Hase trola HDZ
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Hase trola HDZ
redder4 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Petrov je protjerao zlikovca iz politike i omogucio HDZ-u da konacno postane normalna stranka.....izlijecena od posasti fasizma,raznih desnih ludjaka i revizionista povijesti! Nakon toga...najebo je i ludjak iz SDP-a (Koji usput budi receno do trenutka kad je rekao da su Srbi supci, niti jednom nikada nije od tebe niti jednu pozitivnu rijec dobio...odjednom instant faca :D )....samim time zaduzio je Hr narod politickom likvidacijom najvecih idiota koji su do sada vedrili i oblacili nasu zemlju. Faca i amen :)
Ehehe ; vidim ja da tu ima i forumskih IDIOTA poput tebe ; JADO _ da ti objasnim ; jedan je bio dezerter , a drugi nesposoban - GDJE ti stojiš - čije tekovine braniš - jesi u 5oj koloni spram Hrvatske i Hrvata ???- Sada će nas US ( ujedinjenje snage ) EUa JEBATI po njihovom nahođenju uz svesrdnu domaću podršku i ti to svesrdno podržavaš - jebote; koliko jadnika HR ima u svojim redovima koji ne rade u njenu korist nego naprotiv - evo sada kada BLENKI krene s GUZOVLAKOM prema EU ima da nam u guzi cvijetaju RUŽE !!
Nažalost - razmišljanja i postupci takovih kao ti i onih koji trenutno oblikuju političku budućnost jedne države svakako ostavaljaju trajne NEGATIVNE posljedice na državu i narod koji u njoj živi - no to vaši KRATKOVALNI mozgovi ionako ne primaju - još gore ako to rade rade NAMJERNO !!
PLJUC !!
Bla bla bla pljuc. Popij tabletice prije nego komentiras. Sick bastard :)
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Jedino je taj Zoki u krivoj stranci bio, znas, sto ti možes dati sa stazicem, Mrsicem, milankom, Mesićem... Okružio se bas okotom .
I da....Zoki je bio djubre do relativno nedavno. Kad je nazvao srbe sakom jada i odjednom.....all is forgiven. Zoka svetac...u krivoj stranci bio. Tc tc tc :)
Guest- Guest
Pa nije. Meni je bio frajer i kada odbio isporučiti udbase, ali za mene krivi razlog . Da je bio u HDZ u ne bi isporučio gotovinu. Ja to tako gledam.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Jedino je taj Zoki u krivoj stranci bio, znas, sto ti možes dati sa stazicem, Mrsicem, milankom, Mesićem... Okružio se bas okotom .
I da....Zoki je bio djubre do relativno nedavno. Kad je nazvao srbe sakom jada i odjednom.....all is forgiven. Zoka svetac...u krivoj stranci bio. Tc tc tc :)
Bio je i kada je izbjeglice poslao u Austriju i Sloveniju i mađarsku.
Tako da ovo sa Vucicem i Nikolićem nije iznenađenje za mene.
Ti to pojednostavljeno gledaš. Sad je on uvredio vucica pa je meni super. Pa nemam ja 5 godina.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Jedino je taj Zoki u krivoj stranci bio, znas, sto ti možes dati sa stazicem, Mrsicem, milankom, Mesićem... Okružio se bas okotom .
A tko more bit u HDZ-u i SDP-u nego okot i sljam?
I ne samo u njima. Sef HSS-a je obijac i razbojnik, sef Zivog zida je predsjednik dvije stranke i papucar, okruzen dilerima, obiteljskim nasilnicima i narkomanima. Zagrebacki gradonacelnik zabranjuje novinarki da ga pita ista o vrticima osim ako nije sama rodila, ko da vodi kasabu u Turskoj, a ne jedan Zagreb.
I vele mi da zasto ponistavam listic.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Pa nije. Meni je bio frajer i kada odbio isporučiti udbase, ali za mene krivi razlog . Da je bio u HDZ u ne bi isporučio gotovinu. Ja to tako gledam.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Jedino je taj Zoki u krivoj stranci bio, znas, sto ti možes dati sa stazicem, Mrsicem, milankom, Mesićem... Okružio se bas okotom .
