Jednu skupinu treba podržavati kad paradira zbog svojih uvjerenja, ali neka druga skupina bi o svojim uvjerenjima trebala šutjeti?
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Jednu skupinu treba podržavati kad paradira zbog svojih uvjerenja, ali neka druga skupina bi o svojim uvjerenjima trebala šutjeti?
to se zove šeranjemaggie13 wrote:Samo vi..prci i ja smo se skompali :D
eto super smo se našli.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Jednu skupinu treba podržavati kad paradira zbog svojih uvjerenja, ali neka druga skupina bi o svojim uvjerenjima trebala šutjeti?
prebukvalno shvacas duhovne vrijednosti..:-)Regoč wrote:Pa kako može pričati da čuva predbračnu čistoću ako nije djevica? Smisao predbračne čistoće je djevičanstvo, a ne razdoblje bez seksa.maggie13 wrote:sto vas zanima? @_@Regoč wrote:Zašto dosadni? Pa zanimaju nas neke stvari, a i Frakcija je s nami divanila.maggie13 wrote:Stvarno ste dosadni..muskarci, a babe :D
2014-04-12
Regoč wrote:Pa kako može pričati da čuva predbračnu čistoću ako nije djevica? Smisao predbračne čistoće je djevičanstvo, a ne razdoblje bez seksa.maggie13 wrote:sto vas zanima? @_@Regoč wrote:Zašto dosadni? Pa zanimaju nas neke stvari, a i Frakcija je s nami divanila.maggie13 wrote:Stvarno ste dosadni..muskarci, a babe :D
eto o vjerodostojnosti....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
sve je prolazno..mladost, ljepota, sreca..8-)veber wrote:to se zove šeranjemaggie13 wrote:Samo vi..prci i ja smo se skompali :D
eto super smo se našli.
2014-04-12
pa kad se ispovidiš moš iznova čuvat.. to se regenerira.Regoč wrote:Pa kako može pričati da čuva predbračnu čistoću ako nije djevica? Smisao predbračne čistoće je djevičanstvo, a ne razdoblje bez seksa.maggie13 wrote:sto vas zanima? @_@Regoč wrote:Zašto dosadni? Pa zanimaju nas neke stvari, a i Frakcija je s nami divanila.maggie13 wrote:Stvarno ste dosadni..muskarci, a babe :D
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Zašto bih ja bio gori od Marcela? Ili Clooneyja?maggie13 wrote:ozenio se s pedeset? :0)Regoč wrote:Zašto bismo joj mi tražili? Ako sam ja mogao tragati trideset godinah nek si i ona da malo truda!frakcija wrote:a baš..ja mislila da će priča ić u smjeru da joj nađemo partiju prežencu.maggie13 wrote:Stvarno ste dosadni..muskarci, a babe :D
maggie13 wrote:prebukvalno shvacas duhovne vrijednosti..:-)Regoč wrote:Pa kako može pričati da čuva predbračnu čistoću ako nije djevica? Smisao predbračne čistoće je djevičanstvo, a ne razdoblje bez seksa.maggie13 wrote:sto vas zanima? @_@Regoč wrote:Zašto dosadni? Pa zanimaju nas neke stvari, a i Frakcija je s nami divanila.maggie13 wrote:Stvarno ste dosadni..muskarci, a babe :D
nisu duhovne vrijednosti sapun....
2014-10-23
a, po cemu ste vi, kriticari necije ideje, zelje, potrebe i osjecaja vjerodostojni?! :Dklerko wrote:Regoč wrote:Pa kako može pričati da čuva predbračnu čistoću ako nije djevica? Smisao predbračne čistoće je djevičanstvo, a ne razdoblje bez seksa.maggie13 wrote:sto vas zanima? @_@Regoč wrote:Zašto dosadni? Pa zanimaju nas neke stvari, a i Frakcija je s nami divanila.maggie13 wrote:Stvarno ste dosadni..muskarci, a babe :D
2014-04-12
nije ni jos stosta, makar se licemjerje najteze otapa..:-)klerko wrote:maggie13 wrote:prebukvalno shvacas duhovne vrijednosti..:-)Regoč wrote:Pa kako može pričati da čuva predbračnu čistoću ako nije djevica? Smisao predbračne čistoće je djevičanstvo, a ne razdoblje bez seksa.maggie13 wrote:sto vas zanima? @_@Regoč wrote:
Zašto dosadni? Pa zanimaju nas neke stvari, a i Frakcija je s nami divanila.
nisu duhovne vrijednosti sapun....
