Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
Page 3 of 15
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Re: Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
vuksadinare wrote:sto se tice rata između hrvata i muslimana..on je bio sasma nepotreban..
Koji si ti naivac. Nije čudo da su vas naguzili onda, naguzili bi vas i sad bez problema. Evo sad vas još i tuže jer ste im pomogli onda evo pomognite im opet da vas opet mogu muse naguziti.
catabbath- Posts : 12438
2015-08-22
Prevrtljivi su, dvolični, međutim udbasi su s njima izazvali sukob.dawson wrote:vuksadinare wrote:sto se tice rata između hrvata i muslimana..on je bio sasma nepotreban..
Koji si ti naivac. Nije čudo da su vas naguzili onda, naguzili bi vas i sad bez problema. Evo sad vas još i tuže jer ste im pomogli onda evo pomognite im opet da vas opet mogu muse naguziti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Prevrtljivi su, dvolični, međutim udbasi su s njima izazvali sukob.
Teško žabu u vodu natjerati. Njegoš je još prije nekoliko stoljeća napisao da turcima nije za vjerovati a nije bilo Udbe onda. Vuk i sl. su balkanska verzija one "welcome imigrants" ekipe sa zapada.
catabbath-
2015-08-22
S jedne strane ovaj popis u BiH je dobro došao, čisto da dokaže onome tko želi gledati da Sora i slični Sori nisu ništa drugo nego obične ljigave lažljivice. Ovo govorim zato jer je pod kontrolom "multietniĆke" armije BiH protjerano 7 puta više Hrvata nego li pod kontrolom HVO muslimana. Taj podatak sve govori.
Inače što se tiče same teme ništa neočekivano, država u kojoj čovjek dila državne tajne, gradi političku karijeru na fašizmu i slično postane predsjednik dva mandata ne može bolje niti očekivati. Bojim se da je ovo početak, Bošnjaci s jedne strane Srbi s druge, tko zna kakve optužnice još dolaze...
Inače što se tiče same teme ništa neočekivano, država u kojoj čovjek dila državne tajne, gradi političku karijeru na fašizmu i slično postane predsjednik dva mandata ne može bolje niti očekivati. Bojim se da je ovo početak, Bošnjaci s jedne strane Srbi s druge, tko zna kakve optužnice još dolaze...
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
dawson wrote:kaja_333 wrote:Prevrtljivi su, dvolični, međutim udbasi su s njima izazvali sukob.
Teško žabu u vodu natjerati. Njegoš je još prije nekoliko stoljeća napisao da turcima nije za vjerovati a nije bilo Udbe onda. Vuk i sl. su balkanska verzija one "welcome imigrants" ekipe sa zapada.
Vuk je HSp-ovac zapeo u 40 godinama prošlog stoljeća. Ovo najozbiljnije mislim, čovjek je teški promašaj kada je riječ o politici.
2015-09-09
ja sam realist....a ti sanjaj dalej zapadnu hercegovinu u hrvatskoj....gdje bi imali manje prava nego u bosni...ziva istinanewuser wrote:dawson wrote:kaja_333 wrote:Prevrtljivi su, dvolični, međutim udbasi su s njima izazvali sukob.
Vuk je HSp-ovac zapeo u 40 godinama prošlog stoljeća. Ovo najozbiljnije mislim, čovjek je teški promašaj kada je riječ o politici.
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
To i ja mislim. On kad se probudi prvo što čini je da kopa po srpskim medijima ne bi li našao nekakve huškačke izjave srpskih političara,ili ne bi li otkrio kakav incident na nacionalnoj liniji (Hrvati-Srbi) e kako bi mu to dalo povoda za pisanje o nekom novom hrvatsko-srpskom ratu.newuser wrote:dawson wrote:kaja_333 wrote:Prevrtljivi su, dvolični, međutim udbasi su s njima izazvali sukob.