Bio je i kada je izbjeglice poslao u Austriju i Sloveniju i mađarsku.
Tako da ovo sa Vucicem i Nikolićem nije iznenađenje za mene.
Ti to pojednostavljeno gledaš. Sad je on uvredio vucica pa je meni super. Pa nemam ja 5 godina.
Dobro, tvoje gledanje ima unutarnju logiku, uocila si profil, nekakve odlike koje cijenis i inace u zivotu, pa ih valjda i trazis od svojih predstavnika. Ima meni to smisla.
Guest- Guest
Ne gledam po tebi kao po tebi. Ali ono jebote pa sjecam se sto se pisalo kad je bilo to s izbjeglicama. Ono sad odjednom svi pricaju kao zoka faca. Ja se recimo tocno sjecam da je Marc pisao kad se to dogadjalo a i vi ostali....da je picka,da sto nije zatvorio granicu da ovo da ono. Sjecam se i upisa da je svasta se mislilo za Milanovica ali da se nije mislilo da ce nas ludjak dovesti na rub rata sa Srbima....
Nevjerojatno je sto se sve za njega godinama pisalo ovdje. Ma vrag jedan nije bio pozitiva komentar....eee. Nikada niti jedan. Nista....nula. Nula bodova. I ono...izadje ono sa snimanja di je rekao sto je rekao. Odjednom....Zoka manga,Zoka u krivoj stranci,Zoka faca....Zoka ima muda......de bokte. Jedno je promjeniti o covjeku misljenje u jednome trenutku jer mislis da je netko nadoso s vremenom,odrastao ili stali. Ali instant switch sa svega najgoreg na sve najbolje....ko se ljutio ili ne ljutio. Djetinjasto.
Nevjerojatno je sto se sve za njega godinama pisalo ovdje. Ma vrag jedan nije bio pozitiva komentar....eee. Nikada niti jedan. Nista....nula. Nula bodova. I ono...izadje ono sa snimanja di je rekao sto je rekao. Odjednom....Zoka manga,Zoka u krivoj stranci,Zoka faca....Zoka ima muda......de bokte. Jedno je promjeniti o covjeku misljenje u jednome trenutku jer mislis da je netko nadoso s vremenom,odrastao ili stali. Ali instant switch sa svega najgoreg na sve najbolje....ko se ljutio ili ne ljutio. Djetinjasto.
Guest- Guest
kolerik wrote:kaja_333 wrote:Jedino je taj Zoki u krivoj stranci bio, znas, sto ti možes dati sa stazicem, Mrsicem, milankom, Mesićem... Okružio se bas okotom .
I ne samo u njima. Sef HSS-a je obijac i razbojnik, sef Zivog zida je predsjednik dvije stranke i papucar, okruzen dilerima, obiteljskim nasilnicima i narkomanima. Zagrebacki gradonacelnik zabranjuje novinarki da ga pita ista o vrticima osim ako nije sama rodila, ko da vodi kasabu u Turskoj, a ne jedan Zagreb.
Samo Most....
Guest- Guest
kic wrote:ma i Most će se pokvarit :p
Tko zna nije iskljuceno naravno. Ali trenutno.....kerubini apostolski!
Guest- Guest
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/444852/Talijanska-manjina-ne-ide-u-Vladu-u-kojoj-je-Hasanbegovic.html
.......................
N i talijani neće hasančeta
.......................
N i talijani neće hasančeta
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
sad su oke, samo velim, poštenje nije sve.. čak i oni koji krenu iz najčišćih ideala u politiku zastrane ili se omaste na kraju.. zato, bolje smanjit državnu ruku koliko god je moguće..
kic wrote:sad su oke, samo velim, poštenje nije sve.. čak i oni koji krenu iz najčišćih ideala u politiku zastrane ili se omaste na kraju.. zato, bolje smanjit državnu ruku koliko god je moguće..
