ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hase trola HDZ

Page 6 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Hase trola HDZ - Page 6 Empty Re: Hase trola HDZ

Post by marcellus 17/9/2016, 18:40

MaximusDecimusMiridije wrote:
kic wrote:i MOST je kvarljiv, ne očekujem od njih da budu čisti skroz, jer ne može to nikom uspjeti tko je u vlasti..

Most je u vrlo kratkom roku politicki eliminirao onog mamlaza iz HDZ-a. A meni privatno nemoze nitko zabraniti da ih smatram direktno zasluznima i za odlazak idiota iz SDP-a. Sto se mene tice da nista vise ne naprave meni su pozitivni do groba :))

divno, max, otišla su ona dva "mamlaza" koji su mamlazi jer tako kažu jelene lovrić i ante tomići.

došli su plenković i picula kao prinudni upravitelji i okupacijski namjesnici, jer ona dvojica su bila malo neposlušna, božo je ispao peta kolona ni kriv ni dužan i preglup je da uopće skuži čemu je i kome poslužio, al ajde zemo ti je pa ti neću zamjerit što ga podržavaš

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 17/9/2016, 18:44

Eto na...zato jer sam rekao da su mamlazi odmah mora biti da misljenje vucem jer su mi torekli Tomic i Lovric....pffff.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 17/9/2016, 18:48

MaximusDecimusMiridije wrote:Eto na...zato jer sam rekao da su mamlazi odmah mora biti da misljenje vucem jer su mi torekli Tomic i Lovric....pffff.

mamlazi su zašto, jer su naši autentični idioti a ne idioti koje je instalirao brisel i koji su lojalni anđi, koji nemaju kičmu i svoje ja, nemaju elementaran osjećaj ljudskog dostojantva i časti, ali su punkuracupičkumaterinu pametni i fini ko da su iz finske, i nemaju svoje mišljenje ni o čemu dok ne pitaju portira u Buzinu?

E fala petrovu što je ubio svaku šansu da ovo ikad bude normalna država, nego nas je vratio u kolonijalni status

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 17/9/2016, 18:51

Petrov je protjerao zlikovca iz politike i omogucio HDZ-u da konacno postane normalna stranka.....izlijecena od posasti fasizma,raznih desnih ludjaka i revizionista povijesti! Nakon toga...najebo je i ludjak iz SDP-a (Koji usput budi receno do trenutka kad je rekao da su Srbi supci, niti jednom nikada nije od tebe niti jednu pozitivnu rijec dobio...odjednom instant faca :D )....samim time zaduzio je Hr narod politickom likvidacijom najvecih idiota koji su do sada vedrili i oblacili nasu zemlju. Faca i amen :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 17/9/2016, 18:59

jastreb wrote:
Eroo wrote: 
Čuj, trenutno sam šef jedne "vlade", čije članove ja biram.
Tu sam, doma, zanimaju me samo rezultati.
Greške ne može niti smije biti. Tko ne može, ili ne zna-leti na prvoj krivini.
Tko radi taj i griješi.

Griješiti je ljudski.

Tko je bez grijeha neka prvi baci kamen.
Staljin je bio tu jasniji u vezi grešaka:

Svaka greška ima ime i prezime
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by marcellus 17/9/2016, 19:05

MaximusDecimusMiridije wrote:Petrov je protjerao zlikovca iz politike

taj zlikovac je bio zlikovac za glupe jer ga je šljam lopovi i slični proglasio "zlikovcem" jer je prijetio njihovim banditskim mafijaškim interesima

zlikovac je plenković, ne karamarko, evo ga hvali jelena lovrić na sva usta znači da je govno i smrad

a ako su karamarka napadali svi koji su ga napadali, od agenta sove do pupovca i od tomića i dežulovića do junckera i merkel, onda znači da je čovjek nešto i vrijedio. Kada te takav okot i šljam mrzi znači da si pošten

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya 17/9/2016, 19:07

MaximusDecimusMiridije wrote:Petrov je protjerao zlikovca iz politike i omogucio HDZ-u da konacno postane normalna stranka.....izlijecena od posasti fasizma,raznih desnih ludjaka i revizionista povijesti! 
Normalna je ko sanaderov HDZ hoćeš reci? 
Zoki je manijak ali on nikoga slušao. Kao takav nije pasao Europi. On je bio kim  il Sung hrvatske za njih, izbjeglice im je slao po Sutli i vlakovima do željene destinacije. Zbog tog "  zlikovca" je na kraju i stopirana balkanska ruta jer Austrijanci i Slovenci vise nisu mogli. 
Sad gledaj sto ce biti sa Sanaderom u istoj situaciji..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by abraham 17/9/2016, 19:10