Usput,hrvatsko-srpski ratovi stvar su 19 i 20 stoljeća,a sve drugo samo je puki folklorni element.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..hahahahahah....bumo videli..bumo videlijastreb wrote:To i ja mislim. On kad se probudi prvo što čini je da kopa po srpskim medijima ne bi li našao nekakve huškačke izjave srpskih političara,ili ne bi li otkrio kakav incident na nacionalnoj liniji (Hrvati-Srbi) e kako bi mu to dalo povoda za pisanje o nekom novom hrvatsko-srpskom ratu.newuser wrote:dawson wrote:kaja_333 wrote:Prevrtljivi su, dvolični, međutim udbasi su s njima izazvali sukob.
Usput,hrvatsko-srpski ratovi stvar su 19 i 20 stoljeća,a sve drugo samo je puki folklorni element.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ja sam realist....a ti sanjaj dalej zapadnu hercegovinu u hrvatskoj....gdje bi imali manje prava nego u bosni...ziva istinanewuser wrote:dawson wrote:kaja_333 wrote:Prevrtljivi su, dvolični, međutim udbasi su s njima izazvali sukob.
Ovo mi je najjače, kada mi drugi definiraju vlastite snove i mišljenja. Moj ideal nije to što si naveo... No nemoj se ljutiti ja samo konstatiram da si politički još u dalekoj prošlosti. Nema tu mjesta ljutnji vjerojatno se tebi ne sviđaju moji stavovi, idemo dalje.
2015-09-09
nista je tebi ne sporim...ja sam samo realist...na zalost povrsnom politikom ponajprije kod hrvata u bh-a pa i u zagrebu..bojim se da hrvati u bh-a placaju cijenu i to en malunewuser wrote:vuksadinare wrote:ja sam realist....a ti sanjaj dalej zapadnu hercegovinu u hrvatskoj....gdje bi imali manje prava nego u bosni...ziva istinanewuser wrote:dawson wrote:kaja_333 wrote:Prevrtljivi su, dvolični, međutim udbasi su s njima izazvali sukob.
Ovo mi je najjače, kada mi drugi definiraju vlastite snove i mišljenja. Moj ideal nije to što si naveo... No nemoj se ljutiti ja samo konstatiram da si politički još u dalekoj prošlosti. Nema tu mjesta ljutnji vjerojatno se tebi ne sviđaju moji stavovi, idemo dalje.
2015-09-08
vec sam rekao...ne mozes kucu raditi a nisi napravio temelje...plus imati politicke analfabete u svom vodstvu sumnjivih proslosti
2015-09-08
Kaj bumo videli?vuksadinare wrote:..hahahahahah....bumo videli..bumo videlijastreb wrote:To i ja mislim. On kad se probudi prvo što čini je da kopa po srpskim medijima ne bi li našao nekakve huškačke izjave srpskih političara,ili ne bi li otkrio kakav incident na nacionalnoj liniji (Hrvati-Srbi) e kako bi mu to dalo povoda za pisanje o nekom novom hrvatsko-srpskom ratu.newuser wrote:dawson wrote:kaja_333 wrote:Prevrtljivi su, dvolični, međutim udbasi su s njima izazvali sukob.
Pa u Italiji se svako malo okupljaju nostalgičari velike Italije i potomci esula koji trabunjaju o talijanskoj Istri i Dalmaciji.
U mađarskoj postoje grupacije (čak i u vlasti) koji u sastavu Mađarske vide Baranju,Međimurje i Vojvodinu.
Tko normalan shvaća ozbiljno te monade?
Isto je i sa vijećem Srba Gorskog kotara ili Vladom RSK u egzilu,koji sanjaju nekakav srpski Benkovac ili srpske Moravice.
A ti na to grizeš ko glavoč.
2014-04-22
Koliki si realist to valjda trebaju drugi procijeniti... Što se tiče plaćanja cijene pa Hrvata u BiH neće biti za 20-30 godina. Tko je kriv? Ima više krivaca. Dugoročno ta država ide na Srpski i Bošnjački dio, o tome sam već pisao davno i sve ide ka tome i nitko sretniji od mene da ne bude tako, čak mi je smiješno vidjeti kako se misli da će nekakvim prekoreda/nakaradnim ulaskom BiH u EU se rješiti nacionalna pitanja sama od sebe... pihh moš misliti.vuksadinare wrote:nista je tebi ne sporim...ja sam samo realist...na zalost povrsnom politikom ponajprije kod hrvata u bh-a pa i u zagrebu..bojim se da hrvati u bh-a placaju cijenu i to en malunewuser wrote:vuksadinare wrote:ja sam realist....a ti sanjaj dalej zapadnu hercegovinu u hrvatskoj....gdje bi imali manje prava nego u bosni...ziva istinanewuser wrote:dawson wrote:
No da ne širimo, riječ je o optužnicama.
