Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
Page 7 of 15
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Re: Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
Jesu. Nitko ne kaže da nisu. Oslobodili su Kupres,Jajce,pa Glamoč,Grahovo,Drvar,Šipovo...i umjesto da to zadrže,oni popustili pred Zagrebom.Eroo wrote:Sora wrote:Eroo wrote:Sikter!
Umoceni tvoji kamenjarci
Umjesto da s muslimanima obrane bosnu od srpskog agresora , rade katastrofalnu pogresku . .. S njimase bore.
Oslobodili 1/3, kamo sreće da nisu....
Hrvatima od svega toga ostao samo Kupres.
No ta su područja koliko je znano oslobodile jedinice iz Hrvatske,poglavito Dalmatinci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U ovom slučaju nema Hercegovaca, kužiš?vuksadinare wrote:..jednostavno cinjenica ej da svi imaju grijeha....po erinom upisu ocito ej da su samo hercegovci bez grijeha...
A ti se lipo vrati s mislima na svoju čuku i neka te tamo.
Eroo- Posts : 79087
2016-07-22
Eroo wrote:Što?Noor wrote:Eroo wrote:Nema potrebe, Tre. Oni koji trebaju znati već sve znaju.
Samo bih dodao kao hint: Nikad napad na Hercegovce nije bio sam po sebi cilj.
Pozadina je uvijek imala dublji smisao. Ubod u srce nikad nije zbog srca, već
zbog onoga čije je.
Najedanput se pojavilo i 900 obtužnica kao grom iz vedra neba. Moš mislit.
Evo, ja ću
pa kliknite kolega na tu moju plavu rečenicu
Guest- Guest
...ne kuzis stari mojEroo wrote:U ovom slučaju nema Hercegovaca, kužiš?vuksadinare wrote:..jednostavno cinjenica ej da svi imaju grijeha....po erinom upisu ocito ej da su samo hercegovci bez grijeha...
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Jastrebe, tema je 900 obtužnica, a ne Hercegovci. Što imaš reći u svezi toga?
I za tebe važi isto kao i za Jastreba.vuksadinare wrote:...ne kuzis stari mojEroo wrote:U ovom slučaju nema Hercegovaca, kužiš?vuksadinare wrote:..jednostavno cinjenica ej da svi imaju grijeha....po erinom upisu ocito ej da su samo hercegovci bez grijeha...
Eroo- Posts : 79087
2016-07-22
Sora wrote:crvenkasti wrote:Ne mrem vjerovat.
Ovo mi je najgori dan u životu.
Možda je jedino bio gori onaj kad su mi rekli da Djed Mraz ne postoji.
Ali postoji .
Ja znam jednog Djeda Mraza .
I ja....onoga koji ti donosi tablete svakoga jutra i ne izlazi iz sobe dok nije siguran da si popila.....ako je suditi po tvojim zadnjim upisima doduse. U instituciji su gadno naruseni standardi.
Guest- Guest
Šta je i Zmaj bio pod okupacijom? Jel bio u ilegali il uteko?jastreb wrote:Jesu. Nitko ne kaže da nisu. Oslobodili su Kupres,Jajce,pa Glamoč,Grahovo,Drvar,Šipovo...Eroo wrote:Sora wrote:Eroo wrote:Sikter!
Umoceni tvoji kamenjarci
Umjesto da s muslimanima obrane bosnu od srpskog agresora , rade katastrofalnu pogresku . .. S njimase bore.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Pa bilo je samo pitanje dana kad će nakon Srba,na red doći Hrvati.Eroo wrote:Jastrebe, tema je 900 obtužnica, a ne Hercegovci. Što imaš reći u svezi toga?
A ovi iz Dnevnog se bave time što Čović obilazi komemoracije na mjestima gdje su Muslimani ubijali Hrvate,ali ne i ona mjesta gdje su ih ubijali Srbi.
