Hase trola HDZ
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Hase trola HDZ
Hase leti iz partije ko pile u rernu, Buzinu se ne sviđa bilo kakvo talasanje a i draži su im lopovi jer ih se uvijek može ucijeniti i kupiti, a Plenki je projakt nešto ko onaj Manđurijski samo bez LSD-akaja_333 wrote:Mozda i da ali jebes stranku , hase je dobio glas naroda. A takvi ko ti? Sta su dobili?epikur37 wrote:Hase je dobio nogu, kmeci......raus iz stranke.
Sta je Plenković dobio ? I od koga?
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Manjine ne bi trebale biti jezičak na vagi kod sastavljanja većine u Saboru.
Nije to njihov posao. Dakle, najprije parlamentarna većina, pa tek onda se može
priključiti i neke od manjinaca. Pupovac? Njega i stranku mu treba staviti pod kontrolu
glede trošenja proračunskog novca...
A-ha, jedan je Hase!
Nije to njihov posao. Dakle, najprije parlamentarna većina, pa tek onda se može
priključiti i neke od manjinaca. Pupovac? Njega i stranku mu treba staviti pod kontrolu
glede trošenja proračunskog novca...
A-ha, jedan je Hase!
Eroo- Posts : 79070
2016-07-22
Plenki je dobio daleko manje glasova nego hase osobno kao i njegovi pomoćnici iz Brisela. Dakle imamo crno na bijelo koliko narod koga podržava zapravo.epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Mozda i da ali jebes stranku , hase je dobio glas naroda. A takvi ko ti? Sta su dobili?epikur37 wrote:Hase je dobio nogu, kmeci......raus iz stranke.
Sta je Plenković dobio ? I od koga?
PleNki je dobioizbore a kajse mene ticebolje plenki nego hasance......dakle vasa struja pusi
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
e to..potpuno promijenit način glasanja..biramo ministre po kvalifikacijama i predsjednika, a poslije nek se oni dogovore ko će bit premijer..kic wrote:mozda ne bi bilo lose kad bi postojala druga runda izbora, gdje izravno biramo ministre, premijer izlista jedno 15 imena za svaki resor, a ti biraj klikom nacijo..
ionak su ministri bitniji od zastupnika..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Je a kak ce onda mandurijski kandidati i oni za koje nitko ne glasa na vlast? Ne moze.frakcija wrote:e to..potpuno promijenit način glasanja..biramo ministre po kvalifikacijama i predsjednika, a poslije nek se oni dogovore ko će bit premijer..kic wrote:mozda ne bi bilo lose kad bi postojala druga runda izbora, gdje izravno biramo ministre, premijer izlista jedno 15 imena za svaki resor, a ti biraj klikom nacijo..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
frakcija wrote:e to..potpuno promijenit način glasanja..biramo ministre po kvalifikacijama i predsjednika, a poslije nek se oni dogovore ko će bit premijer..kic wrote:mozda ne bi bilo lose kad bi postojala druga runda izbora, gdje izravno biramo ministre, premijer izlista jedno 15 imena za svaki resor, a ti biraj klikom nacijo..
Birati komisiju za izbor vlade, čiji članovi(Vlade) bi se javili na natječaj s jasnim uvjetima glede izobrazbe, iskustva itd...Ovo sanjam.
2016-07-22
ne shvaćaš poantu ero čini mi se, stvar bi bila u tome što bi rad ministara bio više vezan uz birače, i tako se ne bi dogodilo da 2 mjeseca dana odugovlačimo smjenu nekog ministra zbog očite stvari, nego ga šutnemo odmah-
Vlada bi se vodila kao što je i običaj kod rukovovođenja tkzv. velikih sistema.kic wrote:ne shvaćaš poantu ero čini mi se, stvar bi bila u tome što bi rad ministara bio više vezan uz birače, i tako se ne bi dogodilo da 2 mjeseca dana odugovlačimo smjenu nekog ministra zbog očite stvari, nego ga šutnemo odmah-
Loš član se zamijeni još isti dan kad napravi neko s*anje.
Država i nije ništa drugo do velika firma.Čemu uopće služe ona laprdala u Saboru?
2016-07-22
kic wrote:pa kazalište, stvar je u tome što mi trebamo biti komisija ta..
Čuj, trenutno sam šef jedne "vlade", čije članove ja biram.
Tu sam, doma, zanimaju me samo rezultati.
Greške ne može niti smije biti. Tko ne može, ili ne zna-leti na prvoj krivini.
2016-07-22
to je oke, privatna stvar, sve posljedice lošeg postupanja osjećaš ti, zato i imaš diskrecijsko pravo arbitrarnog odlučivanja tko sjedi-a tko ne-
ali ovdje loše posljedice osjećamo svi, ma da, političar može bit i najpošteniji ali to ništa ne garantira..
biranje zastupnika je podmetnuto kukavičje jaje postalo...
ali ovdje loše posljedice osjećamo svi, ma da, političar može bit i najpošteniji ali to ništa ne garantira..
