Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
nije nego nismo imali para kad su stanovi bili po ništa..ja svoj još otkupljujem na pecibokune. izbjeglice na stanu imale više love od nas.maggie13 wrote:Nitko nam nije za to kriv, nego mi sami.frakcija wrote:sad su omišani uglavnom podstanari u muslimanskim stanovima.. sve ko da neće..maggie13 wrote:I Makarska..zahvalit će ti, znaš kako..frakcija wrote:zašto nikad nitko nije zahvalio Splitu za ogromni humanitarni doprinos?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
zato jer je tamo udruga 'naš hajduk'.frakcija wrote:zašto nikad nitko nije zahvalio Splitu za ogromni humanitarni doprinos?
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Sora wrote:Pa to moras nacrtati ovima ludima na forumuvuksadinare wrote:......po meni mozda ej pitanje herceg bosne trebalo ostaviti nakon sto rat zavrsi..mislim tada bi sigurno bila bolja pregovarcka pozicija hrvatskog vodstva u bh-a...nego za vrijeme rata..zasto?..pa jednostavno hrvati bi tad cistog srca i vjerojatno sa međun.podrskom mogli traziti vrlo povoljne uvjete za sebe...a u slucaju marginalizacije od bosnjaka imali bi kao sto sam rekao daleko ciscu poziciju narocito u međun.javnosti nego sada..jer ih ovi en bi mogli stalno prcati u svezi rata....
Sad je tako kako je
Hrvate su uvalili hercegovci i sad ti vidi izlaz
Ocito u optuznicama ..
Užitak mi je sve ovo pratit.
Mi pamtimo dugo, komšinice.
Eroo- Posts : 79085
2016-07-22
ponavljam, sami smo sebi krivi..ne moram tebi u detalje.frakcija wrote:nije nego nismo imali para kad su stanovi bili po ništa..ja svoj još otkupljujem na pecibokune. izbjeglice na stanu imale više love od nas.maggie13 wrote:Nitko nam nije za to kriv, nego mi sami.frakcija wrote:sad su omišani uglavnom podstanari u muslimanskim stanovima.. sve ko da neće..maggie13 wrote:I Makarska..zahvalit će ti, znaš kako..frakcija wrote:zašto nikad nitko nije zahvalio Splitu za ogromni humanitarni doprinos?
2014-04-12
jastreb wrote:Hrvate u BIH sjebao je Zagreb,koji je u to doba bio pod hercegovačkom čizmom.vuksadinare wrote:......po meni mozda ej pitanje herceg bosne trebalo ostaviti nakon sto rat zavrsi..mislim tada bi sigurno bila bolja pregovarcka pozicija hrvatskog vodstva u bh-a...nego za vrijeme rata..zasto?..pa jednostavno hrvati bi tad cistog srca i vjerojatno sa međun.podrskom mogli traziti vrlo povoljne uvjete za sebe...a u slucaju marginalizacije od bosnjaka imali bi kao sto sam rekao daleko ciscu poziciju narocito u međun.javnosti nego sada..jer ih ovi en bi mogli stalno prcati u svezi rata....
Da smo bili malo manje kršćani danas ti ne bi imao prilike pisat to što pišeš.
2016-07-22
Ero,to je činjenica.Eroo wrote:jastreb wrote:Hrvate u BIH sjebao je Zagreb,koji je u to doba bio pod hercegovačkom čizmom.vuksadinare wrote:......po meni mozda ej pitanje herceg bosne trebalo ostaviti nakon sto rat zavrsi..mislim tada bi sigurno bila bolja pregovarcka pozicija hrvatskog vodstva u bh-a...nego za vrijeme rata..zasto?..pa jednostavno hrvati bi tad cistog srca i vjerojatno sa međun.podrskom mogli traziti vrlo povoljne uvjete za sebe...a u slucaju marginalizacije od bosnjaka imali bi kao sto sam rekao daleko ciscu poziciju narocito u međun.javnosti nego sada..jer ih ovi en bi mogli stalno prcati u svezi rata....
Bosance su sjebali Šušak i Boban. dakle ne Hercegovci u globalu,ali hercegovački hadezeovski lobi je tu odigrao važnu ulogu.
Mislim u čemu je problem? Pa to znaju i vrapci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja sam mislio da su vam zahvalili po Bosni više puta.frakcija wrote:zašto nikad nitko nije zahvalio Splitu za ogromni humanitarni doprinos?
BIH, to je kao država? Loš izgovor za istu.
