Komunjare držale robove
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Komunjare držale robove
bogomdani wrote:smjene po 12 sati,visoka norma,neadekvatan smjestaj,rijetke pauze..
Pa sad...ne radim u Foxconu, ali ako ne radim bar 12 sati, i to produktivno, sa neadekvatnom opremom (još uvijek, šmrc...)...u qurtzu sam, kao i mnogi koje znam...
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
bogomdani wrote:,ja NE RADIM...veber_1 wrote:@svetac. Da dodes kod mene u odio, onda bi vidio sto je odraditi 8 sati.
BRAVO dragi moj.
Niti ja NIŠTA NE RADIM.............rade za mene oni koji moraju.
Ja sam čovjek u mirovini a imam apartmane koje iznajmljujem turistima.
Imam para toliko da ih ne mogu pojesti dvi makedonske krave za tri dana......eto.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
OD GRADA NAPRAVIO LOGOR Gradonačelnik šikanira Rome u Mađarskoj
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/579050/OD-GRADA-NAPRAVIO-LOGOR-Gradonacelnik-sikanira-Rome-u-Madjarskoj
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/579050/OD-GRADA-NAPRAVIO-LOGOR-Gradonacelnik-sikanira-Rome-u-Madjarskoj
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Taj smrad udara po najslabijima. Odmah se vidi da je kukavica i podlac.
Doći će kraj brzo njegovoj sili oholoj.
Šta se više uzdigne, tezi će mu biti pad.
Doći će kraj brzo njegovoj sili oholoj.
Šta se više uzdigne, tezi će mu biti pad.
2014-04-20
Nego čiji je ? Nije ni moj...ali jest hrvatskog društva u cjelini.red wolf wrote:Stepinac nije moj problem...Ja znam tko su bili antifašisti i ne zaboravimo i antinacisti jer fašizam i nacizam nisu isto, kao i protiv svih domaćih inačica fašizma i nacizma.Antif_No1 wrote:Od Stepinca,pravite sveca i vi ste se sad našli nekome spočitavati mijenjane prošlosti,pa ima li veće drskosti i bezobrazluka.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Sviđa mi se ovaj mađarski model .....kome se nesviđa može u London ili Pariz il Švedsku ....tamo ima hleba nez motike.
2014-04-11
tako i treba..sjesti i komandovati drugima..i zgrtati pareYehudi wrote:bogomdani wrote:,ja NE RADIM...veber_1 wrote:@svetac. Da dodes kod mene u odio, onda bi vidio sto je odraditi 8 sati.
BRAVO dragi moj.
Niti ja NIŠTA NE RADIM.............rade za mene oni koji moraju.
Ja sam čovjek u mirovini a imam apartmane koje iznajmljujem turistima.
Imam para toliko da ih ne mogu pojesti dvi makedonske krave za tri dana......eto.
Guest- Guest
Forum,hr ? Nisu. Nepišem cesto tamo. Previše moderiranja pa moraš pazit štaš napisat a za to nemam baš volje.bogomdani wrote:Longi i tebi su zakatancili ulaz u forum.hajer
2014-04-11
Pa ne vidim tamo neke moderature,onijah dvi nabiguza ionako samo glade svoja ega..
Guest- Guest
To su takozvani -dajguzići-
Ma nisu vridni spomena.
Neka ih vrag nosi čije su sluge.
Ma nisu vridni spomena.
Neka ih vrag nosi čije su sluge.
Last edited by Yehudi on Wed 29 Jul - 23:24; edited 1 time in total
2014-04-20
Forum hr je pun moderiranja. Mogucnost žive rasprave u kojoj uvik ima spama jer je to takvi tip rasprave je tamo nemoguca. Ubijaju u pojam komunikaciju.bogomdani wrote:Pa ne vidim tamo neke moderature,onijah dvi nabiguza ionako samo glade svoja ega..
2014-04-11
evo nesto sasvim dobro..moje preporuke 10/10 https://www.whitehatsec.com/aviator/
Last edited by bogomdani on Wed 29 Jul - 23:25; edited 1 time in total (Reason for editing : dxhdfhg)
Guest- Guest
RayMabus wrote:Forum hr je pun moderiranja. Mogucnost žive rasprave u kojoj uvik ima spama jer je to takvi tip rasprave je tamo nemoguca. Ubijaju u pojam komunikaciju.bogomdani wrote:Pa ne vidim tamo neke moderature,onijah dvi nabiguza ionako samo glade svoja ega..
Sve šta ću reći je da su tamo par -moderatora- ili kako se već vole nazivati
sjebali cili forum.
Imenom ...............................dijarea i bljuvotina.
2014-04-20
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvati držali Kineze kao robove
» KOMUNJARE
» Bajdenove komunjare se sramote u istočnom Mediteranu
» Kako Index prska po Asi...avaj orbanu:Orban pretvorio Mađare u svoje robove
» Bajdenove komunjare na aparatima
» KOMUNJARE
» Bajdenove komunjare se sramote u istočnom Mediteranu
» Kako Index prska po Asi...avaj orbanu:Orban pretvorio Mađare u svoje robove