Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
Page 12 of 15
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
vuksadinare wrote:norka znas da sam ti bio u koloni iza glazbe
nemam pojma
Guest- Guest
meni je dobar bio onaj Alan Ford specijalno izdanje,format A 4 sa Gruom the wanderer-om na pozadini,kupim na kiosku npr alan forda,konana i jos par nekih drugih i to je bilo komiranje,kasnije sam poceo prelaziti i na pisane romane i onda je naislo ovo zlo i nesreca i prekinulo moj intelektualni razvoj.jastreb wrote:To već spada u Alan Ford kojeg ja niti čitam ,niti priznajem da se radi o Alanu Fordu.Winter is coming wrote:a kako se zvao onaj sto je ima sisatu sestru konchitu ili tako nesto,koja je broju jedan sjedila u krilu cesto a njezin brat je bio kuvar i imao bi neke cudne zacine npr sjekao bi nokte sa nogu u lonac gdje nesto kanu skuhati za ekipu...ali svi su jeli i svima se svidjalo,sao nisu mogli dobiti recept jer tip nije znao pricati a sestra nije dobro prevodilajastreb wrote:Mislim da su tome žene bili jedino avioni i prastare šklopocije.Winter is coming wrote:ko je bila prva grunfova zena?
Gluposti koje su uništile taj strip,zajedno sa novim scenaristima i crtačima.
Alan Ford je bio Alan Ford sa Magnusom i Bunkerom,a sve ostalo nije vrijedno spomena.
Last edited by Winter is coming on 16/9/2016, 15:59; edited 1 time in total
2014-04-14
...dobro nisam bas bio u koloni ali u jednom kaficu jesam..Noor wrote:vuksadinare wrote:norka znas da sam ti bio u koloni iza glazbe
nemam pojma
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
vuksadinare wrote:...dobro nisam bas bio u koloni ali u jednom kaficu jesam..Noor wrote:vuksadinare wrote:norka znas da sam ti bio u koloni iza glazbe
nemam pojma
danas te drži izmišljanje, a?
Guest- Guest
Pa mogu srbi iz bosne srati što im je drago, uopće nema sumnje u to ko je agresor i ko je vršio agresiju na koga.dzango wrote:A ovi iz Bosne i Haga kažu da ste vi bili agresori i zločinci u BIH. Plus agresija Bosne na HR 2016. Si vido. Kako će sad Kovač da odgovori na ovu agresiju?tre911 wrote:Iz bosne se uvijek vršila agresija na hrvatsku, vi srbi bi kao turski vazali to najbolje trebali znati a pogotovo u zadnjem ratu gdje nema pograničnog grada u RH koji nije trpio srpska razaranja iz BiH.dzango wrote:Jebiga, sad Bosna vrši agresiju na HR jer goni zločince.
Guest- Guest
Ustaše na RS. A danas BIH na HR. Javlja li se Kovač zbog ove agresije?tre911 wrote:Pa mogu srbi iz bosne srati što im je drago, uopće nema sumnje u to ko je agresor i ko je vršio agresiju na koga.dzango wrote:A ovi iz Bosne i Haga kažu da ste vi bili agresori i zločinci u BIH. Plus agresija Bosne na HR 2016. Si vido. Kako će sad Kovač da odgovori na ovu agresiju?tre911 wrote:Iz bosne se uvijek vršila agresija na hrvatsku, vi srbi bi kao turski vazali to najbolje trebali znati a pogotovo u zadnjem ratu gdje nema pograničnog grada u RH koji nije trpio srpska razaranja iz BiH.dzango wrote:Jebiga, sad Bosna vrši agresiju na HR jer goni zločince.
ne..ja sve argumentiramNoor wrote:vuksadinare wrote:...dobro nisam bas bio u koloni ali u jednom kaficu jesam..Noor wrote:vuksadinare wrote:norka znas da sam ti bio u koloni iza glazbe
nemam pojma
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne..ja sve argumentiramNoor wrote:vuksadinare wrote:...dobro nisam bas bio u koloni ali u jednom kaficu jesam..Noor wrote:vuksadinare wrote:norka znas da sam ti bio u koloni iza glazbe
nemam pojma
budem ja dobila knjigu?