Ti nisi samo budala, ti si nepopravljivi kreten, koji od svog komunjarskog sljepila ne vidi dalje od nosa.jastreb wrote:Ero,to je činjenica.Eroo wrote:jastreb wrote:Hrvate u BIH sjebao je Zagreb,koji je u to doba bio pod hercegovačkom čizmom.vuksadinare wrote:......po meni mozda ej pitanje herceg bosne trebalo ostaviti nakon sto rat zavrsi..mislim tada bi sigurno bila bolja pregovarcka pozicija hrvatskog vodstva u bh-a...nego za vrijeme rata..zasto?..pa jednostavno hrvati bi tad cistog srca i vjerojatno sa međun.podrskom mogli traziti vrlo povoljne uvjete za sebe...a u slucaju marginalizacije od bosnjaka imali bi kao sto sam rekao daleko ciscu poziciju narocito u međun.javnosti nego sada..jer ih ovi en bi mogli stalno prcati u svezi rata....
Bosance su sjebali Šušak i Boban. dakle ne Hercegovci u globalu,ali hercegovački hadezeovski lobi je tu odigrao važnu ulogu.
Budaletino jedna, bh Hrvati su prije Daytona vojno kontrolirali 1/3 BiH, a Muslimani tek 1/4.
Pored toga su i masovno sudjelovali u "vašem" ratu...
2016-07-22
naravno da nisu hercegovci u globalu..pa blaza kraljevica eru su smaknuli upravo bobanovi ljudi...problem je zapravo bio u tome sto su jezgro hercegovackog hdz-a i hvo-a cinili ljudi skloni kriminalu a mnogi su bili uz dokaze prilozene i suradnici udbe,kos-a sto se kasniej dokazalo..mate boban je cini mi se 1967 ili 1968 u opcinskom sudu optuzen da ej otuđio kokoši svoga susjeda...mnogi misle da ej tada da izbjegne zatvorsku kaznu udba ponudila suradnju bobanu sto ej ovaj i prihvatio..neki uz prilozene dokaze tvrde da je bio od 1987 i suradnik kos-a..mladen naletilic tuta..dokazani krimos pajtos ljube zemunca i za kojeg se sa sigurnoscu moze tvrditi također da je bio suradnik udbe.....vinko martinovic štela...poznat od prije rata u hercegovackim kriminalnim strukturama...mislim takve likove izabrati i tuđman i šušak amenovati..je doista nevjerojatno....osim ako tuđman i susak nisu od starne istih na jedan nacin ucjenjeni..jastreb wrote:Ero,to je činjenica.Eroo wrote:jastreb wrote:Hrvate u BIH sjebao je Zagreb,koji je u to doba bio pod hercegovačkom čizmom.vuksadinare wrote:......po meni mozda ej pitanje herceg bosne trebalo ostaviti nakon sto rat zavrsi..mislim tada bi sigurno bila bolja pregovarcka pozicija hrvatskog vodstva u bh-a...nego za vrijeme rata..zasto?..pa jednostavno hrvati bi tad cistog srca i vjerojatno sa međun.podrskom mogli traziti vrlo povoljne uvjete za sebe...a u slucaju marginalizacije od bosnjaka imali bi kao sto sam rekao daleko ciscu poziciju narocito u međun.javnosti nego sada..jer ih ovi en bi mogli stalno prcati u svezi rata....
2015-09-08
Evo još jednog našeg budale...mičem se s teme.
....jednom prilikom ej tuta rekao 1993 godine..'mene nista ne interesira istocno i sjeverno do mostara....'...dakle..boli ga kiki za sve druge i za sudbine drugih....samo da nitko en dira u njegov 'teritorij'...
2015-09-08
Ne pričam o Hercegovcima kao o narodu,već o lobiju Boban-Šušak-Štela-Tuta.Eroo wrote:Ti nisi samo budala, ti si nepopravljivi kreten, koji od svog komunjarskog sljepila ne vidi dalje od nosa.jastreb wrote:Ero,to je činjenica.Eroo wrote:jastreb wrote:Hrvate u BIH sjebao je Zagreb,koji je u to doba bio pod hercegovačkom čizmom.vuksadinare wrote:......po meni mozda ej pitanje herceg bosne trebalo ostaviti nakon sto rat zavrsi..mislim tada bi sigurno bila bolja pregovarcka pozicija hrvatskog vodstva u bh-a...nego za vrijeme rata..zasto?..pa jednostavno hrvati bi tad cistog srca i vjerojatno sa međun.podrskom mogli traziti vrlo povoljne uvjete za sebe...a u slucaju marginalizacije od bosnjaka imali bi kao sto sam rekao daleko ciscu poziciju narocito u međun.javnosti nego sada..jer ih ovi en bi mogli stalno prcati u svezi rata....