Napadi na Čovića dolaze i iz samog Zagreba. A počelo je i u Hercegovini. Mračne snage koje dolaze iz Zagreba žele unijeti razdor među BH Hrvate,a neki opasno nasjedaju.
2014-04-22
Od koga je to Šipovo moglo biti okupirano???udba wrote:Šta je i Zmaj bio pod okupacijom? Jel bio u ilegali il uteko?jastreb wrote:Jesu. Nitko ne kaže da nisu. Oslobodili su Kupres,Jajce,pa Glamoč,Grahovo,Drvar,Šipovo...Eroo wrote:Sora wrote:Eroo wrote:Sikter!
Umoceni tvoji kamenjarci
2014-04-22
znaci covicu niej stalo do onih hrvata koje su ubili srbi..'divno'..ko ih jebe..sto bi rek'o boban..'briga me za one bosance u usori,modrici,brckom'...tko unosi onda razdor?jastreb wrote:Pa bilo je samo pitanje dana kad će nakon Srba,na red doći Hrvati.Eroo wrote:Jastrebe, tema je 900 obtužnica, a ne Hercegovci. Što imaš reći u svezi toga?
A ovi iz Dnevnog se bave time što Čović obilazi komemoracije na mjestima gdje su Muslimani ubijali Hrvate,ali ne i ona mjesta gdje su ih ubijali Srbi.
Napadi na Čovića dolaze i iz samog Zagreba. A počelo je i u Hercegovini. Mračne snage koje dolaze iz Zagreba žele unijeti razdor među BH Hrvate,a neki opasno nasjedaju.
2015-09-08
Pa pišeš da ga je netko oslobađao. Znači padao je iz ruke u ruku.jastreb wrote:Od koga je to Šipovo moglo biti okupirano???udba wrote:Šta je i Zmaj bio pod okupacijom? Jel bio u ilegali il uteko?jastreb wrote:Jesu. Nitko ne kaže da nisu. Oslobodili su Kupres,Jajce,pa Glamoč,Grahovo,Drvar,Šipovo...Eroo wrote:Oslobodili 1/3, kamo sreće da nisu....
i znam odgovor jastreba:'jebiga koleteralne žrtve'
2015-09-08
Čitaš li ti između redova?vuksadinare wrote:znaci covicu niej stalo do onih hrvata koje su ubili srbi..'divno'..ko ih jebe..sto bi rek'o boban..'briga me za one bosance u usori,modrici,brckom'...tko unosi onda razdor?jastreb wrote:Pa bilo je samo pitanje dana kad će nakon Srba,na red doći Hrvati.Eroo wrote:Jastrebe, tema je 900 obtužnica, a ne Hercegovci. Što imaš reći u svezi toga?
Žele poljuljati odnose između Srba i Hrvata koji su u Bosni i Hercegovini dobri.
Čović itekako obilazi i mjesta gdje su Hrvati stradali od Srba.
U Hercegovinu su počeli dolaziti mračni emisari iz Zagreba i ondje unose sjeme raspre. Ljuljaju i podrivaju jedinstvo Hrvata.
2014-04-22
deder mi reci koaj ej to on mjesta obisao..mislim na hrvate koji su stradali od srba..imas nesto..ako imas da vidimojastreb wrote:Čitaš li ti između redova?vuksadinare wrote:znaci covicu niej stalo do onih hrvata koje su ubili srbi..'divno'..ko ih jebe..sto bi rek'o boban..'briga me za one bosance u usori,modrici,brckom'...tko unosi onda razdor?jastreb wrote:Pa bilo je samo pitanje dana kad će nakon Srba,na red doći Hrvati.Eroo wrote:Jastrebe, tema je 900 obtužnica, a ne Hercegovci. Što imaš reći u svezi toga?
Žele poljuljati odnose između Srba i Hrvata koji su u Bosni i Hercegovini dobri.
Čović itekako obilazi i mjesta gdje su Hrvati stradali od Srba.
U Hercegovinu su počeli dolaziti mračni emisari iz Zagreba i ondje unose sjeme raspre. Ljuljaju i podrivaju jedinstvo Hrvata.