2014-04-12
Ne, shvaćam ih onakvima kakva jesu. A to što ljudi rabe rieči kojima ne znaju značenje ili, ako znaju, stvaraju lažnu sliku o sebi, sramota je tih lažacah.maggie13 wrote:prebukvalno shvacas duhovne vrijednosti..:-)Regoč wrote:Pa kako može pričati da čuva predbračnu čistoću ako nije djevica? Smisao predbračne čistoće je djevičanstvo, a ne razdoblje bez seksa.maggie13 wrote:sto vas zanima? @_@Regoč wrote:Zašto dosadni? Pa zanimaju nas neke stvari, a i Frakcija je s nami divanila.maggie13 wrote:Stvarno ste dosadni..muskarci, a babe :D
draga moja.maggie13 wrote:sve je prolazno..mladost, ljepota, sreca..8-)veber wrote:to se zove šeranjemaggie13 wrote:Samo vi..prci i ja smo se skompali :D
eto super smo se našli.
sve je prolazno.
sve to znamo.
2014-12-30
odi u kuracfrakcija wrote:pa kad se ispovidiš moš iznova čuvat.. to se regenerira.Regoč wrote:Pa kako može pričati da čuva predbračnu čistoću ako nije djevica? Smisao predbračne čistoće je djevičanstvo, a ne razdoblje bez seksa.maggie13 wrote:sto vas zanima? @_@Regoč wrote:Zašto dosadni? Pa zanimaju nas neke stvari, a i Frakcija je s nami divanila.maggie13 wrote:Stvarno ste dosadni..muskarci, a babe :D
2014-12-30
Ženska solidarnost na djelu, vidim. Ne kritiziram ja njezinu želju ili potrebu, neka se uzdržava od seksa do braka, njezina stvar, ali neka to ne proglašava predbračnom čistoćom jer to nije predbračna čistoća. Samo se prestala seksati!maggie13 wrote:a, po cemu ste vi, kriticari necije ideje, zelje, potrebe i osjecaja vjerodostojni?! :Dklerko wrote:Regoč wrote:Pa kako može pričati da čuva predbračnu čistoću ako nije djevica? Smisao predbračne čistoće je djevičanstvo, a ne razdoblje bez seksa.maggie13 wrote:sto vas zanima? @_@Regoč wrote:
A što kažu Poljičani? Ako si ti polovnjača jer si imala momka, što je Blanka? Desetinjača?frakcija wrote:pa kad se ispovidiš moš iznova čuvat.. to se regenerira.Regoč wrote:Pa kako može pričati da čuva predbračnu čistoću ako nije djevica? Smisao predbračne čistoće je djevičanstvo, a ne razdoblje bez seksa.maggie13 wrote:sto vas zanima? @_@Regoč wrote:Zašto dosadni? Pa zanimaju nas neke stvari, a i Frakcija je s nami divanila.maggie13 wrote:Stvarno ste dosadni..muskarci, a babe :D
maggie13 wrote:a, po cemu ste vi, kriticari necije ideje, zelje, potrebe i osjecaja vjerodostojni?! :Dklerko wrote:Regoč wrote:Pa kako može pričati da čuva predbračnu čistoću ako nije djevica? Smisao predbračne čistoće je djevičanstvo, a ne razdoblje bez seksa.maggie13 wrote:sto vas zanima? @_@Regoč wrote:
ajde da nazovemo stvari pravim imenom... ja, kritičar prepoznajem kad neko sere....
nexe drugi kritičari izjasne za sebe....
