Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
Page 15 of 15
Page 15 of 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Re: Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
maggie13 wrote:Ne dirajte mi trea :-)
Guest- Guest
Jebote ja ti i pivo poslao a ti tako :(MaximusDecimusMiridije wrote:Ja odustajem od pokusaja razgovora s ikim u zadnjih par dana. Sve nadrkano jebote.
Guest- Guest
Tako jeNoor wrote:jastreb wrote:Ma ne smiješ mu ništa ni reći,odma ide na neku agresivu.Noor wrote:jastreb wrote:Ovaj Tre je zadnja dva tri dana postao nemoguć.
Ko li zna šta mu je???
Najprije se nešto ofendio na Vuka sa Dinare ,a danas i na mene.
Ma,baš me briga!
kad mu dižete živac
.
ne znate s Treom...jedino ja smijem sve
Guest- Guest
de mi pokaži ijedan post da sam rekao da mi je neko dužan. Iznošenje činjenica nije isto što i "dužničko" ropstvo :)vuksadinare wrote:Tre je ok....ali ne smijes nista pisat sto mu se ne svidja....odmah ti kaze da si mu nesto duzan
Guest- Guest
Baba jel ti zaš čitati? Nekoko sumnjam no zato sam 100% siguran da ne znaš protumačiti išta napisanoSora wrote:tre911 wrote:Koga briga za to ko je koliko dao u onome što je krucijalni interes RH i Hrvata kako u BiH tako i u RH? Taj prostor je od životne važnosti za RH i osigrava sigurno zaleđe dalmaciji. Ko to ne vidi neka se okani pisanja barem po ovakvim temama.jastreb wrote:Pa ja ti upravo to i govorim. 90% posla na potezu od Kupresa do Šipova obavile su jedinice iz Hrvatske.tre911 wrote:Što sa njima? Da nije HVa i HVO RH bi i danas pušila kurac krajinski ako bi uopće postojala kao što bi hrvati u BiH pušili kitu srpsku da nismo tamo intervenirali. Okani se pisanja pizdarija pogotovo o onome o čemu kurca ne kužiš.jastreb wrote:
Operacija Dinara. Gotovina i Krstičević. Uglavnom dečki iz Dalmacije.
Krucijalni interes hrvata je imati Banjalucki srpski noz pod vratom ni po ure od zagreba ?
E jesi pametan
Guest- Guest
Objektivnu kad okrivljuješ zagreb za dejtonski sporazum??? De ne seri jastrebe svega ti.jastreb wrote:Zašto?Sora wrote:
Razocaravajuce su diskusije jasteba i jos nekih.
Ja sam primijetio da je ovdje nemoguće povesti neku nepristranu i objektivnu raspravu.
Guest- Guest
tre911 wrote:Jebote ja ti i pivo poslao a ti tako :(MaximusDecimusMiridije wrote:Ja odustajem od pokusaja razgovora s ikim u zadnjih par dana. Sve nadrkano jebote.
Nisam na tebe mislio, mi smo ono odmah rjesili.
Guest- Guest
Eto i onda kažeš drugima da izmišljaju i palamudejastreb wrote:U BIH,naročito u H,počeo je pakleni plan dijeljenja Hrvata.
Ponovo se ondje šalju emisari iz Zagreba kako bi se dosadašnje hrvatsko vodstvo i hrvatski lideri sotonizirali.
Napadaju i etiketiraju kao neprijatelja čak i jednog umjereno desnog intelektualca kakav je Nino Raspudić. Pljuje se po HDZ BIH ,po Draganu Čoviću i drugim istaknutim ličnostima iz redova hrvatskog naroda.
Sve ovo imati će u to sam duboko uvjeren katastrofalne posljedice po hrvatski narod u toj zemlji.
Guest- Guest
Onda moremo po još jednoMaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Jebote ja ti i pivo poslao a ti tako :(MaximusDecimusMiridije wrote:Ja odustajem od pokusaja razgovora s ikim u zadnjih par dana. Sve nadrkano jebote.
Nisam na tebe mislio, mi smo ono odmah rjesili.
Guest- Guest
dosta bosne za danas.. 50% foruma bosanske teme, 25% srbija.. 25% hrvatska, i ostatak svijeta
Guest- Guest
pa i vani, kad god neko priča o ratu, bilo u americi ili u europi svi spominju rat u BIH ili kosovo, niko živ ne priča o hrvatskoj.dva brata wrote:dosta bosne za danas.. 50% foruma bosanske teme, 25% srbija.. 25% hrvatska, i ostatak svijeta
eto tako i ovdje.
Guest- Guest
dobro si to primjetio
2014-04-14
Ja izmišljam?tre911 wrote:Eto i onda kažeš drugima da izmišljaju i palamudejastreb wrote:U BIH,naročito u H,počeo je pakleni plan dijeljenja Hrvata.
Ponovo se ondje šalju emisari iz Zagreba kako bi se dosadašnje hrvatsko vodstvo i hrvatski lideri sotonizirali.
Napadaju i etiketiraju kao neprijatelja čak i jednog umjereno desnog intelektualca kakav je Nino Raspudić. Pljuje se po HDZ BIH ,po Draganu Čoviću i drugim istaknutim ličnostima iz redova hrvatskog naroda.
Sve ovo imati će u to sam duboko uvjeren katastrofalne posljedice po hrvatski narod u toj zemlji.