2015-09-08
[size=34]DraganČović:HrvatisuetničkiočišćeniizRepublikeSrpske,aliiizbošnjačkihpodručjauBiHvuksadinare wrote:
deder mi reci koaj ej to on mjesta obisao..mislim na hrvate koji su stradali od srba..imas nesto..ako imas da vidimo
[/size]
Piše: Hina
ponedjeljak, 23.5.2016. 18:22
Tekst
Foto: Hina
HRVATSKI član BiH Predsjedništva Dragan Čović izjavio je da će objava rezultata popisa pučanstva potvrditi kako su Hrvati etnički očišćeni s prostora Republike Srpske, ali i s većinskih bošnjačkih područja, te je najavio posjetu banjolučkom biskupu Franji Komarici.
2014-04-22
Posjetio je Banjaluku. Obišao skoro pa očišćena hrvatska sela u Potkozarju.
No ovim pravaškim prirepcima krivo je što više obilazi mjesta muslimanskih zločina.
No ovim pravaškim prirepcima krivo je što više obilazi mjesta muslimanskih zločina.
2014-04-22
to ej izjava a posjet?..a znas li zasto ej to izjavio..oces da ti kazem..nakon posjeta ođaku gdje su ga napali tamosnji hrvati kako se slizuje srbima i da svake prestupne dođe u posavinu gdje su hrvati etnicki ociscenijastreb wrote:[size=34]DraganČović:HrvatisuetničkiočišćeniizRepublikeSrpske,aliiizbošnjačkihpodručjauBiHvuksadinare wrote:
deder mi reci koaj ej to on mjesta obisao..mislim na hrvate koji su stradali od srba..imas nesto..ako imas da vidimo
[/size]
Piše: Hina
ponedjeljak, 23.5.2016. 18:22
Tekst
Foto: Hina
HRVATSKI član BiH Predsjedništva Dragan Čović izjavio je da će objava rezultata popisa pučanstva potvrditi kako su Hrvati etnički očišćeni s prostora Republike Srpske, ali i s većinskih bošnjačkih područja, te je najavio posjetu banjolučkom biskupu Franji Komarici.
2015-09-08
pa nego sto ce,...svako ej malo u banja luci kao gost dodi pa je red da malo obiđe i pokoje stradalo hrvatsko selo..no posavinu zaobilazi u luku....tamo ej za sad ipak prevec hrvata za razliku do banja luke...jastreb wrote:Posjetio je Banjaluku. Obišao skoro pa očišćena hrvatska sela u Potkozarju.
2015-09-08
C,c,c,c,c,c... Ja mislio oni rvacko cvece a ono...KAKTUSI!
Pa dobro. Neka ih obilazi Glasnović. A može doći i Hasanbegović.vuksadinare wrote:pa nego sto ce,...svako ej malo u banja luci kao gost dodi pa je red da malo obiđe i pokoje stradalo hrvatsko selo..no posavinu zaobilazi u luku....tamo ej za sad ipak prevec hrvata za razliku do banja luke...jastreb wrote:Posjetio je Banjaluku. Obišao skoro pa očišćena hrvatska sela u Potkozarju.
2014-04-22
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Similar topics
» Srbija podigla optuznice protiv hrvatskih casnika zbog Oluje
» Nizozemska podigla optužnice protiv Rusa zbog obaranja MH17
» Zambija ne pusi price o posvajanju.To su trgovci (dileri) djecom i podigla optuznice protiv osam Hrvata (sic)!
» 10. ožujak - Dan hrvatskih braniteljica i branitelja Vukovara
» OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
» Nizozemska podigla optužnice protiv Rusa zbog obaranja MH17
» Zambija ne pusi price o posvajanju.To su trgovci (dileri) djecom i podigla optuznice protiv osam Hrvata (sic)!
» 10. ožujak - Dan hrvatskih braniteljica i branitelja Vukovara
» OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
Page 7 of 15