Hase trola HDZ
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Hase trola HDZ
A je? Nisam znala da su bili 75000 glasova manje. Ma da, u finalu bi mogli popušiti.dva brata wrote:kaja_333 wrote:Oni to mozda i zele ali opet ce im dati glas. Pa to je bilo jasno tko je Plenković i prije, zar ne ? Od kuda im onda toliko glasova svejedno.dva brata wrote:
jasno je što HDZovi birače žele.. već prijete da će jebati Plenkoviću sve po spisku..
HDZ je sve jedno dobio 75 000 glasova manje nego zadnji put,.
ali su dobili izbore na račun toga jer je SDP izgubio 150 000 glasova(ovo zokijevo vrijeđanje srba je autogol bio)
ali idući put HDZ neka opet izgubi 75 000 glasova radi Hase, a neka neki pederčić Picula vrati SDPu 100 000 glasova, - u tom slučaju SDP će voditi HDZ u 15manadata..
a nakon toga će se Plenkoviću napiti krvi, prvi će mu Jadronković zabit nož u leđa(ovaj je prvi ubo i Sanadera, i Jacu i Kamaraka i priključio se novom vođi)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Regoč-
2015-08-21
Pretrpjeli smo mi i stanimirovica . Pa sto ne bi ovo.Regoč wrote:Odbacujući Hasu Plenki riskira apstinenciju na idućim izborima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Narod sve podnesekaja_333 wrote:Pretrpjeli smo mi i stanimirovica . Pa sto ne bi ovo.Regoč wrote:Odbacujući Hasu Plenki riskira apstinenciju na idućim izborima.
Jebo ti narod
Tako je oduvijek
dijagram-
2015-08-09
Regoč-
2015-08-21
i ja mislim..vidi se po nekim promjenama..Regoč wrote:Narod polako dolazi k sebi.
2014-04-12
sve je to kratkog daha,no mozda se malo i naucimo necemumaggie13 wrote:i ja mislim..vidi se po nekim promjenama..Regoč wrote:Narod polako dolazi k sebi.
za 30-40 godina
tada ce opet biti neka druga vremena i izazovi
redovito kaskamo iza ostalih
dijagram-
2015-08-09
Ni približno.Regoč wrote:Narod polako dolazi k sebi.
Inače bi se više orijentirali na Ruse.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Narod dolazi k sebi preferencijskim glasovanjem, jasno kazuje kakav politički smjer želi.
redovito kaskamo jer slabo palimo i ekstremno smo pasivni, plus tekovine nekih proslih vremena..no, u nacelu sam optimist..dijagram wrote:sve je to kratkog daha,no mozda se malo i naucimo necemumaggie13 wrote:i ja mislim..vidi se po nekim promjenama..Regoč wrote:Narod polako dolazi k sebi.
za 30-40 godina
2014-04-12
optimist,nego stomaggie13 wrote:redovito kaskamo jer slabo palimo i ekstremno smo pasivni, plus tekovine nekih proslih vremena..no, u nacelu sam optimist..dijagram wrote:sve je to kratkog daha,no mozda se malo i naucimo necemumaggie13 wrote:i ja mislim..vidi se po nekim promjenama..Regoč wrote:Narod polako dolazi k sebi.
za 30-40 godina
dijagram-
2015-08-09
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Narod polako dolazi k sebi.
"I pojavi se politicki andjeo u vidu mladih neiskvarenih momaka i djevojaka....iz Malenoga gradicha na rijeci velikoj....i zadrhti kvarni sloj naroda hrvatskoga. Zatrubise trube Gabrijela anđela i bi poznato....apostoli su sišli na zemlju!"
Guest- Guest
i MOST je kvarljiv, ne očekujem od njih da budu čisti skroz, jer ne može to nikom uspjeti tko je u vlasti..
kic wrote:i MOST je kvarljiv, ne očekujem od njih da budu čisti skroz, jer ne može to nikom uspjeti tko je u vlasti..
Most je u vrlo kratkom roku politicki eliminirao onog mamlaza iz HDZ-a. A meni privatno nemoze nitko zabraniti da ih smatram direktno zasluznima i za odlazak idiota iz SDP-a. Sto se mene tice da nista vise ne naprave meni su pozitivni do groba :))
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:i MOST je kvarljiv, ne očekujem od njih da budu čisti skroz, jer ne može to nikom uspjeti tko je u vlasti..
Most je u vrlo kratkom roku politicki eliminirao onog mamlaza iz HDZ-a. A meni privatno nemoze nitko zabraniti da ih smatram direktno zasluznima i za odlazak idiota iz SDP-a. Sto se mene tice da nista vise ne naprave meni su pozitivni do groba :))
lako za uhljebe, oni su kao hidre.. otkidaš jednu glavu, izraste 7 glava..
meni se već sviđa zahtjeva da se ukine porez na tvrtku.. zamisli, osnuješ tvrtku, cili se treseš kako će ti sutra ići, a odmah dolazi uplatnica od 2000kn... porez na ime tvrtke..
samo da to maknu već je super
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:i MOST je kvarljiv, ne očekujem od njih da budu čisti skroz, jer ne može to nikom uspjeti tko je u vlasti..
sjajne stvari su ostale iza njihova mandata , makli karamarka/milanovica i one turbo desnicarske satelite
za 5
ekonomski sporo i nista , realno se nije ni moglo vise
nategnuto 2
ideoloski nisu moja salica caja no nisu upirali mislima 19st. i to mi dostatno
nek bude 3
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
To te trenutno malo lokalpatriotizam pere...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:i MOST je kvarljiv, ne očekujem od njih da budu čisti skroz, jer ne može to nikom uspjeti tko je u vlasti..
To te trenutno malo lokalpatriotizam pere...
Trenutni osjecaj ponosa
Guest- Guest
divno, max, otišla su ona dva "mamlaza" koji su mamlazi jer tako kažu jelene lovrić i ante tomići.
došli su plenković i picula kao prinudni upravitelji i okupacijski namjesnici, jer ona dvojica su bila malo neposlušna, božo je ispao peta kolona ni kriv ni dužan i preglup je da uopće skuži čemu je i kome poslužio, al ajde zemo ti je pa ti neću zamjerit što ga podržavaš
Similar topics
» God Emperor trola Macrona
» hasan trola novinare
» Putin trola Fince i NATO
» Churchillov unuk trola Assangea na twitteru
» Vučic trola Plenkovica i Pupovca : Tesla sitniš
» hasan trola novinare
» Putin trola Fince i NATO
» Churchillov unuk trola Assangea na twitteru
» Vučic trola Plenkovica i Pupovca : Tesla sitniš
Page 5 of 9