2014-10-23
zato mi je muž bija nevin, a ne ko vi..Regoč wrote:A što kažu Poljičani? Ako si ti polovnjača jer si imala momka, što je Blanka? Desetinjača?frakcija wrote:pa kad se ispovidiš moš iznova čuvat.. to se regenerira.Regoč wrote:Pa kako može pričati da čuva predbračnu čistoću ako nije djevica? Smisao predbračne čistoće je djevičanstvo, a ne razdoblje bez seksa.maggie13 wrote:sto vas zanima? @_@Regoč wrote:
2016-03-09
ima neke čari u tome, davno otišlo.frakcija wrote:zato mi je muž bija nevin, a ne ko vi..Regoč wrote:A što kažu Poljičani? Ako si ti polovnjača jer si imala momka, što je Blanka? Desetinjača?frakcija wrote:pa kad se ispovidiš moš iznova čuvat.. to se regenerira.Regoč wrote:Pa kako može pričati da čuva predbračnu čistoću ako nije djevica? Smisao predbračne čistoće je djevičanstvo, a ne razdoblje bez seksa.maggie13 wrote:
sto vas zanima? @_@
ali ima čari...
2014-12-30
Nemaju Poljica mudrost za ovu priliku? Auu! A i ja sam bio nevin, čuvao sam predbračnu čistoću ciela dva i pol dana, od ispovjedi u četvrtak popodne do prve bračne noći u nedjelju ujutro. Zapravo, onda je prvo bračno jutro, a prva bračna noć bila je tek navečer.frakcija wrote:zato mi je muž bija nevin, a ne ko vi..Regoč wrote:A što kažu Poljičani? Ako si ti polovnjača jer si imala momka, što je Blanka? Desetinjača?frakcija wrote:pa kad se ispovidiš moš iznova čuvat.. to se regenerira.Regoč wrote:Pa kako može pričati da čuva predbračnu čistoću ako nije djevica? Smisao predbračne čistoće je djevičanstvo, a ne razdoblje bez seksa.maggie13 wrote:
sto vas zanima? @_@
I sto sad...Jel na kraju dobro što se čuva ili ne... žene jednogasne protiv usporedbe sa sapunom...sve će te vi kod Longija na tečaj anti-emancipacije men se čini...
darth_vader-
2014-04-17
imaju..ako je spavala sa neoženjenim on je ima smista ženit..a ako je bio oženjen ima je uzdržavat ali izvan granice poljica, odnosno u kučićima ili žrnovnici, dok žena ostaje na poljičkom posjedu..Regoč wrote:Nemaju Poljica mudrost za ovu priliku? Auu! A i ja sam bio nevin, čuvao sam predbračnu čistoću ciela dva i pol dana, od ispovjedi u četvrtak popodne do prve bračne noći u nedjelju ujutro. Zapravo, onda je prvo bračno jutro, a prva bračna noć bila je tek navečer.frakcija wrote:zato mi je muž bija nevin, a ne ko vi..Regoč wrote:A što kažu Poljičani? Ako si ti polovnjača jer si imala momka, što je Blanka? Desetinjača?frakcija wrote:pa kad se ispovidiš moš iznova čuvat.. to se regenerira.Regoč wrote:
Pa kako može pričati da čuva predbračnu čistoću ako nije djevica? Smisao predbračne čistoće je djevičanstvo, a ne razdoblje bez seksa.
2016-03-09
postoje li još uopće muškarci koji cijene nevinost?jasambrend wrote:I sto sad...Jel na kraju dobro što se čuva ili ne... žene jednogasne protiv usporedbe sa sapunom...sve će te vi kod Longija na tečaj anti-emancipacije men se čini...
2016-03-09
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Pernar: Posvađao sam se sa 'starom' jer joj je 'ispran mozak' zbog medija. Neka mladi otvore oči svojim roditeljima!
» Dodik obrusio Britancima : Neka se sjećaju svojih zločina a ne Srebrenice
» Bauk: Neka HDZ sada objašnjava svojim glasačima zašto su bili spremni koalirati s HNS-om
» U Zvorniku zbog terorizma uhićen Abidin M., formirao i obučavao skupinu
» Poruka bijesnog Putin turskom ambsadoru: “Neka vaš predsjednik ide u pakao zajedno sa svojim ISIS teroristima”
» Dodik obrusio Britancima : Neka se sjećaju svojih zločina a ne Srebrenice
» Bauk: Neka HDZ sada objašnjava svojim glasačima zašto su bili spremni koalirati s HNS-om
» U Zvorniku zbog terorizma uhićen Abidin M., formirao i obučavao skupinu
» Poruka bijesnog Putin turskom ambsadoru: “Neka vaš predsjednik ide u pakao zajedno sa svojim ISIS teroristima”
Page 5 of 8