Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
Page 8 of 15
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
Pa dobro. Neka ih obilazi Glasnović. A može doći i Hasanbegović.vuksadinare wrote:pa nego sto ce,...svako ej malo u banja luci kao gost dodi pa je red da malo obiđe i pokoje stradalo hrvatsko selo..no posavinu zaobilazi u luku....tamo ej za sad ipak prevec hrvata za razliku do banja luke...jastreb wrote:Posjetio je Banjaluku. Obišao skoro pa očišćena hrvatska sela u Potkozarju.
No ovim pravaškim prirepcima krivo je što više obilazi mjesta muslimanskih zločina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne vole ti tamo ere da ga jebes....znaju ko ih zajebo....krimen..s kojima se mora nositjastreb wrote:Pa dobro. Neka ih obilazi Glasnović. A može doći i Hasanbegović.vuksadinare wrote:pa nego sto ce,...svako ej malo u banja luci kao gost dodi pa je red da malo obiđe i pokoje stradalo hrvatsko selo..no posavinu zaobilazi u luku....tamo ej za sad ipak prevec hrvata za razliku do banja luke...jastreb wrote:Posjetio je Banjaluku. Obišao skoro pa očišćena hrvatska sela u Potkozarju.
No ovim pravaškim prirepcima krivo je što više obilazi mjesta muslimanskih zločina.
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
vuk mudruje
ne mudrujem..iznosim cinjenice..ko hoce se uvjeriti moze sa mnom...da ga brzo razuvjerimprckov wrote: vuk mudruje
2015-09-08
..i otvoreno i iskreno kazem..posavski hrvati ne bi qurtzem mrdnuli...da se hercegovinu napadne..bilo tko...
2015-09-08
Kaće knjiga? Bez zajebancije. Znaš dosta škakljivih detalja, provokativan stil, mnogima se ne bi sviđalo, a kad se diže prašina onda ima i tiraža. Jel se radi nešto po tom pitanju?vuksadinare wrote:ne mudrujem..iznosim cinjenice..ko hoce se uvjeriti moze sa mnom...da ga brzo razuvjerimprckov wrote: vuk mudruje
prckov wrote: vuk mudruje
on uvijek sve zna
Guest- Guest
knjiga je gotova....ja iznosim kako je..sto bi rekao zoki..govorit cu otvoreno pa kom se sviđalo kom ne....jednostavno sam terenski covjek.....na zalost krimen kod hrvata u bh-a je prevelik..tu prvenstveno mislim na odnose unutar hrvata bh-a...na zalost...napominjemudba wrote:Kaće knjiga? Bez zajebancije. Znaš dosta škakljivih detalja, provokativan stil, mnogima se ne bi sviđalo, a kad se diže prašina onda ima i tiraža. Jel se radi nešto po tom pitanju?vuksadinare wrote:ne mudrujem..iznosim cinjenice..ko hoce se uvjeriti moze sa mnom...da ga brzo razuvjerimprckov wrote: vuk mudruje
2015-09-08
vuk iznosi cinjenicevuksadinare wrote:ne mudrujem..iznosim cinjenice..ko hoce se uvjeriti moze sa mnom...da ga brzo razuvjerimprckov wrote: vuk mudruje
iznosim..nađemo se i mozemo provjeriti...prckov wrote:vuk iznosi cinjenicevuksadinare wrote:ne mudrujem..iznosim cinjenice..ko hoce se uvjeriti moze sa mnom...da ga brzo razuvjerimprckov wrote: vuk mudruje
2015-09-08
ja nikad nisam tvrdio da sve znam,naprotivSora wrote:Winter is coming wrote:pogledah neki dokumentarac o hrvatsko-muslimanskom ratu,onako iz ugla i jednih i drugih.Muslimani su se zalili da im hrvati kradu oruzje koje stize njima iz muslimanskih zemalja a koje mora proci kroz hrv.teritoriju pa hrvati uzmu sebi malo,pa svaki put malo vise.