2015-09-09
pazite malo..na celo hdz-a bh-a dolazi boban suradnik udbe i kradljivac kokosiju u 60-tim godinama za sto ej i souđen..i logicno da ga ej vrbovala udba a kasnije i kos...covjek koji otvoreno i javno kaze 'da ga nije briga za bosance gore u usori,brckom,modrici'...
2015-09-08
Ne treba Bugojno Hrvatskoj, ali koliko vidim tamo su hrvati etnički tamanjeni.Sora wrote:frakcija wrote:Bila je to ''hrvatska državna politika devedesetih'', kada su svi građani BiH liječeni i skrbljeni na teret siromašnog proračuna ratom razorene RH. A kakav je odnos bio prema muslimanskim izbjeglicama, svjedočim osobno, primjerice kada sam kao kirurg operirao ranjenika u ratnoj bolnici (podrum hotela) u jednom južnohrvatskom gradiću.
Za vrijeme operacije na katu iznad, nastala je iznenadna velika galama i veselje muslimanskih izbjeglica, smještenih u istom hotelu... čula se vijest da je palo Bugojno... Mi smo plakali gospodine Predsjedniče... I nikom od izbjeglica, nitko nije ništa rekao... ''Hrvatska politika devedesetih'' ih je i dalje liječila, hranila i dala krov nad glavom.
Držim gospodine Predsjedniče, kako ste se prilikom Vašeg obraćanja u BiH parlamentu, trebali sjetiti ove pomoći koju smo bezuvjetno pružili svim potrebitim u BiH. Svjedoci našega rada su sve navedene međunarodne humanitarne organizacije i preko 90 državnih i privatnih TV kuća iz svijeta, koje su nas pratile.
Jesi ti gusko sebi ikada objasnila cemu je trebalo Bugojno drzavi Hrvatskoj i njenim interesima ?
Vi ste plakali zbog cega ?
Jer ste bili navijali za ktvavi sukob izmedu muslimana i hrvata u bosni .
Nije te sram s tim tvojim neznanjem i zakdenosti .
ZLOČINI ARMIJE BiH NAD HRVATIMA
Dok je dalmacija solidarno svo vrijeme spašavala muslimane. Niti jednog incidenta nije bilo. Doduše znam mnoge koji su na temelju svjedočanstva o političkom progonu u hrvatskoj dobili azil po zapadu. To je bio pro-forma obrazac za ispunjavanje uvjeta.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Hrvatsko-muslimanski sukob je uvod u nešto što se dugo spremalo i uvod u nešto što se događa po svijetu danas,a i uvod u nešto što tek predstoji.frakcija wrote:
Ne treba Bugojno Hrvatskoj, ali koliko vidim tamo su hrvati etnički tamanjeni.
Dok je dalmacija solidarno svo vrijeme spašavala muslimane. Niti jednog incidenta nije bilo. Doduše znam mnoge koji su na temelju svjedočanstva o političkom progonu u hrvatskoj dobili azil po zapadu. To je bio pro-forma obrazac za ispunjavanje uvjeta.
Dočim je hrvatsko-srpski sukob stvar prošlosti i danas tek puki folklorni element.
2014-04-22
Auuu... Pa kako sad? Mora da je neka greška. Do sad je važila priča da Srbija vrši agresiju na HR kroz suđenje zločincima. Šta je onda ovo?
ovo srpska preko bh-a dize optuznice..opet srbidzango wrote:Auuu... Pa kako sad? Mora da je neka greška. Do sad je važila priča da Srbija vrši agresiju na HR kroz suđenje zločincima. Šta je onda ovo?
