ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Nema poštovanja prema starijima na faksu..." :D

Go down

"Nema poštovanja prema starijima na faksu..." :D Empty "Nema poštovanja prema starijima na faksu..." :D

Post by marcellus 17/9/2016, 00:34

http://sprdex.net.hr/2016-09/studenti-filozofskog-bijesni-na-dekana-sramota-je-da-se-tako-ponasa-prema-nama-nema-postovanja-prema-starijima/

2014-04-16

Back to top Go down

"Nema poštovanja prema starijima na faksu..." :D Empty Re: "Nema poštovanja prema starijima na faksu..." :D

Post by marcellus 17/9/2016, 00:35

Studenti Filozofskog bijesni na dekana: “Sramota je da se tako ponaša prema nama, nema poštovanja prema starijima”

2014-04-16

Back to top Go down

"Nema poštovanja prema starijima na faksu..." :D Empty Re: "Nema poštovanja prema starijima na faksu..." :D

Post by marcellus 17/9/2016, 00:36

Nastavlja se sukob na Filozofskom fakultetu između dekana Previšića i studenata koji su iskazali zgražanje nad njim i svom ostalaom današnjom mlađarijom.

“U moje vrijeme se znalo što je red” govori nam Marko, student druge godine indijske književnosti. “Ovo je najgori dekan dosad, a ja znam što govorim, ovo mi je devetnaesti.”

“Što da vam kažem. Ovo mi je dovelo u pitanje upis parcijale treće povijesti i avarskog jezika”, priča zabrinuti Petar dok sa poda vuče dugu bradu. Petar je inače na hodnicima fakulteta poznat kao autor portreta Isusa Krista iz KSFF-a.

“Isus Krist, kako ne. Pa tu mi je čovjek sjedio, sjećam ga se. Uvijek je govorio kako kava iz KSFF-a diže iz mrtvih, na oca se kunio. Hm, kako ste se njega sjetili. Na drugoj godini smo se odvojili. Ja sam počeo posjećivati plenume i postao komunist, ne znam što je s njim bilo. Nikad kasnije nisam čuo za njega”, sjeća se Petar.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 17/9/2016, 00:39

sprdex mi je uvijek bio nekako bolji od news-bara.. neutralniji su..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 17/9/2016, 00:40

da avarskog jezika :))
to je u rangu sa udbinim kateterom za šišmiše iz Lidla :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/9/2016, 00:47

ako se spoje s Bogoslovnim fakultetom neće morati više učiti te čudne strane jezike

jednostavno u molitvi siđe duh Sveti nad njih i mogu govoriti bilo kojim jezikom, baš kako su to mogli i apostoli
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/9/2016, 00:52

kad se pomoću duha Svetog oslobode učenja jezika mogu umjesto avarskog uvesti izborni predmet "blagoslov i škropljenje svetom vodom CT uređaja u bolnicama", pa kupiti onda jedan CT uređaj i postaviti ga na Filozofski da imaju na čemu studenti izvoditi vježbe
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by frakcija 17/9/2016, 00:57

deda ilerminatus wrote:ako se spoje s Bogoslovnim fakultetom neće morati više učiti te čudne strane jezike

jednostavno u molitvi siđe duh Sveti nad njih i mogu govoriti bilo kojim jezikom, baš kako su to mogli i apostoli
tamo su grčki i latinski obavezni..uz pokoji živi jezik
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by Guest 17/9/2016, 01:02

frakcija wrote:
deda ilerminatus wrote:ako se spoje s Bogoslovnim fakultetom neće morati više učiti te čudne strane jezike

tamo su grčki i latinski obavezni..uz pokoji živi jezik
onda mogu naučiti pisati ime gospodina Isusa na grčkom, don Q-IHOTE

"Nema poštovanja prema starijima na faksu..." :D TN_GRB0006
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 17/9/2016, 09:11

kic wrote:sprdex mi je uvijek bio nekako bolji od news-bara.. neutralniji su..

news bar je ko nekad feral, sere ciljano pa to djeluje ko propaganda (što i jest) a ne humor

ako ćeš bit stvarno duhovit ne smiješ jebat nikog, moraš derat po svima jednako

2014-04-16

Back to top Go down

Post by darth_vader 17/9/2016, 09:16

Ahaha... vrhunski...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics