Pariz otišao k vragu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Pariz otišao k vragu
a vi ne znate da je rujan ilitiga septembar mjesec kampiranja na otvorenom u Parizu?
2014-04-15
provocator-
2015-08-11
"fakefugees"
pa nije valjda većina Pariza sad takva, ova ulica izgleda kao squattersko smetlište
pa nije valjda većina Pariza sad takva, ova ulica izgleda kao squattersko smetlište
Last edited by Neve on 16/9/2016, 23:42; edited 1 time in total (Reason for editing : ...)
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Pošaljem ovaj video na fcb prijateljici u parizu a ona meni veli da sam nacionalist i da ako želim mogu ostati u svojoj mržnji.....
.....znači trpaj još :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dobra ti je to frendica kad ti da da joj trpaš.epikur37 wrote:Pošaljem ovaj video na fcb prijateljici u parizu a ona meni veli da sam nacionalist i da ako želim mogu ostati u svojoj mržnji.....
Regoč wrote:Dobra ti je to frendica kad ti da da joj trpaš.epikur37 wrote:Pošaljem ovaj video na fcb prijateljici u parizu a ona meni veli da sam nacionalist i da ako želim mogu ostati u svojoj mržnji.....
Ah, prije bih joj i trpao ali sad, malo se zaokružila...čist smo razgovorljivi
2015-08-06
Onda se sjećaj cure kakva je nekad bila. Ugodna ti noć, Soljanine, kao i ostatak vikenda!
Regoč wrote:Onda se sjećaj cure kakva je nekad bila. Ugodna ti noć, Soljanine, kao i ostatak vikenda!
puf-pant, ali vikend ide, pozdrav i tebi
2015-08-06
jes..i konja ima svakakvih,bijelih,crnih sarenih,smjedjih..pa su opet konji...dobro,ljudi su po prirodi telad..ima i njih svakakvih..
Guest- Guest
bilo kuda Khozoepi svuda..
e da...neka galama sinoc,pa vriska,pa koja minuta prosla,policijoti sa maricama,a jutroj idem do bekeraja u kvartu,a ono pred jednim turskim dutjanom,prilicne mrlje krvi na stazi...postaje ebeno...
e da...neka galama sinoc,pa vriska,pa koja minuta prosla,policijoti sa maricama,a jutroj idem do bekeraja u kvartu,a ono pred jednim turskim dutjanom,prilicne mrlje krvi na stazi...postaje ebeno...
Guest- Guest
Sigurno je i ona iz izbosne?epikur37 wrote:Pošaljem ovaj video na fcb prijateljici u parizu a ona meni veli da sam nacionalist i da ako želim mogu ostati u svojoj mržnji.....
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Sigurno je i ona iz izbosne?epikur37 wrote:Pošaljem ovaj video na fcb prijateljici u parizu a ona meni veli da sam nacionalist i da ako želim mogu ostati u svojoj mržnji.....
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Župan avionom otišao u Pariz i poslao vozače da ga dočekaju
» Nogomet odlazi k vragu
» Moj komentar na pariz
» Pariz danas...
» Pariz noću
» Nogomet odlazi k vragu
» Moj komentar na pariz
» Pariz danas...