2015-09-08
Ni prvo ni drugo nije tocnojastreb wrote:Hrvatsko-muslimanski sukob je uvod u nešto što se dugo spremalo i uvod u nešto što se događa po svijetu danas,a i uvod u nešto što tek predstoji.frakcija wrote:
Ne treba Bugojno Hrvatskoj, ali koliko vidim tamo su hrvati etnički tamanjeni.
Dočim je hrvatsko-srpski sukob stvar prošlosti i danas tek puki folklorni element.
Hrvatsko- srpski sukobi traju i nisu nikad ni prestali samo su preneseni na politicku razinu
A za ratnu , ima vremena
Sto se u svijetu dogada u vezi s muslimsnima
.
Po tebi vjerski ratovi su u pitanju.
Ma, mislila sam da si psmetniji .
hrvata koliko vidim nema ni 15%.kaja_333 wrote:I zato nikada neće biti stabilna.Sora wrote:
Bosna je bila jedna drzava s ispremjesanim stanovnistvom.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:Ne treba Bugojno Hrvatskoj, ali koliko vidim tamo su hrvati etnički tamanjeni.Sora wrote:frakcija wrote:Bila je to ''hrvatska državna politika devedesetih'', kada su svi građani BiH liječeni i skrbljeni na teret siromašnog proračuna ratom razorene RH. A kakav je odnos bio prema muslimanskim izbjeglicama, svjedočim osobno, primjerice kada sam kao kirurg operirao ranjenika u ratnoj bolnici (podrum hotela) u jednom južnohrvatskom gradiću.
Za vrijeme operacije na katu iznad, nastala je iznenadna velika galama i veselje muslimanskih izbjeglica, smještenih u istom hotelu... čula se vijest da je palo Bugojno... Mi smo plakali gospodine Predsjedniče... I nikom od izbjeglica, nitko nije ništa rekao... ''Hrvatska politika devedesetih'' ih je i dalje liječila, hranila i dala krov nad glavom.
Držim gospodine Predsjedniče, kako ste se prilikom Vašeg obraćanja u BiH parlamentu, trebali sjetiti ove pomoći koju smo bezuvjetno pružili svim potrebitim u BiH. Svjedoci našega rada su sve navedene međunarodne humanitarne organizacije i preko 90 državnih i privatnih TV kuća iz svijeta, koje su nas pratile.
Jesi ti gusko sebi ikada objasnila cemu je trebalo Bugojno drzavi Hrvatskoj i njenim interesima ?
Vi ste plakali zbog cega ?
Jer ste bili navijali za ktvavi sukob izmedu muslimana i hrvata u bosni .
Nije te sram s tim tvojim neznanjem i zakdenosti .
Znaci Hrvatska je bila u bugojnu zbog zlocina Abih nad hrvatima ?
Svaka cast naobjasnjenju
Isto kao sto ameri idu po arapskim zemljama braniti demokraciju. Jel
Nije tocno da su muslmsni ikada trazili azil zbog progona u hrvatskoj . Lazes i buncas .
Politika je bila raseljavanje muslimana p svijetu .
Svi kpjo su dosli u zgb su otisli po cijelom svijetu .
Moja je polustestra zbog mjesovotog braka dosla u Ameriku .
Porodica koju sam zbrinula na
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Similar topics
» Srbija podigla optuznice protiv hrvatskih casnika zbog Oluje
» Nizozemska podigla optužnice protiv Rusa zbog obaranja MH17
» Zambija ne pusi price o posvajanju.To su trgovci (dileri) djecom i podigla optuznice protiv osam Hrvata (sic)!
» 10. ožujak - Dan hrvatskih braniteljica i branitelja Vukovara
» OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
» Nizozemska podigla optužnice protiv Rusa zbog obaranja MH17
» Zambija ne pusi price o posvajanju.To su trgovci (dileri) djecom i podigla optuznice protiv osam Hrvata (sic)!
» 10. ožujak - Dan hrvatskih braniteljica i branitelja Vukovara
» OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
Page 3 of 15