Budaletino jedna, bh Hrvati su prije Daytona vojno kontrolirali 1/3 BiH, a Muslimani tek 1/4.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Tuta i Štela su bili upravo savršen izbor. Prvo, odradili su dosta teškog i prljavog posla, utjerali preglasnim muslimanima strah u kosti tako da su ovi šutjeli do kraja rata u zapadnoj Hercegovini. Drugo, takvi kad padnu uredno opereš ruke od njih da su radili na svoju ruku jer su ionako kriminalci. I nije ih šteta jer su ionako na rubu društva. CIA koristi po cijelom svijetu Tute i Štele. Kog ćeš poslat u Mostar? Plenkovića?
...jednostavne cinjenice su da je ta ekipa iz rata izasla sto puta bogatija....kako su imali vremena bogatiti se ako su navodno bili stalno na liniji....bez odmora..kako su tvrdili tuta i stela
2015-09-08
točnoudba wrote:Tuta i Štela su bili upravo savršen izbor. Prvo, odradili su dosta teškog i prljavog posla, utjerali preglasnim muslimanima strah u kosti tako da su ovi šutjeli do kraja rata u zapadnoj Hercegovini. Drugo, takvi kad padnu uredno opereš ruke od njih da su radili na svoju ruku jer su ionako kriminalci. I nije ih šteta jer su ionako na rubu društva. CIA koristi po cijelom svijetu Tute i Štele. Kog ćeš poslat u Mostar? Plenkovića?
2014-04-12
...pa i bez tute muslimani i srbi ne bi bili glasni napose u zapadnoj hercegovini..mostaru..zapadnom dijelu ejr su bili debela manjina....ja da sam bio recimo na mjestu tuđmanan..meni bi takvi pred zid..rat je jbg...a oni opet nisu imali takvu moc..da bi nesto u svoju korist pokusali....
2015-09-08
O kakvom to lobiju pričaš? Rat je bio i sve ono što ide uz to.jastreb wrote:Ne pričam o Hercegovcima kao o narodu,već o lobiju Boban-Šušak-Štela-Tuta.Eroo wrote:Ti nisi samo budala, ti si nepopravljivi kreten, koji od svog komunjarskog sljepila ne vidi dalje od nosa.jastreb wrote:Ero,to je činjenica.Eroo wrote:jastreb wrote:
Hrvate u BIH sjebao je Zagreb,koji je u to doba bio pod hercegovačkom čizmom.
(Usput, Šušak vam je donio državu)
2016-07-22
....predmjevam da ej susak bio na ejdan nacin mozda ucjenjen od bobana i tute...narocito tute jer su iz istog mjesta isto godiste..i istu skolu sili pa ej ovaj mislim tuta dosta zano o susku..dokaz za ovu moju teoriju a o tome su nedavno izasli originalni dokumenti..susak i niej bio toliko nesklon da se pruzi jaci otpor srbima u bos.posavini...cak je 1992 bio sklon deblokadi sarajeva....sto se u međuvremenu promjenilo en znam..neki pricaju da je bio na jedan nacin ucjenjen od bobana i tute..
2015-09-08
.....cak recimo u intervjuima blaz kraljevic vrlo malo ili uopce ne spominje suska...u svojim optuzbama a njegove optuzbe se veciinom odnose na tuđmana,manolica,bobana,tutu...
2015-09-08
dakle za pretpostaviti je da ej te 1992 susak i niej bio bas nesklon suradnji sa muslimanima tj armijom bh-a to navodi podatak da ej bio sklon deblokadi sarajeva uz pomoc hvo-a u 8 mjesecu 1992....no zasto je promjenio retoriku 1993 ostaje upitno....za razliku recimo od bobana..koji je vec na pocetku rata 1992 odapinjao vrlo negativne strelice prema sarajevu i muslimanima i zazivao suradnju sa karađicem...
2015-09-08
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Srbija podigla optuznice protiv hrvatskih casnika zbog Oluje
» Nizozemska podigla optužnice protiv Rusa zbog obaranja MH17
» Zambija ne pusi price o posvajanju.To su trgovci (dileri) djecom i podigla optuznice protiv osam Hrvata (sic)!
» 10. ožujak - Dan hrvatskih braniteljica i branitelja Vukovara
» OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
» Nizozemska podigla optužnice protiv Rusa zbog obaranja MH17
» Zambija ne pusi price o posvajanju.To su trgovci (dileri) djecom i podigla optuznice protiv osam Hrvata (sic)!
» 10. ožujak - Dan hrvatskih braniteljica i branitelja Vukovara
» OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
Page 5 of 15