaximusDecimusMiridije wrote:Sema je da je ustrojstvo crkve takve da ukoliko si uvjereni sljedbenik iste. Nema tu...antipapa ovo-ono. Crkva kao organizacija nije demokracija. Pa da mozes ono...ovo mi se svidja, ali ovo mi se ne svidja pa to hocu pa to necu. Jok. Nego je od starta ustrojstvo...piramida. Od vrha do dna. Naravno ako cemo istu usporediti s onim sto pise u bibliji. Opcenito onda po tome katolicka crkva ne slijedi u gomili toga nauk svete knjige. Samo onda se opet bibliju vise shvati...pausalno. Kad bi krenuli raspravu na djelove koji su "otpisani" e onda bi tek cirkus nastao. U principu sve pada na jednoj od prvih. Nemaj drugih Bogova uz mene. Zanemari sada novac i otrcane fraze samoga modernog vremena. Udjes u crkvu....a ono kip sveca ovoga ili onoga...crkva svetog ovog ili onog bla bla bla. Dakle citavu se shemu naposlijetku opet rastocilo preko svake mjere usuprot jednom od idejnih pravila iste :)
A po hijerarhijskoj ljestvici se penje nimalo svetim metodama, laktarenjem, podmetanjem, lobiranjem...neću dalje...
u stvari je Katolicka Crkva najveci dobrotvor na svijetu bez premca, preko 90% prihoda poklone..
Trinity-
2014-04-17
koliko je ono bilo mujaga u hr?prckov wrote:kod nas je za vrijeme rata najvise hrane dijelila crkva a merhamet je dijelio po fildzan ulja, doslovno. Mnogi muslimani I srbi su primali od karitasa
200 000?
2014-12-30
ovog manitog franjevca triba ubit sto prije..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
nije franjevac nego isusovacmax123 wrote:ovog manitog franjevca triba ubit sto prije..
Trinity-
2014-04-17
Papa steraj nase biskupe u picku materinu
kaj nisu muftije kod vas?Sora wrote:Papa steraj nase biskupe u picku materinu
2014-12-30
katolici vjeruju u isusov nauk, ne u pape Bogiaglia ili kako se već zoveStarhemberg wrote:U pakao ćeš, loš si katolik, svetogrdiš.Regoč wrote:Ajd Papa, odjebi!
ajmo na pivo.
2014-12-30
Danas je dan koji treba provesti s obitelji,a ne se opijati okolo.veber wrote:ajmo na pivo.
Marcellusu danas sigurno ne pada na pamet s tobom po kafanama lunjat.
2014-04-22
Katolicima je papa vrhovni vjerski autoritet i njegova riječ ima dogmatsku vrijednost. Nije se to valjda promijenilo od nedavno?marcellus wrote:katolici vjeruju u isusov nauk, ne u pape Bogiaglia ili kako se već zoveStarhemberg wrote:U pakao ćeš, loš si katolik, svetogrdiš.Regoč wrote:Ajd Papa, odjebi!
Guest- Guest
rekao sam na pivo, a ne kao jastreb ubit se do jutra.jastreb wrote:Danas je dan koji treba provesti s obitelji,a ne se opijati okolo.veber wrote:ajmo na pivo.
a, član sam obitelji...
2014-12-30
A,onda dobro. I pazi da ne uletiš u nekakvu pogibelj.veber wrote:rekao sam na pivo, a ne kao jastreb ubit se do jutra.jastreb wrote:Danas je dan koji treba provesti s obitelji,a ne se opijati okolo.veber wrote:ajmo na pivo.
a, član sam obitelji...
2014-04-22
na motoru sam, najavili kišu.
valjda ne bum zginul.
valjda ne bum zginul.
2014-12-30
veber wrote:ajmo na pivo.
navečer možda sad gibam imamo neki rštlj dogovoren
veli žena da bi mogal malo doć i do nas a i mala pita di je onaj debeli striček
ajd, slijedeći tjedan.marcellus wrote:veber wrote:ajmo na pivo.
navečer možda sad gibam imamo neki rštlj dogovoren
veli žena da bi mogal malo doć i do nas a i mala pita di je onaj debeli striček
mala pita di je onaj debeli striček
dobit će mala kredu za beton, a tata bu skidao žbuku nakon toga
2014-12-30
Da, ta samveber wrote:ovo slučajnost u nicku, ili si ti ona iskra odavno s net.hr?iskra wrote:marcellus wrote:papa pederu
Guest- Guest
veber, stigla friska riba a :D
» Otvorite granice i pustite migrante
» "Hvala ti Srbijo" i "Otvorite kapiju"
» NOVA LJEVICA: Otvorite sve arhive do 2000-te!!!
» Savska 66: Hitno otvorite granicu i uspostavite vezu sa Srbijom
» Otvorite granice i pustite migrante
» "Hvala ti Srbijo" i "Otvorite kapiju"
» NOVA LJEVICA: Otvorite sve arhive do 2000-te!!!
» Savska 66: Hitno otvorite granicu i uspostavite vezu sa Srbijom
Page 6 of 9