Hrvatska strana se zali da su ih mucki i nenadano napali sa ledja i pobili im masu civila i da za ta ubistva niko nije odgovarao,i nije,nije ni za ubistva srba,ustvari takvi zlocinci su nagradjeni a ne kaznjeni
Samo ti gledaj dokumentarce .
Sve budes znao.osobito o ratu .
Eto trenutno traje rat u Siriji pa koja sranja daju o tome ?
2014-04-14
aupm pise I knjigu
vuksadinare wrote:knjiga je gotova....udba wrote:Kaće knjiga? Bez zajebancije. Znaš dosta škakljivih detalja, provokativan stil, mnogima se ne bi sviđalo, a kad se diže prašina onda ima i tiraža. Jel se radi nešto po tom pitanju?vuksadinare wrote:ne mudrujem..iznosim cinjenice..ko hoce se uvjeriti moze sa mnom...da ga brzo razuvjerimprckov wrote: vuk mudruje
jesi je napisao onomad na jezeru kad si bio na tajnom zadatku?
Guest- Guest
....prije tri godien kad sam bio u derventi na godisnjicu osnutka 103.brigade hvo derventa..bio je i covic....bogami je bilo dosta negativnih povika upucenih covicu....evo jednog..'tu si dosao a jucer si isao na grob u grude nasem grobaru bobanu..stidi se...srami se....odakle ti obraz dolaziti'
2015-09-08
Pa daj link da kupim, ako je do 150 kn uzimam bez zajebancije. Plave korice bi mi odgovarale jer imam joha regal, ali stvarno, volio bih to pročitat, a nemam ni jednu domoljubnu knjigu. Ajd dobro imam dvije, jednu od Vukojevića i od Jurčića. Ostalo su više manje Titove monografije.vuksadinare wrote:knjiga je gotova....ja iznosim kako je..sto bi rekao zoki..govorit cu otvoreno pa kom se sviđalo kom ne....jednostavno sam terenski covjek.....na zalost krimen kod hrvata u bh-a je prevelik..tu prvenstveno mislim na odnose unutar hrvata bh-a...na zalost...napominjemudba wrote:Kaće knjiga? Bez zajebancije. Znaš dosta škakljivih detalja, provokativan stil, mnogima se ne bi sviđalo, a kad se diže prašina onda ima i tiraža. Jel se radi nešto po tom pitanju?vuksadinare wrote:ne mudrujem..iznosim cinjenice..ko hoce se uvjeriti moze sa mnom...da ga brzo razuvjerimprckov wrote: vuk mudruje
zna, sta bi mu coek kad znaNoor wrote:prckov wrote: vuk mudruje
on uvijek sve zna
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
ne....Noor wrote:vuksadinare wrote:knjiga je gotova....udba wrote:Kaće knjiga? Bez zajebancije. Znaš dosta škakljivih detalja, provokativan stil, mnogima se ne bi sviđalo, a kad se diže prašina onda ima i tiraža. Jel se radi nešto po tom pitanju?vuksadinare wrote:ne mudrujem..iznosim cinjenice..ko hoce se uvjeriti moze sa mnom...da ga brzo razuvjerimprckov wrote: vuk mudruje
jesi je napisao onomad na jezeru kad si bio na tajnom zadatku?