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Ne gledam po tebi kao po tebi. Ali ono jebote pa sjecam se sto se pisalo kad je bilo to s izbjeglicama. Ono sad odjednom svi pricaju kao zoka faca. Ja se recimo tocno sjecam da je Marc pisao kad se to dogadjalo a i vi ostali....da je picka,da sto nije zatvorio granicu da ovo da ono. Sjecam se i upisa da je svasta se mislilo za Milanovica ali da se nije mislilo da ce nas ludjak dovesti na rub rata sa Srbima....
naravno da je mad zox kreten
ali kvaka je da nije bio na daljinski
a i najgori idiot koji nije kolonijalni namjesnik je bolji i od najboljeg vladara koji polaže račune nekom vani.
Sad, but true...kolerik wrote:kaja_333 wrote:Jedino je taj Zoki u krivoj stranci bio, znas, sto ti možes dati sa stazicem, Mrsicem, milankom, Mesićem... Okružio se bas okotom .
Guest- Guest
upicku materinu al ste ozbiljni oko politike, milanovic je shupak i tocka, covjek koji je od racana naslijedio stranku koja je trebala biti socijalna stranka a kojuje razjebo racan pa poslije milanovic, postali ekspozitura kojekakovih tajkuna, za hdz nista cudno da su onakovi kakovi jesu, udbaski olos koji vata ljude na jeftine floskule, niskoristi i jedni i drugi, sve su to ljudi koji se nisu vruci vode napili, i most je isto ekipa drkadzija koji su se ubacili u taj parazitski nacin zivljenja i nemaju apsolutno namjeru promjenit nista nego lov na jevtine politicke bodove da bi se lakse plasirali u sabor, iiiiiii zakljucak svega, zive jebeno dobro dok se shabani kao vi glodju izmedju sebe koji je od njih bolji
joda, osnuj stranku i nazovi je Bez Nameta ili Porezni Minimumdva brata wrote:kic wrote:sad su oke, samo velim, poštenje nije sve.. čak i oni koji krenu iz najčišćih ideala u politiku zastrane ili se omaste na kraju.. zato, bolje smanjit državnu ruku koliko god je moguće..
Milanovića ne treba shvaćati ozbiljno sto god radio ili govorio. Taj covjek je doslovno improvizirao cijeli svoj mandat, nikakca ideja, smjer, nacelo, samo najbrze rjesenje u kriznoj situaciji. Doslovno.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:joda, osnuj stranku i nazovi je Bez Nameta ili Porezni Minimumdva brata wrote:kic wrote:sad su oke, samo velim, poštenje nije sve.. čak i oni koji krenu iz najčišćih ideala u politiku zastrane ili se omaste na kraju.. zato, bolje smanjit državnu ruku koliko god je moguće..
yoda i eben bi mogli osnovati neku stranku i posvetiti se ukidanju države :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Starhemberg wrote:Milanovića ne treba shvaćati ozbiljno sto god radio ili govorio. Taj covjek je doslovno improvizirao cijeli svoj mandat, nikakca ideja, smjer, nacelo, samo najbrze rjesenje u kriznoj situaciji. Doslovno.
to se vidjelo baš na izbjegličkoj krizi koju kaja spominje kako je s uspjehom apsolvirao?
mjesec dana unaprijed se znalo da će val napasti naše granice jer su Mađari zatvorili svoje, i onda ga je iznenadio razvoj situacije.. nisu ništa pripremili naravno..
pa drzavu treba ukinut, ljudi su u pravu,epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:joda, osnuj stranku i nazovi je Bez Nameta ili Porezni Minimumdva brata wrote:kic wrote:sad su oke, samo velim, poštenje nije sve.. čak i oni koji krenu iz najčišćih ideala u politiku zastrane ili se omaste na kraju.. zato, bolje smanjit državnu ruku koliko god je moguće..
yoda i eben bi mogli osnovati neku stranku i posvetiti se ukidanju države :D
» hasan trola novinare
» Putin trola Fince i NATO
» Churchillov unuk trola Assangea na twitteru
» Vučic trola Plenkovica i Pupovca : Tesla sitniš
» hasan trola novinare
» Putin trola Fince i NATO
» Churchillov unuk trola Assangea na twitteru
» Vučic trola Plenkovica i Pupovca : Tesla sitniš
Page 7 of 9