"Nema poštovanja prema starijima na faksu..." :D
Page 1 of 1
"Nema poštovanja prema starijima na faksu..." :D
http://sprdex.net.hr/2016-09/studenti-filozofskog-bijesni-na-dekana-sramota-je-da-se-tako-ponasa-prema-nama-nema-postovanja-prema-starijima/
Studenti Filozofskog bijesni na dekana: “Sramota je da se tako ponaša prema nama, nema poštovanja prema starijima”
Nastavlja se sukob na Filozofskom fakultetu između dekana Previšića i studenata koji su iskazali zgražanje nad njim i svom ostalaom današnjom mlađarijom.
“U moje vrijeme se znalo što je red” govori nam Marko, student druge godine indijske književnosti. “Ovo je najgori dekan dosad, a ja znam što govorim, ovo mi je devetnaesti.”
“Što da vam kažem. Ovo mi je dovelo u pitanje upis parcijale treće povijesti i avarskog jezika”, priča zabrinuti Petar dok sa poda vuče dugu bradu. Petar je inače na hodnicima fakulteta poznat kao autor portreta Isusa Krista iz KSFF-a.
“Isus Krist, kako ne. Pa tu mi je čovjek sjedio, sjećam ga se. Uvijek je govorio kako kava iz KSFF-a diže iz mrtvih, na oca se kunio. Hm, kako ste se njega sjetili. Na drugoj godini smo se odvojili. Ja sam počeo posjećivati plenume i postao komunist, ne znam što je s njim bilo. Nikad kasnije nisam čuo za njega”, sjeća se Petar.
“U moje vrijeme se znalo što je red” govori nam Marko, student druge godine indijske književnosti. “Ovo je najgori dekan dosad, a ja znam što govorim, ovo mi je devetnaesti.”
“Što da vam kažem. Ovo mi je dovelo u pitanje upis parcijale treće povijesti i avarskog jezika”, priča zabrinuti Petar dok sa poda vuče dugu bradu. Petar je inače na hodnicima fakulteta poznat kao autor portreta Isusa Krista iz KSFF-a.
“Isus Krist, kako ne. Pa tu mi je čovjek sjedio, sjećam ga se. Uvijek je govorio kako kava iz KSFF-a diže iz mrtvih, na oca se kunio. Hm, kako ste se njega sjetili. Na drugoj godini smo se odvojili. Ja sam počeo posjećivati plenume i postao komunist, ne znam što je s njim bilo. Nikad kasnije nisam čuo za njega”, sjeća se Petar.
sprdex mi je uvijek bio nekako bolji od news-bara.. neutralniji su..
Re: "Nema poštovanja prema starijima na faksu..." :D
da avarskog jezika :))
to je u rangu sa udbinim kateterom za šišmiše iz Lidla
to je u rangu sa udbinim kateterom za šišmiše iz Lidla
Guest- Guest
ako se spoje s Bogoslovnim fakultetom neće morati više učiti te čudne strane jezike
jednostavno u molitvi siđe duh Sveti nad njih i mogu govoriti bilo kojim jezikom, baš kako su to mogli i apostoli
jednostavno u molitvi siđe duh Sveti nad njih i mogu govoriti bilo kojim jezikom, baš kako su to mogli i apostoli
Guest- Guest
kad se pomoću duha Svetog oslobode učenja jezika mogu umjesto avarskog uvesti izborni predmet "blagoslov i škropljenje svetom vodom CT uređaja u bolnicama", pa kupiti onda jedan CT uređaj i postaviti ga na Filozofski da imaju na čemu studenti izvoditi vježbe
Guest- Guest
tamo su grčki i latinski obavezni..uz pokoji živi jezikdeda ilerminatus wrote:ako se spoje s Bogoslovnim fakultetom neće morati više učiti te čudne strane jezike
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
onda mogu naučiti pisati ime gospodina Isusa na grčkom, don Q-IHOTEfrakcija wrote:tamo su grčki i latinski obavezni..uz pokoji živi jezikdeda ilerminatus wrote:ako se spoje s Bogoslovnim fakultetom neće morati više učiti te čudne strane jezike
Guest- Guest
kic wrote:sprdex mi je uvijek bio nekako bolji od news-bara.. neutralniji su..
news bar je ko nekad feral, sere ciljano pa to djeluje ko propaganda (što i jest) a ne humor
ako ćeš bit stvarno duhovit ne smiješ jebat nikog, moraš derat po svima jednako
Ahaha... vrhunski...
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Kucan iskreno:'Brisel nema iskrene namjere prema ovim prostorima'
» OTETI NORVEŽANIN GAJI SIMPATIJE PREMA UMJERENIM ISLAMISTIMA? 'Nema šanse da plaćamo otkupninu za njega'
» Orbanova protivnica:'Nisam sigurna da Orban nema zlobne namjere prema Hrvatskoj.Mozda je i ova bespilotna letjelica dokaz za to.'
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» 'NEDOSTAJAO MI JE OSJEĆAJ POŠTOVANJA, MOJ OSOBNI PROSTOR, SLOBODA I GLAS...'
» OTETI NORVEŽANIN GAJI SIMPATIJE PREMA UMJERENIM ISLAMISTIMA? 'Nema šanse da plaćamo otkupninu za njega'
» Orbanova protivnica:'Nisam sigurna da Orban nema zlobne namjere prema Hrvatskoj.Mozda je i ova bespilotna letjelica dokaz za to.'
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» 'NEDOSTAJAO MI JE OSJEĆAJ POŠTOVANJA, MOJ OSOBNI PROSTOR, SLOBODA I GLAS...'
Page 1 of 1