Guest- Guest
...u zlatnom omotu i sa mašnomNoor wrote:vuksadinare wrote:ne..ja sve argumentiramNoor wrote:vuksadinare wrote:...dobro nisam bas bio u koloni ali u jednom kaficu jesam..Noor wrote:
nemam pojma
budem ja dobila knjigu?
2015-09-08
tre911 wrote:Gospon ero samo kopirajte link iz povijesti i zaljepite ga ovdje, ovo je nečitljivo i treba se boriti da se pročisti ono što želite reći.Eroo wrote:93'.vuksadinare wrote:nevjerojatno je kako si neki daju za pravo da je samo njihova rijec istinita...a svi drugi ako kontriraju su smutljivci...
Zar se ne vidi YouTube snimak, koji sam postavio?
Moram priznati da mi u zadnje vrijeme YouTube šteka. Nemam pojma zbog čega.
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
tako ej to..ovi salju optuznice umjesto mi njima..mislim na srpsku..jer su to optuznice iz srpske...a bar mi imamo njima na osnovu cega i to bar deset puta vise
2015-09-08
vuksadinare wrote:...u zlatnom omotu i sa mašnomNoor wrote:vuksadinare wrote:ne..ja sve argumentiramNoor wrote:vuksadinare wrote:
...dobro nisam bas bio u koloni ali u jednom kaficu jesam..
budem ja dobila knjigu?
:)
Guest- Guest
..a ovaj filmic exodus sto sam postavio..to je velikim dijelom i potpis mate bobana i ekipe oko njega i onih koji su ga postavili
2015-09-08
...kad zeni darujem to mora biti lijepo upakirano..zar ne?Noor wrote:vuksadinare wrote:...u zlatnom omotu i sa mašnomNoor wrote:vuksadinare wrote:ne..ja sve argumentiramNoor wrote:
budem ja dobila knjigu?
2015-09-08
dar uvijek mora biti takav :)vuksadinare wrote:...kad zeni darujem to mora biti lijepo upakirano..zar ne?Noor wrote:vuksadinare wrote:...u zlatnom omotu i sa mašnomNoor wrote:vuksadinare wrote:
ne..ja sve argumentiram
budem ja dobila knjigu?
Guest- Guest
......znamo kako se treba ophoditi prema lijepoj zeni...nema tu filozofijeNoor wrote:dar uvijek mora biti takav :)vuksadinare wrote:...kad zeni darujem to mora biti lijepo upakirano..zar ne?Noor wrote:vuksadinare wrote:...u zlatnom omotu i sa mašnomNoor wrote:
budem ja dobila knjigu?
2015-09-08
Ovaj Tre je zadnja dva tri dana postao nemoguć.
Ko li zna šta mu je???
Najprije se nešto ofendio na Vuka sa Dinare ,a danas i na mene.
Ma,baš me briga!
Ko li zna šta mu je???
Ma,baš me briga!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ovaj Tre je zadnja dva tri dana postao nemoguć.
Ko li zna šta mu je???
Ma,baš me briga!
kad mu dižete živac
Guest- Guest
Ma ne smiješ mu ništa ni reći,odma ide na neku agresivu.Noor wrote:jastreb wrote:Ovaj Tre je zadnja dva tri dana postao nemoguć.
Ko li zna šta mu je???
Ma,baš me briga!
kad mu dižete živac
Ja mislim da je tome kriva aktualna politika HDZ-a.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne dirajte mi trea :-)
2014-04-12
Ja odustajem od pokusaja razgovora s ikim u zadnjih par dana. Sve nadrkano jebote.
Guest- Guest
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Srbija podigla optuznice protiv hrvatskih casnika zbog Oluje
» Nizozemska podigla optužnice protiv Rusa zbog obaranja MH17
» Zambija ne pusi price o posvajanju.To su trgovci (dileri) djecom i podigla optuznice protiv osam Hrvata (sic)!
» 10. ožujak - Dan hrvatskih braniteljica i branitelja Vukovara
» OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
» Nizozemska podigla optužnice protiv Rusa zbog obaranja MH17
» Zambija ne pusi price o posvajanju.To su trgovci (dileri) djecom i podigla optuznice protiv osam Hrvata (sic)!
» 10. ožujak - Dan hrvatskih braniteljica i branitelja Vukovara
» OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
Page 12 of 15