Treci ili "treci" put je cisti debilizam, na zalost. Borba za fotelje laktovima, zubima, noktima, spijunima i sl. Najbolje je prodavanje bureka da , eto mi necemo vlast i fotelje.... Jos cemo sve ovjeriti kod biljeznika. Daklem, da zakljucim. Mentalitet je kakov je i ne moze izroditi nesta revolucionarno. Ista govna kao i dva lica istog kaputa. Jedino nove face koje razvlace kada govore i nisu jos medijski izliziani kao ovi etablirani. Sustina ista. Pokvareni boljsevicko-mediteranski mentalitet.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by abraham 17/9/2016, 19:11

Tripartitna koalicija??? Vec smo zaboravili. Ovjeren potpis, alooooooooooo

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by marcellus 17/9/2016, 19:12

kaja_333 wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Petrov je protjerao zlikovca iz politike i omogucio HDZ-u da konacno postane normalna stranka.....izlijecena od posasti fasizma,raznih desnih ludjaka i revizionista povijesti! 
Zoki je manijak ali on nikoga slušao. Kao takav nije pasao Europi. On je bio kim  il Sung hrvatske za njih, izbjeglice im je slao po Sutli i vlakovima do željene destinacije. Zbog tog "  zlikovca" je na kraju i stopirana balkanska ruta jer Austrijanci i Slovenci vise nisu mogli. 

pa ako ona luda baba u berlinu naredi da nas sanader drugi postroji na granici da se naguzimo kozojebima i popušimo im ga za dobrodošlicu ovaj će to svakako napraviti, a hdz i ovi što su dramili da je karamarko zlo će to poduprijeti kao nacionalni interes

2014-04-16

Back to top Go down

Post by abraham 17/9/2016, 19:13

Meni je stalo do promjena , te bih se i ja navukao na sisu gdje vec vise ove dvije opcije. Tripartitna znci trojna ili svi skupa. Toliko o razlicitosti. Ja sam protiv SS ili KP ali bi volio upravljati Treblinkom ili Golim.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by kaya 17/9/2016, 19:21

Uostalom o čemu mi pričamo, kada je Europa htjela giljotinirati udbase donio je zakon i preveslao ih , isporučio ih je kada zbilja nije bilo dalje. Cijela Europa se zgražala a njega je bolio kurac, poručio im je da nije ptičji rezervat. Bez obzira na to sto bi im ja glavu otkinula. 
HDZ je generale lovio po svijetu i davao na pladnju s jabukom, potpisao da im mogu suditi po Srbiji i Bosni , Bajic je njihov potrcko koji je potpisao . 
Pa sad vidi tko kaže popu pop a bobu bob. 
Po meni, greška mu je sto je bio u SDP u. Trebao je biti u HDZ-u.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 17/9/2016, 19:22

MaximusDecimusMiridije wrote:Petrov je protjerao zlikovca iz politike i omogucio HDZ-u da konacno postane normalna stranka.....izlijecena od posasti fasizma,raznih desnih ludjaka i revizionista povijesti! Nakon toga...najebo je i ludjak iz SDP-a (Koji usput budi receno do trenutka kad je rekao da su Srbi supci, niti jednom nikada nije od tebe niti jednu pozitivnu rijec dobio...odjednom instant faca :D )....samim time zaduzio je Hr narod politickom likvidacijom najvecih idiota koji su do sada vedrili i oblacili nasu zemlju. Faca i amen :)

Ehehe ; vidim ja da tu ima i forumskih IDIOTA  poput tebe ; JADO _ da ti objasnim ; jedan je bio dezerter , a drugi nesposoban  - GDJE ti stojiš - čije tekovine braniš - jesi u 5oj koloni spram Hrvatske i Hrvata ???- Sada će nas US  ( ujedinjenje snage ) EUa JEBATI po njihovom nahođenju uz svesrdnu domaću podršku i ti to svesrdno podržavaš - jebote; koliko jadnika HR ima u svojim redovima koji ne rade u njenu korist nego naprotiv - evo sada  kada BLENKI  krene s GUZOVLAKOM prema EU  ima da nam u guzi cvijetaju  RUŽE !!

Nažalost - razmišljanja i postupci takovih kao ti i onih  koji trenutno oblikuju političku budućnost jedne države svakako ostavaljaju trajne NEGATIVNE posljedice na državu i narod koji u njoj živi - no to vaši KRATKOVALNI  mozgovi ionako ne primaju  - još gore ako to rade rade NAMJERNO !!