2015-09-08
...pa tek je u proceduri izdavanja..gotova je za mjesec,dva..ali komadi knjiga nece biti na prodaju vec vise poklon...kako osobnim poznanicima tako,nekim knjiznicama,udrugama...udba wrote:Pa daj link da kupim, ako je do 150 kn uzimam bez zajebancije. Plave korice bi mi odgovarale jer imam joha regal, ali stvarno, volio bih to pročitat, a nemam ni jednu domoljubnu knjigu. Ajd dobro imam dvije, jednu od Vukojevića i od Jurčića. Ostalo su više manje Titove monografije.vuksadinare wrote:knjiga je gotova....ja iznosim kako je..sto bi rekao zoki..govorit cu otvoreno pa kom se sviđalo kom ne....jednostavno sam terenski covjek.....na zalost krimen kod hrvata u bh-a je prevelik..tu prvenstveno mislim na odnose unutar hrvata bh-a...na zalost...napominjemudba wrote:Kaće knjiga? Bez zajebancije. Znaš dosta škakljivih detalja, provokativan stil, mnogima se ne bi sviđalo, a kad se diže prašina onda ima i tiraža. Jel se radi nešto po tom pitanju?vuksadinare wrote:ne mudrujem..iznosim cinjenice..ko hoce se uvjeriti moze sa mnom...da ga brzo razuvjerimprckov wrote: vuk mudruje
2015-09-08
vuksadinare wrote:...pa tek je u proceduri izdavanja..gotova je za mjesec,dva..ali komadi knjiga nece biti na prodaju vec vise poklon...kako osobnim poznanicima tako,nekim knjiznicama,udrugama...udba wrote:Pa daj link da kupim, ako je do 150 kn uzimam bez zajebancije. Plave korice bi mi odgovarale jer imam joha regal, ali stvarno, volio bih to pročitat, a nemam ni jednu domoljubnu knjigu. Ajd dobro imam dvije, jednu od Vukojevića i od Jurčića. Ostalo su više manje Titove monografije.vuksadinare wrote:knjiga je gotova....ja iznosim kako je..sto bi rekao zoki..govorit cu otvoreno pa kom se sviđalo kom ne....jednostavno sam terenski covjek.....na zalost krimen kod hrvata u bh-a je prevelik..tu prvenstveno mislim na odnose unutar hrvata bh-a...na zalost...napominjemudba wrote:Kaće knjiga? Bez zajebancije. Znaš dosta škakljivih detalja, provokativan stil, mnogima se ne bi sviđalo, a kad se diže prašina onda ima i tiraža. Jel se radi nešto po tom pitanju?vuksadinare wrote:
ne mudrujem..iznosim cinjenice..ko hoce se uvjeriti moze sa mnom...da ga brzo razuvjerim
....
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...pa tek je u proceduri izdavanja..gotova je za mjesec,dva..ali komadi knjiga nece biti na prodaju vec vise poklon...kako osobnim poznanicima tako,nekim knjiznicama,udrugama...udba wrote:Pa daj link da kupim, ako je do 150 kn uzimam bez zajebancije. Plave korice bi mi odgovarale jer imam joha regal, ali stvarno, volio bih to pročitat, a nemam ni jednu domoljubnu knjigu. Ajd dobro imam dvije, jednu od Vukojevića i od Jurčića. Ostalo su više manje Titove monografije.vuksadinare wrote:knjiga je gotova....ja iznosim kako je..sto bi rekao zoki..govorit cu otvoreno pa kom se sviđalo kom ne....jednostavno sam terenski covjek.....na zalost krimen kod hrvata u bh-a je prevelik..tu prvenstveno mislim na odnose unutar hrvata bh-a...na zalost...napominjemudba wrote:Kaće knjiga? Bez zajebancije. Znaš dosta škakljivih detalja, provokativan stil, mnogima se ne bi sviđalo, a kad se diže prašina onda ima i tiraža. Jel se radi nešto po tom pitanju?vuksadinare wrote:
ne mudrujem..iznosim cinjenice..ko hoce se uvjeriti moze sa mnom...da ga brzo razuvjerim
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
....covic=udba...covic=jna
2015-09-08
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» Srbija podigla optuznice protiv hrvatskih casnika zbog Oluje
» Nizozemska podigla optužnice protiv Rusa zbog obaranja MH17
» Zambija ne pusi price o posvajanju.To su trgovci (dileri) djecom i podigla optuznice protiv osam Hrvata (sic)!
» 10. ožujak - Dan hrvatskih braniteljica i branitelja Vukovara
» OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
» Nizozemska podigla optužnice protiv Rusa zbog obaranja MH17
» Zambija ne pusi price o posvajanju.To su trgovci (dileri) djecom i podigla optuznice protiv osam Hrvata (sic)!
» 10. ožujak - Dan hrvatskih braniteljica i branitelja Vukovara
» OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
Page 8 of 15