Tko radi taj i griješi.Eroo wrote:
Čuj, trenutno sam šef jedne "vlade", čije članove ja biram.
Tu sam, doma, zanimaju me samo rezultati.
Greške ne može niti smije biti. Tko ne može, ili ne zna-leti na prvoj krivini.
Griješiti je ljudski.
Tko je bez grijeha neka prvi baci kamen.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
PS:kic wrote:pa kazalište, stvar je u tome što mi trebamo biti komisija ta..
Predstavnički način-biraš komisiju, koja onda bira članove Vlade, na temelju natječaja.
2016-07-22
Eroo wrote:PS:kic wrote:pa kazalište, stvar je u tome što mi trebamo biti komisija ta..
Predstavnički način-biraš komisiju, koja onda bira članove Vlade, na temelju natječaja.
delegirani izbor iz delegiranog kruga nije bezrazloga dobio epitet - sovjetska demokracija
i klikom na stranici vlade preko appa e-građani dislajkaš neki ministrov atribut...bilo bi kuršlusa prvih 20 godina dok stvar profunkcionirakic wrote:to je oke, privatna stvar, sve posljedice lošeg postupanja osjećaš ti, zato i imaš diskrecijsko pravo arbitrarnog odlučivanja tko sjedi-a tko ne-
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
kic wrote:to je oke, privatna stvar, sve posljedice lošeg postupanja osjećaš ti, zato i imaš diskrecijsko pravo arbitrarnog odlučivanja tko sjedi-a tko ne-
Kermit-
2014-04-17
Ne, izbori članova komisije nisu sovjetski način, jer kod njih nije bilo višestranačkih izbora, niti je bilo natječaja.kic wrote:Eroo wrote:PS:kic wrote:pa kazalište, stvar je u tome što mi trebamo biti komisija ta..
delegirani izbor iz delegiranog kruga nije bezrazloga dobio epitet - sovjetska demokracija
Komisija bi bila višestranačka (izbori!), koja bi sastavila natječajne uvjete za pojedino ministarstvo.
Način izbora s najmanje moguće pogreške. U ovom slučaju ne bi bila više važna boja, nacija,spol, vjera i slično...
Kuverte bi bile šifrirane i tek nakon odkrivanja šifre bi se znalo o kome se radi.
Mali narodi nemaju puno sposobnih za ovakve poslove, niti ih glasači izravno poznaju.
2016-07-22
Bio sam na jednom seminaru, na kojem su me podučili kako se kadruje članove uprave velikog sistema.
Najprije se napravi lista uvjeta i svaki od njih(uvjeta) se boduje s točama od 1-10.
Dobili smo listu od 10 kandidata, s njihovim konkretnim referencama.
Napraviš matriku od kandidata, s njihovim bodovima od referenci, a na kraju je suma rezultata.
Izbor najboljeg se jako pojednostavi...Mada bih ja napravio i jedan razgovor između trojice najboljih.
Ima nešto što je također neprocjenjivo, ali se ne da mjeriti - komunikativnost.
Imamo primjere iz rl di se na natječaj javi 100-tinjak kandidata. Sa zadnjih 10 se razgovara, svede na
3 kandidata i napravi dodatni razgovor za konačni izbor .
Najprije se napravi lista uvjeta i svaki od njih(uvjeta) se boduje s točama od 1-10.
Dobili smo listu od 10 kandidata, s njihovim konkretnim referencama.
Napraviš matriku od kandidata, s njihovim bodovima od referenci, a na kraju je suma rezultata.
Izbor najboljeg se jako pojednostavi...Mada bih ja napravio i jedan razgovor između trojice najboljih.
Ima nešto što je također neprocjenjivo, ali se ne da mjeriti - komunikativnost.
Imamo primjere iz rl di se na natječaj javi 100-tinjak kandidata. Sa zadnjih 10 se razgovara, svede na
3 kandidata i napravi dodatni razgovor za konačni izbor .
2016-07-22
najbolje birati na nacin kojim su se sluzili ov asiline madjarine po baranjskim pripizdinama:)
ne znam za kog je bio nas asko i jel uzeo 200 kuna i brasno
dijagram-
2015-08-09
to je hadezez radio onima koji nisu deklarirani ko Mađari da budu, a šta će menidijagram wrote:najbolje birati na nacin kojim su se sluzili ov asiline madjarine po baranjskim pripizdinama:)
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» God Emperor trola Macrona
» hasan trola novinare
» Putin trola Fince i NATO
» Churchillov unuk trola Assangea na twitteru
» Vučic trola Plenkovica i Pupovca : Tesla sitniš
» hasan trola novinare
» Putin trola Fince i NATO