PLJUC !!

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 17/9/2016, 19:23

marcellus wrote:
kaja_333 wrote:

pa ako ona luda baba u berlinu naredi da nas sanader drugi postroji na granici da se naguzimo kozojebima i popušimo im ga za dobrodošlicu ovaj će to svakako napraviti, a hdz i ovi što su dramili da je karamarko zlo će to poduprijeti kao nacionalni interes
Pa luđakinja ce narediti da ih držimo tu. A HDZ mladež ce im kuhati juhu.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 17/9/2016, 19:29

Po meni, jedini političar koji je naprašio nakon Tuđmana međunarodnu bagru odnosno nije ih doživljavao je ovaj manijak. Sada je li to zato jer je on bio lud ili bahat i drzak svejedno.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 17/9/2016, 19:32

I jos nešto, poručio je vučicu i nikolicu da su cetnici i da kod njega neće a da mogu biti ljepotani  zapadne demokracije koliko hoće. 
Ajde da vidim nekoga iz HDZ a tko ce to javno i glasno reci!  
Bi Zlatko, al njega ce izbaciti.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 17/9/2016, 19:43

Regoč wrote:Narod polako dolazi k sebi.

Vidimo po rezultatima, Sanader dva puta po 66, Plenki iz Bruxellesa odmah 61 :)

Napisao sam prije, nas narod, posebno HDZ-ovi biraci, malogradjanski voli ozbiljnog, obrazovanog i proeuropskog politicara. Jer oni nisu takvi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 17/9/2016, 19:45

kolerik wrote:

Napisao sam prije, nas narod, posebno HDZ-ovi biraci, malogradjanski voli ozbiljnog, obrazovanog i proeuropskog politicara. Jer oni nisu takvi.
Ma ne znam, al lijepo im je seks objasnio tko su, lutke na koncu. 
Plasiraju im fino počešljane jer znaju da ce se zakačiti.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 17/9/2016, 19:51

kaja_333 wrote:
kolerik wrote:

Ma ne znam, al lijepo im je seks objasnio tko su, lutke na koncu. 
Plasiraju im fino počešljane jer znaju da ce se zakačiti.

Ima puno pravo im se rugati u izbornoj noci, izmislio im je i Sanadera i Plenkovica.

Zoki i Haso su im ono, fuj. Ustasovati i psovati mogu i oni u birtiji, ovoga bi svaka Natascha Kampusch pozeljela za svog Jozefa Fritzla.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 17/9/2016, 19:54

Jedino je taj Zoki u krivoj stranci bio, znas, sto ti možes dati sa stazicem, Mrsicem, milankom, Mesićem... Okružio se bas okotom .
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 17/9/2016, 19:54

redder4 wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Petrov je protjerao zlikovca iz politike i omogucio HDZ-u da konacno postane normalna stranka.....izlijecena od posasti fasizma,raznih desnih ludjaka i revizionista povijesti! Nakon toga...najebo je i ludjak iz SDP-a (Koji usput budi receno do trenutka kad je rekao da su Srbi supci, niti jednom nikada nije od tebe niti jednu pozitivnu rijec dobio...odjednom instant faca :D )....samim time zaduzio je Hr narod politickom likvidacijom najvecih idiota koji su do sada vedrili i oblacili nasu zemlju. Faca i amen :)

Ehehe ; vidim ja da tu ima i forumskih IDIOTA  poput tebe ; JADO _ da ti objasnim ; jedan je bio dezerter , a drugi nesposoban  - GDJE ti stojiš - čije tekovine braniš - jesi u 5oj koloni spram Hrvatske i Hrvata ???- Sada će nas US  ( ujedinjenje snage ) EUa JEBATI po njihovom nahođenju uz svesrdnu domaću podršku i ti to svesrdno podržavaš - jebote; koliko jadnika HR ima u svojim redovima koji ne rade u njenu korist nego naprotiv - evo sada  kada BLENKI  krene s GUZOVLAKOM prema EU  ima da nam u guzi cvijetaju  RUŽE !!

Nažalost - razmišljanja i postupci takovih kao ti i onih  koji trenutno oblikuju političku budućnost jedne države svakako ostavaljaju trajne NEGATIVNE posljedice na državu i narod koji u njoj živi - no to vaši KRATKOVALNI  mozgovi ionako ne primaju  - još gore ako to rade rade NAMJERNO !!

PLJUC !!

Bla bla bla pljuc. Popij tabletice prije nego komentiras. Sick bastard :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top

- Similar topics