A što u Bosni radi jedan Glasnović???
Uspio je baciti čegrst među ondašnje Hrvate te ih huška protiv aktualnog hrvatskog rukovodstva.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Koliko je ono njihovih " IZBJEGLICA " uživalo na hrvatskom slobodnom teritoriju ; bez PARDONA ispostaviti račun s zateznim kamatama i BOSNA je u BANKROTU !
Zatim ; naplatiti sudjelovanje naše vojske u oslobađanju od SRBOČETNIKA bosanskih teritorija _ još jednom u bankrotu !
Treće ; hladno se postaviti prema prijamu BiH u EU - UPALITI CRVENI SEMAFOR - i tko ih jebe - stoga što su do sada previše puta pokazali bezobrazluk prema Hrvatskoj i Hrvatima , nepoštivanje onih koji su ustvari starosjedioci Bosne - koje jebu i šikaniruju desetljećima i što bi ; mi sada eto kao " EUROPEJCI " trebali glumiti neku finoću ??
Finoće nema više niti u Finskoj - i oni polako shvaćaju koliko ih je FINOĆA do sada koštala !!
Naravno ; u smislu onoga gdje stvarno postoji teška povreda ženevske konvencije treba pravno reagirati - no poučeni svim dosadašnjim iskustvima s DRUGIH STRANA dolaze pretjerane i iskontruirirane optužbe i stoga upće ne vjerujem u ovaj navedeni broj !!Sve u svemu _ pokušaj LOVA U MUTNOM - a na kraju APP ( ako prođe - prođe ) hehe ; zašto baš u ovome trenutku - INDIKATIVNO !?!?
MRŠ !!
P.S.
Naravno ; hrvatske izdajice tipa Čović -$$- CO isključujem pri ovom svojem pisanju - " VUK BRANKOVIĆ " u povijesti ima loš " IMIDŽ " !! PLJUC !!!
Zatim ; naplatiti sudjelovanje naše vojske u oslobađanju od SRBOČETNIKA bosanskih teritorija _ još jednom u bankrotu !
Treće ; hladno se postaviti prema prijamu BiH u EU - UPALITI CRVENI SEMAFOR - i tko ih jebe - stoga što su do sada previše puta pokazali bezobrazluk prema Hrvatskoj i Hrvatima , nepoštivanje onih koji su ustvari starosjedioci Bosne - koje jebu i šikaniruju desetljećima i što bi ; mi sada eto kao " EUROPEJCI " trebali glumiti neku finoću ??
Finoće nema više niti u Finskoj - i oni polako shvaćaju koliko ih je FINOĆA do sada koštala !!
Naravno ; u smislu onoga gdje stvarno postoji teška povreda ženevske konvencije treba pravno reagirati - no poučeni svim dosadašnjim iskustvima s DRUGIH STRANA dolaze pretjerane i iskontruirirane optužbe i stoga upće ne vjerujem u ovaj navedeni broj !!Sve u svemu _ pokušaj LOVA U MUTNOM - a na kraju APP ( ako prođe - prođe ) hehe ; zašto baš u ovome trenutku - INDIKATIVNO !?!?
MRŠ !!
P.S.
Naravno ; hrvatske izdajice tipa Čović -$$- CO isključujem pri ovom svojem pisanju - " VUK BRANKOVIĆ " u povijesti ima loš " IMIDŽ " !! PLJUC !!!
Guest- Guest
jastreb wrote:Ja izmišljam?tre911 wrote:Eto i onda kažeš drugima da izmišljaju i palamudejastreb wrote:U BIH,naročito u H,počeo je pakleni plan dijeljenja Hrvata.
A što u Bosni radi jedan Glasnović???
Uspio je baciti čegrst među ondašnje Hrvate te ih huška protiv aktualnog hrvatskog rukovodstva.
Jastrebe ; ako je i od tebe " UMJERONOG KOMUNJARE I ANTIFAŠISTA " - ovo je stvarno previše prozirno i nepotrebno - shvaćaš li na koje si niske grane pao - JBGA ; ovo je samo dokaz da komunjarska LOBOTOMIJA ima trajni učinak i da tu do smrti nema popravka - BEZ LJUTNJE - tvoj mozak je nažalost trajno oštećen i ti nikako ne možeš pokrenuti vijuge u drugačijim smjerovima ; no za utjehu tebi - tvoja " SUDRUGARICA " SORA ima kud i kamo više problema sama s sobom nego ti - kod tebe još čak može biti i nekog oporavka - no kod potonje navedene nema popravka -KAMIKAZA do kraja !!
Guest- Guest
Page 15 of 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Similar topics
» Srbija podigla optuznice protiv hrvatskih casnika zbog Oluje
» Nizozemska podigla optužnice protiv Rusa zbog obaranja MH17
» Zambija ne pusi price o posvajanju.To su trgovci (dileri) djecom i podigla optuznice protiv osam Hrvata (sic)!
» 10. ožujak - Dan hrvatskih braniteljica i branitelja Vukovara
» OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
» Nizozemska podigla optužnice protiv Rusa zbog obaranja MH17
» Zambija ne pusi price o posvajanju.To su trgovci (dileri) djecom i podigla optuznice protiv osam Hrvata (sic)!
» 10. ožujak - Dan hrvatskih braniteljica i branitelja Vukovara
» OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
Page 15 of 15